a világok ünnepe boldogság bonuszt keressétek. az nem lesz meg
Háát igen , jobban belegondolva tutkó hogy a " Boldogság Hormon " hiánya a ludas !
a világok ünnepe boldogság bonuszt keressétek. az nem lesz meg
Háát igen , jobban belegondolva tutkó hogy a " Boldogság Hormon " hiánya a ludas !
MR SNIPER nem tűntek el időközben kultúrjaid, ami a világok ünnepe miatt észrevétlenül maradt?
Ha nem, akkor az egyedüli ötletem, hogy bármit is kapott a lakosság a világok ünnepe alatt, most elvonási tüneteik vannak és emiatt morcosak
Lütyő, sosem volt engedélyezett, hogy egy lobbyba pakolja valaki az accját a házastársam/gyerekem/befogadott haverom/komám/ipám/napám/kiskutyám tengelyen lévők accjával. Mivel az azonos lobby eleve a jelszó (stb.) megosztását jelenti, és nem kontrollálható, hogy a másik csak a saját accjába lépjen be.
Más kérdés, hogy általában ez csak akkor derült ki, ha az illető ezt véletlenül vagy szándékosan megmondta nekünk, olyankor pedig általában nem az volt a reakciónk, hogy szivatásból csak azért is tiltottuk
Mint ahogy írtam minden megvan végignéztem , marad az elvonási tünet De mint írtam nem egyedi az eset ...Majd látjuk lesz-e másnál is ...
Üdvözlök mindenkit !
Tegnap történt hogy az egyik tagunk megkérdezte hogy történt valami az ikával ? Mert minden városában mérgesek lettek a lakosok és
elhagyják a városait . Gondoltam valamit tuti elnézett Ma belépek és háát na , hát nálam is hasonló a szitu 2 szerveren is ! Utána néztem és mindenütt
fel van húzva a borfogyasztás illetve kultik is mind meg vannak ! Eddig 1-2 csellengő kivételével teli voltak a városaim !
Az érdekesség hogy összeszámoltam az elégedettséget a városházában és valójában 100-150 elégedettséggel kevesebb lett mindenütt ! Megváltoztak
az elégedettségi paraméterek , vagy ez megint ilyen " BOGÁR " akar lenni ?
Addig fel sem tünt amig be nem mentem a városházákba !
Nálatok minden renben van ? Csak nálunk lett savanyúbb a szölő !??
Megtennétek hogy ti is megnézitek
Köszi
Üdv !
Háát Nnna ! Ehhez csakis gratulálni lehet ! Eddig Ambró volt ilyenkor ajándékba , most ezt dobta a gép !
Alpha és Gamma is kapucky ! Emlékszem réges régen volt egy nagy szerver hiba !
Lebontódtak maguktól az épületek és a városok eltüntek , azt is ránk fogták ...
Remélem ez azért nem lesz olyan tragikus kimenetelű , bár ahogy most pengetnek hetekig tart mig rendeződik ez a fiaskó ...
Kellemes idegeskedést mindenkinek
Display MoreNem tilos, majd kicsit még hozzáírunk, volt kinn erről régen is, köszönjük.
S közben mind láttátok, hogy még zárva minden szerver, nem jött össze a számolgatás most sem a gf-nél, s persze nagyobb baj, hogy komoly gondokat sem javítani még mellette....mindenesetre mindenkinek kitartást még - s legalább már átjutottak jópáran, akik beragadtak félúton...akik hajóeltűnéssel küzdenek, írjanak nyugodtan, aki más gonddal, az is... sok a baj.
Sok erőt mindenkinek
Szia Sipka ,
Köszönöm megnyugodtam ... Végül is a kérdés az volt hogy a kis ablak baloldalt , ahova a szövik régen kiírták a kultijaikat ?
