Posts by Kopi

Én csak annyit fűznék hozzá amolyan (saját gondolatmenet) hogy, igazából a játék hivatalos nyelve az magyar ez tény és való, de elfogadott nyelv az Angol is épp úgy mint a nagyvilágban, ez sajnos vagy nem sajnos azt mindenki maga dönti el..Talán a discordon lehet némi több infót találni mert az most "aranykorát" éli de lehetséges, hogy ti valami úton módon előbb értesültök dolgokról

Én abból a korosztályból való vagyok, akiknek nem az angolt akarták tanítani. Amit akartak, azt meg mi nem akartuk! :))

OK, ha az angolt tanították volna, lehet, hogy akkor sem beszélném! :)

A Team meg korábban lehet, hogy elkényeztetett? Mert kaptuk az infókat, hogy ez lesz, meg az lesz... Nekem meg "az" lett a természetes, nem pedig "ez".

De majd megszokom, hogy már infókért sem érdemes a Fórumra benézni. :)

Kopi, itt azért magyarul is vannak infók:

Köszönöm Trockij!

Csak engem oda nem enged be! :)) Nem akarok már ismerkedni ilyesmivel...

A többség meg még a Fórumot sem ismeri.

Ott vagyok archeronon is, ismerlek benneteket, bar latom, mindenki letarolta sereget😛

Meg persze mas magyar es nemzetkozi szervereken is, latok, tapasztalok dolgokat...mindegy, majd surubben osztok meg hivatalis infokat, ha lesznek.

:)))

Titok, hogy ki vagy? :)

Hálás köszönet érte!

Amugy Kopi en nem vagyok sem komoly harcos, sem komoly jatekos, csak az infokat gyujtom es osztom meg, semmi tobb.

Ki a komoly játékos és ki a komoly harcos? :))

OK, van olyan játékos, akit az Ikariam zsenijének tartok. De a többség - beleértve magamat is - csak úgy játszogat.

A segítséged meg hálásan köszönöm! :)

Tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy a GF hallgat bárkire is.

Egyébként személy szerint örülök, hogy még akad segíteni akaró játékos az ikán :)

Hogy a GF-nél a "toronyban" baj van, azt régóta tudjuk.

A legnagyobb baj nem az, hogy mi nem tudjuk, mit akarnak, hanem az, hogy valószínűleg ők sem tudják.

Én is örülök, hidd el! Tényleg jó, hogy kapunk a társaktól segítséget!

De azért a Team segítsége sem ártana... :P

A gozoriasok gyengebbek, a ballon mar alig er valamit, a gozkos meg katasztrifalisan gyenge lett.

Az egysegek alapbeallitasa valtozott, nezzetek meg.

Tesztszerveren nincs nagy tp, es nagy harc sem.

A barbart mar nehezebb fosztani/leverni

De az egysegek/muhelyfejlesztesek meg valtozhatnak majd a kivetkezo verzioban

Köszönöm! :)

jelenleg a műhelyfejlesztés semmilyen érdemi hatással nincs a a harcokra, ezt te is tudod, meg a társaid is, meg azon a szerveren mindenki, én pontosan tudom kik vagytok, mely szerverekről, szóval azt is tudom, hogy már rájöttetek arra is, mely egységek gyengültek az új verzióval, és még műhelyfejlesztéssel sem lehet javítani rajtuk, hiszen ti is használjátok őket, nem a legósok közé tartoztok ^^

az, hogy a feketepiacon annyi milliót /és tíz meg százmilliót/ lehet venni bármilyen anyagból, az más kérdés, de ti is elég régi és dörzsöltek vagytok, hogy tudjátok mi a dörgés, és amit még el kell ismernem, lehet játszani pénzbeli/ambró vagy euro/ költés nélkül ingyen, de ez a játék már nem feltétlenül az "ingyenjátszóknak" szól.

Nem jöttünk rá! :)) Nincs csatánk. Készültünk erre a műhelyes mizériára. Semmiféle konkrét infónk nincs. Egy CR-t sem láttunk a teszt szerverről. (Ami persze túl sokat nem mondana az egységek fejlesztési szintjének ismerete nélkül...)

