Posts by Coolock

Ehhez annyit fűznék hozzá,aki hülye az is marad :) Ne az én hibám legyen már Te ingyen társadalmi munkában végzed ezt.

Ha tudnál esetleg nekem is segíteni,ingyen dolgozhatnál nekem.

Tudok adni céges teló,meg laptopot is. Napi 4-5 óra,belefér?

Sok ilyen *****t keresek még,van-e ismerősöd??

ARCHERON:

49:73-as koordi,hozott spanyol acc 8000 ezer ****** összponttal 3 hete tolja a bányát,AF szövetség származéka...lassan 60-as bányákat húz oda ,a 110 milliós tagnak....

Ennyi erővel hozhatna nagyobbat is és átküldhetné magának a nyersit. Hogy nem-e érzitek ez így gáz...én már azt várom jöjjön egy 200 összpontos tag és beadjon 3 trilliárd fát.

Továbbá sokunkat érdekelne,bár gondolom gyorsan törlitek ezt a hszt is. Volt itt pár hónapja egy nagy tiltási hullám,jó sok acc repült,az angol szövetség is kompletten.

Majd pár óra múlva mind visszajött,hogy rátok szóltak fentről vagy nem tudtátok eldönteni tiltható vagy sem? Esetleg a GF bevétel szenvedne hiányokat?

Ott is jelentettem olyan adományozót,akinek nem volt,most sincs 20k összpontja és top1 adományozó volt.

Ez ügyben mit tudtok tenni?

Én 2 hónap után állásfoglalást kaptam ez ügyben Lorovustól. Amit köszönök neki!!!!!

Miért nincsenek ezek a kis összpontszámú adományozók még is tiltva?? Adományozó top 1 ****** vagy ****** 16k összponttal top 5 .Értem én ingyen dolgoztok,de racionális válasz nincs rá honnan lenne annyi fa adománya. Jó én is tudom ,hogy oldják meg az accba,de ez mióta szabályos,hogy Xy megvesz 3-4 ilyen accot és szét adományozza a 3-4 szigetet ahol van.
    Hogy ne lehessen innen áthelyezni a dolgokat,a műhely témában is írok. Örülök építhetem :)

Kérlek ne írjatok olyat,nyiss jegyet,jelentsd,mert én már 200 jegyet nyitottam,fotókkal,bizonyítottam hogy 8 millás tag 500 millió fát ad be,a 110 milliós meg 10 milliót se és semmi nem történt. A bánya tolás pedig egyértelmű ott is.

*a jegyek belinkelése mindenhol tiltott.. az üzenet módosítva..

warn!

üdv, T.

Még mielőtt valaki belekötne miért itt és miért ilyen stílusban kérdezek.

2 hete nyitottam erről jegyet és 2 hónapja nyitottam arról,hogy XY multi 500 milla fát ad be,a 112 milliós acc A-_ meg 10 millát se szabályos vagy sem? Képekkel jelentve.

Szépen jegyve kérdezve mindent,állásfoglalást kérve. Szartok bele.

Tuskó,bunkó parasztnak kell lenni foglalkozzatok a kérdéssel vagy átmennem angolra,írni újra és hopp hirtelen másnapra Lorovus is megjelent.

Játszuk újra ezt?

Hogy a ******* lehet,hogy szombat este kirakva az A-R komplett szövetség 69 tag,kirakva egy halom bányát toló acc. 9-et jelentettem,a 9 acc összpontszáma nem volt 100.000 és beadtak együtt 11 milliárd fát. 6 órával később mind játékban.

Mondja meg nekem bárki,egy 4 hónapos acc 15 ezer összponttal,hogy adhat be Archeronon 1.6 milliárd fát? Logikailag is lehetetlen annyi fát termelni. Egyértelműen script használat. Mit kell ezen gondolkozni? Vagy 4 hónap alatt átszállítottak egy kis accnak 1.6 milliárd fát? naa hagyjatok..

Top adományozó 4you multik több milliárd fa beadásával...******* és társai,soroljam? ******* sincs 50 ezres account se,top 3 adományozo

Kértem erre 1.5 hete egy állásfoglalást,szabályos vagy sem,mert ezt akkor minden szövi csinálja szabadon,hogy bányát tol 2-3 acc,hagyjuk inaktívra ,újra tolja stb

Ne az legyen már valahol 53as bányák,mások meg kínlódnak 38-assal.

