Posts by vikR

  Reggelt! De nagy a csend?!?! Rájöttem valamire, de csak halkan mondom, ne kiabáljam el. Gammán 9170 körülire csökkent a létszám a 2 hónapon keresztül 10000 körüliről, lehet, hogy elindult valami? :-))

  Múlthét Hétfőn volt egy frissítés, ami elvileg felgyorsítja az inaktívok törlését és az akkora bejegyzésből azt írták 5-7 nap múlva fog szemmel láthatóan látszódni is a folyamat. Tehát helyreállították és folyik továbbra is az inaktívok törlése... Csend? Persze, szerintem már mindenki úgyvan vele, majd lesz valahogy a reményt is szépen lassan kiölték a játékosokból...:D

  A gf-nek jelenleg 6 fejlesztője dolgozik az ikariam játékon...!

  Kínosan vicces ezaz egész.. :)


  Mármint 6 ember foglalkozik -elméletileg- a játékkal :) több, mint a semmi ;)

  Persze, igazad is van de hát számomra két dolog is felmerült ennek a kapcsán. Mint laikus hozzá nem értő mert lövésem sincs, hogy az informatikába hogyan programoznak, de van tapasztalatom a programozás kapcsán.. Igaz én Arduino, PLC-t szoktam az pedig vagy C nyelv, vagy létra diagramm.

  Node, azt akárhányan csinálják annyi megoldás annyival lassabb mert rákell jönnöd mit miért és hogyan csinált.. Átkell látnod az ő tervét is..

  Na már most nekem erről két dolog jutott hirtelen eszembe de mondom, mint laikusként lövésem sincs az informatika programozáshoz, de ha tételezzük fel valóban 6 ember csinálja, akkor vagy az érvényesül mint amit fentebb említettem, hogy összevisszaság lesz és egymás munkáiba belekotorásznak..

  A másik véglet, hogy 6 ember van többen tudják ellenőrizni megosztani a munkát gyorsabban precízebben csinálni..

  Tehát elméletbe minek is erre 6 embe?!

  Ha a második jött hirtelen kósza gondolatom valótlan lehet hiszen, a gyorsaság na az ami nincs meg még köszönő viszonyban sem...

  Precízség... No arról kár is beszélni, az elmúlt hónapok alatt megmutatták mennyire is precíz munkát tudnak ki adni a kezükből..

  Az összevonáson kívül meg inkább a semmi fejlesztés tükröződik, nem pedig a 6 ember munkája...:/

  Tehát miért is fizetnek 6 fejlesztőnek elméletben a GF-nál? Számomra ez inkább gáz kijelentés mint, hogy megnyugtató lenne a válaszadótól..  Másik téma.. Ezt nem tudom, ki mennyire vette észre lehet csak nálam ütközött ki bár kétlem, hogy így lenne..

  Nekem a cselekmények ismét késnek pár másodpercet csak ugyanúgy, mint amikor a szervereket egyesítették...

  Annyira sokat nem, mint a legelső ilyen hiba amit a szerverösszevonás magával hurcolt, de észrevehető érzékelhető és zavaró!

  Amint végbe ér egy szállítás/fosztás/kalóz bármely cselekmény lejár az idő "-" jelzés és 1-4 másodperces intervallum után kapom meg a hírt róla és ér véglegesen végbe a cselekvés.

  No lám, gyanúsan igazad lesz Emion! Azok a sas szemek! ^^

  Amikor elsőnek szóltál, pont 1 hete hogy "megállt az inaktívok törlése" kifigyeltem egy vakban lévő 0 pontos fiókot és valóban...

  Még mindig ott álldogál a szigeten vakáció módban holott már a 7 nap letelt..

  Szép volt jó volt, de úgy fest a helyzet, hogy az inaktív eltüntető kis mutyi programjuk elkezdett lazsálni dolgozni meg nincs kedve...

  Ráadás több helyről olvasom ezt a panaszt szal lehet már tudnak róla, csak nem úgy néz ki mintha érdemlegesen foglalkoznának a dologgal..

