Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Ha addig nem taliznánk... Boldog Nyulat ;)

• Ne már.....most is felnéztem :P

Csak azé is mert a játékban megint, sz....r van a palacsintában:(

Nem is időztem ott sokáig!

Na mindegy, kerüljetek már elő:!:

Legyen sör és pálesz,talán ezzel becsábítok pár tagot :D

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Jelentem én itt szundikálok a sarokban......

A játékban kavarás megy, a való életben meg bolondokháza. Hát csoda, hogy ide járok aludni????

Tavaly tavasszal elment a nem létező eszem is és beültem az oskola padba, hogy papíros törpeőr legyek. Lassan vége a kiképzésnek, tegnap (szombaton) volt egy számonkérés, ami alól az egyik kolléganő azzal húzta ki magát, hogy ő gyakorlaton volt. Közöltem a többiekkel, hogy miután én minden nap gyakorlaton vagyok, ezen túl nem szeretnék számot adni a törpeőrképzős elméletből. :cursing:

Kérek egy laktózmentes kakaót.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Sziasztok!

Én jól elszórakozok a járványokkal. Skarlát, influenszer izé... influenza. Leginkább ezek pörögnek most. Közben próbálom nem összeszedni egyiket sem. Egy pálesz végülis jól fog jönni a gyógykombóm mellé zsuccu2 ;)

Ladym kitartást.

Remélem a mindennapok és ikák bosszúságjain túl jól vagytok :)

Egy kávét is kérek a gyógykombó meg az alkohol mellé :)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Gro, én nem tudom mi van. De a törpök hullanak, mint az őszi légy. Magas láz napokig, légúti fertőzés...... hasmenés és minden más "finomság".

Ma az egyik (25 törp) csapatból 10 volt betegszabin, ebből 1 szalagszakadással. A többi a fent leírt tünetekkel.

Kérek egy laudest.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Az még egész jó arány Ladym :)

A mi kis falunkban, meg a városkánkban is jópár ovis/iskolás csoportban 5 körüli osztálylétszámok voltak, annyian kiestek. Az pedig már gombócból is kevés :)

Nem győzzük írni az igazolásokat :D

Ennek örömére kérek is egy gyógykombót, hátha megúszom :)

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

• Sziasztok!

Nálunk is ez a helyzet.....hányás,hasmenés és nátha.Barátnőm is benne,mondtam neki ha elkapom véged :D

De én eddig jól vagyok.Séta csodákra képes ,nem számít ha esik ha fúj én megyek:!: Nem is vagyok folyton beteg.

Ladym tartsál ki!Csak te ne kapd el.

Gro ...hát gyakorlat teszi a mestert :P de azért keveset írj ,bár már az azt jelenti,h gyógyultak nem?

Kávét kérek, aztán vonatozok egyet.

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara

• Nem győzzük írni az igazolásokat :D

Sziasztok!

Gro!

Kiadsz úgy igazolást, hogy nem látod a lurkót? :)

Nálunk az volt a "divat", hogy addig nem mehetett betegség után az unokám oviba, amíg nem vitt orvosi igazolást. Amikor meggyógyult, letelefonáltunk a dokinak/nővérnek. Kiállították az igazolást, valaki elment érte, és már mehetett is az unoka oviba. Tehát a szülő igazolta az egészségi állapotot. Akkor meg minek az igazolás?

Alapból teljesen jónak tartom, hogy egészséges gyermeket ne vigyenek a betegek közé! De a szabály az szabály! Kell az orvosi bürokrácia!

• Én ma hallottam, hogy a Fővájár unokáját nem engedte a doki "dolgozóba" (bölcsibe), nem igazolta, hogy meggyógyult a minitörp.

Én egy hétig majdnem tünetmentes voltam, most tüszkölök.... a macskák már menekülnek, mert félnek, hogy lefújom róluk a bundát. :D

Kérek egy Laudest és egy hatalmas csomag papírzsepit.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Ha várhatóan nem kell látnunk ahhoz hogy problémamentesen meggyógyuljon, akkor simán.

Egyébként hülyeség az egész igazolósdi. Aki lógni akar az úgyis megoldja, minek szívózzunk azzal, hogy nyomozzunk utána, tényleg beteg volt-e aznap amikorra adtuk az igazolást (amúgy sincs ilyenre felesleges időnk) :D a kedvencünk, amikor a tanár hazaküldi a gyereket mert szerinte beteg (nem az) és adjunk arra a 2 órára igazolást, amiről így hiányzott :D

Aki meg tényleg beteg, ott meg bőven benne van a pakliban, hogy nem gyógyul meg elég gyorsan és emiatt feleslegesen írhatunk 2-3 igazolást, mert mégsem ment suliba/oviba (vagy hazaküldték, mert nem volt rajta sapka) és hajajajj :)

Nah ennek örömére kérek is egy kávét meg egy gyógykombót :)

• Ha...ha... happpccciiiiiiiiii!
    Jelentem, a macskák már kopaszok. De még taknyos vagyok. Nyugtat a tudat, hogy nem vagyok egyedül és a törpök is fertőznek rendesen. :/

Kérem a laudesem......

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Csak és kizárólag azért néztem be, mert az ikariam discord minden nyelvének csatornája - pedig a magyaron kívül mind némítva van - jelzett, mintha tagelés lenne. 30 körüli értesítés reggel. Írni meg úgy se tudok, mert nem akarom a discorddal összekötni a telefonomat.

Egy forró csokit kérnék.

taggelve volt mindenki, minden csatornán.. az üzenet törölve lett időközben, ezért nem láthattad..

egyvodkaleszplíz

• Még jó ,h a discordra már fel se találnék ;)

Gro én azoknak nem is adnék igazolást aki 2-3 óráról vagy 1 napról hiányzik ,annyi idő alatt nem lehet meggyógyulni.

Bár eldicsekedtem,h nem kaptam el semmi nyavalyát ,de azért sikerült magam megbetegíteni.

Sikerült egy kis hideg vizet innom,de tényleg kicsit ,de ez elég volt.

Így aztán lázas lettem és fájt a torkom.De a gyógycukorkám segített :D

De azért 2 napnál tovább tartott.Hősiesen megettem a csípős levest is.

Akkor legyen házi pálesz a megelőzés érdekében ,és mindenki a vendégem!

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara

• Kopi drága a neve:eucalyptus &menthol.

Nekem nagyon bevált,nem fáj tőle a gyomrom és totál kapok levegőt nem kell az orrcsöpp se és még a torkom is tisztítja:D

Jah és nem mellesleg horror áron:!:

Gratulálok az új Gonak;) Már kellőképpen dolgozott is gammán.

Jó nagy felháborodás van a kéretlen nyersi küldéssel ,de többet nem fecsegek mert még tiltás van:(

Hahó mindenki dolgozik nagyon ,h így el van veszve :?:

Egy kis hp mert még kis köhögés azért akad.

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara