Posts by Opi

  Kérjétek a jegyben, hogy EGYBŐL a COMA-nak legyen továbbítva. Írjatok még egyet amiben bemásolva az elsőt neki címezitek meg a panaszt. Ez nem egy olyan dolog amit egy GO megnéz, EGY TUDOTT hiba - ami HIBÁS teljesítés. A :thumbdown:GF:thumbdown: szerződés szegése - amit saját trehánysága és inkompetenciája okoz a játékosok közösségének, az ún. FOGYASZTÓI körnek.

  Elég sokáig vártunk türelmesen azt hiszem...X(


  Opi mérges és össze ráncolta a szemöldökét! :cursing:

  A jegyrendszer támogatási részével foglalkozik.

  Továbbítják semmi több.. A forum pedig, nem pörög annyira, hogy ne tudná visszatekinteni. Csodákat Lorovus sem tud tenni.

  Nem mintha az marha jól működne - de majd írhatunk oda is akár naponta 100 jegyet, ha az kell.

  Nem csodát vártam - egy qrva megszólalást, egy pár mondatot azért megérdemelnénk nem?

  Mert a Team itt tartja a hátát és kínjában már pörgentyűvel szórakoztat... a mi legjobb Kománk meg néha másnap beírja ide is amit a német és angol kollégák már megtettek. Legalábbis nem látom más "munkáját" - pedig most lehetne mit tenni és KÉRTÜK is rá.


  Ezért meg már - ha meg lett nyitva erre egy topik - élek a lehetőséggel (és van rá jogalapom bőven) jelezni milyen is lett ez a szerver összevonás


  Aszondja a párom, csúnya az angolom... majd Ő megírja amit kell a göfönek

  Olvassa, amint lesz, nem kell tagelni hozzá, mindig olvassa, ezt már jópárszor leírtuk és leírta.

  Akkor nyugodt vagyok - ezt is bele tudom fogalmazni a GF felé írandó keresetembe, olvasták, tudják, intézkedni nem tudtak (eszközök és felhatalmazás hiányában). A Team is mintegy áldozata a sorozatos baklövéseknek. Ezért kell adni a kártérítést és a kárpótlást - szerződés szegése és nem teljesítése miatt és okán.

  Én csak azért írok, hogy már működik a merülés és a delfin...de óvatosan használjátok, sose lehet tudni.

  Hujjááá - mondta a 3 éves kisleányom annó..

  Egészen finoman, ujjbeggyel kattintottam - előtte krémmel puhítottam az egész kezemet és úgy érintettem meg, óvatosan és figyeltem a hatást...

  Uhhh

  Hölgyeim, kérem ne értsék félre - ne tolakodjanak: nős vagyok...

  Szóval ment minden - végre. Legalább most az is meg van, mikortól meddig NEM működött. Erre az időszakra költött ez irányú ambrókat lehet majd vissza perkálni a gyorsabbik fajtából.

  Jahh a kereskedés üzenetei is régóta hibásak - írtam már én is.

  Főleg bosszantó ha netán csak részben vetted meg amir akartál... keresgélheted mit is, mert kipakolásnál is hibás az üzi. Vagyis hiányos - vettél de mit?

  GO majd nézheti amúgy ha pushing gyanút keres - ehhe vette is meg is, adta is meg nem, hozta is meg nem is...


  Emiatt fogunk amúgy kapni INGYEN barbár tanácsadót 1 hétre - bent lesz a ládában hamarosan!

  Hogy a hibás Polgármesteri üzenetek mittomén.. a barbárosan már viccesek  Nooh majd akkor a COMA felé előző írásom pls ... magától nem hinném hogy olvassa (bár azt mondtátok szokta)

  Nem akarom össze szedni - mert általánosságban, és általuk is elismerten hibás funkciók voltak.Ne nekem kelljen már keresgélnem - nem is kapok üzit az ambró ELKÖTÉSÉRŐL. A kereskedésemről meg hibásat ír a Polgármesterem - a vétel tárgyát nem közli. Vettem valamit, de nem írja ki hogy mit pakoltam fel, majd le.


  Ezeket a hibákat én azzal akartam kiváltani, hogy BÉRELTEM hajókat - hátha prémiumban működnek. De azok is randomize, és delfinnel ellentétes hatással mentek az útjukra.

