Posts by Opi

Csata a(z) Bor1delfin városért

(12.08.2024 11:09:36)

Acsa[-SZO-] innen: SZOrakoztató

vs

Fémszívű[-LK-] innen: Bor1delfin

---------------------------------------------------------------------------------------------

Dárdás...............................1000(-0) - .............................................

Gyrokopter.............................60(-0) - .............................................

Ágyú...................................30(-0) - .............................................

............................................. - Fal.....................................0(-7)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tábornokok..................................0 - Tábornokok..................................0

Támadó pontok...............................0 - Védelmi pontok..............................0

Elszenvedett sérülés........................0 - Elszenvedett sérülés........................0

Sérülés százalék...........................0% - Sérülés százalék...........................0%

Nyertesek: Acsa[-SZO-]

Vesztesek: Fémszívű[-LK-]

A(z) Bor1delfin város ki lett fosztva Acsa[-SZO-] által. A következő nyersanyagokat vitte el: 35,693 Építőanyag, 14,306 Bor

A(z) Acsa[-SZO-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (12.08.2024 11:09:36)

Csata a(z) Lord városért

(12.08.2024 10:45:27)

vs

Fémszívű[-LK-] innen: Lord

Dárdás...............................1375(-5) - .............................................

Gyrokopter............................120(-0) - .............................................

Ágyú...................................30(-0) - .............................................

............................................. - Fal.....................................5(-2)

Tábornokok.................................-3 - Tábornokok..................................0

Támadó pontok...............................0 - Védelmi pontok............................7.5

Elszenvedett sérülés......................150 - Elszenvedett sérülés........................0

Sérülés százalék.........................100% - Sérülés százalék...........................0%

Nyertesek: Acsa[-SZO-]

Vesztesek: Fémszívű[-LK-]

A(z) Lord város ki lett fosztva Acsa[-SZO-] által. A következő nyersanyagokat vitte el: 24,635 Építőanyag

A támadók nyerték a csatát mert áttörték a falat és a védőknek nem volt egységük amikkel bezárhatták volna a rést.

Pedig így volt :)

Csak érteni kell miként történt... Nem volt időm és nem akartam kohót sem nyomni, utolsó 2 körig off is voltam

Aztán pedig... de nem mesélem el :)

Tengeri csata közel SZOrakoztató városhoz

(07.08.2024 18:49:30)

Fémszívű[-LK-] innen: Lord, SZOrakoztató

vs

Törő-hajó............................180(-60) - Törő-hajó.............................0(-213)

Lánghajó............................145(-256) - Lánghajó...............................0(-12)

Ágyú Hajó..............................80(-0) - .............................................

Gőzkos.................................30(-0) - Gőzkos................................0(-156)

Rakétás hajó..........................45(-38) - Rakétás hajó............................0(-8)

............................................. - Búvárhajó..............................0(-52)

Lapátkerekes gyorshajó.................30(-0) - Lapátkerekes gyorshajó.................54(-6)

Léghajó hordozó........................30(-0) - Léghajó hordozó........................0(-24)

Úszó bázis.............................30(-0) - .............................................

Tábornokok............................-2951.2 - Tábornokok............................-6868.2

Támadó pontok.........................17170.5 - Védelmi pontok...........................7378

Elszenvedett sérülés...................147560 - Elszenvedett sérülés...................343410

Sérülés százalék..........................30% - Sérülés százalék..........................70%

Nyertesek: Fémszívű[-LK-]

Vesztesek: Acsa[-SZO-]

570 egység innen: Fémszívű[-LK-] blokkolják a kikötő bejáratát itt: SZOrakoztató

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 16:22:47)

Fémszívű serege vissza lett hívva és elhagyta a csatamezőt.

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 16:34:55)

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 16:49:58)

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 17:05:48)

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 17:23:13)

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 17:40:58)

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 17:51:09)

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 18:09:00)

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 18:23:39)

A(z) Fémszívű[-LK-] 'Héphaisztosz Kohója' aktiválva van. (07.08.2024 18:49:30)

Mivel Acsa[-SZO-] játékosnak nincs elég egysége amelyeket a frontvonalon tarthat, a maradék serege visszavonul.

Már meg van a játékban is - köszönjük.

Diópálinkám van - elég speckó. Te s a Team a vendégeim vagytok

Kimi egy kalóz stílusú emberke. Volt ASK tag is. Ezt Kopinak mondom,,,

SZO tag is volt de figyelmeztetés ellenére cselekedett ezért elváltak útajink

Hallgatólagos szóbeli ehemm kalóz egyezményt szegett meg - állítása szerint vicc volt (Kopi egyik acca ellen ment, nem vitt semmit)

DE húha lett mert nehogy SZO terror legyen :XD

Kimi amúgy az utolsó figyut kapta meg

Mindene a kalóz, nem fogta fel hogy miatta nem fogunk hadba vonulni

Hát ööö a feltétel nélküli megadást követelted mindig.

