Persze, nyissatok felesleges jegyeket minél többet. Azok, akiknek segíteni próbálunk, így garantáltan sokkal lassabban jutnak segítséghez. Vagy, ha megunjuk, akkor nem is fognak. Legegyszerűbb abba rúgni, aki még próbál segíteni. Legfeljebb tanul belőle, és többet nem próbál.
Nem felesleges szerintem - azok NEVÉBEN kell intézkedést kérni a Vezetőknek akik nem jutnak túl az útvesztőn és nem fórumoznak (a játékosok jelentős részéről beszélek amúgy)
Egy csomó mindenre az írtátok, írjatok jegyet - aztán tele van posztolva a fórum, azokkal akiknek az sem ment és segítséget kér
ÉN egy nagy létszámú játékos állományról írtam, akikből szellem lesz - és egy Vezető segítene nektek velük kapcsolatot létesíteni, de nem tud másként minthogy jelzi.
Vannak akik most jönnek ám fel a szerver összevonás hírére - mert hétvégén szoktak játszani főként
Aztán mit lát: a fele szövi átment, a fele nem - van aki beragadt, meglehet éppen a Vezető. Sem itt- sem ott nincs szövi. Azt se tudja merre van előre...
Ír egy SMS-t, bocsi fiúk, köszi ennyi volt - a játékra szánt időmet az átjelentkezésre fordítottam és nem ment : abbahagyom. Szóval emellett menjünk el gyalog, mert babidol kért egy kis türelmet és megértést.
No hát akkor ne kérjetek - de Gro írása miatt 
Egyébként sokszor beszélünk az ÁSZF megszegéséről - talán MOST van ideje annak, hogy megnézze valaki (?) a GF mit szegett meg (vagy fog megszegni, ha vesznek az accok a nem megfelelő lépései, a hiányos és késve érkező intézkedései ehhh elegem van a szép fogalmazásból
a bénázásai miatt.
A team munkáját köszönjük - én adnék Nektek érte juttatást is. Amúgy ha van rá ötletetek, akkor kipróbálhatjuk - pl önkéntes és anonim adományozó számlára küldenék pénzt szívesen, vagy vennék ajándék kupont is ha lehet. Ez is a GF dolga lenne amúgy, főleg a mostani hajtásban - DE lenne szerintem több játékos is, aki ELISMERNÉ amit tesztek, egyfajta juttatással, hogy ne érezzétek magatokat ingyen kulizóknak. Ez nem vesztegetés, vagy kenő/hálapénz lenne, hanem a játékosok részéről elismerése és fent tartása a munkátoknak. Egyébiránt BÁRMELY Team tag felénk jár (nem viccelek) meghívom: egy finom szigetközi halászlét, vagy grillteraszon bármit és kicsit lazábban dumálhatnánk (no, meg falnánk egy jót). Egye fene, járna mellé egy habos-babos kávé is.
Benneteket fel kellett volna készíteni egy ilyen nagyszabású eseményre - tesztelni, tréningelni a csapatot. A végén GYIK készítés lett volna az írásbeli vizsga anyag - a gyakorlati meg a teszt szerveren beléptetések és jegyek kezelése menet közben. Van itt a Fórumon egy csomó olyan játékos aki a próbákon részt vett volna 1-1 (amúgy is törlésre kerülő) accával és segített volna lemodellezni az éles helyzetet.
Sem a Team, sem mi (a játékos társadalom) nem lettünk felkészítve, informálva kellőképpen - és ezt most együtt szívunk.... Én meg puffogok is itt folyton, tudom 
DE
Ezért kibeszélő - és most már ki is beszéltem, vége.
PS: Az a habos-babos kávé is király nagyon, kár hogy vasárnap nincs, mert most megkívántam