Most kárpótlás gyanánt mindenki kapott 1x 10 napos raktárkapacitás duplázást. Mivel nem megy olyan gyorsan a nyersik szétosztása
(ezek szerint tritón nélkül nem is tudják elképzelni a játékot?) 
Úgyhogy az egyik kérésed teljesült. Még ha ennél többre is gondoltál. Remélhetőleg a többi is fog.
Opi, az mindenképpen jó, ha össze tudod szedni, hányszor nyomtad el a tritónt ami kárba veszett. Nyilván játékpénzzel kicsit más a helyzet, de akkor is elsődlegesen a Te érdeked, hogy kárpótolva legyél (még ha hosszú távon nekik is érdekük, hogy az ambrót vásárló játékosok ne akadjanak ki és hagyják itt a játékot). De hát láttuk, hogy a hosszú távú érdek itt ritkán szempont 
Merem remélni, hogy aki így ambrót (pénzt) bukott, annak járni fog kárpótlás valami általános vacakon túl is.
Sajna ha játékelem és/vagy prémium funkció kiesése miatt egy másik prémium funkciót használsz, kétlem, hogy azért kárpótolnának, hiszen nem voltál rá köteles, hogy megtedd 
Reméljük a tényleges kárt mindenképpen kárpótolják. Szerintem is az lenne a minimum.
Display More
Nem akarom össze szedni - mert általánosságban, és általuk is elismerten hibás funkciók voltak.Ne nekem kelljen már keresgélnem - nem is kapok üzit az ambró ELKÖTÉSÉRŐL. A kereskedésemről meg hibásat ír a Polgármesterem - a vétel tárgyát nem közli. Vettem valamit, de nem írja ki hogy mit pakoltam fel, majd le.
Ezeket a hibákat én azzal akartam kiváltani, hogy BÉRELTEM hajókat - hátha prémiumban működnek. De azok is randomize, és delfinnel ellentétes hatással mentek az útjukra.
Aztán arra kényszerültem, hogy KIVÁLTSAM a ker hajóimat -van közöttük PÉNZÉRT vett föníciai is - sőt azt is vettem... Szóval hogy a ker hajóimat ne lássam 11 órát menni 2 óra távra és 5 óra múlva ne 8 órás utat lássak, ezért bérelt hajókkal kereskedtem
A Triton hiba KELETKEZÉSE majd annak kikapcsolása közötti időben NEM volt értesítés, hogy ne használjuk azt- tehát azok az ambrók is a semmiért mentek a zsebükbe.
HA nekem 1 levelet kell emiatt írnom akkor minden szerveren (100 fölötti szövetségekről beszélek) minden társamnak megküldöm. Lehet fel is töltöm valahová és direkt linkkel letöltve csak az adatokat kell beírni és nyomathatják is a GF-nek. Aztán szétküldetem a külföldi szerverekre is - hidd el, megteszem ha elborul az agyam.
Keddre HAZUDTÁK a hiba javítást. 2 hónapja a war szerver összevonást! Csak a hibák sokasodnak!! Jahh kiabálok és mély a hangom. Mert már elege van mindenkinek ebből csak én ki is írom magamból.
Azt szeretném ha ezt a bejegyzést megmutatjátok a COMA-nak. A COMA pedig tolmácsolná a GF-nek.Ezt KÉREM.
Most én nem általánosságban beszélek! Akartam egy ambró szökőkutat aktiválni - vagyis ki akartam terjeszteni. Erre vettem egy 27-28 EUR értékű ambró csomagot. A fele kb elment a fentiek miatt. Esetenként mégis későn érkezett meg a szállítmányom, már oka fogyottá vált az akció vagy értelmetlenné, mert az ikában az időpont sem mindegy.
Kaptam egy nesze semmit a raktár kapacitás emeléssel. Logikailag sem stimmel a kárpótlás ezen módja. Mondjuk ha jövő héten bugos lesz a kohó, 1-5 között bármilyen szinten aktiválódik hiába fullos, akkor kapunk kén termelés növelőt 1 hetest és azzal rendezve van? A gyártás meg legyen a mi gondunk, az extra lakosság fogyás a mi hátrányunk a játék élmény meg olyan mértékben romlik mert oda lesz egy csata stb...had ne ragozzam
Szóval nekem konkrétan 1 ambrós szökőkutat kell aktiválni a GF részéről - ezt a célomat cseszték el - de mi lesz ezek után? Mennyi ambrót kell még elkölteni, hogy bérhajók váltsák ki a kereskedelmi szállítmányaimat? Másrészt Velem nem akar senki kereskedni - mert elindul a fáért amit eladnék, látom 4x próbálkozik, majd ír: feladja mert hiába 7 szigetre vagyok de 5-8-11 óra az út, és gondolni sem mer arra, hogy mennyi lesz vissza fele?
Egyébként meg Olcsó János vagyok nekik ezzel, mert pénzben kifejezve a kárpótlást és kártérítést, hatóság általi büntetés nélkül is sokkal többe kerül. Ez amit elkövettek nem teljesítés, ami internetes vásárlásnál a csalás kategória! Ezt ezzel az általános vacakkal nem nyomják le a torkomon
Most mondhatjátok, hogy minek vettem ambrót,stb... Megmondom: sok társam elvből nem vesz, mert ingyen játék. Én rászánok egy kis pénzt, mert ÍGY lesz nekik ingyenes. A vásárlók teszik a többségnek ingyenessé az ikát, ne áltassuk magunkat. És MOST ezeket a vásárlókat becsapták, trehányságból (mert nem tesztelték ha már elrontották) hátrányba hozták pedig ELŐNYT reméltem venni maguknak. És még azt sem tudjuk, mennyi ideig folytatják ezt? Az utolsó bekezdéseket is kérem lássa a COMA és képviseljen minket - valamint felelős alkalmazottként kerültesse el a GF-el, hogy perekbe, HATÓSÁGI jelentésekbe keverje a vállalkozását, és nem utolsó sorban elveszítse a játékosait.
MOST olvassátok a sokat hivatkozott ÁSZF-et - mert most van igazán jelentősége.
Gyerekek, azért ezt már nem lehet velünk csinálni... tiszta lúzerek vagyunk ha ezt már szó nélkül hagyjuk és ez az érzés számomra elviselhetetlen.
Akkora negatív reklám lesz ez a GF-nek amit megérez a pénztárcája - ha a ládáinkat tömi tele, az még nem pénz... de ne szúrja már ki a szememet.
Az enyémből meg vegyétek ki azt a nyomi emelőt, mert nekem nem kell! Emelgessék meg vele a seggüket, és csinálják meg amit az ÁSZF-ben vállaltak - SZOLGÁLTASSANAK a pénzünkért, akinek meg ingyenesen adták a jogot annak is biztosítsák a játék lehetőséget.
Uff én beszéltem!
Edike (a titkárnőm) csitítgat - de azt mondja ha már lenyugodtam akkor nyomjak tritont. GF szerint már jó ha vissza tette igaz? Ha mégsem akkor... nem is folytatom