Posts by Emion

  Egy karbantartást előre lehet jelezni, sőt tervezni szokták többnyire éjjelre. Ez inkább összeomlás szagú, vagy kaptak egy támadást, amit most próbálnak helyrehozni. Szóval izgi.

  B opció:


  1 vezető

  1 közép vezeető

  1 felső vezető

  1 felső vezető OKJ-t három éve befejezni nem képes programozó fia

  1 titkárnő

  1 Gizike

  Én megmondtam, hogy megmondtam :-) Eltelt újabb két hét és még mindig semmi, mondjuk én még mindig találok fosztani való inaktot, csak ez kicsit megölte a játékot, gamma leült, alfa max kalóz, bétán van egyedül élet, ott meg elcsináltam, mikor költözni kellett annyira sza - vacakolt az egész, hogy végül a legkisebb accomat vittem oda, és még mindig annyira pici, hogy talán nyárra tudok én is menni buliba, addigra hátha 2-300-al több hely is lesz és a csodáim is helyreállnak.

  Február elején elindult a várva várt inaktok törlése, napi 100 körüli, gammán ment is szépen egészen 24-éig, majd megállt, azóta tartja a picivel 1000 felettit. Elfogyott a havi kvóta és holnap ismét elkezd csökkenni, vagy ennyi volt idénre? Áááá, vegyük, hogy csak költői volt......

  Fogynak lassan, de fogynak. Én még mindig látok vakba helyezett fiókokat 0 ponttal. Tehát a program még mindig teszi a dolgát.

  Ez az elején is lassú volt, az eltelt idővel sem lett gyorsabb... Ha így folytatják fél év és talán végeznek vagy jövőre...talán..:rolleyes:

  Sajnos továbbra is áll, még mindig nem csökkent 10000 alá(előzőleg egy nullával kevesebbet írtam), gammán most 10,046 játékost tart níilván, ami tizen párral több, mint hétfőn volt :(

  Február elején elindult a várva várt inaktok törlése, napi 100 körüli, gammán ment is szépen egészen 24-éig, majd megállt, azóta tartja a picivel 1000 felettit. Elfogyott a havi kvóta és holnap ismét elkezd csökkenni, vagy ennyi volt idénre? Áááá, vegyük, hogy csak költői volt......

  Én azt javasolnám, hogy kérjenek kölcsön pár programozót a Farmeramától, ott az itteninél fényévekkel bonyolultabb dolgokat csinálnak és nem félévente-évente, hanem hetente többet is, és igaz, néha ott is van galiba, de pár perc-max 1-2 óra alatt megoldják és minden ilyen esetben adnak kompenzációt, van, hogy csak nevében az, de olykor egész komolyat, nem beszélve a folyamatos jutalmakról, ajándékokról. Szóval lenne mit tanulniuk tőlük.

  I am the Leader of my alliance. Please tell me where the option is. There is nothing on this screen to de-activate. It only allows me to change the language, not turn it off.  Yepp, I was writing about changing the language/flag not being able to de-activate it :)

  A gyereknek tetszett, hogy lehet nyelvet választani. Amíg európában maradtunk, nem volt gond.


  De mikor sikerült neki arabra állítani, ugyan a tetszését az is elnyerte, de én meg egy órán át nyomogattam mire megtaláltam, hogy tudom visszaállítani... :D


  Mi azzal szórakoztunk 20 éve, hogy a haverok telefonján állítottuk át a nyelvet arabra, vagy kínaira, görögre, attól függően kinek mi volt a felhozatal. Hááát, volt olyan, aki napokig nem tudta visszaállítani, mert még a nyelvi választást sem tudta megtalálni - persze ez még az okosok előtti korszak volt.

  Reggel óta annyit fejlődött a dolog, hogy most már a lobbyból is eltűnt a belépési lehetőség, bár a serveren ott csücsül a pálmafa árnyékában. Ami viszont jó, hogy a húsz éves tiltás is eltűnt a lobbyból egy másic accra, ami a karácsony előtti költözés következménye volt.

  Reggelt! Egy pillanatra beengedte gammára a tegnap fizetési csalással vádolt accomat, meg tudtam nézni két városomat, majd mikor a harmadikra kattintottam azt vettem észre, hogy már nem is ott vagyok, hanem ugyanabban a lobbyban levő bétán?!?!!? Utána már ismét notost mutatja és ismét fizetési akármi :-(((

  vagy még ma, ha valamelyik admin ébren van- és ránéz :)


  a célszerver nem látszik a lobbyd-ban? hova költöztél és milyen néven? ha nem titok, persze :)

  Gammán vagyok, azt tudom csekkolni, h nem-e esetleg mégis megérkeztél :)

  Én is ott vagyok :-D Megérkezett, előbb 0 pontos volt vakban, majd 10 perccel később látszottak a pontok is a statban, de még mindig vakban, belépéskor pedig hozza a fizetési akármit. Ez egy kis acc, nem sürgős, odaért, csak helyzekedni akartam, de ráér.

  Köszi, elvileg írtam, de soha nem tudom, hogy jól csinálom-e, mert szerencsére ritkán volt rá szükség, de hátha holnapra kiderül.

  Nem csalt a megérzésem, Notosról nyomtam a költözésre, sikerült, majd jött az üzi:

  Hello .......,

  05.01.2022 22:11-n fizetési csalásért tiltva lettél. Bármely kérdés esetén, vagy ha úgy véled, valami hiba történt, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk: Fizetés támogatás


  Hogy mi van??? Kezdődik minden előröl? Bakker, tele lesz a lobbym tiltott accokkal, ráadásul önhibámon kívül :((((