Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Én még az elsőnél (vagy ha a ráépített képzettség annak számít, a másodiknál). Mondjuk most szeretném kicsit szünetelni a tanulást, képzést.

A héten sikeresen túl voltam a vizsgámon én is, úgyhogy egy újabb cafranggal bővült a papír alapú képzettségem :)

Ennek örömére most pakolok, hogy új helyre költözzek, aztán jövőre talán lesz is már időm unatkozni :D

Opi hajrá a jövő heti vizsgádhoz :)

Egy gyógykombót kérek, és mindenki a vendégem egy kör pezsgőre, vagy egyéb hasonlóra :)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Ma éjjel kezdem a tanulást. Meglátjuk mire lesz elég. Köszönöm a jó kívánságokat és viszont kívánok Nektek is sok sikert.

Én kv-t kérek, meg egy meleg szendót

• Na Opi gratulálhatunk:?:

Lady tarts ki mindjárt itt az ünnep és pihizhetsz :!:

Gro lesz időd unatkozni? Akkor kitalálok neked valami jó kis feladatot ;)

Bár látom valaki nagyon ráért és kikapta a főerőinket a csata sorból ;(

De mi a fene ez az istenség ?Mindenki csak próbálgatja.......de még senki nem fejtette meg :(

Valami erőset kérek,h jót tudjak aludni.

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Szép estét!

Nem lett a legfényesebb a vizsga sorozat - egyik írásbeli kissé gyengébb lett.

Szóbeli dícséretes, Projekt ötös.

A súlyozott átlag talán ötös lesz - négyes biztosan. Nem vártam meg.

Pezsgőt a Népnek!

Kopi is ihat egy béke pohárral - legyen egy nagyobb fajta kehely is...

• Kopi is ihat egy béke pohárral - legyen egy nagyobb fajta kehely is

Acsa!

A te kínálatodból én itt sem kérek! :) Mérgező! Számomra tutira az! :))

A kocsma kínálatából itt szívesen fogyasztok, mert itt szerencsére nem tudsz keverni semmit! :)

• Gratula Opi!

Jöhet a pezsgő.

Köszönöm

Akinek kazánokkal, nyomástartó edényekkel van gondja baja az most már hivatalosan is kereshet.

Jó messze kalandoztam az eredeti szakmámtól...

Ehe

Kopit meg valahogyan igyexem túlélni ;)

No

Akkor

Ki dobjuk amit nem ivott meg...

Sört a Népnek!

• Tekintettel arra hogy nem mindenki olvas amerikaiul, fizetek egy italt annak a Team tagnak aki a Játékban magyarul jeleníti meg:

9.0.1 30.11.2023
    • Bug Fixes:
      • Removed the information for the Town Hall level 5 requirement in the help section for the Gods` Shrine
      • Fixed an issue where the Gods` Shrine construction time was not affected by the server speed
      • Fixed several display issues in the Gods` Shrine building UI
      • Fixed several issues in the backend

Előre is köszönjük!

ÉS

Addig is:

Sört a Népnek!

• Eltávolítottuk a Városháza 5. szintű követelményére vonatkozó információkat az Istenek szentélyének súgójában

Kijavítottunk egy hibát, amely miatt az Istenek szentélyének építési idejét nem befolyásolta a szerver sebessége

Aztán megint javítottak valamit, amit elrontottak és remélhetőleg ezzel újabb hibát generáltak, amit majd legközelebb rontanak jobbá

De a legjobb az utolsó: számos hibát javítottak a háttérben/ban.

Este van, ilyenkor max valami pálinkát iszok.

---

De ki az a kimi? valami ótóversenző, egy hófehér merdzsóval?

• De ki az a kimi? valami ótóversenző, egy hófehér merdzsóval?

Nem-nem! :) De jobb, ha nem írom le, mert még ezt a Kocsmát is zárják! :)) Amit nagyon nem szeretnék! Mert itt finomak az italok, és jókat lehet iszogatni.

• Beta is necces Kimi támogatása miatt! :P

Kicsit rosszalkodtam.........de már vége :P

Meg jó is volt mert megmozgatott minket ;)

Kimi ki is:?: Egy kis bajkeverő........de jól csinálja vagy nem:?::/

Gratula Opi:!:

Gondom lesz sikítok.

Ladym gyere a sarokba egy kis melegedésre és teára és aztán mesélj mert nagyon el vagy veszve :(

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Kimi ki is :?: Egy kis bajkeverő........de jól csinálja vagy nem :?::/

Huncutkodtál? :))

Kimi kis bajkeverő? :) Ez rá nagyon-nagyon enyhe kifejezés! ;)

Az -SZO- tagjaival már majdnem kialakult egy hallgatólagos kalózbéke - andre_12 kérte, hogy hagyjuk bejutni, mert nyersire lenne szüksége, és több etapon át bejutott, nem vadásztuk le, a végén már másokra sem mentünk -, de Kimi ezen úgy látszik felbátorodott, és belesercintett a levesbe!

Aztán Hozzátok került a SICC-be. Mivel a SICC vezetője az -SZO- titkára is egyben, talán nem volt véletlen. :) A mobilok kémlelésével meg sokszor láttuk, hogy kikhez megy pontokért. Egyik SICC tag, mikor Kimit sikeresen megelőztük, ránk is írt, hogy ne vigyük el a pontjait, mert a csapattársának gyűjt... :)

Aztán a gyűjtés akkor is folytatódott, amikor a SICC-ből is kikerült. Ezért lett a SICC és az -LK- közötti - eleve csak Miattad létrejövő! :) - baráti kapcsolat felfüggesztve!

