Posts by Lutyo

Köszi

Kezdem azt érezni hosszú évek óta először, hogy sokkal többet kell foglalkoznom a családdal és ezt hagyni.

Vagy megcsinálni pár accot kalózkodásra és csak szórakozni. Az utolsó 2 nap az etapban sok izgit hozhatnak :)

Egyébként adnak új helyet is neki?

Eddig a kristály másodlagos volt, most elsődlegessé vált, mi legyen? Dobjuk a márványost kristályosra?

Jó hogy menetközben ilyen szinten nyúltok bele a játékba. Eszetlenül.

Akkor csodálkozunk amikor olyan kicsik azok aránya, akik harcolni is akarnak?

Csodálkozunk, amikor felesleges a kettő szerver is? Rájöttek, hogy a kristálynak alig van szerepe, ami kell HT-hoz, azt átváltjuk és kész. Baromi sok a fejlesztési igénye a műhelynek, akinek nincs 3 kristályos szigete, és fejleszteni akar, az bizony prémium kereskedő, csak többször. Van olyan accom, ahol 4 krisis városom van, de ez azért lett így mert időm nulla közel volt/van és fejlesztésekre használtam, ha már építkezni nem volt időm. Lassan kivégzem az összeset. Utána majd lesz valami :)

Szóval Kopi, én ezen a discordon próbáltam infót keresni, de ahol van, ott angol és és biza közvetlen nincs fordítási lehetőség, így aztán hagytam. Szégyenteljes, hogy aki fizetett GF alkalmazott ennyire sem méltat bennünket. Talán kellene neki valami konkrétabb, kézzel foghatóbb munkát keresnie. Mert ez semmi.

Ha ennyire tesznek a játékosokra, mi miért is járulunk időnként az ambró istene elé? Nem 80%-os akció kellene, hanem ingyen, ez kb. ennyit ér.

Naiv voltam én is a magam sok X életkorával. Azt mondják csak a kezdet nehéz a drogról lejövésről, kb. itt is ez lehet? Ki kellene próbálni.. Bár engedtem el több accom, több 10 millásokat.

Mi lesz a jelenlegi fejlesztési szintekkel? Mennek kukába, mintha semmit nem csináltunk volna eddig?

Mondták már neked ezt? a csend néha többet mond annál, amit megpróbáltál elénekelni Azt sem tudod miért írtam a romlott tejet :) Szóval nem kocsma? Tényleg? húúúú, heeee aztaaaa.

Kár ezt a dolgot erőltetni. Egy sértés jelentése is akár 1 hét. Arannyal, sereggel tolások... Régen legalább volt kereső (sicc, az sem legális de az ellen harcoltak) ahol lehetett látni a tp. aranymozgásokat. Ha valaki ráfeküdt, megtalálhatta azt, amit nem neki kellett volna.

Nehogy még visszasírjuk Jason-t (sicc nem)

----

Gratula REV-nek, másik oldal meg magára nyomta a bélyeget :)

Pedig hát ott volt háttérben a lovagrend is, az ott lévő AF multikkal.

Szerintem letiltottnak kellett volna AF ellen harcolni.

Romlott tejet kérek

Nyilván az egyik multijuk, a rengeteg közül. Infók szerint gammán ugyanezt csinálták, saját szövetségeseiket is leszedték sanyikával, alias BéreljFel-el. Igazad van Trix, képmutatás amit csináltak/csinálnak. Elég gyorsan elvéreztek.

Kedves kankos! Én egyedül voltam ellenük, nem kevés ideig és bár tévedtek pár dologban, az idő megmutatta, hogy tényleg egymagam voltam. Aztán lettek akik beálltak mellém, de egyiket sem kértem :)

Viszont azt is látni kell, hogy amikor eljött az ideje, megegyeztünk és lezártuk a viszályt, utána pedig segítették azokat is akik mellém jöttek.

Azóta is jó a kapcsolat. Az egész kirobbanása pedig az UWA szövi egy-két fosztogatója miatt volt, ezért megyek át oda most. :)

Tehát húzzatok bele, és legyetek méltó ellenfelek. Dumával azt nem lehet elérni.

Tisztelt T.!

Már elnézést kérek, de hol van itt személyes adat? A játék anonym, max. az email cím lehet az, de ezt meg nem tudhatjuk kinek mi.