Reakció nulla. Lorovus hol vagy? Megint a Metint nyomod? Szedd már össze magad. Ez angol szerveren 1 napos kérdés,max 2 nap alatt válasz van rá. Ha meg nem tudjátok ellátni a feladatot szóljatok,jelzem angolon életképtelenek vagytok újra. Állítólag múltkor ez is az egyik oka volt annak új team kell.

Kifogások nem érdekelnek: "nem vagyok GF alkalmazott", "nem érek rá mindig" stb

Közben felesleges hülyeségeket miatt tiltjátok az embereket,akár itt a fórumon is. Az ide szánt időt tegyétek már abba beültök egy chat szobába go,sgo és társai és valami egységes szabályrendszert kitaláltok.

Angolon kértünk állásfoglalást( 1 nap alatt reakció volt),ott engedélyzik a bánya ilyen tolását is. Itt Gro fórumon teljesen mást írt. Komplett sziget halmazokat látok 1-es mobilokkal,hol játszva,hol inaktívra hagyva,de mellette a bánya 50-es. Ez a Gro szabály szerint tilos lenne és tiltás.

Vagy ezt írjátok át a fórumon vagy jelezzétek mi szabályos és mi nem. 3 szövetség 3 vezetőjével beszéltem Kopin át XY-ig,egyik se tudta mit lehet és mit nem.

Persze beszélhetünk itt a sok *******,hogy én ilyen zenét hallgattam,én meg a macskával dugtam,csak sok értelme nincs. Értelmes pár beszédeket kéne erre a fórumra varázsolni,nem zene küldős ,kávés kérős marhaságokat erőltetni.

Persze mehet rám újra a tiltás és lehet írni,hogy zenét küldök Jancsikának,meg Mariskának almás sütit.

edit: Moderálva.

warn.

üdv, T.

Tengeri csata közel O1G városhoz

(04.03.2025 0:28:14)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Polisz

vs

balupapa[-AF-] innen: O1G, Eirene

---------------------------------------------------------------------------------------------

Törő-hajó............................189(-32) - Törő-hajó.............................0(-105)

Lánghajó..............................22(-14) - Lánghajó...............................0(-32)

Ágyú Hajó.............................126(-0) - Ágyú Hajó...............................0(-3)

Gőzkos................................250(-0) - Gőzkos.................................0(-12)

Rakétás hajó...........................8(-12) - Rakétás hajó............................0(-2)

Búvárhajó..............................50(-0) - Búvárhajó...............................0(-1)

Lapátkerekes gyorshajó.................60(-0) - Lapátkerekes gyorshajó.................23(-0)

Léghajó hordozó........................40(-0) - Léghajó hordozó.........................5(-6)

Úszó bázis.............................30(-0) - Úszó bázis..............................1(-0)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tábornokok............................-582,80 - Tábornokok..........................-1.322,80

Támadó pontok........................3.307,00 - Védelmi pontok.......................1.457,00

Elszenvedett sérülés................29.140,00 - Elszenvedett sérülés................66.140,00

Sérülés százalék..........................30% - Sérülés százalék..........................70%

Nyertesek: Coolock-dvsc24[REV]

Vesztesek: balupapa[-AF-]

Tengeri csata közel kohó kén városhoz

(04.03.2025 3:13:38)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Polisz, O1G

vs

swordfish[-AF-] innen: kohó kén

Törő-hajó...........................387(-198) - Törő-hajó.............................0(-260)

Lánghajó..............................14(-56) - Lánghajó...............................0(-12)

Ágyú Hajó.............................378(-0) - Ágyú Hajó..............................0(-84)

Gőzkos..............................579(-121) - Gőzkos................................0(-160)

Rakétás hajó.........................102(-54) - Rakétás hajó...........................0(-55)

Lapátkerekes gyorshajó................510(-0) - Lapátkerekes gyorshajó.................90(-0)

Léghajó hordozó......................133(-28) - Léghajó hordozó........................2(-28)

Úszó bázis............................100(-0) - Úszó bázis.............................30(-0)

Búvárhajó.............................100(-0) - .............................................