  Lehet érdemes lenne ezt is mondani nekik, hogy halló az inaktívok törlése abbamaradt...valamit megint elcsesztetek...X/

  Ha így folytatják jövőre sem lesznek szellemmentesek a szerverek..:D


  Közben egy olyan információra tettem szert, amitől majdnem mondtam valamit, de inkább hagyom h megemésszétek ti is.

  A gf-nek jelenleg 6 fejlesztője dolgozik az ikariam játékon...!

  Kínosan vicces ezaz egész.. :)

  Február elején elindult a várva várt inaktok törlése, napi 100 körüli, gammán ment is szépen egészen 24-éig, majd megállt, azóta tartja a picivel 1000 felettit. Elfogyott a havi kvóta és holnap ismét elkezd csökkenni, vagy ennyi volt idénre? Áááá, vegyük, hogy csak költői volt......

  Fogynak lassan, de fogynak. Én még mindig látok vakba helyezett fiókokat 0 ponttal. Tehát a program még mindig teszi a dolgát.

  Ez az elején is lassú volt, az eltelt idővel sem lett gyorsabb... Ha így folytatják fél év és talán végeznek vagy jövőre...talán..:rolleyes:

  Sajnos továbbra is áll, még mindig nem csökkent 10000 alá(előzőleg egy nullával kevesebbet írtam), gammán most 10,046 játékost tart níilván, ami tizen párral több, mint hétfőn volt :(

  Megy az hidd el csak olyan lassú, hogy megőszülünk mire végez...

  Mivel az összes célszerver megtelt, így már nem tudta a rendszer automatikusan dobálgatni be a többi szellemet. A toplista 15k volt amikor tele volt. Ahogy mondták, sok idő mire minden egyes szellemet eltakarítják, mert meglehet h törölnek 1-et de a helyébe lép egy másik. Ez így fog menni, amíg végül el nem fogynak... No hogy ez mennyi idő, még ők sem tudják.. Nem kevés az biztos! Jövőre? Talán... egyszercsak..

  A legmókásabb az egészben, hogy ez így volt eltervezve a szellemeknek így vagy úgy de jönniük kellett, csak hát jöttek és menni már nem volt kedvük..

  Már a tervezési fázisba voltak hibák.. Egyáltalán miért?! Helyezkedj el úgy, hogy többszörös játékos állományi szellem bepofátlankodik minden helyre..
  Jóarcok, de kár is tovább szapulnom a szót mára eleget mérgelődtem a GF fejlesztőin, hagyok jövőhétre...Úgy is mindig meglepnek minket valami olyannal, amire rohadtul nincs szükségünk! :)

  Február elején elindult a várva várt inaktok törlése, napi 100 körüli, gammán ment is szépen egészen 24-éig, majd megállt, azóta tartja a picivel 1000 felettit. Elfogyott a havi kvóta és holnap ismét elkezd csökkenni, vagy ennyi volt idénre? Áááá, vegyük, hogy csak költői volt......

  Fogynak lassan, de fogynak. Én még mindig látok vakba helyezett fiókokat 0 ponttal. Tehát a program még mindig teszi a dolgát.

  Ez az elején is lassú volt, az eltelt idővel sem lett gyorsabb... Ha így folytatják fél év és talán végeznek vagy jövőre...talán..:rolleyes:

  Nem igazán számít kit, hogyan próbáltok megszólítani a döntés úgy sem az ő kezükben van. A jegyrendszer támogatási részével foglalkozik.

  Továbbítják semmi több.. A forum pedig, nem pörög annyira, hogy ne tudná visszatekinteni. Csodákat Lorovus sem tud tenni.

  A fejlesztők hozzánemértése és hanyagsága tette a játékot azzá ami lett...

  Rengeteg apró bug van a játékban, amiről maguk a fejlesztők sem biztos, hogy tudnak. Ha tudnak is a nagyokkal foglalkoznak...

  Ezek nem ma kezdődtek, már hónapok óta csak gyülnek és szaporodnak..

