Sikresen megoldottåk. Alphån legalåbbis mƱködik (még)...
Posts by Juan Carlos
-
-
Ăn az elĆbb szerverösszeomlĂĄs kibeszĂ©lĆnek olvastam a cĂmet...... Azt hiszem vannak gondok, mĂĄr az Ă©n fejemben is.
pedig nem jĂĄrsz messze az igazsĂĄgtĂłl
-
Ăn is tĂĄmogatom, elĂ©g idegesĂtĆ lett Ăgy az elrendezĂ©s..
-
Most OFF leszek és elnézést érte.
Egy ideje többen is panaszkodnak, tehĂĄt lehet nem nĂĄlam a hiba csak. KalĂłzkĂŒldetĂ©s vĂ©gĂ©n sokadik frissĂtĂ©sre zĂĄrul csak a kĂŒldetĂ©s, van akinĂ©l hiĂĄba van 8 ĂłrĂĄs is fejlesztve, 4 a max. amit enged neki.
Ja, csatĂĄnĂĄl is azt lĂĄtom, hogy bĂĄr megy a körvĂĄltĂĄs, de beragad. Tudtok esetleg indĂtsa Ășjra helyett -- ez megvolt, sĆt, friss a browser is - mĂĄst mondani, hogy mit tegyĂŒnk?
TĂ©nyleg bocs, de ezĂ©rt ha nem muszĂĄj nem nyitok jegyet ilyen zavaros idĆben.
NĂĄlam is beragad minden, egy sima nyersi szĂĄllĂtĂĄsnĂĄl is. SĆt, gyakran az egĂ©sz jĂĄtĂ©k lefagy (mĂĄs oldal nem, csak az ikariam). Ăgy lĂĄtom, hogy a problĂ©mĂĄk nem, hogy megoldĂłdnĂĄnak, csak egyre sokasodnak...
-
Kérdés:
War szerverre felnĂ©ztem - vĂĄrom az összevonĂĄst (sicc) - Ă©s mĂĄr napok Ăłta (mikortĂłl bejelentettĂ©k, hogy az csĂșszik) folyamatosan nĆ a lĂ©tszĂĄm.
1 Ășj accot lĂĄttam csak, full kezdĆkĂ©nt deffiniĂĄlta magĂĄt
DE
Most az egyre sokasodĂł rĂ©giekrĆl kĂ©rdeznĂ©k:
Folyamatosan fogynak a helyek, régi accokat hoz vissza VALAKI vagy VALAMI (rendszer) ?
SzĂŒrkĂ©k, vakosok, inaktĂvak - elĆbbiekbĆl mintha több lenne - mintha ezzel lenne valami cĂ©l...
Tudható, publikus ezen intézkedés oka és célja
Vagy nem
Netån ez csak - egy eléggé érdekes és tömeges - véletlen egybeesés a szerver összevonåssal kapcsolatban
Olyan tippem is lenne, hogy ezeket mĂĄr a szellem/temetĆ szerverre szĂĄntĂĄk - csak azĂ©rt lĂĄtjuk mert mĂ©g ott vagyunk Ă©s nem a cĂ©lszerveren...
Köszi ha vĂĄlaszoltok Ă©nkĂvĂĄncsisĂĄgomnak
AlphĂĄn az Ă©n szigetemen is ma megjelent kĂ©t inaktĂv account, akik eddig sehol sem jĂĄtszottak. Azok hogy kerĂŒltek oda?
-
Nekem tableten azt Ărja ki, hogy fizetĂ©si csalĂĄsĂ©rt tiltva lettem, gĂ©pen pedig, ugyanarra az accountra azt, hogy 7 nap vakĂĄciĂł vĂĄr rĂĄm. AzĂ©rt ezt illĆ lenne mielĆbb megoldaniuk az illetĂ©keseknek...
-
When will they solve this problem? Do we have to wait hours or days?
-
badidol az igazi egyĂŒttĂ©rzĆ jĂĄtĂ©kosbarĂĄt nagyfĆnök, azt Ărja, hogy ne nyafogjunk, Ășgyse lehet mindenkinek kedvĂ©re tenni, akinek sikerĂŒlt annak jĂł, a többinek meg Ășgyis lesz kĂ©t hete......... eldobom az agyam
most akkor ezek szerint van olyan, akinek sikerĂŒlt belĂ©pnie??
nekem sem volt måsik accountom a célszerveren...
-
Engem sem enged ki a vakĂĄciĂłbĂłl. Nekem rĂĄadĂĄsul 7 naptĂłl szĂĄmol vissza. Az azonosĂtĂłk össze lettek kötve. SikerĂŒlt valakinek a vakĂĄciĂłbĂłl kilĂ©pnie?