Hoppá, megjavult :-))
Posts by Emion
-
-
Egy karbantartást előre lehet jelezni, sőt tervezni szokták többnyire éjjelre. Ez inkább összeomlás szagú, vagy kaptak egy támadást, amit most próbálnak helyrehozni. Szóval izgi.
-
Reggelt, jobbat, mint a mai
Egy ideig azt írta, hogy szerver karbantartás, most már be lehetne lépni, de most azt írja, hogy rosszak a belépési adatok, pedig nem. Ennyi volt, vagy lesz jobb is?
-
Reggelt! De nagy a csend?!?! Rájöttem valamire, de csak halkan mondom, ne kiabáljam el. Gammán 9170 körülire csökkent a létszám a 2 hónapon keresztül 10000 körüliről, lehet, hogy elindult valami? :-))
-
1 dolgozó
1 marketinges
1 project manager
1 belső ellenőr
1 IT-manager
1 kommunikációs manager
ha kihagytam valakit, szóljon most..
--
a szerver nem feltétlenül késik, maga az üzenet ér be később.. ez nálunk ( ogame ) is sokszor okoz problémát a játékosoknak, de a logokban azt látjuk, h az adott cselekvés akkor történt meg, amikor meg kellett történnie.. általában, ha hirtelen nagy mennyiségű adat generálódik, akkor szokott ilyen gond előfordulni..
B opció:
1 vezető
1 közép vezeető
1 felső vezető
1 felső vezető OKJ-t három éve befejezni nem képes programozó fia
1 titkárnő
1 Gizike
-
No lám, gyanúsan igazad lesz Emion! Azok a sas szemek!
Amikor elsőnek szóltál, pont 1 hete hogy "megállt az inaktívok törlése" kifigyeltem egy vakban lévő 0 pontos fiókot és valóban...
Még mindig ott álldogál a szigeten vakáció módban holott már a 7 nap letelt..
Szép volt jó volt, de úgy fest a helyzet, hogy az inaktív eltüntető kis mutyi programjuk elkezdett lazsálni dolgozni meg nincs kedve...
Ráadás több helyről olvasom ezt a panaszt szal lehet már tudnak róla, csak nem úgy néz ki mintha érdemlegesen foglalkoznának a dologgal..
Lehet érdemes lenne ezt is mondani nekik, hogy halló az inaktívok törlése abbamaradt...valamit megint elcsesztetek...
Ha így folytatják jövőre sem lesznek szellemmentesek a szerverek..
Közben egy olyan információra tettem szert, amitől majdnem mondtam valamit, de inkább hagyom h megemésszétek ti is.
A gf-nek jelenleg 6 fejlesztője dolgozik az ikariam játékon...!
Kínosan vicces ezaz egész..
Én megmondtam, hogy megmondtam
Eltelt újabb két hét és még mindig semmi, mondjuk én még mindig találok fosztani való inaktot, csak ez kicsit megölte a játékot, gamma leült, alfa max kalóz, bétán van egyedül élet, ott meg elcsináltam, mikor költözni kellett annyira sza - vacakolt az egész, hogy végül a legkisebb accomat vittem oda, és még mindig annyira pici, hogy talán nyárra tudok én is menni buliba, addigra hátha 2-300-al több hely is lesz és a csodáim is helyreállnak.
-
Február elején elindult a várva várt inaktok törlése, napi 100 körüli, gammán ment is szépen egészen 24-éig, majd megállt, azóta tartja a picivel 1000 felettit. Elfogyott a havi kvóta és holnap ismét elkezd csökkenni, vagy ennyi volt idénre? Áááá, vegyük, hogy csak költői volt......
Fogynak lassan, de fogynak. Én még mindig látok vakba helyezett fiókokat 0 ponttal. Tehát a program még mindig teszi a dolgát.
Ez az elején is lassú volt, az eltelt idővel sem lett gyorsabb... Ha így folytatják fél év és talán végeznek vagy jövőre...talán..
Sajnos továbbra is áll, még mindig nem csökkent 10000 alá(előzőleg egy nullával kevesebbet írtam), gammán most 10,046 játékost tart níilván, ami tizen párral több, mint hétfőn volt
-
Február elején elindult a várva várt inaktok törlése, napi 100 körüli, gammán ment is szépen egészen 24-éig, majd megállt, azóta tartja a picivel 1000 felettit. Elfogyott a havi kvóta és holnap ismét elkezd csökkenni, vagy ennyi volt idénre? Áááá, vegyük, hogy csak költői volt......
-
Nos... többet per pillanat nem tudtam tenni. Úgyhogy kicsit felújítottam az ikás szerencsekereket. Kiegészítve aktuális problémákkal is. Jó szórakozást!