  Aztán arra kényszerültem, hogy KIVÁLTSAM a ker hajóimat -van közöttük PÉNZÉRT vett föníciai is - sőt azt is vettem... Szóval hogy a ker hajóimat ne lássam 11 órát menni 2 óra távra és 5 óra múlva ne 8 órás utat lássak, ezért bérelt hajókkal kereskedtem

  A Triton hiba KELETKEZÉSE majd annak kikapcsolása közötti időben NEM volt értesítés, hogy ne használjuk azt- tehát azok az ambrók is a semmiért mentek a zsebükbe.

  HA nekem 1 levelet kell emiatt írnom akkor minden szerveren (100 fölötti szövetségekről beszélek) minden társamnak megküldöm. Lehet fel is töltöm valahová és direkt linkkel letöltve csak az adatokat kell beírni és nyomathatják is a GF-nek. Aztán szétküldetem a külföldi szerverekre is - hidd el, megteszem ha elborul az agyam.

  Keddre HAZUDTÁK a hiba javítást. 2 hónapja a war szerver összevonást! Csak a hibák sokasodnak!! Jahh kiabálok és mély a hangom. Mert már elege van mindenkinek ebből csak én ki is írom magamból.


  Azt szeretném ha ezt a bejegyzést megmutatjátok a COMA-nak. A COMA pedig tolmácsolná a GF-nek.Ezt KÉREM.

  Most én nem általánosságban beszélek! Akartam egy ambró szökőkutat aktiválni - vagyis ki akartam terjeszteni. Erre vettem egy 27-28 EUR értékű ambró csomagot. A fele kb elment a fentiek miatt. Esetenként mégis későn érkezett meg a szállítmányom, már oka fogyottá vált az akció vagy értelmetlenné, mert az ikában az időpont sem mindegy.

  Kaptam egy nesze semmit a raktár kapacitás emeléssel. Logikailag sem stimmel a kárpótlás ezen módja. Mondjuk ha jövő héten bugos lesz a kohó, 1-5 között bármilyen szinten aktiválódik hiába fullos, akkor kapunk kén termelés növelőt 1 hetest és azzal rendezve van? A gyártás meg legyen a mi gondunk, az extra lakosság fogyás a mi hátrányunk a játék élmény meg olyan mértékben romlik mert oda lesz egy csata stb...had ne ragozzam


  Szóval nekem konkrétan 1 ambrós szökőkutat kell aktiválni a GF részéről - ezt a célomat cseszték el - de mi lesz ezek után? Mennyi ambrót kell még elkölteni, hogy bérhajók váltsák ki a kereskedelmi szállítmányaimat? Másrészt Velem nem akar senki kereskedni - mert elindul a fáért amit eladnék, látom 4x próbálkozik, majd ír: feladja mert hiába 7 szigetre vagyok de 5-8-11 óra az út, és gondolni sem mer arra, hogy mennyi lesz vissza fele?


  Egyébként meg Olcsó János vagyok nekik ezzel, mert pénzben kifejezve a kárpótlást és kártérítést, hatóság általi büntetés nélkül is sokkal többe kerül. Ez amit elkövettek nem teljesítés, ami internetes vásárlásnál a csalás kategória! Ezt ezzel az általános vacakkal nem nyomják le a torkomon


  Most mondhatjátok, hogy minek vettem ambrót,stb... Megmondom: sok társam elvből nem vesz, mert ingyen játék. Én rászánok egy kis pénzt, mert ÍGY lesz nekik ingyenes. A vásárlók teszik a többségnek ingyenessé az ikát, ne áltassuk magunkat. És MOST ezeket a vásárlókat becsapták, trehányságból (mert nem tesztelték ha már elrontották) hátrányba hozták pedig ELŐNYT reméltem venni maguknak. És még azt sem tudjuk, mennyi ideig folytatják ezt? Az utolsó bekezdéseket is kérem lássa a COMA és képviseljen minket - valamint felelős alkalmazottként kerültesse el a GF-el, hogy perekbe, HATÓSÁGI jelentésekbe keverje a vállalkozását, és nem utolsó sorban elveszítse a játékosait.

  MOST olvassátok a sokat hivatkozott ÁSZF-et - mert most van igazán jelentősége.