  Egyre nyílvánvalóbbá válik számomra, hogy ezekre az apró kis bugokra amik megjelentek minden legalább második frissítéssel ezekre soha nem kapunk semmilyen érdembeli javítást...

  Ha ez így megy tovább, a játék leáldozik.

  Aki jelenleg a fejlesztésen dolgozik ennél, a cégnél csak szétbarmolja a játékot! Létrehoz valamit, ami elront több dolgot köztük kulcsfontosságú egyedeket is.

  Amióta elindították a szerverösszevonást, csak a saját hibáit próbálja kijavítani amik újabb hibákat szül....

  Kérdem én, mikor jut el a gf vezetősége oda, hogy a jelenlegi fejlesztőjüket kidobja és vegyen fel egy jobbat??

  Szerintem ezt a kérdést kellene az asztalukra letenni.. :)

  Vannak kétségeim afelől, h van biztonsági mentésük, illetve h ha a régi raknák vissza, az nem okozna számtalan egyéb problémát.


  Nálunk ( ogame-n ) elsőként a publikus tesztszerverekre érkezik meg minden frissítés - és a hibajavítások tömkelege utána :D -, majd ha mindent javítottak, akkor engedik rá az élesre.. ott is elsőre az angolok kapják meg, majd pár órára rá minden más nemzet.. persze, így is van olyan, h belefutunk problémákba, de valószínűleg jóval kevesebbe, mintha egyből az élesre menne minden..

  Számomra ezért furcsa, h ha már egy cégről van szó, akkor miért nem követik a bevált módszereket más-más játéknál..

  Biztosan van mentésük, értem én igazából miért volt ez...

  Az nap indult a nemzetközi szerver, egyszerűbb volt ha minden szerverre felrakják és elinditják dőljön a lóvé... Itt semmi mást nem helyeztek előtérbe, csak is a pénzt az h a játékosok mit fognak elszenvedni ismételten az érdekelte őket a legkevésbe...

  Simán volt rá lehetőség, hogy visszarakják... de akkor elhúzódik a nemzetközi szerver indítása nekik az meg, hogy valamit biztosan és jól kiadjanak a kezükből nem volt opció... csak a pénz..

  Tehát csinálhatták volna okosabban, megfontoltabban helyette inkább kaptuk a szokásos hanyagságot meg a szó szerint bele sz*rtak az egészbe..X/  Én ezen az úton el fogok indulni - hozzá téve a kárpótlást azért, mert a rossz út idők miatt pár órás távra (amiből lesz 10 oda és 10 vissza) bérelnem kell hajókat.

  Most van jogalapom úgy vélem - megalapozott. Kikapcsoltak pl szolgáltatást mert nem megy - de én AZÉRT is fizettem ám!

  Zárni meg topikot taplóság azért mert nem viselik el a jogos kritikát.


  Elvileg jegyen keresztül ismertetned kell, mikor mit használtál el és a számládra írják a triton/bérhajók stb amik mentek a kukába ...

  Na de ez is kb vicc kategória ők szivatnak meg és még te járj utána... Fasza morál, mint a biztosító szépen lehúznak ha nem kezdel el reklamálni... :)

  Szerintem is taplóság, hogy lezárták a topicot ez a teljes kudarc elismerése részükről és hogy innentől kezdve egy cseppet se érdekli őket, a játékosok véleménye az van amit ők akarnak mindenki más meg gyakorlatilagg maradjon csendbe... Még mi örüljünk, hogy egyáltalán piszkálják a játékot... Jah persze inkább csak szétcseszik ami még megmaradt belőle..

  Kíváncsi vagyok

  1. Miként szól a népharag német és angol Fórumon?

  2. Miként szól az ottani Team, vagyis inkább mindenki által szeretett bébidollunk?

  Ezekre a kérdésekre könnyen megkapod a választ, olvasd végig az Angol és a Német kibeszélő topicot! A gugli segít, a nyelvezetben..

