Posts by MR SNIPER

MR SNIPER nem tűntek el időközben kultúrjaid, ami a világok ünnepe miatt észrevétlenül maradt?

Ha nem, akkor az egyedüli ötletem, hogy bármit is kapott a lakosság a világok ünnepe alatt, most elvonási tüneteik vannak és emiatt morcosak :)

Lütyő, sosem volt engedélyezett, hogy egy lobbyba pakolja valaki az accját a házastársam/gyerekem/befogadott haverom/komám/ipám/napám/kiskutyám tengelyen lévők accjával. Mivel az azonos lobby eleve a jelszó (stb.) megosztását jelenti, és nem kontrollálható, hogy a másik csak a saját accjába lépjen be.

Más kérdés, hogy általában ez csak akkor derült ki, ha az illető ezt véletlenül vagy szándékosan megmondta nekünk, olyankor pedig általában nem az volt a reakciónk, hogy szivatásból csak azért is tiltottuk :)

Mint ahogy írtam minden megvan végignéztem , marad az elvonási tünet :) De mint írtam nem egyedi az eset ...Majd látjuk lesz-e másnál is ...

Üdvözlök mindenkit !

Tegnap történt hogy az egyik tagunk megkérdezte hogy történt valami az ikával ? Mert minden városában mérgesek lettek a lakosok és

elhagyják a városait . Gondoltam valamit tuti elnézett :) Ma belépek és háát na , hát nálam is hasonló a szitu 2 szerveren is ! Utána néztem és mindenütt

fel van húzva a borfogyasztás illetve kultik is mind meg vannak ! Eddig 1-2 csellengő kivételével teli voltak a városaim !

Az érdekesség hogy összeszámoltam az elégedettséget a városházában és valójában 100-150 elégedettséggel kevesebb lett mindenütt ! Megváltoztak

az elégedettségi paraméterek , vagy ez megint ilyen " BOGÁR " akar lenni ?

Addig fel sem tünt amig be nem mentem a városházákba !

Nálatok minden renben van ? Csak nálunk lett savanyúbb a szölő !??

Megtennétek hogy ti is megnézitek :)

Köszi

Üdv !

Háát Nnna ! Ehhez csakis gratulálni lehet ! Eddig Ambró volt ilyenkor ajándékba , most ezt dobta a gép !

Alpha és Gamma is kapucky ! Emlékszem réges régen volt egy nagy szerver hiba !

Lebontódtak maguktól az épületek és a városok eltüntek , azt is ránk fogták ... :(

Remélem ez azért nem lesz olyan tragikus kimenetelű , bár ahogy most pengetnek hetekig tart mig rendeződik ez a fiaskó ...

Kellemes idegeskedést mindenkinek :)

Szia Sipka ,

Köszönöm megnyugodtam ... :) Végül is a kérdés az volt hogy a kis ablak baloldalt , ahova a szövik régen kiírták a kultijaikat ?

Ezt szedtem össze 3 parancssorba , azzal a kis extrával hogy névre klikkelve betesz a partner levelezésébe . Már rég el is felejtettem

hogy ilyen is volt , ezért először kissé elkapkodtam , de másodjára kiprobált teljesen működő sorokat osztottam meg .

Igazából nem tudom ezen belül mit lehet még hozzá írni , talán színezni a betűket :)

De ha más okosságot is megosztotok a nagyérdeművel , azt előre is megköszönjük . Én szívesen segítettem ezért is osztottam meg mindenkivel :)

- " Volt kint erről régen is "

Igen volt nagyon régen , de már évek óta nem találom ezeket az oldalakat ...

Igaz azokon az oldalakon csak alap kis dolgokat lehetett tanulni , de kezdő segítségnek mindenképp jó lenne ha újra elő kerűlni esetleg némi frissítéssekkel .

Kellemes pihenést mindenkinek , Maradok tisztelettel : SNIP :)

Üdvözletem ! Remélem maradhat ...

Mivel sokat küzdünk a kulturálódás nehézségeivel , ezért megosztottam pár dolgot a : Beszélgetés és visszajelzések - Külső szövetségi oldal szerkesztése

rovatban . Remélem nem szabályellenes ezek megosztása és maradhat . Csakis segíteni szeretnék mindenkinek , hogy a szövetségek a külső szövetségi oldalukon "abban a kisebb bal ablakban" ki tudják hírdetni a kulti igényüket . Akit érdekel keresse ki a postom , részletesen leírtam mindent ...