Tábornokok..........................-6.537,20 - Tábornokok..........................-9.420,00

Támadó pontok.......................23.550,00 - Védelmi pontok......................16.343,00

Elszenvedett sérülés...............326.860,00 - Elszenvedett sérülés...............471.000,00

Sérülés százalék..........................40% - Sérülés százalék..........................60%

Vesztesek: swordfish[-AF-]

Fosztás

Csata a(z) Hope városért

(01.03.2025 9:45:05)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Vaja

vs

A_J[-AF-] innen: Hope

............................................. - Parittyás...............................0(-1)

............................................. - Íjász...................................0(-1)

............................................. - Dárdás..................................0(-1)

Kardforgató...........................430(-0) - Kardforgató.............................0(-1)

Hoplita..............................488(-12) - Hoplita.................................0(-1)

............................................. - Gőzóriás................................0(-1)

............................................. - Fal.....................................2(-5)

Kén Karabélyos.........................84(-0) - .............................................

Gyrokopter............................180(-0) - .............................................

Ballonos-Bombázó.......................30(-0) - .............................................

Faltörő Kos............................30(-0) - .............................................

Ágyú...................................36(-0) - .............................................

Séf....................................34(-0) - .............................................

Tábornokok.............................-16,80 - Tábornokok.............................-10,90

Támadó pontok...........................27,25 - Védelmi pontok..........................42,00

Elszenvedett sérülés...................840,00 - Elszenvedett sérülés...................545,00

Sérülés százalék..........................60% - Sérülés százalék..........................40%

Vesztesek: A_J[-AF-]

A(z) Hope város ki lett fosztva Coolock-dvsc24[REV] által. A következő nyersanyagokat vitte el: 29.609 Építőanyag, 2.535 Bor, 27.945 Kénpor

KOLOS

Tengeri csata közel poszi bor városhoz

(01.03.2025 9:28:20)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Polisz, poszi bor, Márvány 3, Panzer Division

vs

swordfish[-AF-] innen: poszi bor

Törő-hajó...........................581(-594) - Törő-hajó...........................256(-594)

Lánghajó.............................32(-467) - Lánghajó...............................9(-63)

Ágyú Hajó.............................378(-0) - Ágyú Hajó.............................126(-0)

Gőzkos..............................675(-141) - Gőzkos..............................133(-467)

Rakétás hajó........................168(-132) - Rakétás hajó..........................8(-132)

Lapátkerekes gyorshajó................510(-0) - Lapátkerekes gyorshajó................180(-0)

Léghajó hordozó......................158(-60) - Léghajó hordozó.......................14(-66)

Úszó bázis............................100(-0) - Úszó bázis.............................40(-0)

Búvárhajó.............................100(-0) - .............................................

Tábornokok.........................-14.625,40 - Tábornokok.........................-20.112,60

Támadó pontok.......................50.281,50 - Védelmi pontok......................36.563,50

Elszenvedett sérülés...............731.270,00 - Elszenvedett sérülés.............1.005.630,00

Sérülés százalék..........................42% - Sérülés százalék..........................58%

Nyertesek: swordfish[-AF-]

Vesztesek: Coolock-dvsc24[REV]

A(z) swordfish[-AF-] 'Kolosszus' aktiválva van. (01.03.2025 9:26:47)

Már nincs kolo....

Tengeri csata közel kohó Kén városhoz

(01.03.2025 18:27:51)

Coolock-dvsc24[REV] innen: patkóbél, kohó Kén, Bergen, Huri, kohó Kén

vs

swordfish[-AF-] innen: kohó Kén

Törő-hajó...........................354(-156) - Törő-hajó.............................0(-378)

Lánghajó.............................38(-172) - Lánghajó...............................0(-33)

Ágyú Hajó.............................294(-0) - .............................................

Gőzkos...............................256(-27) - Gőzkos................................0(-329)

Rakétás hajó.........................183(-84) - Rakétás hajó...........................0(-80)

Lapátkerekes gyorshajó................210(-0) - .............................................