Ezt szedtem össze 3 parancssorba , azzal a kis extrával hogy névre klikkelve betesz a partner levelezésébe . Már rég el is felejtettem
hogy ilyen is volt , ezért először kissé elkapkodtam , de másodjára kiprobált teljesen működő sorokat osztottam meg .
Igazából nem tudom ezen belül mit lehet még hozzá írni , talán színezni a betűket
De ha más okosságot is megosztotok a nagyérdeművel , azt előre is megköszönjük . Én szívesen segítettem ezért is osztottam meg mindenkivel
- " Volt kint erről régen is "
Igen volt nagyon régen , de már évek óta nem találom ezeket az oldalakat ...
Igaz azokon az oldalakon csak alap kis dolgokat lehetett tanulni , de kezdő segítségnek mindenképp jó lenne ha újra elő kerűlni esetleg némi frissítéssekkel .
Kellemes pihenést mindenkinek , Maradok tisztelettel : SNIP
Üdvözletem ! Remélem maradhat ...
Mivel sokat küzdünk a kulturálódás nehézségeivel , ezért megosztottam pár dolgot a : Beszélgetés és visszajelzések - Külső szövetségi oldal szerkesztése
rovatban . Remélem nem szabályellenes ezek megosztása és maradhat . Csakis segíteni szeretnék mindenkinek , hogy a szövetségek a külső szövetségi oldalukon "abban a kisebb bal ablakban" ki tudják hírdetni a kulti igényüket . Akit érdekel keresse ki a postom , részletesen leírtam mindent ...
Szóljatok ha ez tilos lenne
További kellemes hétvégét mindenkinek !
Megkövetem magam , rájöttem hogy az első posztom nem fedi a valóságot ! Eddig ezen dolgoztam de mostmár működik a parancssor !
Remélem nem kapok ezért tiltást vagy ejnye-bejnyét , csak segíteni akarok nektek ...
Tehát : A DIPLOMATA tudja a külső szövetségi oldalon szerkeszteni . Az első paracssor készit egy extra kis ablakot a Diplomáciai opciók alá ,
abba fognak belekerülni a kulúrok !
<div style="margin-left:-272px;margin-top:0px;width:100px;height:10px;"><br>
<div class="dynamic"><br><h3 class="header" style="margin-top:-15px;">Kultúrjaink</h3><br><br><div class="content" style="margin-left:-
5px;"<br><ul class="links" style="margin-left:50px;"><li></li>
A második parancssor , ez kerül be a bal oldali kis ablakba , név és mennyi kulti kell neki ? Ez egy aktív link ,
Aki ráklikkel a névre egyenesen direkbe tud írni a tagnak , autómatikasan felugró üzenetben . Minden tagnak új parancssort kell kezdeni ,
a postafiókot és a nevet kell módosítani meg hogy mennyi darab kulti ?
A postafiók számát a nagykövetség - taglista - a tag neve sorja végén lévő papírusra kell helyezni a kurzort ,
nem kell klikkelni ! és ekkor a bal alsó sarokban felugrik egy szürke csíkban egy üzenet , abban van egy várhatóan egy 6 jegyű szám ,
az a posta fiókja száma . Az S1 az Alpha szerver tehát ha valaki másik szerveren szerkeszt annak a szervernek kell a száma ...
<li><a href="https://s1-hu.ikariam.gameforge.com/?view=sendIKMessage&receiverId=374275">MR SNIPER: 6db</a></li>
Ez egy útmutató parancssor ...
</ul><br><div align="center"><i>Klikkelj a névre!<br></br>Frissítve:December 12.</i></div><br></div><div
class="footer"></div></div></div><br>
Ez egy teljesen működő parancssor , most szerkesztettem és ki is próbáltam
Remélem nem kapok ki érte , csak segíteni akarok a kultisoknak , mert nálunk is még sok kulti hiányzik !
További kellemes napot mindenkinek !
Még valami nem jó de dolgozom rajta , vagyis a gammán még mindig működik . Bocsi csak nem tudom szerkeszteni már az előző posztomat .