Mondom... mindegy.

Acsának írtál Opiról. Opinak Acsáról.

Mást s másként.

Ezért - előtted - két külön személyként nyilvánultam meg. A Te kettősségednek megfelelően.

Ki is akadtál amikor elmondták ami nem volt titok.. a 2 acc egy tulaj.

DE ez is mindegy.

A kalózt azért kérdeztem, mert akartatok valamit s kinyilatkoztattatok valamit.

A szerver felé...

Gondoltam megkérdem miként alakulnak a dolgok.

Megtartod magadnak... OK

DE ez is mindegy

Nem fenyegettem, nem terrorizáltam senkit.

Nem lett katonai rendszer sem a szerveren. Mert eltorzult volna (mint most és mint volt korábban)

Nem is szoktam személyeskedni,,, sértegetni ...

Sem személyt - sem intézményt (szövetséget, vagy éppen egy csehót)

Nem szoktam neveket sem lopni....GNX accokat használóktól meg el kellene határolódni

DE ez is mindegy

Hogy ne hergeld tovább magadat: Ez is mindegy = legyen Neked igazad.

Ez egy GAME lenne ... nem kell megélni, Játszani kell(ene). Negatív érzelmeket mellőzve.

DE ez is mindegy.:)

Erre igyunk.

MEG

Igyunk arra is.

Tekintettel arra hogy nem mindenki olvas amerikaiul, fizetek egy italt annak a Team tagnak aki a Játékban magyarul jeleníti meg:

9.0.1 30.11.2023
    • Bug Fixes:
      • Removed the information for the Town Hall level 5 requirement in the help section for the Gods` Shrine
      • Fixed an issue where the Gods` Shrine construction time was not affected by the server speed
      • Fixed several display issues in the Gods` Shrine building UI
      • Fixed several issues in the backend

Előre is köszönjük!

ÉS

Addig is:

Sört a Népnek!

Jajj, hát akkor elbuktam :XD A vizsgán átmentem az a fontos.

Feltétel nélküli megadás nem béke. De Te tudod...

Elérkezett akkor az LK kora...;)

Jóvanazúgy.

Sosem akartunk senkire semmit rátukmálni.

Mindegy ez is ... a múlt. Mindenki másra emlékszik ezek szerint

Acsa is - Opi is. Mindkettőnek írtál annó. Mintha kicsit másként és másról, de már nem érdekes.

Jóvanazúgy.

No

Bízva abban, hogy azért tudunk beszélgetni:

Csak azt akartam tudni, mi lett a kalóz nagy tervetekkel?

Komolyan akartam volna tudni.

Behozta amit el akartatok vele vele érni?

Minden hátsó gondolat mentesen kérdezném.

Panaszkodást nem értem .. de az is mindegy.

Jóvanazúgy.

Sört a Népnek!

Szép estét!

Nem lett a legfényesebb a vizsga sorozat - egyik írásbeli kissé gyengébb lett.

Szóbeli dícséretes, Projekt ötös.

A súlyozott átlag talán ötös lesz - négyes biztosan. Nem vártam meg.

Pezsgőt a Népnek!

Kopi is ihat egy béke pohárral - legyen egy nagyobb fajta kehely is...

Jajj már Kopi

Pont nem úgy volt.

Igazságszérumot Neked.

Amúgy mondtam már, hogy zártam a témát.

Legyen Neked igazad...

Most várom mit kavartok ki a nagy kalóz herce-hurcátokból

Kalóz rombolók stb..

Jajj

Erre sem kell írni . Csak mondom várom mi lesz az eredménye.

Nahh kezdi megint... Veritas szérumot, de duplát akkor elvitelre Kopinak

Akkor oda kell tenni a kumiszt a lónyál mellé.

Aztán le is zárhatjuk a jópofizást

:closedthread:

Szép estét Hölgyek és Urak!

No, én is tanultam egy kicsit - éppenséggel egy komplett szakmát.

Had legyen meg a hatodik is mi? ;)

Jövő héten vizsga - elsejére lehet meg lesz a bizi is. Igaz még sokat kell addig tanulni - aztán meg többet lehet dolgozni is.

Amint meg lesz a megemelt fizu mindenkit meghívok egy italra,

Addig is:

Sört a Népnek!

Bocs Gro, de én ebben a csehóban inkább nem kérek semmit! :)

Azért egy kumiszra a vendégem vagy Kopi.

Majd nyitok jegyet - HA lesz kedvem és időm játszani - mert lenyúltátok a játékosnevemet.

Egy lónyálat meg a név tolvajnak...

ÉS

Sört a Népnek!