Léghajó hordozó.......................172(-0) - Léghajó hordozó........................0(-42)

Úszó bázis.............................50(-0) - .............................................

Búvárhajó..............................90(-0) - .............................................

Tábornokok..........................-4.846,40 - Tábornokok.........................-13.406,60

Támadó pontok.......................33.516,50 - Védelmi pontok......................12.116,00

Elszenvedett sérülés...............242.320,00 - Elszenvedett sérülés...............670.330,00

Sérülés százalék..........................26% - Sérülés százalék..........................74%

Viszont van nyersi....

Csata a(z) kohó Kén városért

(01.03.2025 14:48:03)

Trixtron[REV] innen: patkóbél, Coolock-dvsc24[REV] innen: patkóbél

vs

............................................. - Parittyás...............................0(-1)

Kén Karabélyos........................336(-0) - Kén Karabélyos........................24(-60)

............................................. - Dárdás................................0(-501)

Kardforgató..........................1880(-0) - Kardforgató.............................0(-1)

Hoplita............................2332(-218) - Hoplita.................................0(-1)

............................................. - Gőzóriás...............................0(-51)

Gyrokopter...........................326(-64) - Gyrokopter.............................0(-60)

Ballonos-Bombázó.......................60(-0) - Ballonos-Bombázó.......................0(-30)

Ágyú...................................54(-0) - Ágyú...................................30(-0)

............................................. - Fal.....................................0(-7)

Faltörő Kos............................42(-0) - .............................................

Felcser................................10(-0) - .............................................

Séf....................................40(-0) - .............................................

Tábornokok............................-465,20 - Tábornokok..........................-1.183,80

Támadó pontok........................2.959,50 - Védelmi pontok.......................1.163,00

Elszenvedett sérülés................23.260,00 - Elszenvedett sérülés................59.190,00

Sérülés százalék..........................28% - Sérülés százalék..........................72%

Nyertesek: Trixtron[REV], Coolock-dvsc24[REV]

A(z) kohó Kén város ki lett fosztva Coolock-dvsc24[REV] által. A következő nyersanyagokat vitte el: 9.851 Építőanyag, 12.945 Kénpor

És egy kis extra..

Csata a(z) kohó Kén városért

(01.03.2025 19:08:02)

Coolock-dvsc24[REV] innen: patkóbél

vs

Kén Karabélyos........................840(-0) - Kén Karabélyos.........................0(-24)

Ágyú...................................94(-0) - Ágyú...................................0(-30)

............................................. - Fal.....................................0(-7)

Kardforgató..........................7172(-0) - .............................................

Hoplita............................10927(-15) - .............................................

Gyrokopter...........................1520(-0) - .............................................

Ballonos-Bombázó......................301(-0) - .............................................

Faltörő Kos...........................246(-0) - .............................................

Felcser................................35(-0) - .............................................

Séf...................................211(-0) - .............................................

Tábornokok.............................-21,00 - Tábornokok..........................-1.026,00

Támadó pontok........................2.565,00 - Védelmi pontok..........................52,50

Elszenvedett sérülés.................1.050,00 - Elszenvedett sérülés................51.300,00

Sérülés százalék...........................2% - Sérülés százalék..........................98%

Még egy kis nyersi....

Csata a(z) koho Kén városért

(01.03.2025 13:23:38)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Polisz

vs

swordfish[-AF-] innen: koho Kén

Kén Karabélyos.........................84(-0) - .............................................

Kardforgató...........................540(-0) - .............................................

Hoplita...............................660(-0) - .............................................

Gyrokopter............................160(-0) - .............................................

Faltörő Kos............................36(-0) - .............................................

Séf....................................35(-0) - .............................................

............................................. - Fal.....................................4(-1)

Tábornokok...............................0,00 - Tábornokok...............................0,00

Támadó pontok............................0,00 - Védelmi pontok...........................0,00

Elszenvedett sérülés.....................0,00 - Elszenvedett sérülés.....................0,00

Sérülés százalék...........................0% - Sérülés százalék...........................0%

A(z) koho Kén város ki lett fosztva Coolock-dvsc24[REV] által. A következő nyersanyagokat vitte el: 49.805 Építőanyag, 194 Kristály

Tengeri csata közel Knock-Knock városhoz

(24.02.2025 12:12:33)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Knock-Knock

vs

acm[-AF-] innen: Piszkozat, Pardon

Törő-hajó..........................1146(-144) - Törő-hajó.............................0(-144)

Lánghajó.............................26(-200) - Lánghajó..............................0(-100)

Ágyú Hajó.............................420(-0) - .............................................