Tehát vacakolok vele egy kicsit , hogy kell átvinni másik szerverre ? Később jelentkezem ...
<li><a href="http://s14-hu.ikariam.gameforge.com/index.php?view=sendIKMessage&receiverId=118970">IDE KELL BEÍRNI A NEVET</a></li>
Ez az első egy aktív link , Tehát ez azt jelenti hogy ha ráklikkelsz a névre felugrik a játékosnak írt levélküldés lehetősége . Az a szám szerintem az én postafiókom , akinek van kultija annak a postafiókja számát kell beírni . Már ezer éve nem csináltam de godolom vesszővel elválasztva vagy új sort kezdve minden tagot külön iktatni kell . A postafiók számát ha jól emlékszem úgy tudod megnézni hogy mintha üzenetet írnál a tagodnak , megnyitod és fent a webnél látod a fiók számát ...
</ul><br><div align="center"><i>Klikkelj a névre!<br></br>EGYÉB KÖZLEMÉNY</i></div><br></div><div
class="footer"></div></div></div><br>
Ez a második link az egyéb közlemény a kis ablakba ...
Remélem tudtam segíteni , bár mindenesetre lehet hogy kell inprovizálni is , mert már régen csináltam .
De még működik az biztos !
Jah és a DIPLOMATA tudja a külső szövetségi oldal szerkesztésében ( ahova a szövetség külső oldala és képe megy , oda egy v két sor kihagyással mehet ez a két sor . Ha nem akarod túl lihegni aktív linkkel , akkor csak a második sor EGYÉB KÖZLEMÉNY-hez mehetnek a nevek , bár ez így nem tudom hogy mutat a kis ablakban ... ? Ha valami nem megy vagy elrontod , kezd el újra a kiindúló linkkel ... Tehát inprovizálni
Még valami , az s14 várhatóan a szerver száma , talán azt is módosítani kell majd az első aktív linknél ...
Estleg ha van még kérdés talán tudok segíteni , illetve remélem ez még engedélyezett vagy mi ?
Üdvözletem !
Úgy döntöttem csak kiírom magamból Megér egy post-ot szerintem .
- Köszönjük GéeF-nek hogy a "Világok ünnep" lezárása előtt elvetéttek a kiterjesztett levélküldések lehetőségét !
Pompás dolog hogy a válaszra nem méltatott kultur ajánlataimat tegnap este óta most tudtam mind visszavonni , és várhatóan emiatt az újabb
kulti ajánlataim kiküldése és esetlegesen újra vissza vonása , ez a hajcihő még bizonyosan napokat vehet el ...
Gondolom ezzel nem csak én vagyok így !
Millió csók és ezer hála nekik
Egy sört és egy tüskét minden sorstársnak !
Kellemes hétvégét mindenkinek ...
Szép estét mindenkinek !
Mi már a célszerven vagyunk párnapja és ...
Én csak egészen halkan , de mégis meg szertném kérdezni ?
Mi van ezekkel az inaktív ghost accontokkal ? Honnan szedik ezeket ? Minek ? Érthetetlen , inaktként érkezik csak a helyet foglalja ...
Aki meg játszana küszködik a bejutással ?
Illetve : Az Ika mobil alkalmazás felejtős teljesen ?
- Oksa most olvastam Gro üzenetét , Köszi és bocsi ...
Lehet Impfpass vagy Impf QR code kell majd a belépéshez !?? Ja vagy nem ! De remélem annyi ambrót jóváírnak
amennyiszer már megpróbáltam belépni a célszerveremre dél óta !!!
Mindenesetre ha már így sem sikerül egyessével átszállingózni a célszerverekre mert nem sikerült ezt már láttuk és tapasztaltuk ,
valaki belegondolt már abba mi lesz itt ha sikerül nekik feloldani a vaksi módot ???
Nem akarok vészmadár lenni , de maga a káosz és véget nem érő katasztrófa !