  Gyerekek, azért ezt már nem lehet velünk csinálni... tiszta lúzerek vagyunk ha ezt már szó nélkül hagyjuk és ez az érzés számomra elviselhetetlen.

  Akkora negatív reklám lesz ez a GF-nek amit megérez a pénztárcája - ha a ládáinkat tömi tele, az még nem pénz... de ne szúrja már ki a szememet.

  Az enyémből meg vegyétek ki azt a nyomi emelőt, mert nekem nem kell! Emelgessék meg vele a seggüket, és csinálják meg amit az ÁSZF-ben vállaltak - SZOLGÁLTASSANAK a pénzünkért, akinek meg ingyenesen adták a jogot annak is biztosítsák a játék lehetőséget.


  Uff én beszéltem!

  Edike (a titkárnőm) csitítgat - de azt mondja ha már lenyugodtam akkor nyomjak tritont. GF szerint már jó ha vissza tette igaz? Ha mégsem akkor... nem is folytatom

  Én bizonygassam, hogy nem működik az, amit annyira elsza.. elszerváltak, hogy ők ki is kapcsolták?:cursing:

  Nézzék meg Ők, mennyi hajót béreltem mert nem megy a delfing

  Nézzék meg Ők, mennyi Tritont nyomtam mert nem ment a merülés


  Ez a nem teljesítés kategória - ezeket kérem vissza.

  Aztán jön a kártérítés, mert most is lehet venni ambrót - de nem elérhető AZÓTA sem a Triton mint funkció

  ÉS megszívod ha alkalmazod a hajó bérlést mint funkciót - mert úgy vánszorognak, hogy mellettük a csiga meg huss..X(


  Végül a kárpótlás a játék élmény rontásért

  És egy kis extrát is illene mellé tenni - egy bocsi a kellemetlenségért levél mellé némi ládafia, ambrós kupon


  Kedd van: még mindig nem javítottak semmit.

  Azért Boldog Óra már ketyeg - és van már Nemzetközi szerverünk is majd 200 k Tp-vel:/

  Jó reggelit!


  Azon gondolkodám, hogy mi is a legkézenfekvőbb a részünkről?

  Aztán kósza gondolat: online vásárolunk ambrót, hiszen így lehet. Azt gondolom, hogy mint minden online vett motyóra, szolgáltatásra érvényes az elállás jogintézménye. Javítsatok ki ha tévedek.

  Tehát egyszerűen tömegesen kell élni ezzel. Fizessék vissza arra a számlára a pénzüket, amiről utaltunk.

  Én ezen az úton el fogok indulni - hozzá téve a kárpótlást azért, mert a rossz út idők miatt pár órás távra (amiből lesz 10 oda és 10 vissza) bérelnem kell hajókat.

  Most van jogalapom úgy vélem - megalapozott. Kikapcsoltak pl szolgáltatást mert nem megy - de én AZÉRT is fizettem ám!

  Zárni meg topikot taplóság azért mert nem viselik el a jogos kritikát.

  Kíváncsi vagyok

  1. Miként szól a népharag német és angol Fórumon?

  2. Miként szól az ottani Team, vagyis inkább mindenki által szeretett bébidollunk?


  Amúgy rájöttem, hogy az ikában zömmel régi játékosok vannak - nekik a napi rutin már unalmas

  Másodpercre megtervezett küldések csatákba - mit nekik az már?

  Utánpótlás gyártás, erősítés beküldése - zsigerből meg volt már..


  Kereskedők is el voltak, megnézte mennyi a táv - benyomta a ker hajókat és ment lefeküdni.

  Mondjuk most reggel hiába nézi miért nem ért vissza még - mert még odafele haladnak a ladikjai


  Szóval ez most az Ika DeLux version - kis nehezítések kerültek be, random utak és üzenetek teljes hiánya.

  Majd egyszer teljesük a küldetés - tessék ahhoz alkalmazkodni - illetve jegyezd meg (vagy legyen noteszed) mit vettél és mit pakolnak ki.

  Egyébkén is sok volt a jegy nyitva eltűnt nyersi, sereg stb... no: most a flottád megérkezett innen és kipakol.... no azt már nem tudod mit

  Nem tudsz jegyben sem reklamálni , zseniális!