Szóljatok ha ez tilos lenne :)

További kellemes hétvégét mindenkinek !

Megkövetem magam , rájöttem hogy az első posztom nem fedi a valóságot ! Eddig ezen dolgoztam de mostmár működik a parancssor !

Remélem nem kapok ezért tiltást vagy ejnye-bejnyét , csak segíteni akarok nektek ... :)

Tehát : A DIPLOMATA tudja a külső szövetségi oldalon szerkeszteni . Az első paracssor készit egy extra kis ablakot a Diplomáciai opciók alá ,

abba fognak belekerülni a kulúrok !

<div style="margin-left:-272px;margin-top:0px;width:100px;height:10px;"><br>

<div class="dynamic"><br><h3 class="header" style="margin-top:-15px;">Kultúrjaink</h3><br><br><div class="content" style="margin-left:-

5px;"<br><ul class="links" style="margin-left:50px;"><li></li>

A második parancssor , ez kerül be a bal oldali kis ablakba , név és mennyi kulti kell neki ? Ez egy aktív link ,

Aki ráklikkel a névre egyenesen direkbe tud írni a tagnak , autómatikasan felugró üzenetben . Minden tagnak új parancssort kell kezdeni ,

a postafiókot és a nevet kell módosítani meg hogy mennyi darab kulti ?

A postafiók számát a nagykövetség - taglista - a tag neve sorja végén lévő papírusra kell helyezni a kurzort ,

nem kell klikkelni ! és ekkor a bal alsó sarokban felugrik egy szürke csíkban egy üzenet , abban van egy várhatóan egy 6 jegyű szám ,

az a posta fiókja száma . Az S1 az Alpha szerver tehát ha valaki másik szerveren szerkeszt annak a szervernek kell a száma ...

<li><a href="https://s1-hu.ikariam.gameforge.com/?view=sendIKMessage&receiverId=374275">MR SNIPER: 6db</a></li>

Ez egy útmutató parancssor ...

</ul><br><div align="center"><i>Klikkelj a névre!<br></br>Frissítve:December 12.</i></div><br></div><div

class="footer"></div></div></div><br>

Ez egy teljesen működő parancssor , most szerkesztettem és ki is próbáltam :)

Remélem nem kapok ki érte , csak segíteni akarok a kultisoknak , mert nálunk is még sok kulti hiányzik !

További kellemes napot mindenkinek !

Még valami nem jó de dolgozom rajta , vagyis a gammán még mindig működik . Bocsi csak nem tudom szerkeszteni már az előző posztomat .

Tehát vacakolok vele egy kicsit , hogy kell átvinni másik szerverre ? Később jelentkezem ...

<li><a href="http://s14-hu.ikariam.gameforge.com/index.php?view=sendIKMessage&receiverId=118970">IDE KELL BEÍRNI A NEVET</a></li>

Ez az első egy aktív link , Tehát ez azt jelenti hogy ha ráklikkelsz a névre felugrik a játékosnak írt levélküldés lehetősége . Az a szám szerintem az én postafiókom , akinek van kultija annak a postafiókja számát kell beírni . Már ezer éve nem csináltam de godolom vesszővel elválasztva vagy új sort kezdve minden tagot külön iktatni kell . A postafiók számát ha jól emlékszem úgy tudod megnézni hogy mintha üzenetet írnál a tagodnak , megnyitod és fent a webnél látod a fiók számát ...

</ul><br><div align="center"><i>Klikkelj a névre!<br></br>EGYÉB KÖZLEMÉNY</i></div><br></div><div

class="footer"></div></div></div><br>

Ez a második link az egyéb közlemény a kis ablakba ...

Remélem tudtam segíteni , bár mindenesetre lehet hogy kell inprovizálni is , mert már régen csináltam .

De még működik az biztos !

Jah és a DIPLOMATA tudja a külső szövetségi oldal szerkesztésében ( ahova a szövetség külső oldala és képe megy , oda egy v két sor kihagyással mehet ez a két sor . Ha nem akarod túl lihegni aktív linkkel , akkor csak a második sor EGYÉB KÖZLEMÉNY-hez mehetnek a nevek , bár ez így nem tudom hogy mutat a kis ablakban ... ? Ha valami nem megy vagy elrontod , kezd el újra a kiindúló linkkel ... Tehát inprovizálni :)

Még valami , az s14 várhatóan a szerver száma , talán azt is módosítani kell majd az első aktív linknél ...

