Posts by Kopi

  HindaVichi már leírta ide. :)


  Ika nyílik - Jön a reg és a belépés ablak - katt a belépésre - azon belül van olyan, hogy elfelejtett e-mail cím. Ott lehet megadni a játékosnevet és a jelszót. Szerencsés esetben nem hibaüzenet lesz a válasz...

  Azt hiszem, most senki nem a Team tagjainak ment neki hőbörgő írásaival. És ezt remélem, Ők is tudják! :) Csak el kell mondani. Mert ez a lobby a GF sok bar... baklövése közül talán a legnagyobb! Döbbenet, hogy a GO-k sem tudnak/tudhatnak semmit. Akik mindent "láthatnak", és mindenről tudniuk kellene. Nem tudom, hogy más nemzeteknél is így van-e, de gondolom, hogy igen. Nem beszélek más nyelveken, így meg sem próbáltam körbenézni.

  Van valakinek esetleg tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mi történik a lobby ablakkal, ha esetleg böngészőt, netalántán számítógépet vált? Vagy máshonnan - barát, rokon... - lép be?

  Köszönöm a válaszod!


  Amon nem átvett játékokba nem jut be. Az a 4, aminek vakoltatását kértem - és ezúton köszönöm! -, belépésnél azt írja be, hogy hiba. A képernyőképet el is küldte Nektek.

  Pár játékába meg csak egy trükkel tud belépni. Amit nem is értek, hogy működhet egyáltalán. (Tudtommal azt is leírta, hogy mit csinál, hogy bejusson.)


  Sajnos most dühében bevakolt. És a totális abbahagyást fontolgatja.

  Szia!


  A sziget hit %-od mennyi? A kék csík eléri a hármas mező, vagyis az 50% végét? Mert ha nem, akkor érthető, ha csak 30% gyorsulást kapsz.

  Látványosan megnőtt a 60 pontos játékosok száma a Ny és a Lambda szerveren. (Gondolom, máshol is...) Ők lehetnek azok, akik a játékuk helyett új játékot kaptak az e-mail címükre és a jelszavukra.

  3 fő játékom van, amiket a Theta, a Ny és a Rho szerveren hoztam létre. :) 6 apró, amikkel összevonáskor helyet foglaltam magamnak, de a társaimnak is sokat segítettem velük. És egyet meg egy nagyon kedves barátosnémtól átvettem, mert elment babázni. (Titokban tartom, melyik az, amelyiket átvettem, de Te természetesen meg tudod nézni! :) ) Ezzel meg is van a 10, ami engedélyezett. Keresztül-kasul össze vannak kötve! :) Egy perc alatt végigkattintom az összeset. És ennyi!


  A vejem, Guggoloteve is játszott. Saját IP-ről. Az unokám érkezésekor átadta a játékait. Így a nete ott van szabadon. Használhatnám. :) Bevallom, volt is egy kis kísértés, hogy csinálok valami huncutságot. ;) De aztán úgy gondoltam, hogy nem. Maradok annál a 10 piszkos játéknál, amit a GF tisztának enged! :)


  OK, azt értem, hogy összevonáskor a GF nem nagyon tehetett mást, minthogy megengedte a több acc-ot. De azt nem értem, és azzal nem tudok egyetérteni, hogy az utána nyitott szervereken miért engedte! Semmi nem indokolta!

  Persze, összevonás előtt is sokan kijátszották a szabályokat, és több játékkal is nyomultak egy-egy szerveren. Szóval igazából védelem sincs ellene.


  Amon kipróbálta, és valami olyan üzenetet kapott, hogy hiba történt.


  9 játékából 5 működik. Tehát alapból nem az a gond, hogy rosszul csinálja.

  A kalózkodás böcsülete...

  (bár az az, ami nincsen nekije! :)) )


  Nem tudom, ki miért csinálja! Mert sokadiknak lenni a listákon nem éri meg. Apró játékosnak, alacsony raktárakkal akár az 1. hely is nudli lehet! Nekem, és még pár társamnak a városonkénti 4x40-es raktár azért ad valami nyersit. De leginkább presztízsből csináljuk. Kicsit olyan csak azért is alapon...

  És ha már nyomjuk, akkor az apró játékainkban is elnyomjuk a kalózt. A pontokat meg másoknak adjuk. Tehát nem vesszük vissza kerülő úton. :) És most már hosszú ideje mindig más és más társunkat segítettük az élre. Olyanokat is, akiknek a raktárai nem voltak túl magasak. Hogy miért? Csak! :) Racionális válasz nincs rá Mert egyébként ép elmével (persze, kinek is van olyan? :)) hagyni kellene az egészet! De nem hagyjuk. És időnként az ellenfeleink is nekidurálják magukat. Pár hónapja egyikük ambi ezreket dobált el, mert vagy 30-40 városáthelyezése volt, hogy leszedjen minket. Végül mégis kikapott.


  Természetesen le lehet minket is verni. Olyan nincs, hogy nem lehet. De az eddigi próbálkozsokat a szerverösszevonás óta levertük. És akkor van izgalom, mikor valaki próbálkozik. Mert egyébként a játék maga unalmas lett. Millió számra hordtam el a nyersit az ellenfelünktől. Ellenállás nélkül. Komolyabb lépés az volt, hogy a megtámadott bevakolt. Ebbe bele lehet unni. :)


  A sok apró kalózacc védelmében megjegyezném, hogy egykoron sokat tiltakoztam a régi Fórumunkon a kalózkodás ellen. Pár javaslatot is létrehoztam. Eredménytelenül.

  A szerverösszevonás hozta létre az apró játékaimat. Nem a kalózkodás miatt jöttek létre, hanem a szerverösszevonáshoz helyfoglalási céllal. Működött is. Meglettek a jó helyek. De ha már ott vannak a játékok, miért is ne használjuk ki mi is, ha mások is ezt teszik? Lehetne mondani, hogy mert úgy tiszta a játék. Tessék mondani, amúgy tiszta a játék? Több száz k-s, alapból eltarthatatlan tábornoki fenntartása aranytolással korrekt? De még sorolhatnám... :)

  Nekem 5 böngésző van egyszerre nyitva. Meg azok inkognitó/privát ablakai. Így a Ny-n mind a 10 játékom ki-be lépegetések nélkül tudom kezelni.

  (Opera, Chrome, Maxthon, Vivaldi, Edge)

  No, egy problémába belefutottam!


  A Lambda szerveren is van két apró játékom. Amit az Operával viszek, az Lobby nélkül is megnyílt. A Chrome ablakban viszont nem. Próbáltam lobbizni, de nem megy, és nem merek minden lehetőséget kipróbálni.

  Azonosítóim - azonosítóim hozzáadása - megjelenő ablakban ott a Ny-s címem és a jelszavam, kicserélem, és most a Lambdán van egy új játékom azzal az e-mail címmel és jelszóval, amivel már ott vagyok egy másik játékkal.