Gőzkos..............................1088(-39) - Gőzkos.................................0(-90)

Rakétás hajó.........................420(-30) - Rakétás hajó...........................0(-32)

Lapátkerekes gyorshajó................300(-0) - .............................................

Léghajó hordozó......................184(-16) - Léghajó hordozó........................0(-18)

Úszó bázis.............................25(-0) - .............................................

Tábornokok..........................-4.184,00 - Tábornokok..........................-4.900,00

Támadó pontok.......................12.250,00 - Védelmi pontok......................10.460,00

Elszenvedett sérülés...............209.200,00 - Elszenvedett sérülés...............245.000,00

Sérülés százalék..........................46% - Sérülés százalék..........................54%

Vesztesek: acm[-AF-]

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A nagy agora bajnok,aki menne az angolok mellé.

Csata a(z) Vaja városért

(24.02.2025 5:14:37)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Vaja

vs

A_J[-AF-] innen: Helloka

Kén Karabélyos........................336(-0) - Kén Karabélyos.........................0(-84)

Kardforgató........................2841(-600) - Kardforgató...........................0(-800)

Hoplita............................2707(-681) - Hoplita...............................0(-995)

Gyrokopter...........................432(-26) - Gyrokopter............................0(-120)

Ballonos-Bombázó......................74(-54) - .............................................

Faltörő Kos............................90(-0) - Faltörő Kos............................0(-30)

Ágyú...................................78(-0) - .............................................

Felcser................................20(-0) - .............................................

Séf....................................80(-0) - Séf....................................30(-0)

Tábornokok..........................-2.051,60 - Tábornokok..........................-3.121,00

Támadó pontok........................7.802,50 - Védelmi pontok.......................5.129,00

Elszenvedett sérülés...............102.580,00 - Elszenvedett sérülés...............156.050,00

Sérülés százalék..........................39% - Sérülés százalék..........................61%

ahogy elkapod,zaszlo és futás,bárhol kapod el

Tengeri csata közel Papa-falva városhoz

(23.02.2025 0:19:06)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Banya

vs

A_J[-AF-] innen: Félcsillag

Törő-hajó............................160(-20) - Törő-hajó............................159(-20)

Ágyú Hajó..............................42(-0) - Ágyú Hajó..............................42(-0)

Gőzkos.................................80(-0) - Gőzkos...............................102(-18)

Rakétás hajó...........................46(-4) - Rakétás hajó...........................56(-4)

Lapátkerekes gyorshajó.................60(-0) - Lapátkerekes gyorshajó.................30(-0)

Léghajó hordozó........................26(-2) - Léghajó hordozó........................29(-2)

Úszó bázis.............................20(-0) - Úszó bázis.............................30(-0)

Lánghajó...............................3(-40) - .............................................

Tábornokok............................-516,00 - Tábornokok............................-700,00

Támadó pontok........................1.750,00 - Védelmi pontok.......................1.290,00

Elszenvedett sérülés................25.800,00 - Elszenvedett sérülés................35.000,00

Sérülés százalék..........................42% - Sérülés százalék..........................58%

A_J serege vissza lett hívva és elhagyta a csatamezőt.

Már a támadó se tetszik neki

Tengeri csata közel Félcsillag városhoz

(23.02.2025 18:51:59)

vs

Törő-hajó..............................0(-37) - Törő-hajó............................176(-36)

............................................. - Lánghajó..............................16(-92)

............................................. - Ágyú Hajó..............................42(-0)

Gőzkos.................................0(-17) - Gőzkos................................150(-0)

Rakétás hajó............................0(-8) - Rakétás hajó...........................28(-8)

............................................. - Búvárhajó..............................21(-4)

Lapátkerekes gyorshajó.................31(-0) - Lapátkerekes gyorshajó.................30(-0)