Agora üzenet másolásánál is lehet kitakarni a fantazmagória "nevet" Nem értem

Erről eszembe jut az, amikor a rendőr megállít és nem talál semmit, aztán kinyögi: nem az út és látásviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett. Az mennyi lenne, jön a kérdés. Mindegy, de annál mindig kevesebb, fizessen, én döntök ha kedvem van.

Ezek 6 millás 8ezres milliárdos accok egyértelműen csalásból vannak, de kar széttárva, nem tudunk semmit tenni. Ilyenkor az ember hajlamos elhinni, tényleg benne vannak a GF részéről!?

Oké, nektek ez már lehet kihívás, de a mezei kicsi usernek, legos szöviknek ezek a vég is lehet akár.

De sebaj, hiszen csak bevételt generálhat ha eltűrik őket. Valahonnan vannak, nehéz elképzelni, hogy a GF nem lát rá az accokra. Nem látja, hol volt és mivé lett és mikor és hol és ki által.

-AF- multi szövi ami nem baj, hiszen engedélyezett, de mindenkinek is :)

Fő a tiszta játék. Bár úgy sokkal nehezebb :)

Tényleg BérelFelSándorka fosztogat még?

Szerintem rossz megközelítése a probléma megoldásának. Mivel láthatóan team ezzel sem tud mit kezdeni, kellene egy világot elborító "sztrájk". Oké, tudom vannak függők, akik soha nem lennének benne. Szóval kezdetnek 1 hónapig semmi vásárlás. Ha erre nem lépnek, akkor lehet hosszabb bojkott. Mondjuk nem lenne egyszerű megszervezni, de ez már nevetséges kategóriába helyezi a GF-t. Bár ha egy jegyre egy hét is kevés...

Nem, nem értettem félre semmit :)

Barbiknak van morálja, neked is van, szárazföldi esetében séfnek nevezik őket :)

Az meg alap, ha valami elszáll, az biza egyszer le is száll, vagy esik. Onnantől használható ismét, de maguktól nem fognak egy lépést sem tenni.

Na látod, a pálesz sok volt, ezért javasoltam a vizet :)

Egy erős kávét kérek :)

Már bocs, akkor minek kérdezel?

Nem álltak be?? Nocsak, azt ugye tudod hogy nem adtál nekik küldetést, van egy kék kis ikon, ha arra nyomsz, becsatlakoznak a csatába, bár minek, gondolom a leghosszabb barbár támadásra gyúrtál :)

Tiszta vizet, mert a tisztán gondolkodáshoz fontos :)

Kuncsorogni? Ugyan. Nem tudsz túllépni a mások gyalázkodásán? Fura hallani ezt tőled. Pont tőled. Csak remélni merem, hogy nem futamodtok vissza a másik szerverre :) De ha igen, ott találkozunk, gondolom ezt a sanyit is hozzátok.

Ezen mit csodálkozol? Láttunk már tiltott accot, de a játékos ugyanazzal a névvel, másik accal játszott tovább. Amikor szóvá tették, lecseszést kapott. Szóval nem kell kétségbeesni ilyenkor sem.

Tegyél oda pár védőt vagy bombit és elmennek.

-----------

Páleszt kérek, kankosnak meg nyugiteát

Juj! Pont ugyanezeket mondják rólatok is.

Mondjuk várom T. reakcióját, hiszen én warmot kaptam hasonló miatt.

Mondjuk játékon belül jelentgetni szerintem teljesen felesleges.

Tudni kell továbblépni. Ezért írtam, hogy aki engem vádol elfogultsággal a REV felé, ott probléma van. De hosszú semmittevés után úgy döntöttem, megyek a másik szerverre. Van ott egy ismerős szövi, most ők jönnek :)

nyugi, ami a hivatalos részben vannak dolgok, azok néha gyomorfogatóbb és még jópofit is vágunk hozzá, mert tudjuk, hogy úgysem történik semmi.

a lényeg, hogy ne szólj szám és nem csesznek le, hogy ne vegyek már észre nyilvánvaló dolgokat

egy birspáleszt kérek

Privátban küld már el ennek az oldalnak az elérhetőségét. Remélem emiatt nem fog T. tiltani.

Egy pohár vizet kérek

Én ki? Teljesen kivagyok. Szerintem ha picit visszaemlékezel az alpha vége közeli időszakra, nem voltak túl sokan, aki kb. 1,5 évig boldogított benneteket. :)