Hm... amit Gerappa írt az nem jó. Az finoman szólva elég gáz lenne, ha valaki nem tudna költözni, mert a célszerveren top50-be kerülne. Badidol elmondása alapján ez a megkötés az összevonásra nem fog vonatkozni... na meglátjuk. Megpróbálok ennek még utánajárni.
Display MorePicit kevered a szezont....a fa...
Miért vinne valaki más szerverre accot,ha van egy szerver ahol több társa játszik évek óta? És mivel költöznie kell( nem önszántából) a többi társával,oda megy ahova a többség.
Miért törölne magától valaki bármit amiben pénze van? Mert a GF ezt mondja..?
Feltételezzük azt a játékos lenyeli a KÉNYSZERÍTÉST,hogy vagy töröl vagy nem.
Eddig ÉVEKEN át,jöttek az emailek,meg reklámok sokasága,hogy itt az új szerver REGELJ BE és KÖLTSD a pénzt.
Most meg hirtelen vagy töröld az accokat amiben van pénzed vagy old meg. Jaa egyik se tetszik,akkor bocs ez van.
Igazából mindegy is. Ő is csak 1 játékos a sok közül.
Amivel inkább nekem gondom volt,az old meg és annyi,de ezen is túl vagyunk.
üdv ,jó játékot
Úgy gondolom, Te is picit kevered a szezont a fával. [sic!]
Van 15 accja 15(?) szerveren. Ergo eleve nem egy szerveren volt a 15 acc. Meglepődnék, ha mindenki is ugyanarra a szerverre akarna menni beleértve az összes kisebb-nagyobb szövetséget.
Ha lenne 1 db szerver, és oda nem férne be az összes acc még meg is érteném a problémát. De az, hogy 3 szerverből minden áron csak egy jó, azt már nemigen tudom megérteni.
Másfelől ha "ja 2 hét múlvára már eltüntetne belőle 5-öt", akkor nem tudom miért olyan nagy baj, ha azt az 5-öt eleve másik szerverre viszi (vagy ha az nem derogál, akkor törli). Ja, hogy akkor nem lehet vele foglalni a zsíros helyeket, és megtolni a bányákat?
Annyira tehát mégsem az acc volt fontos. Hanem a haszonszerzés. Ami saját accból a multi szabály megszegése (eltekintve attól a ténytől, hogy ez objektíven bizonyítható lenne-e, vagy a szürkezónába esne).
Ez a törléssel fenyegetés pedig nem újdonság. Érdekes módon valahogy mindig mindenki törölni akarja az accját, ha nem azt mondjuk nekik, amit hallani szeretnének.
Olyan fontosak az accjai, hogy mindenképpen kell mind a 15. De ha nem lehetnek egy szerveren, akkor inkább törli az egészet, mert neki annyira fontos a játék, meg azok az accok. Kicsit ellentmondásos, n'est ce pas?
Jelenleg van 26 szerver. Ergo ha valakinek 7 szerveren 2 accja van (vagy bármi kombináció, amivel 33 alá jön ki a végeredmény), el tudja őket helyezni szabályosan. Akinek pedig van felesleges ideje és pénze, hogy több, mint 33 accal ambrót vásároljon, azt annyira nem tudom sajnálni.