Léghajó hordozó.........................4(-6) - Léghajó hordozó........................51(-6)

............................................. - Úszó bázis.............................30(-0)

Tábornokok............................-985,00 - Tábornokok..........................-1.223,20

Támadó pontok........................3.058,00 - Védelmi pontok.......................2.462,50

Elszenvedett sérülés................49.250,00 - Elszenvedett sérülés................61.160,00

Sérülés százalék..........................44% - Sérülés százalék..........................56%

AF vélemény agorán

Vannak akik inkább az angolonak csicskulnának be,mondjuk sejtettem az AF ebben az élen lenne. Addig meg marad a bújócska. Még jó,hogy van ASK tag aki AF :D

*személyes üzenet kirakása az egész fórumon tilos, hozzászólás módosítva

warn!

üdv, T.

Csata a(z) Zafir-rom városért

(23.02.2025 13:26:50)

vs

Rinya Rézi[-AF-] innen: Zafir-rom

............................................. - Dárdás................................0(-100)

Kardforgató...........................360(-0) - .............................................

Hoplita...............................448(-2) - .............................................

Gyrokopter............................150(-0) - .............................................

Faltörő Kos............................24(-0) - .............................................

Ágyú...................................30(-0) - .............................................

Séf....................................25(-0) - .............................................

Tábornokok..............................-2,80 - Tábornokok.............................-60,00

Támadó pontok..........................150,00 - Védelmi pontok...........................7,00

Elszenvedett sérülés...................140,00 - Elszenvedett sérülés.................3.000,00

Sérülés százalék...........................4% - Sérülés százalék..........................96%

Vesztesek: Rinya Rézi[-AF-]

A(z) Zafir-rom város ki lett fosztva Coolock-dvsc24[REV] által. A következő nyersanyagokat vitte el: 30.219 Építőanyag

Háború

Ameddig nincs következetes szabály rendszer Lutyo,nehez követni. Jelenleg bárkire ráhúzható a bünti vagy a semmi.

Vannak szabályok,néha Gro átírja ,farikcsál rajta ( ha észrevesszük valaki csak accal bányát tol stb).

Én nem rég jelentettem képpel egy 113 milliós játékost,hogy saját bányáiba dob 5-10-20 milla fát.

A szigeteire pakolt multik közül meg van ami 533 milliót egy bányába,8 millió összpontszámmal ,egy 2008-as accal. Ezt kb minden játékos tudja bánya tolás multival.

Szerinted lett bárki tiltva? Senki. A nem lehet bizonyítani részt se értem,mert képet küldtem róla....

Jöttek ezek az angolok. Volt akivel leveleztem,azt írta a tag sehol se tilos,bányákat felhúzni multikkal és hozni 66 accot ,akkor még annyi volt. És még 200-at tudnak hozni. Zed jött elsőnek a szerverre,őt betámadtam,ki akartam jönni egy szigetről ahol bevakolt mindenki,akkor voltak 3-an,már akkor írta hoznak 100 accot :D

Ahogy az se tilos,hogy hoztak tárolókat 6 millió tpvl...naa de ha levond a tábornoki pont összegét,kiderül az acc nincs 100.000 összpontos 6 milliárd arannyal. .))

Naa most mennyire szabályos az egy 100.000 összpontos tag tpt ad el minimum áron a tőle 100-szor nagyobbaknak?

Hol a határ? Hozhatnak 200accot, 2 trilliárd tpt? Nem tudjuk.

Mondjuk eddig látva őket ,egy ****** társaság 5-6 taggal,akik éjjel kint maradnak,meg a harcokhoz is kb annyit konyítanak,hogy betolok 2000 hajót egybe,de erről majd ASK beszámol jobban. Láthatóan tömeggel akarják megoldani a dolgokat,szerintem ezeknek az fáj ha fosztják őket megállás nélkül.

Ha ezt összehasonlítom azzal hogy leírod a játékban ***** 1 nap bünti,újra írod 3 nap,újra már 3 hét. Más meg 6 millió tpvel árulgat :D

Mindenesetre,ha ASK megkeres minket segítünk( bár szerintem megoldják),ahogy szerintem a szerver jó pár csapata is így tesz.

