Szerverösszevonás (Soft Merge) - KIBESZÉLŐ

• Valakiknek csak sikerül átmenni, mert folyamatosan fogynak a helyek az ellenörzésre kattintva, mondjuk ez is érdekes :-(

Azért mert aki átjut de vakba kerül 7 napra, az ott van a célszerveren már, ergo helyet is foglal :D

Csak ezt a 7 napos vak-dolgot kellene orvosolni..Azért remélem nem kell várni 7 napig..

„Egyszer hallottam egy viccet. Egy ember elmegy az orvoshoz, azt mondja, depressziós. Hogy az élet kemény és kegyetlen. Egyedül érzi magát a fenyegető világban. Az orvos azt mondja: ’A kezelés egyszerű. A kiváló bohóc, Pagliacci ma este épp a városban van. Menjen el a műsorára, az majd felvidítja.’ Erre az ember könnyekben tör ki: ’De doktor úr, én vagyok Pagliacci!’ Jó vicc. Mindenki nevet. Dobpergés. Függöny...”

xzeroo likes this.
  • Nekem tableten azt írja ki, hogy fizetési csalásért tiltva lettem, gépen pedig, ugyanarra az accountra azt, hogy 7 nap vakáció vár rám. Azért ezt illő lenne mielőbb megoldaniuk az illetékeseknek...

Kiosk likes this.
  • Igazából ezt most nem értem mire gondolsz ? De , amikor ugye kiválasztod a célszervert és elindítod az áthelyezést , a régi szerveren lévő accod " tiltás alá kerül " de a célszerveren már elvileg ott vagy csak épp nem tudsz kilépni a nyaralásból . Ez nincs tiltva csak a bug miatt nem tudsz kijönni a vakációból ...

• Valakiknek csak sikerül átmenni, mert folyamatosan fogynak a helyek az ellenörzésre kattintva, mondjuk ez is érdekes :-(

Azért mert aki átjut de vakba kerül 7 napra, az ott van a célszerveren már, ergo helyet is foglal :D

Csak ezt a 7 napos vak-dolgot kellene orvosolni..Azért remélem nem kell várni 7 napig..

Azt nézem, hogy mintha az is átjutott volna, akit tiltottak, csak a célszerveren a pontjai alatt minden 0000, a statban meg látszik a tiltás, szóval elvileg ők is foglalnak, de hogy ők hogy lesznek feloldva jó kérdés.

General HU Gamma (AB-AS alliance)

Kiosk likes this.
  • Akinek két id van a lobbyban az olyan üzit kap, hogy 2038-ig tiltva van. Aki meg egyel rendelkezik, ő nyilván vakba kerül és látja mennyi idő van még a vakból. De akit tiltottak ott minden halvány és írja, hogy tiltott.

• Az én Lobbymban is 2 accont van , de az egyik acc másik szerverhez tartozik , vagyis én két szerveren játszom két künönböző acconttal . mégis a tiltásos szöveget kaptam és szerintem még nagyon sokan ! De ha sikerül azt a linket az összekötéshez aktíválnod akkor elvileg átkerülsz a célszerverre vakációba . Többet ez ügyben nem tudok írni mert én csak egy accot szeretnék vinni a célszerverre ...

Emion likes this.
  • Remek, sőt nagyszerű!

Úgy látom, a hosszú előkészítés ellenére sem sikerült megoldaniuk a GF programozóinak a kérdést.

Mondanám, hogy türelem, de nekem sincs. Szóval kérek mindenkit, hogy a gondokat jelezze jegyben! Kigyűjtöm, megyek reklamálni.

Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

Gro, Kiosk and Sandor7912 like this.
  • Remek, sőt nagyszerű!

Úgy látom, a hosszú előkészítés ellenére sem sikerült megoldaniuk a GF programozóinak a kérdést.

Mondanám, hogy türelem, de nekem sincs. Szóval kérek mindenkit, hogy a gondokat jelezze jegyben! Kigyűjtöm, megyek reklamálni.

Üdvözlöm , ez a jegy írás most komoly ? Csak mert dél óta egy globális probléma áll fent mindenkinél hogy nem tud kilépni az ideiglenes Vakáció módból . Lehetünk szerintem több százan vagy ezren vagy nem is tudom ... Idáig az volt hogy észlelték a hibát és próbálják kijavítani :) Itt ülünk tűkön , várjuk az eredményt hátha sikerül nekik :)

• Remek, sőt nagyszerű!

Mivel még soha nem csináltam ilyet, jegyet hogy és hol kell indítani?

• Remek, sőt nagyszerű!

Üdvözlöm , ez a jegy írás most komoly ? Csak mert dél óta egy globális probléma áll fent mindenkinél hogy nem tud kilépni az ideiglenes Vakáció módból . Lehetünk szerintem több százan vagy ezren vagy nem is tudom ... Idáig az volt hogy észlelték a hibát és próbálják kijavítani :) Itt ülünk tűkön , várjuk az eredményt hátha sikerül nekik :)

Én is. :) És nem, jegyet az írjon, akinek extra problémája van. Az alapra, hogy majd egyszer beengedik a vakból, csak azt tudom most írni én is, hogy türelem, reméljük, egyszer beengednek minket a vakból. Ettől függetlenül, h valaki keresni szeretne minket jegyben, próbálunk segíteni. Most főként mi is továbbítani tudjuk a gondunkat. De ha több típusú gondot látunk és továbbítunk, talán azoknak is segít, akik most megoldáson dolgoznak.

Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

Kiosk and MR SNIPER like this.
  • Fura regisztráltam a notosra, majd pár nap múlva jött a hír a szerver összevonásról, mondom benézek az alfára mi van ott, csináltam egy accountot stb végig néztem a statisztikát szövetségeket stb, majd az accountot törlésre tettem, el is tűnt a lobby-ból. Most vakáció mód, összekapcsolás stb. Meglepne, ha az alfán megmaradt volna a 11 éve elhagyott accountom ezzel az email címmel :D Szóval valszeg a törlésre tett account tért vissza :D Úgy tűnik a GF még mindig szitokszó és olyan mint a kínából rendelt termék, lehet megjön, de még abba sincs köszönet :D Kicsit érzékenyek a team tagok, így nem természetesen ez nem ellenük szól tudjuk semmi közük, ahhoz, hogy mit és hogyan programoznak a szervereken. Ezt szeretném kiemelni a félreértések elkerülése véget.

Az azonosítód tiltva van eddig:2038. január 19., kedd 2:14

Indok: Account áthelyezés

Szerintem ez a törlésre tett account. Úgynevezett leskelődő account, nem tudom ezeket mind automatikusan oldani fogják-e és akkor újra törlésre kell majd tennem :D Remélem valaki ír valami okosat, nem szeretnék emiatt jegyet nyitni és a lobbyba meg csúnya, inkább ne legyen ott :D

szabodar likes this.
  • A szerverösszevonás minden várakozást felülmúlva katasztrófára sikeredett..

Az a gáz, hogy egyszer már csináltak egy hasonlót és így is elbasszák... :D

Az emberek játék kedvét teljesen demotiválták ezzel. Biztosan, ismét elvesztenek egy csomó ügyfelet... :)
    A világok ünnepe(14 nap)+premium azonosito(7nap) aktív, természetesen ketyeg a szerveren. Attól függetlenül, hogy vakban ragadtunk. Köszönjük GameForge..

Amit, viszont kapunk.:

Leltár:

2x60 nap nyersanyag termelés, minden anyagra vonatkozóan.
    7 nap prémium azonosító(ez nem biztos, lehet volt a fiókon.)

Ez még talán kárpótolná is, ha végre megoldanák a problémát és nem kellene, napokat várni.. :)

szabodar likes this.
  • Hmm...

Most zavarban vagyok, lehet ezzel én vagyok így egyedül, de nekem sikerült belépnem az e-mailes megerősítés után. És persze nincs vak

Semmi extrát nem csináltam, így ne kérdezzétek mi a recept. Max annyi, hogy épp telón(nem app, sima böngésző) (nem tablet, teló) intéztem ezt az egészet.

Már ha számít ez bármit is.

• Hmm...

Most zavarban vagyok, lehet ezzel én vagyok így egyedül, de nekem sikerült belépnem az e-mailes megerősítés után. És persze nincs vak

Semmi extrát nem csináltam, így ne kérdezzétek mi a recept. Max annyi, hogy épp telón(nem app, sima böngésző) (nem tablet, teló) intéztem ezt az egészet.

Már ha számít ez bármit is.

Én is telóról próbáltam 12:05-kor kb és azóta is vakációban vagyok.

• Nem tudni mitől függ.

Van akinek még lobbyhoz sem rendelte hozzá az accját az új szerveren a játék (legalább megvan).

Arról végképp nincs ötletem, mi lesz azokkal, akiknek már nincs meg az e-mail címe, amivel fut a játékuk. --- arról nem is beszélve, hogy miért nem említették egy büdös szóval sem, hogy amúgy e-maillel meg kell erősíteni az egész átvitelt.

UPDATE: Most írta ki badidol, reméljük a vakmód probléma egy kb. 30 percen belül megoldódik. Talán megtalálták az okát és vmi parancsot lefuttatnak.

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

Kiosk and szabodar like this.
  • Lehet Impfpass vagy Impf QR code kell majd a belépéshez !?? Ja vagy nem ! De remélem annyi ambrót jóváírnak

amennyiszer már megpróbáltam belépni a célszerveremre dél óta !!!

Mindenesetre ha már így sem sikerül egyessével átszállingózni a célszerverekre mert nem sikerült ezt már láttuk és tapasztaltuk ,

valaki belegondolt már abba mi lesz itt ha sikerül nekik feloldani a vaksi módot ???

Nem akarok vészmadár lenni , de maga a káosz és véget nem érő katasztrófa ! :)

Na gyorsan egy sört mindenkinek !!!

LanQiren and Kiosk like this.
  • Nem tudni mitől függ.

Van akinek még lobbyhoz sem rendelte hozzá az accját az új szerveren a játék (legalább megvan).

Arról végképp nincs ötletem, mi lesz azokkal, akiknek már nincs meg az e-mail címe, amivel fut a játékuk. --- arról nem is beszélve, hogy miért nem említették egy büdös szóval sem, hogy amúgy e-maillel meg kell erősíteni az egész átvitelt.

UPDATE: Most írta ki badidol, reméljük a vakmód probléma egy kb. 30 percen belül megoldódik. Talán megtalálták az okát és vmi parancsot lefuttatnak.

Nekem megvan az email cím, aktív is, de nem kapok rá levelet, amivel bármit meg tudnék erősíteni, most két költözésem is tiltás alatt van. Jegyet hol és hogyan lehet nyitni??

• Arról végképp nincs ötletem, mi lesz azokkal, akiknek már nincs meg az e-mail címe, amivel fut a játékuk. --- arról nem is beszélve, hogy miért nem említették egy büdös szóval sem, hogy amúgy e-maillel meg kell erősíteni az egész átvitelt.

Az "Azonosítóm - E-mail cím megváltoztatása" nem lehet megoldás? Mert a fő játékom Mailbox címe a Mailbox fizetőssé tétele miatt törlődött. Nem próbálom meg, amíg rá nem bólintotok!

(A freemailes címeimet sikerült visszahozni.)