  Termés

  Kedd bevezetik az Ika Extra DeLux version-t

  Ebben a képzésben lesznek már randomize dolgok. Képzel 200 gőzóriást és kapsz 200 felcsert. Természetesen a képzési idő teljesen változó és a végén üzenet nuku. Hadi hajóknál dettó


  És nézegetik már az Ika Pirates DeLux versiót is. Hans és Jürgen (a göfö 2 IT ÁSZ-a) már megnyitotta a forrás kódokat. Nem értik ugyan melyik sor mit jelent, de a macska már meg van hozzá amelyik átírja. Végig menetik a klaviatúrán oda-vissza kétszer és már meg is van a kalózoknak szánt attrakció:

  Több órás kalóz küldik szigeten belül - nem látszó kalóz tanyák, random kalóz pontok színesítik majd a játékot. Természetesen mindez továbbra is elérhető ambróval és lesznek más meglepetések - ígérte Hans és Jürgen, elégedetten hátra dőlve vadi új Gamer székükben, amihez én is adtam 30 jurót a minap...


  Nahh megyek pörgetni - Gro alkotása menő. Lehet átveszi a GF ...

  én megértelek, de most ezért a pofonért Te mentél házhoz. Megmondták, hogy nem működik. Te is észlelted. Mi a manónak nyomod a tritont? Még akkor is, ha megtalálod.

  Mármint ki mondta meg? Mert MI mondtuk itt - erre a fejlesztők ÁTTETTÉK más helyre, még ikonja is lett ott ahol eddig nem volt a Tritonnak

  Majd javítják a hibát - ezt lehetett olvasni. Mondom javították - nida már csak megnyomom mert egyéb gyorsítók nem működtek


  Nahh most már írják, hogy javították - nagy lf-t javították. Kivették..Ez a javítás: kikapcs

  A delfing meg azóta kb duplázza az utat. Bizonyos csata mozgások is randomize most már - írják a társaim: szomszéd szigetre 1.5 óra az út

  Mire a másik társam, neki 3 óra...


  Direktbe SZOPATNAK minket - ennyi hiba nem lehet véletlen. Meg könnyedén ki lehet javítani, egy ilyen szarvas hibát. Alapjaiban NEM működik így a játék...

  Amiért zászlókat aggatnak ránk (ki kérte?) attól elmegy a szállítási idő? Törttel úgy osztunk, hogy a reciprókával szorzunk - kb ennyi lehet benne a hiba de az magától nem jön elő könyörgöm


  Aztán meg letojnám pont azt a pár maroknyi ambrót - pár euró... már amúgy is elköltöttem

  Csak lehetünk akár ezren is így, abból meg már egy láblógató álmos IT pont 1 havi fizetést kap tőlünk - és nem látom mit csinál érte (javítást) csak azt, hogy mit szúrt el eddig.


  A társak dühöngenek! Jól mondja Kyra - nálunk is 4 minusz  Amúgy a kereskedés ÜZENETEI is rosszak - nem tudod mit vettél, mit hoztak stb.. Béta verziónak gyenge ami most van - NEKIK kéne fizetni, mert tesztelgetjük !!

  Kedden javítják a hibákat!

  Nekem legalábbis ez jött ki - majd még pörgetek mert tetszik


  A tritont más felületre tették egy kis ideig - balra fent Keredkedő hajókra ha katt, akkor láthattad merre mennek a hajóid

  Akkor azon a lapon a Műveletek mellett (tudjátok ott akár vissza is lehetne hívni) volt egy Triton fej - lehetett nyomni,

  Fel is gyorsítottam a hajókat - el is vette az ambrót 3x


  Szerintetek mi történt?

  FULLRA semmi - az a kupac ambró is ment a lecsóba

  Mondjuk nem számít - ma is túlóráztam, abból veszem az ambrót időnként.

  Nem gond... szeretem az ingyen melót, illetve másnak adni ingyen amit keresek


  JAHH

  Egy frászt!

  Adományozni szoktam belőle - de NEM A göfönek  Bérelt hajókat azért alkalmazok mert kiszámíthatatlan az útidő - van ami sürgős, azért gyorsítottam (volna)

  Más boldog lenne és kuporgatná azt, amit így kihúztak a zsebemből a napokban - ügyes, ügyes...