Na gyorsan egy sört mindenkinek !!!
Remek, sőt nagyszerű!
Úgy látom, a hosszú előkészítés ellenére sem sikerült megoldaniuk a GF programozóinak a kérdést.
Mondanám, hogy türelem, de nekem sincs. Szóval kérek mindenkit, hogy a gondokat jelezze jegyben! Kigyűjtöm, megyek reklamálni.
Üdvözlöm , ez a jegy írás most komoly ? Csak mert dél óta egy globális probléma áll fent mindenkinél hogy nem tud kilépni az ideiglenes Vakáció módból . Lehetünk szerintem több százan vagy ezren vagy nem is tudom ... Idáig az volt hogy észlelték a hibát és próbálják kijavítani Itt ülünk tűkön , várjuk az eredményt hátha sikerül nekik
Display MoreDisplay Morenéztem ott is
Üdv ! Az Email gondra ha nem kapsz linket vagy már megszünt a regisztrációs Emailod , az egyik tagunk az acc infónál frissített , vagyis beírta a most aktívan használt Email címét és elmentette , ezután kért egy új acc és email összekötést . Így jutott el a 7 napos Vakációig ... De még tőlünk a senki nem jutott be a célszerverre !
Szia, mindkét accjaát vakba tették, vagy csak azt, amelyik tiltva volt? mert nekem egyik most tiltott a másik épp aktív.
néztem ott is
Üdv ! Az Email gondra ha nem kapsz linket vagy már megszünt a regisztrációs Emailod , az egyik tagunk az acc infónál frissített , vagyis beírta a most aktívan használt Email címét és elmentette , ezután kért egy új acc és email összekötést . Így jutott el a 7 napos Vakációig ... De még tőlünk a senki nem jutott be a célszerverre !
Szia, mindkét accjaát vakba tették, vagy csak azt, amelyik tiltva volt? mert nekem egyik most tiltott a másik épp aktív.
Igazából ezt most nem értem mire gondolsz ? De , amikor ugye kiválasztod a célszervert és elindítod az áthelyezést , a régi szerveren lévő accod " tiltás alá kerül " de a célszerveren már elvileg ott vagy csak épp nem tudsz kilépni a nyaralásból . Ez nincs tiltva csak a bug miatt nem tudsz kijönni a vakációból ...
Akinek két id van a lobbyban az olyan üzit kap, hogy 2038-ig tiltva van. Aki meg egyel rendelkezik, ő nyilván vakba kerül és látja mennyi idő van még a vakból. De akit tiltottak ott minden halvány és írja, hogy tiltott.
Az én Lobbymban is 2 accont van , de az egyik acc másik szerverhez tartozik , vagyis én két szerveren játszom két künönböző acconttal . mégis a tiltásos szöveget kaptam és szerintem még nagyon sokan ! De ha sikerül azt a linket az összekötéshez aktíválnod akkor elvileg átkerülsz a célszerverre vakációba . Többet ez ügyben nem tudok írni mert én csak egy accot szeretnék vinni a célszerverre ...
Display MoreHiába kattintottam fél órája az email kérésre nem érkezett semmi, pedig mindent megnéztem, akkor várok 2038-ig..
Nekem a promóciók közé került.
néztem ott is
Display MoreHiába kattintottam fél órája az email kérésre nem érkezett semmi, pedig mindent megnéztem, akkor várok 2038-ig..
néztem ott is
Igazából ezt most nem értem mire gondolsz ? De , amikor ugye kiválasztod a célszervert és elindítod az áthelyezést , a régi szerveren lévő accod " tiltás alá kerül " de a célszerveren már elvileg ott vagy csak épp nem tudsz kilépni a nyaralásból . Ez nincs tiltva csak a bug miatt nem tudsz kijönni a vakációból ...
Hiába kattintottam fél órája az email kérésre nem érkezett semmi, pedig mindent megnéztem, akkor várok 2038-ig..
néztem ott is