Homály van nálunk! :) Tőled kaptuk a legtöbb infót!

Egyik társunk a barbár flotta elleni harcot majdnem elbukta, mert nem az történt, ami eddig. De még nem fejlesztett semmit. Nem tudja, hogy az egységei gyengültek, vagy a barbárok lettek erősebbek.

ez a mostani új frissítés: végtelenné tették a műhelyfrissítéseket, de mégsem végtelenek, hiszen a ker és teherhajókat 5-ig lehet, de harci hajóknál is letilt 11, és más egység esetén más szinten.

Ez a "végtelen" lehetőség is nagyon zavaró! Szerintem a GF öngólt lőtt! Arra számítanak, hogy beindul majd egy ambiköltős (vagy más helyen üzleteléses) akció. De többen is a harcosok közül a befejezésre gondolnak. Hogy itt van számukra vége ennek a játéknak. Mert nem fogják magukat égetni azzal, hogy szuper harcosként az egységeik csak karcolgatják a "kertészek" felturbózott seregét.

Egyébként normál esetben is lehetetlen helyzetbe hoznak játékosokat.
    Eddig egy bizonyos szint elérése esetén bárki esélyes lehetett a másik ellen - akármekkora is volt a szintkülönbség a játékosok között. Most egyértelmű, hogy egy tizenéve játszó játékosnak nagyobbak a lehetőségeik a fejlesztésre, mint egy pár éve játszó játékosnak. A szerverösszevonásokkal meg olyan helyzetet hoztak létre, ami most szinte áthidalhatatlan lesz. Hiszen régi és új játékosok kerültek azonos szerverekre.

Gondoljatok bele! Megölik a játékot a végtelen fejlesztési lehetőséggel!

Kérem, hogy akinek van rá lehetőssége, harcoljon ellene! A Team tagokat is beleértve!

Köszönöm!

érdekes a spártais bugot meg az egész kollektíva nyomozta, meg a barbárosat is.

A halandó meg még csak nem is hallott ilyesmiről! :))

Egy helyen láttuk, hogy rengeteg a spártai. Társam kihívásnak érezte, betámadta. És ahogy fogyott a spártai, az ellenfél pótolta. Azt hittük, hogy ambiért veszi. De akkor ott volt valami trükk.

chrome böngészőt használj, katt oda, majd jobb felül a x alatti 3 pöttyre, aztán a fordításra/kiválasztod angolt/, aztán ott lesz magyarul.

a sárga üzenet évek óta méltatlanul mellőzött, valamiért.

Nos, talán a Fórumra sem kellene feljönnie a játékosoknak a lényeges infókért... :)

A fordító meg gyakran használhatatlan.

Telón a Gemini jó. De telón nem játszom Ikával.

az elsődleges hivatalos közlésforma már régóta discordon történik angol nyelven, onnan szokták átvenni más nyelvű közösségek,

itt mindig érdemes felül a barna sávon az "official posts" -ra kattintani, ott jelennek meg pár perccel a dc-s közlés után.

Köszönöm, de hiába kattintok oda, ha egyszer nem értem! :)

"Megszoktam", hogy a lényegesebb változásokról tájékoztatást kapok. Akár "sárga" üzenet formájában is.

A játékosok túlnyomó többsége egyébként még a magyar Fórumot sem ismeri, nemhogy más "huncutságokat" keresgéljen.

Angol / német fórumon, valamint a discordon is ki volt rakva..

Kritikával illethetsz, de spec én erről nem kapok hamarabb információt, mint te / ti..

Magyar vagyok, magyar az anyanyelvem, más nyelven nem beszélek, a magyar Ikariam nyelve a magyar. :)
    Discordról csak hallottam, de nem ismerem.

Kissé magunkra voltunk hagyva...

Hm.. írták, h lesz belépés blokkolás..

Hol?: Kik?: Mert itt bizony egy árva "hivatalos" szó sem hangzott el!

És ez bizony most - akár tetszik, akár nem! - kritika a Team felé... :)

Sziasztok!

A műhelyes változásokról semmiféle hivatalos, vagy pletykaszintű híre nincs senkinek?