  Annyit elárulok, hogy már mindkettőt lezárták. Nem bírták elviselni a nép negatív jelzőit a cég felé... :S

  Na de őszintén mit várunk, amikor ezzel a nyelves frissítéssel nyithattak egy új nemzetközi szervert, ahol már a dobogósak elherdálták az alkalmazottak fél évi fizetését a gf felé... Igaz ambrót is csak a töredékéért kaptak, mert Discordon már azért reklamáltak, hogy veszik az ambrot de a pénzért nem ír semmit a fiók számlájára, de ezek lényegtelen dolgok... A lényeg hozzájuk bejut a pénz a többi nem számít.

  Javítás az majd talán lesz nem sietve de mégis elkapkodva új hibákkal..

  Számomra érthetetlen, minek feltölteni egy olyan frissítést ami egyes szerverekre rohadtul nem kell.. pláne azt végképp nem értem, ha felrakják és jelzik aznap, hogy 5-10 bug megjelent a játékba, miért nem rakják vissza az előzőt és törpülnek tovább a dolgon mégis mit rontottak el?!

  Neem inkább, szenvedtetik a játékosokat a szar frissítésükkel.... Mondtam én, hogy ez sok ideig elfog húzódni bár ne lett volna igazam..

  Újabb érdekesség.

  A fosztásnál működik a delfin, a szállításnál nem.

  Na ebben mi a logika?

  Az itt töténtek alapján, van bármiben is logika ? :D

  Megmondták bő 1 éve, hogy túl bonyolult a programnyelv és ha valamihez hozzányúlnak akkor több hiba fog kelletkezni..

  Ezek után hajbókolva mondogathatják, hogy ők megmondták..

  Igaz mi ezzel nem vagyunk előrébb...


  A triton bebukása meg már igazán megérne egy pert a nyakugba Opi... Bár biztosan sokan elis mennek/mentek odáig...

  Már azt sem tartom kizártnak, hogy ez az egész szándékos és önszántságból töröltetni akarják a fizető játékosokat, csak hogy az általános szerződési és felhasználási feltételeket lerugják magukról...

  Biztos nem 1 és nem is 2 játékos vetemedett, már el a perelésig...

  No de mindegy várunkvárunk egyszer majd hátha csak jobb lesz vagy nem de az biztos..

  A mobil alkalmazás is bugos lett nincs report jelzés, hajót sem lehet gyorsítani...

  Delfint is kuka... Triton is kuka...

  Úgyfest a GF mindent megtesz, a kalózból származó bevételének elbukásáért. Ez már nem kicsit kellemetlen sokak számára...:S

  Ha jól értem akkor a követtkező a szitu. A script jön megy vakációba teszi. Valahogy lenulláza a pontokat, kivéve az összepontszámot és ez azt jelenti, hogy törlésre vannak ezek az accountok téve. Mennyi idő még törlődik? Mert már kb 2 hete vannak a szigeten ilyen accountok ... Ami persze ha megy jó lenne, de mondjuk szinte mindegyik account dugig nyersanyaggal, szóval ha nem akarják törölni akkor mi a francnak rakják vakációba?

  Igen, így helyezi átt a temető szerverre. Csinál egy másolatot és törlésre rakja a célszerveren. Ugyanez történt a fiókoddal amikor átmozgattad az egyik célszerverre. A rendszer csinált egy másolatot vakba helyezte a régi szerveren és elindult rajta a törlés ami további 7 napot vesz igénybe.

  Elméletbe elkell tűnniük amit vakba helyeztek, legalábbis ez idáig én ezt így is láttam nem igazán volt kivétel.

  Mondjuk én azt vitatnám, hogy script csinálja én kinézem belőlük, hogy megunták és elkezdték egyesével törölgetni ráállítva pár embert. Annyira lassú a folyamat és meglepő módon én pl hétvégén nem láttam eddig 1x sem hogy bármely ilyen fiók így vakációba került volna... De hát ezek is csak elméletek azok tudják akik mögötte állnak... ^^

  Mondjuk az is igaz, hogy lehettek volna jóarcok és legalacsonyabb pontszámról indították volna el a folyamatot...

