Üdvözlet!
Szép jó napot! Felnéztem már,hátha van valami újdonság! Éééésss,mit látnak szemeim? kankos játszani nem ér rá,de fórumozni van idő.
Főnök? Hát nem csak egy bug miatt vakációztál mikor összeakadtunk egy estére? - Rinya ezt írta,de mindketten tudjuk nem így volt 
Sosem volt titok,hogy jelenlegi nevén cesc acc az enyém,hisz csak azt az accountomat hoztam a szerverre és a saját nevemen volt. És mivel sokat ferdítesz és rám akarnád verni a balhét. Igen,én kalózkodtam ellenetek. Tuky visszatámadott és bukott,mert GYENGE volt. Blokkal meg fosztással is jött a mobilomra,de pont nem érdekelt. Részemről itt a kalózkodás és a konfliktus lezárt volt,ha láttam AF tagot mentem rá,ez így van! Miért ne mehettem volna? Minden tettemért vállalom a felelősséget. A külső oldalunk nagyon egyértelműen leírja,csak értelmezni kellett volna. Ha engem kezdesz el támadni kalózban,nem alakul ki ez a háború. De mivel akkor is GYENGE voltál,így elkezdtél más REV tagokat támadni kalózban,ekkor figyelmeztettelek a külső oldalunkra,szépen,nem fenyegetőzve,még ha úgy is próbálod beállítani,hogy ebből baj lesz.
Nagy volt az arc,mert a régi szervereken a kicsik ellen kemények voltatok. De itt túlságosan is nagy volt a fa,amibe belevágtad a fejszédet.
Ha az elmúlt 2-2,5 hónapban össze tudsz szedni 10 olyan csatátokat,hogy jobb az arányotok,zöld a CR és nincs benne colo - ott hagyott 10 törőket ne vegyük ide- akkor sokat mondok.
Szóval nagy volt az arc..aztán mi van? Legnagyobb harcosotok AJ a saját környékén menekült 2 hétig ellenem..megevett kb 100-120 tengeri cápauszony levest a rakijai kárára,meg vagy 50-60 szárazföldi cápamájat...Egy értelmes CR-e nem volt,10-15 szigetnyire menekült,holott csak AF és AF multi városok voltak a környéken és tőlünk 2. Mégis futás volt.
Majd mikor már olyan messzire menekült átugrottam hozzád,hisz nagy volt az arc az éjjeli ugrásaiddal,hátha van cápázási lehetőség..de már ez sem ment. Majd 6-7 óra kergetőzés után elfáradtál és beszorultál. Úgy,hogy 25 AF város és nem tudom mennyi multi város volt ott,szerény 1 városom ellen. Ebből lett egy azóta is tartó vakáció. De mint látjuk,nem az idő hiánya a gond,hisz fórumra jut idő.
A tagjaitok nem termelnek. Nem fejlődnek. Nem harcolnak.
De Ti ezt élvezitek! - mondod Te-
Elmondanám,hogy kit etess ezzel a hülye dumával,de mr. szemfüles T. még nekem is osztana egy warn-t. Azt meg nem bírná a lelkem.
A háború ütemét mi diktáljuk. Így az alkupozíciód oda jutott,hogy: Elismered a vereséget és zárjuk ellenetek a hábit. Sem mnt-t nem kaptok,sem várost nem teszünk el,egy darabot sem.
Elég volt a jófejkedésből. Így is túl jófejek voltunk. A vak is látja,hogy romba vagytok verve.
Ha nem adjátok fel,hát nem,akkor megy a háború a végtelenségig,hol intezívebben,hol kevésbé. A végén még Tuky is be tud csatlakozni...
Egy szónak is 100 a vége. Sok a hűhó a semmire. Próbálod szavakkal fenntartani a látszatot a szövetségetekről,de tiszta sor az egész szerveren,h kiskanállal fel lettetek flamózva.
Egy dolog van,ami miatt nem mondhatom,hogy a farmjaink lettetek - bár kalózban de-,mert nincs mit farmolni rólatok,már termelni sem mertek. Csacsoa próbált,de mivel koló már nem volt,hiába tudja napi kétszer nyomni,így mikor 3 városára is elindultam tegnap fosztani,szépen vakolt is mielőtt beértem.
Szóval kijelentem,itt mindenki előtt. Az AF komoly feladat elé nem állítja,és nem is állította a REV szövetséget. Az AF szövetség nem meghatározó eleme a szervernek.
Lehet elismerni a vereséget és akkor zárunk,ha nem,akkor megy tovább. Sírni pedig nem itt kell,hogy a nagy gonosz REV...a lehetőséget megadtuk,a helyzetetekhez képest elég kedvező feltételekkel,nem kellett. Akkor ne sírj.
Maradjon a topic,míg mi,nyító szövetség nem kérjük annak zárását.
Rooney10,
REV Vezető
Lutyo,lütyő vagy mi. Te ki vagy?