  Elég hamar kellene az a kárpótlás és kártérítés mert ha a játékosnak kell ezt kezdeményeznie, akkor sokkal többe fog kerülni, főleg ha az ÁSZF-ből is idézünk hozzá és még angolra is kell fordítani a levelet...

  Áhh facom, tudok amerikaiul is meg svábul is - majd oda pötyögöm a konyha nyelvemen.. rakják össze mit hebegek, vagy oldják meg ők a fordítást.

  Biztos van jogászuk - ha nincs, akkor legyenX(


  Sipka köszi!

  Gro csak így tovább!

  Az új szervereken kiküszöbölték a hibákat?

  Tényleg, az is megoldás lenne - bugmentes szerverre költözni

  Gyááá még egy szerver összevonás - az megint nem menne a göfönek mi?


  Ma is 50 bérelt ker hajó, 300-as Triton ÉS DUPLA lett az út - szóval fordítva működik a dolog vagy az eredeti kiírás szerinti útidő nem valós

  Mindegy is - nekem adott egy infót a játék. Megfontoltam, ez nekem sok lenne. Bérelek hajókat és gyorsítva elküldöm - no ez nem működött

  Oda az ezért - a prémium - szolgáltatásért fizettem --- és oda a játék élmény is, mert most máshonnan megyek vásárolni és majd átpakolom a cuccost, ráment most erre megint 50 bérelt hajó, és még nincs is ott az árú ahová szántam


  Ez már szerződés szegés - átverés kategória!


  Kyrának meg igaza van. Itt játékosok és szövetségek eredményei is mentek törlésre a GF hibái miatt

  Nemzetközi szerver nyílik - ezért kellettek a zászlók

  EGY új szerverért megéri szétrombolni a többiben a játékot - ez mekkora már..


  A rutin harci taktikák és metódusok most nem igazán mennek... szívás az egész

  Kopinak sem megy? Az már a vég...


  Nehogy off legyen már, írok a témáról is: Wárunk még mindig türelmesen, spec én pálmafa alatt

  Még egy hiba - elmentem AMBRÓS bérhajókkal vásárolni

  Természetesen sem delfin sem merülés sem pedig Triton nem működött

  DE

  A vásárlás megtörténtekor SEM írja ki, mit is vettem... majd meglátom ha megérkeznek mit is hoznak ugye?

  175 bérelt ker hajó, 300 %-os Triton - és még azt sem tudom mit is vettem meg.

  Szerencsére magyar zászló már van a nevem mögött - köszönjük göfö

  Szerintem innentől randomize és vakon játszunk.

  Mittomén - lesz ami lesz alapon...

  Ki ne javítsák! Mert még több minden lesz sz@r - gondoltam bemásolok ide valamit de minek?

  Sziget nézetben is legyenek zászlók - ha lehet, azt kéne elintézni legközelebb

  Feláldozom érte a kohókat - úgy jó lesz szerintem: valamit valamiért alapon... Az se kell, minek..


  JAHH

  Az ambrós lóvémat vissza lehet virítani - 10 ropi volt, egy fél szombatot melóztam érte...

  Régi öreg HT-k - asszem 1 kilóbytosak voltak...

  Frankón lebombáztuk a toronyházakat - soronként ment lejjebb egyet a "helikopter"


  Ehe - írta rá póker programot

  A fejlesztett változata Enterpise-n még zenélt is - elég jól lehetett vele játszani...

  Az is bonyolult volt a maga nemében...


  Dekorációs baromságok az ikában - ez a nyelv, meg zászlók

  Egyedül war-on lenne jelentősége - AMINT összevonás megtörténne


  Cserébe oda lett delfing, merülés, sziget nézet - bagatell - no meg ambrós triton

  Még jó hogy múlt szombaton ezért melóztam - hogy vehessek a + pénzből magamnak egy kis szórakozást

  Lett belőle mérgelődés..

  Köszönöm. Eddig tartott a türelem - most jön a kifakadás :cursing:

  Magyarul fizettem amúgy - oldják meg

  Unión belül bármely nemzetnek joga van a saját anyanyelvét használni, németeknél is - oldják meg

  Nem egyedi az eset , sokakat érintett vagy érinteni fog - szóval oldják meg.