  De hát tök random a 60 pontos fiókok még mindig várják a sorukat, amik végképp haszontalanok még fosztani sem tudod őket mert nincs náluk semmi..?(

  Ugyan az mint itt. A játékosok háborognak dúlnak az indulatok érzelmek. Ott is ugyanúgy kaptak hideget meleget, hogy milyen szépszóval béna informatikusaik vannak és hogy egy cégnél ilyen hibákat nem kellene elnézni 1-2-3x még talán oké de hónapok után stbstb...

  Jah meg persze, sokan mások GF fenyegetése perelése stb...

  Aztán volt ez oda vissza kapok is ahogy olvastam, mert az ottani Admin Draxo már a játékosokat hibáztatta a bugok miatt. :D

  Ezek után megunták és lezárták a témát.

  Tehát hasonló a helyzet mint itt a különbség annyi, hogy ti nem veszitek magatokra ami becsülendő és így tovább! :thumbup:

  Ellentétbe velük ők eléggé a szivükre vették a GF pocskondiázását.

  Meglehet azért, mert mégis csak azokat illetik ilyen negatív jelzőkkel akiktől a fizetésüket kapják...

  Mindenesetre eléggé viccesnek találom, még kisem javítottak minden hibát, de már lezárták a témát annyira megsértődtek a hőbörgések miatt..:)

  Ha 0 pontossá vált egy zombiacc, akkor vélhetően sikerült utolérnie a scriptnek aminek el kéne tüntetnie őket.

  Reméljük lassan ez megtörténik. Egyre több van törlésen, sajnos még mindig nem elég :)


  De hátha sikerül majd együttállnia a bolygónak (anélkül, hogy kapnánk vmi jókis apokalipszist cserébe) :D

  Láthatóan történik valami, valóban eltűnt 7 napra rá a 0 pontos vakos figura. Tény, hogy piszok lassú a folyamat, de végre valahára legalább már történik valami!

  Angol fórumon már annyira stresszbe vannak, hogy már a témát is lezárták nem bírták tovább hallgatni az emberek kritikáit a hónapokon átt tartó bénázások miatt.. Picit mókás. :)

  Amióta bejött a frissítés, a hirtelen apránként egyes szellem fiókok átváltanak vakba 0 statisztikai pontra, azokkal mi a helyzet?

  Érdekelne, hogy most azok a törlésre lettek rakva vagy csak azok is bebugoltak...

  Ha megtudsz nézni egy ilyen fiókot onnan már lehetne válaszlehetőség.

  Annyi infót tudtam összeszedni róluk, hogy elvileg azok nem működnek helyesen és nem rakja a rendszer őket törlésre amit egyesével jelenteni kell, hogy tudjanak róla... Na de azért ezt kicsit viccesnek találom ha mégis így lenne. Mivel van háttérbe látásod ha van egy kis időd ránézhetnél bármelyik ilyen fiókra, hogy véglegesen tudjam, hogy most bugosak vagy elindult a törlés rajtuk. Számolhatom a napokat, vagy hagyjam a pi*ába... :)

  Köszi, előre is!

  hát logika az biztos nem, de a Team hátha tud valami pontosabb infót adni nekünk.

  Remek, akkor megint újabb hiba jött a frissítéssel... Ki gondolta volna..?! :/

  Külföldi fórumon olvastam bejegyzésem után, hogy elvileg egyesével törlésre rakja őket a rendszer ami 7 nap és utána megint érkezni fognak szellemek mert több millió van belőlük amit ugyanúgy 7 nap lesz töröltetni és ez így fog menni amíg elnem fogynak. Amire azt írták, hogy nagyon-nagyon sok időbe fog tellni...

  Hát nem tudom most vagy én vagyok nagyon pesszimista a szellemekkel kapcsolatba de én már semmi jóra nem tudok gondolni, akkor ez fél évig így fog menni amíg kinem törölnek mindenkit?! Már tényleg nem tudok semmi pozitívra gondolni.. :|

  Tegnap 10.30-kor volt egy frissítés, ami szerintük megoldja a szellem problémát és törlésre rakja a rendszer mostantól őket.

  Na már most, ezt hogy kell elképzelni van valami pontosabb infója a TEAM-nek?!