Nem rossz Kimi, de annyira talán mégsem csinálja jól! :) Most mérgében bevakolt! :))

Zsum! Meghívhatlak egy kis finom itókára? :)

(Ha már a Fanyűvőben nem tettem meg...)

• Szép estét!

Vagyok én,néha belesek, beülök a fotelomba és hallgatom (olvasom) a beszélgetést. Közben néha bealszok...... :sleeping:, aminek az oka nem a téma, hanem a törpeőr lét. Lassan jön a téli tárnazárás, de előtte még megőrülünk cseppet. =O

Holnap jön Nagyszakállú. Délelőtt (8-12 óra közt) a legkisebbekhez (ovi) és a legnagyobbakhoz (5-8. osztály). A kicsiknél én leszek a fotós, a nagyoknál a kolléganőm. Délben megebédeltetem a krampuszkákat (elsősök) majd kora délután hozzájuk jön Miki bá', ott is én fotózok, majd átadom a gépet egy kollégának, aki a középső (3-4. osztályos) csapatnál lesz a fotós, nekem ugyanis ott lesz a krampuszka csapatom, akikre még két napig felügyelek délután.

A múlt héten kiterveltünk egy kis Télapócsínyt. Fogtunk egy nagy zsákot, telepakoltuk labdával és amikor a krampuszkáim elmentek egy kis testmozgásra, lecsempésztem a tárnájukba a zsákot. A tesitanáruk előadta, hogy ő bizony látta a Télapó sapkáját, meg hallotta csilingelni, sőt a szánt is látta elrepülni. Gyorsan végignéztem magamon, se sapi, se szán...... sőt, a repüléssel is gondjaim lennének.... :/ De egye fene!:D

Egy kicsivel később menetem a krampuszkákhoz, azzal fogadtak, hogy járt náluk a Télapó! Majd elmesélték mit láttak. Erősen hasonlított a kolléganő meséjére. ;) Erre elém áll két apró lányka és halkan odasúgja az egyik: - De abban a zsákban csak labdák vannak.
    Mire én: - Téééényleg?! É ezt Ti honnan tudjátok? 8|

Erre a másik csajszi nagy szemekkel rám pislog: - Kitapogattuk.

- De lehet van a labdák közt szaloncukor. - szólalt meg az első lányka.

No itt már erősen uralkodnom kellett magamon, hogy ne nagyon mosolyogjak. ;)

Ezután a fiúk kezdetek pánikolni, hogy akkor csak labdát kapnak majd?! Mire én igyekeztem megnyugtatni őket, hogy mire kell biztosan át fog majd alakulni annak a zsáknak a tartalma. ;)

Ma kérdezte tőlem az egyik kis csibész, hogy szerintem neki mit fog majd hozni a Télapó? Erre benyögtem, hogy ő egy egész erdőnyi virgácsot fog kapni. Mire kitört a nevetés a tárnában. :D

A héten jött egy új Törpillánk. Rögtön első nap felképelte az egyik Törperőst. A legény nem értett a szép szóból és a leányzó megpróbált értelmet verni belé. Ma má országos cimbik voltak. :D

Szóval, zajlik a bányászlét....... de hosszú lesz még ez a 1,5 hét......Néhány kolléga beteg ( a mi tárnánkban nyolcból hat ember) és van aki Egyiptomban pihenget. Így folyamatos a helyettesítés. Ami szintén megszínesíti a napjainkat.:rolleyes:

Közben tanulok ezerrel, mert a tanáraimra most jött rá a feleltethetnék..... már csak egy felelés van hátra. Kb. semmit nem tanultam rá...... se időm, se erőm....

Kérek egy teát. Teljesen kiszáradtam.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Közben tanulok ezerrel, mert a tanáraimra most jött rá a feleltethetnék..... már csak egy felelés van hátra. Kb. semmit nem tanultam rá...... se időm, se erőm....

Szorítok Neked! :)

Nem iszunk előre a medve bőrére, de sikerülni fog!

• Opinak gratula, Ladymnek hajrá :)

Székeket pedig valóban ne akarjunk dobálni. De az italt se öntögessük, mérgezzük vagy pancsoljuk fel, értékesebb annál, hogy pocsékba vesszen :)

Én ma segítettem a kollegáknak mikuláscsomagot pakolni. Eredetit és virgácsmenteset, és semmiképpen nem az autóra valót :D

Gro kicsit le van merülve. Egy kávé, meg valami biotöltő jó lesz :)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Mikuláscsomagot én is készítettem. Sorversenyre, papírral kitömött Télapó mintás tasakokat. ^^

Gro, aki széket dobál és piát locsol, az majd szépen ki is takarít. Nem várhatjuk a Nagyszakállút koszos kocsmával. ;)

Jöhet még egy tea..... kissé kapar a torkom.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Már meg van a játékban is - köszönjük.

Diópálinkám van - elég speckó. Te s a Team a vendégeim vagytok

Kimi egy kalóz stílusú emberke. Volt ASK tag is. Ezt Kopinak mondom,,,

SZO tag is volt de figyelmeztetés ellenére cselekedett ezért elváltak útajink

Hallgatólagos szóbeli ehemm kalóz egyezményt szegett meg - állítása szerint vicc volt (Kopi egyik acca ellen ment, nem vitt semmit)

DE húha lett mert nehogy SZO terror legyen :XD

Kimi amúgy az utolsó figyut kapta meg

Mindene a kalóz, nem fogta fel hogy miatta nem fogunk hadba vonulni