Estleg ha van még kérdés talán tudok segíteni , illetve remélem ez még engedélyezett vagy mi ? :D

Üdvözletem !

Úgy döntöttem csak kiírom magamból :) Megér egy post-ot szerintem .

- Köszönjük GéeF-nek hogy a "Világok ünnep" lezárása előtt elvetéttek a kiterjesztett levélküldések lehetőségét !

Pompás dolog hogy a válaszra nem méltatott kultur ajánlataimat tegnap este óta most tudtam mind visszavonni , és várhatóan emiatt az újabb

kulti ajánlataim kiküldése és esetlegesen újra vissza vonása , ez a hajcihő még bizonyosan napokat vehet el ...

Gondolom ezzel nem csak én vagyok így !

Millió csók és ezer hála nekik :)

Egy sört és egy tüskét minden sorstársnak !

Kellemes hétvégét mindenkinek ...

Szép estét mindenkinek !

Mi már a célszerven vagyunk párnapja és ...

Én csak egészen halkan , de mégis meg szertném kérdezni ?

Mi van ezekkel az inaktív ghost accontokkal ? Honnan szedik ezeket ? Minek ? Érthetetlen , inaktként érkezik csak a helyet foglalja ...

Aki meg játszana küszködik a bejutással ? :)

Illetve : Az Ika mobil alkalmazás felejtős teljesen ?

- Oksa most olvastam Gro üzenetét , Köszi és bocsi ...

Lehet Impfpass vagy Impf QR code kell majd a belépéshez !?? Ja vagy nem ! De remélem annyi ambrót jóváírnak

amennyiszer már megpróbáltam belépni a célszerveremre dél óta !!!

Mindenesetre ha már így sem sikerül egyessével átszállingózni a célszerverekre mert nem sikerült ezt már láttuk és tapasztaltuk ,

valaki belegondolt már abba mi lesz itt ha sikerül nekik feloldani a vaksi módot ???

Nem akarok vészmadár lenni , de maga a káosz és véget nem érő katasztrófa ! :)

Na gyorsan egy sört mindenkinek !!!

Remek, sőt nagyszerű!

Úgy látom, a hosszú előkészítés ellenére sem sikerült megoldaniuk a GF programozóinak a kérdést.

Mondanám, hogy türelem, de nekem sincs. Szóval kérek mindenkit, hogy a gondokat jelezze jegyben! Kigyűjtöm, megyek reklamálni.

Üdvözlöm , ez a jegy írás most komoly ? Csak mert dél óta egy globális probléma áll fent mindenkinél hogy nem tud kilépni az ideiglenes Vakáció módból . Lehetünk szerintem több százan vagy ezren vagy nem is tudom ... Idáig az volt hogy észlelték a hibát és próbálják kijavítani :) Itt ülünk tűkön , várjuk az eredményt hátha sikerül nekik :)

Az én Lobbymban is 2 accont van , de az egyik acc másik szerverhez tartozik , vagyis én két szerveren játszom két künönböző acconttal . mégis a tiltásos szöveget kaptam és szerintem még nagyon sokan ! De ha sikerül azt a linket az összekötéshez aktíválnod akkor elvileg átkerülsz a célszerverre vakációba . Többet ez ügyben nem tudok írni mert én csak egy accot szeretnék vinni a célszerverre ...

Igazából ezt most nem értem mire gondolsz ? De , amikor ugye kiválasztod a célszervert és elindítod az áthelyezést , a régi szerveren lévő accod " tiltás alá kerül " de a célszerveren már elvileg ott vagy csak épp nem tudsz kilépni a nyaralásból . Ez nincs tiltva csak a bug miatt nem tudsz kijönni a vakációból ...

Hiába kattintottam fél órája az email kérésre nem érkezett semmi, pedig mindent megnéztem, akkor várok 2038-ig..

Nekem a promóciók közé került.

néztem ott is :(

Üdv ! Az Email gondra ha nem kapsz linket vagy már megszünt a regisztrációs Emailod , az egyik tagunk az acc infónál frissített , vagyis beírta a most aktívan használt Email címét és elmentette , ezután kért egy új acc és email összekötést . Így jutott el a 7 napos Vakációig ... De még tőlünk a senki nem jutott be a célszerverre ! :)