  Én eddig azt vettem észre, hogy egyes szellem fiókok hirtelen átváltottak vakba és 0 pontosak lettek(gondolom elkezdődött a törlés a fiókon) na de én csak tippelek, nem látok a háttérben.. Annyi biztos, hogy ha ez nem jön be így mostmár fosztani sem lehet őket.. ?(

  Nem pontosan 30 nap.

  3 hónapnál régebbi accoknál 7 nap után lesz inaktív és 30 nap inaktív után törlődik (papírforma szerint). Ehhez jön még +30 nap vakáció mód (vagy nem) :)

  Hogy a most törlődő accokat is zombivá varázsolja-e a rendszer, vagy azoknál sikeresen eltünteti és átrakja Asphodelre, ezt még nem tudom megmodani.

  Igen, papírforma szerint. Mikor is kezdődött, az összevonás?

  2021.12.02. Rögtön legelső nap megjelent, pár szellem(zombi) account... Már eltelt 3 hónap vígan állnak inaktívként ugyanúgy a legelsőnek megjelentek is.

  Itt semmisem történik papírforma szerint...!:D

  A kártérítésről amit adtak, még viccnek is rossz... Hónapok óta vacak a rendszer, van akinek szétvannak szórva a városai erre idebüfögnek egy 10 napos szőlőprést... Jójó értem én legyünk türelmesek maradjunk csendbe, örüljünk amit adnak stb.. Ha meg nem old meg ott a szellem fosszál bórt vagy ott az 5 prémium azt válsd le mindened. A GF megtett mindent a játékélmény stabilizásáért....:D:D

  A világok ünnepét benthagyhatták volna amíg nem javítják ki, szerintem azzal mindenki megbékélt volna.. :)

  vikR - nekem volt olyan szellemem, akit fosztottam, és eltűnt. Sajnáltam is, mert volt még nála vagy 2 milla nyersi... ;) Gondoltam legalább lesz hely... Hát a hely is odalett (jött másik szellem üres raktárakkal) meg a nyersi is. IJ.

  Azok az acc-ok jelennek meg szürke után vakosnak, akik a szerveren voltak, és leszürkültek. A szellemeknél (akik más szerverekről költöznek) még nem láttam, hogy vakra váltanának... Max olyat, aki visszajött, és úgy vakolt.
  De ebben a káoszban már csoda lenne, ha valaki megtalálná a logikát... :D

  Akkor az első elméletemet kuka mert nekem eddig viszont így volt. Akiket lefosztottam azok azóta is itt tengődnek....legnagyobb sajnálatomra már üresen.

  A szerver közti ugrándozást úgy értem, hogy nem ő költözik hanem a játék dobálja össze vissza őket, gondolom hol bedobja a temetőbe hol ki a temetőből egyszercsak egy másik szerverre aztán vissza ide és stbstb...

  Körülöttem akadt jó pár, akik megjelentek inaktívként utána vakba lettek, aztán eltűntek később megjelentek megint inaktívként vagy vakba, de olyan is volt aki tiltottként jelent meg. Ez pár órás leforgás alatt végbe ment, az hogy változtatta az állapotát.

  Na és erre gondoltam, hogy ugrándoznak a szerverek között. Mert ha innen eltűnik, akkkor máshol biztosan megjelenik.

  Ezek mind lehalt öreg fiókok lakosuk se lehet sok, maguktól teleportálgatnak és bosszantanak minket...

  Ebben a káoszban való igaz esélytelen megtalálni a logikát, mert az nincs... Csak leírtam a tapasztalatom hátha segít valamit..^^

  Egyébként bár igazad lenne, szerintem senki hozzá nem nyúlt, nemhogy tesztelte volna, még a tesztszerverre is csak rátolták, még abból sem tanultak, azt meg senki nem mondta el eszerint a programozónak, hogy az egy picit máshogy működik.... úgyhogy szerintem ez egy kapkodás eredménye, meg főleg a bele...hogy mondjuk ezt szépen? érdektelenségé.