  A harcolók ki fognak akadni, mert idegen városba ha bemész (pl sereget, támadást, netán vissza rendeződést nézni, vagy onnan sereget/flottá küldeni) és sziget nézetet akarsz vagy csapatok a városban funkciót akkor BEFAGYSZ - ezt is oldják meg.

  Visszalépni 3-4 próbálkozás és mindig ajánlja a támogatási rendszert is, lehetne ezer jeggyel számolni - helyette ezt is oldják meg

  Itt keressék a bugokat , és jó lenne már a többit is kijavítani végre - OLDJÁK MEG

  Bár szerintem sokat kérek... impotens bagázstól? Jöhet a tiltás, megbírom. Vakoltam a faxba - a GF meg tehet egy szívességet. Kicsit előre is hajolok hozzá - és oldja meg (legyen tiszta és fényes)

  8.7.0 Q1 2022 -
  8.6.1 01.02.2022 -

  :closedthread:

  NEM működött nálam a Triton meghajtás sem - ambrós funkció, FIZETTEM érte

  Használtam - de nem működött! Kérem vissza az ambrót és kártérítést is!

  MOST jó lenne a Kománk ha olvasna - de ne egy Team tag írjon, hogy óóóó szokta olvasni..


  A GO nem látja az ambrós dolgokat - intézni sem fogja tudni.

  Lesznek jó páran akik megszívják - vagyis LENYÚLJÁK így csak a pénzüket.

  Ez már nem egy ostoba hiba!! Egy fizetős szolgáltatásért NEM adják az ellenszolgáltatást,


  Remek zászlócskáink vannak viszont - nekem már 10 éve ez volt a vágyam. Csak eljutottunk idáig... zombi apokalipszis közben.

  Úgy van - de most még a Triton sem segített

  Csomó ambróm elment már a merülés kiváltására - Tritonnal pótoltam

  Most meg az sem működik


  Elmentem venni valami - 175 bérelt hajóval

  Tettem rá 200% Tritont - nem lett kevesebb az út

  Menet közben még tettem hozzá - immár 300%... taráááá

  SEMMI nem változott - de a parancsot befogadta a rendszer és az ambrót levonta


  KÉREM VISSZA A MAI AMBRÓ KÖLTÉSEMET !!

  És kérek kárpótlást is a játékélmény károsításáért.

  Továbbá ha nem lesz meg az árú mire odaérek AZÉRT IS!!


  Ezért ez már mindennek a teteje - ez már SZÍNTISZTA LENYÚLÁS!  Kohn bácsi - 56 óta első alkalommal - 40 év után hazatér. Ferihegyen leszállva bedob egy automatába 200 Ft-ot - inna egy kólát

  A gép semmit sem csinál - a pénzt benyeli... Kohn bácsi megint próbálkozik - 200 Ft, de most Fantát venne

  SEMMI...


  Kohn bácsi nézi, nézi... majd megsimogatja a pajeszát : Hmm ügyes, ügyes...

  Én már azt sem értem, hogy TÖRLÖK egy accot - és most meg újra itt van, ez milyen dolog már?

  Most újra törölni kellene - de majd egy script szépen százasával (???) végig battyog 9000 ilyen accon

  Gyerekek.... közben a felszabaduló helyekre ki tudja mennyi zombi már ott tolong.


  Milyen program az, amelyik ilyen lassú? Nem a Marsra szállás pálya elemeit kell kiszámolni!


  Wárunk egy elfeledett szerveren páran, hogy mikor leszünk már mi is összevonva?..


  Most a nyelvek - mert KELLETT új verzió, gondolom a negyed éves prémium feltétele a fejlesztőknél


  NEM JÓ a sziget nézet sem!. Csatázz úgy ha kidob a rendszer - amúgy az ajánlat is meg van rá: link (ha nem működik - persze hogy nem működött) akkor meg támogató rendszer! Tényleg NYISSUNK jegyeket mert elqrták már megint? Nem kicsit - NAGYON

  Nem ragadt be a CAPS LOKK - kiabálok.. mert a türelem már elfogyott

  Egyre több minden omlik össze, mert dilettáns, inkompetens, nemtörődöm és tesze-tosza fejlesztők...

  EHH

  Mit fejlesztők? Miről beszélek?

  PIHA!