>>> Ika Szerencsekerék - 2. kiadás <<<
Jelentem ezt nyertem:
Ma sem vonták össze Wart
lehetett volna rosszabb is, hehe.
-
Én azt javasolnám, hogy kérjenek kölcsön pár programozót a Farmeramától, ott az itteninél fényévekkel bonyolultabb dolgokat csinálnak és nem félévente-évente, hanem hetente többet is, és igaz, néha ott is van galiba, de pár perc-max 1-2 óra alatt megoldják és minden ilyen esetben adnak kompenzációt, van, hogy csak nevében az, de olykor egész komolyat, nem beszélve a folyamatos jutalmakról, ajándékokról. Szóval lenne mit tanulniuk tőlük.
-
Yepp, I was writing about changing the language/flag not being able to de-activate it
-
Who has the authority to change the flag next to the alliance name? Probably not mentioned.
The leader of the alliance can do it.
-
A gyereknek tetszett, hogy lehet nyelvet választani. Amíg európában maradtunk, nem volt gond.
De mikor sikerült neki arabra állítani, ugyan a tetszését az is elnyerte, de én meg egy órán át nyomogattam mire megtaláltam, hogy tudom visszaállítani...
Mi azzal szórakoztunk 20 éve, hogy a haverok telefonján állítottuk át a nyelvet arabra, vagy kínaira, görögre, attól függően kinek mi volt a felhozatal. Hááát, volt olyan, aki napokig nem tudta visszaállítani, mert még a nyelvi választást sem tudta megtalálni - persze ez még az okosok előtti korszak volt.
-
Na, most, hogy végre nyelvet is lehet tanulni játék közben sokkal izgalmasabb lehet azoknak, akik nem tudják máshogy lefoglalni magukat. Nekem tetszik
-
Reggel óta annyit fejlődött a dolog, hogy most már a lobbyból is eltűnt a belépési lehetőség, bár a serveren ott csücsül a pálmafa árnyékában. Ami viszont jó, hogy a húsz éves tiltás is eltűnt a lobbyból egy másic accra, ami a karácsony előtti költözés következménye volt.
-
Reggelt! Egy pillanatra beengedte gammára a tegnap fizetési csalással vádolt accomat, meg tudtam nézni két városomat, majd mikor a harmadikra kattintottam azt vettem észre, hogy már nem is ott vagyok, hanem ugyanabban a lobbyban levő bétán?!?!!? Utána már ismét notost mutatja és ismét fizetési akármi :-(((
-
akkor jól láttalak
helyezkedni? azzal ráérsz tekintve, h tele van szinte minden sziget szellemaccountokkal..
ez egy kis account? mihez képest..
hozzám képest pont h nem
öööö, hát nem ezt viszem, mert ez megvan, ez a fő, amit vinnék az mini, notos nyáron indult
-
vagy még ma, ha valamelyik admin ébren van- és ránéz
a célszerver nem látszik a lobbyd-ban? hova költöztél és milyen néven? ha nem titok, persze
Gammán vagyok, azt tudom csekkolni, h nem-e esetleg mégis megérkeztél
Én is ott vagyok
Megérkezett, előbb 0 pontos volt vakban, majd 10 perccel később látszottak a pontok is a statban, de még mindig vakban, belépéskor pedig hozza a fizetési akármit. Ez egy kis acc, nem sürgős, odaért, csak helyzekedni akartam, de ráér.
-
Nem csalt a megérzésem, Notosról nyomtam a költözésre, sikerült, majd jött az üzi:
Hello .......,
05.01.2022 22:11-n fizetési csalásért tiltva lettél. Bármely kérdés esetén, vagy ha úgy véled, valami hiba történt, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk: Fizetés támogatás
Hogy mi van??? Kezdődik minden előröl? Bakker, tele lesz a lobbym tiltott accokkal, ráadásul önhibámon kívül :((((
jegyrendszeren keresztül tudnak neked is segíteni a srácok/csajok.. kérlek, nyiss jegyet
ne felejtsd el kiválasztani a szervert is..
Köszi, elvileg írtam, de soha nem tudom, hogy jól csinálom-e, mert szerencsére ritkán volt rá szükség, de hátha holnapra kiderül.
-
Nem csalt a megérzésem, Notosról nyomtam a költözésre, sikerült, majd jött az üzi:
Hello .......,
05.01.2022 22:11-n fizetési csalásért tiltva lettél. Bármely kérdés esetén, vagy ha úgy véled, valami hiba történt, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk: Fizetés támogatás
Hogy mi van??? Kezdődik minden előröl? Bakker, tele lesz a lobbym tiltott accokkal, ráadásul önhibámon kívül :((((