Azért magyarokat ne üssenek már magyar szerveren idegenek :)

*moderálva

üdv, T.

Csata a(z) Félcsillag városért

(22.02.2025 14:11:46)

Coolock-dvsc24[REV] innen: bátorAFkislány, Trixtron[REV] innen: Knock-Knock

vs

A_J[-AF-] innen: Félcsillag, kolo krisi

Kén Karabélyos........................168(-0) - Kén Karabélyos........................204(-0)

............................................. - .............................................

Kardforgató.........................960(-360) - Kardforgató.........................804(-360)

Hoplita............................1102(-648) - Hoplita.............................486(-489)

............................................. - Gőzóriás...............................40(-0)

Gyrokopter..........................136(-164) - Gyrokopter..........................542(-114)

Faltörő Kos............................36(-0) - Faltörő Kos............................43(-0)

Ágyú...................................30(-0) - .............................................

Séf....................................35(-0) - Séf....................................42(-0)

............................................. - Ballonos-Bombázó.......................0(-22)

............................................. - Fal.....................................6(-1)

Felcser................................10(-0) - .............................................

Tábornokok..........................-1.749,20 - Tábornokok..........................-1.529,20

Támadó pontok........................3.823,00 - Védelmi pontok.......................4.373,00

Elszenvedett sérülés................87.460,00 - Elszenvedett sérülés................76.460,00

Sérülés százalék..........................53% - Sérülés százalék..........................47%

Nyertesek: Trixtron[REV], Coolock-dvsc24[REV]

Csata a(z) Félcsillag városért

(22.02.2025 12:59:43)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Knock-Knock, bátorAFkislány, Trixtron[REV] innen: Félcsillag, bátorAFkislány

vs

kacsa13[-AF-] innen: sasfészek, A_J[-AF-] innen: Félcsillag, kolo krisi

Hoplita...........................1034(-1666) - Hoplita...........................1899(-1669)

Kén Karabélyos........................336(-0) - Kén Karabélyos........................161(-0)

............................................. - .............................................

Kardforgató.......................1000(-1080) - Kardforgató.......................2125(-1092)

Gyrokopter..........................277(-263) - Gyrokopter..........................782(-286)

Faltörő Kos............................66(-0) - Faltörő Kos............................60(-0)

Ágyú...................................42(-0) - Ágyú....................................0(-8)

Séf....................................60(-0) - Séf....................................71(-0)

............................................. - Fal.....................................2(-5)

Felcser................................30(-0) - .............................................

Ballonos-Bombázó.......................0(-44) - .............................................

Tábornokok..........................-4.541,10 - Tábornokok..........................-4.610,00

Támadó pontok.......................11.525,00 - Védelmi pontok......................11.352,75

Elszenvedett sérülés...............227.055,00 - Elszenvedett sérülés...............230.500,00

Sérülés százalék..........................49% - Sérülés százalék..........................51%

Nyertesek: A_J[-AF-]

Vesztesek: Trixtron[REV], Coolock-dvsc24[REV], kacsa13[-AF-]

A(z) A_J[-AF-] 'Kolosszus' aktiválva van. (22.02.2025 12:59:30)

A(z) A_J[-AF-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (22.02.2025 12:59:43)

Csata a(z) bátorAFkislány városért

(22.02.2025 15:34:06)

Coolock-dvsc24[REV] innen: xyz, Knock-Knock, Félcsillag, kolo krisi

vs

Rinya Rézi[-AF-] innen: bátorAFkislány, A_J[-AF-] innen: Félcsillag, xyz

Kén Karabélyos........................420(-0) - Kén Karabélyos.........................84(-0)

Kardforgató........................1564(-486) - Kardforgató.........................880(-480)

Hoplita............................1415(-897) - Hoplita.............................573(-916)

Gyrokopter..........................293(-233) - Gyrokopter..........................174(-220)

Faltörő Kos...........................108(-0) - Faltörő Kos............................30(-0)

Séf....................................75(-0) - Séf....................................33(-0)

............................................. - Dárdás..................................2(-0)

Ágyú...................................36(-0) - .............................................

Felcser................................13(-0) - .............................................