  Ne legyen igazunk. Amúgy most ez nekik tökjó, csak Ti hiszitek, hogy itt hibák vannak :P

  Biztos, hogy a trehány munka miatt jöttek a bugok. Meg a bele... igen, sajna rámszólt Gro káromkodni nem szabad, pedig jól esett... szal igen az érdektelenségé...

  Én csak azt jegyeztem meg, hogy Badidol meg valamelyik asszem Draxo szépítgette még egy régebbi forumos bejegyzésben, hogy már 1 éve készülnek az összevonásra.

  Illetve az angol csatornán, az összevonásos topicba hibák jelzésére valami ilyesmi választ adtak.... "Többek között ezért nem akartuk egyesíteni a szervereket, mert bonyolult a programnyelv és ha átírunk valamit az mással is kapcsolatban áll így rengeteg bug keletkezik"

  Nem részletesen idéztem, visszakeresni nincs kedvem csak fejből ami megmaradt, mert ezen jót kacagtam... Rögtön a másra mutogatás, mer hát ők nem hibásak semmiben sem ez a játékosok miatt lett ilyen amilyen...:D

  Így ezekre visszaemlékezve ha ez idáig nem sikerült orvosolniuk a problémát, sajnos erősen gyanús, hogy ez így sok idő lesz még..


  A szellemekről annyit, nekem annyi tapasztalatom van róluk, hogy amelyikre rátámadsz lefosztod az többé nem tűnik el. Ellentétben azokkal, akikhez nem látogat senkisem, azok hol elűnnek hol vakba jelennek meg utána pedig inaktívnak majd megint eltűnnek és esetlegesen jön helyette egy másik.

  Lehet csak véletlen egybeesés, de amelyiket fosztottam az biza itt maradt inaktívként és nem ugrándozott össsze vissza a szerverek között.

  Trockij válaszaival kapcsolatban, illetve Grohoz csatlakozva: én azt gondoltam, hogy jeleztem korábban is, de akkor talán jobb ha máshogy is kiírom...nem értem, miért állt bele bárki, segítő gondolatokat írt ide. Nem tagja a magyar ikariam teamnek, tehát felesleges őt hibáztatni ikás hibákért :) (minket is, de az jólesik néha a játékosoknak...igen, mi kevertük össze a városokat, és igen, remek felvetés volt, hogy lépjünk be egyes accountokba, hiszen csak 13 éve mondjuk el, hogy sosem lépünk be senki accountjába, és sosem kérünk jelszót, nem fenyegetünk senki nevében és nem pofára tiltunk)...viszont egyrészt teamtag ebben a lebujban, magyarul a gfnél, tehát remek rálátása van, sőt segit, hogy máshol hogy működik... de ikán játékos, tehát minden őt ért sértés a fórumszabályzat alapján tiltandó, és mivel még segíteni is akar, én fogok megtorolni, akinek ez ennyire nem érthető. Köszi.

  Nem az volt a célom, hogy bele álljak ezúttal én kérek elnézést, csak mert így értelmezte. Erre van egy bölcs mondás, kinek nem ingere nem veszi magára!

  Ezen felül sajnálom Trockij, ha ezzel megsértettelek nem ez volt a célom. Azért sem reagáltam rá mert én egyáltalán nem személyeskedésnek véltem a válaszom, de kitudja meglehet én hibáztam így elismerem. Néha szeretek piszkálódni.. :)

  Kicsit túltengnek az érzelmek, indulatok az elmúlt hónapok kapcsán így mindenki kicsit érzelgősebb, érthető.


  Másik téma nekem egyre gyanúsabb, hogy a javítás nagyon elfog húzódni tudván, hogy több mint 1 évig készültek az összevonásra tehát.. 1 évig írogatták a kis mutyi teszt programjaikat amiből rengeteg hiba kijött... Így eléggé levágós, hogy a jelenlegi helyzetet sok idő lesz mire kijavítják ami eléggé gázos a helyezkedések miatt, főleg a bor használat miatt.. Páran már elis szaladtak vakba, mert nem látják a végét.. Na de mindegy... Remélem nem nekem lesz igazam!!