Hali!
Sok gondolat kavarog bennem. Először is egy (számomra legalábbis mindenképpen) kellemetlen szituációt szeretnék tisztázni. Sajnos közbejött nem kevés minden, és mire oda jutottam, hogy rendezem a dolgaimat, már sok idő eltelt...így úgy láttam a legjobbnak ha nem bolygatom a dolgokat. (Aki érti érti, aki meg nem az hagyja figyelmen kívül)
Másodszor: a legjobban várt momentum a szerverösszevonás volt számomra. Évek óta ezt várom. És végre eljött :).
Igaz, időm éppen annyi, hogy olvasgassam a fórumot, de aki a kicsit nem becsüli...
Nagy csalódás, hogy a multit végül engedik.
A 15 accos ikázónak pedig....
Ez most komoly? 
Coolock, valódi probléma lenne ez? Várj, tudod mit, valóban probléma.
Van 3 célszerver. 15 accot könnyedén szét lehetne dobni úgy, hogy minden szerveren legfeljebb 11 acc legyen. De nem, ugyanis a tulajnak nem szimpi 2 szerver, csak 1.
Nah jó, mi lenne még a megoldás? Töröljön akkor 4 accot. Jah, de hát ez is probléma? Hiszen akkor nem tudná helyet foglalni a fő accjainak?
Jaj de kár, úgy sajnálom. De tényleg...
De ha már itt tartunk, azért felhívnám a figyelmét, hogy a helyfoglalás lényegében jogosulatlan előnyszerzés a fő acc javára, amit a szabályzat egyértelműen tilt. Tehát akkor most azon megy a hiszti, hogy a GO-k nem hajlandóak elnézni a folyamatos szabályszegéseket 2 hétig? Ugyanis a 15 acc/szerver és a helyfoglalás is szabályszegés bizonyos olvasatban. Szóval gonosz Team...értem.
Most jut eszembe, nekem lenne vagy 100 multim. Nincs kedvem törölni, meg csak 1 szerverre van kedvem vinni őket, utána meg fosztogatnám meg tápolnám magam velük. De csak 2 hétig, utána törlöm. Na, légyszi, ennyit igazán lehessen már. Mert ha nem, akkor mindet törlöm és abbahagyom a játékot XD.
Na az ilyen mentalitású játékosokra tudom azt mondani, hogy nem kár érte, nem vesztett sokat az ika közössége. Már ha tényleg töröl és nem csak hirtelen behisztizett.
Az összevonása tényleg nagyon vártam. Végre lehetőség nyílt volna harcok rá, stratégiák kiépítésére, új/régi emberek megismerésére, a kereskedelem fellendülésére. Ugyanis ez a játék alapvetően rém egyszerű és rövid időn belül unalmassá válik, ha nincs a játékosok közt semmi interakció.
Persze ez csak az én játékfelfogásom, akinek a statisztika nézegetése jön be, hogy épp hányadik helyezett, az persze örült a régi helyzetnek, hiszen könnyen el lehetett érni jó helyezést és még is tartani azt.
Persze látható, hogy hány embert tud megmozgatni ez a fajta játékstílus...
Én biztos támogatnám, hogy töröljék teljes mértékben a multizást. Inkább törölnék több millás accokat, csak ne legyen multi.
De van...és lesz is sajnos. Na majd meglátjuk mi sül ki az összevonásból, de én ezek után nem tudok pozitívan hozzáállni.