Tábornokok..........................-2.421,50 - Tábornokok..........................-2.408,40

Támadó pontok........................6.021,00 - Védelmi pontok.......................6.053,75

Elszenvedett sérülés...............121.075,00 - Elszenvedett sérülés...............120.420,00

Sérülés százalék..........................50% - Sérülés százalék..........................50%

Vesztesek: A_J[-AF-], Rinya Rézi[-AF-]

Rinya Rézi[-AF-] serege elmenekült mert kimerült a harcban.

Tengeri csata közel bátorAFkislány városhoz

(22.02.2025 16:38:49)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Város, bátorAFkislány, Knock-Knock

vs

Rinya Rézi[-AF-] innen: bátorAFkislány

Törő-hajó............................183(-72) - Törő-hajó...........................1599(-72)

Lánghajó.............................16(-110) - Lánghajó............................445(-172)

Ágyú Hajó..............................42(-0) - Ágyú Hajó.............................117(-0)

Gőzkos................................160(-0) - Gőzkos................................503(-0)

Rakétás hajó...........................0(-12) - Rakétás hajó.........................197(-16)

Búvárhajó..............................76(-4) - Búvárhajó..............................65(-0)

Lapátkerekes gyorshajó.................40(-0) - Lapátkerekes gyorshajó................233(-0)

Léghajó hordozó........................48(-8) - Léghajó hordozó.......................105(-8)

Úszó bázis.............................30(-0) - Úszó bázis............................100(-0)

Tábornokok..........................-1.682,80 - Tábornokok..........................-2.098,40

Támadó pontok........................5.246,00 - Védelmi pontok.......................4.207,00

Elszenvedett sérülés................84.140,00 - Elszenvedett sérülés...............104.920,00

Sérülés százalék..........................44% - Sérülés százalék..........................56%

Vesztesek: Rinya Rézi[-AF-]

RUN 2

Tengeri csata közel kolo krisi városhoz

(22.02.2025 10:02:18)

Coolock-dvsc24[REV] innen: bátorAFkislány

vs

swordfish[-AF-] innen: kolo krisi, A_J[-AF-] innen: Félcsillag

Törő-hajó............................222(-33) - Törő-hajó.............................15(-36)

Gőzkos................................100(-0) - Gőzkos................................17(-43)

Léghajó hordozó........................40(-0) - Léghajó hordozó........................56(-4)

Ágyú Hajó..............................84(-0) - .............................................

Rakétás hajó...........................32(-8) - .............................................

Lapátkerekes gyorshajó.................60(-0) - .............................................

Úszó bázis.............................30(-0) - .............................................

Tábornokok............................-389,00 - Tábornokok..........................-1.324,00

Támadó pontok........................3.310,00 - Védelmi pontok.........................972,50

Elszenvedett sérülés................19.450,00 - Elszenvedett sérülés................66.200,00

Sérülés százalék..........................22% - Sérülés százalék..........................78%

Vesztesek: A_J[-AF-], swordfish[-AF-]

RUN

Tengeri csata közel bátorAFkislány városhoz

(22.02.2025 9:30:13)

Coolock-dvsc24[REV] innen: Knock-Knock, bátorAFkislány, Bajadér

vs

Törő-hajó............................948(-36) - Törő-hajó............................108(-72)

Ágyú Hajó.............................420(-0) - Ágyú Hajó..............................42(-0)

Gőzkos................................479(-6) - Gőzkos................................53(-67)

Rakétás hajó.........................534(-16) - Rakétás hajó..........................38(-22)

Lapátkerekes gyorshajó................300(-0) - Lapátkerekes gyorshajó.................60(-0)

Léghajó hordozó.......................798(-2) - Léghajó hordozó........................52(-8)

Úszó bázis............................100(-0) - Úszó bázis.............................60(-0)

Lánghajó..............................16(-95) - .............................................

Búvárhajó..............................50(-0) - .............................................

Tábornokok..........................-1.417,00 - Tábornokok..........................-2.808,00

Támadó pontok........................7.020,00 - Védelmi pontok.......................3.542,50

Elszenvedett sérülés................70.850,00 - Elszenvedett sérülés...............140.400,00

Sérülés százalék..........................33% - Sérülés százalék..........................67%