Én nem el, hanem meg vagyok veszve
Kérek is egy szörpöt. Jóóó cukrosat, az majd felpörget!
Én nem el, hanem meg vagyok veszve
Kérek is egy szörpöt. Jóóó cukrosat, az majd felpörget!
A mentol-eukaliptusz jól hangzik. Nekem egy bajom van vele, hogy az ilyen cukorkák elég gyakran hashajtó hatásúak
Tiltásokat pedig kéretik nem itt kibeszélni, kommentálni. Az adminok ajtaja nyitva áll, örömmel kitiltanak ööö... megbeszélnek mindenkivel mindent, ha erre szükség van
Gurat te pedig távozz tőlem, ha meg vagy veszve! És kérek oltási könyvet, különben nem adok igazolást
Ennek örömére egy kávét kérek, meg a járványok végét.
Kopi drága a neve:eucalyptus &menthol.
Nekem nagyon bevált,nem fáj tőle a gyomrom és totál kapok levegőt nem kell az orrcsöpp se és még a torkom is tisztítja
Jah és nem mellesleg horror áron
Kösz Zsuccu!
Töltöm a HP-t!
Koccintsunkcsak!
A mentol-eukaliptusz jól hangzik. Nekem egy bajom van vele, hogy az ilyen cukorkák elég gyakran hashajtó hatásúak
Tiltásokat pedig kéretik nem itt kibeszélni, kommentálni. Az adminok ajtaja nyitva áll, örömmel
kitiltanakööö... megbeszélnek mindenkivel mindent, ha erre szükség vanGurat te pedig távozz tőlem, ha meg vagy veszve! És kérek oltási könyvet, különben nem adok igazolást
![]()
Ennek örömére egy kávét kérek, meg a járványok végét.
Távozok sántán!
Egy KV-t kérek...elvitelre
Ígérem többet nem fogok tiltást beszélni ....bár igen jót nevettünk a kisebb nagyobb vagy nem is nagyobb kisebb adok kapok-on
Jah tiltaniJó ,akkor lesz pihenőm
Távozok sántán!
Miért? Elvert?
Csináltam jó erős kávét ,de nekem hab is kell bele.
Kérek egy nem tudom mit....... de azt sokat.
Egész héten én voltam a Fővájár jobb és bal keze..... az "eredetit" kiütötte valami kórság, ami rémes köhögéssel és lázzal jár.
Ma délután meg lesokkoltak a törpeőr képzőben, 5 tétel kidolgozva március 23-ra. Kicsit sem lettem rosszul.
A holnapi fejtágításomra meg kaptam házit (no nem pálinkát, azzal jobban járok, úgy is, hogy nem antialkesz vagyok) feladat lapon az alábbi feladvány:
"Családtagjával, munkatársával folytasson néhány perces beszélgetést a pedagógiai munka (tanárok helyzete, óraszámok, fakultáció, szakkörök) témában. Figyelje meg milyen nonverbális jelekkel kommunikálnak beszélgetésük során. Írja, le milyen jeleket használtak a szóbeli kommunikáció során."
Azt hiszem a bányában (bánya = iskola, 13 éve) sem, és itthon sem szeretném ezt a kérdést feszegetni.
A nagy tesó figyeltet (minket)... Nonverbális jelzéseinkre (is) kíváncsiak.
Kumiszt nekik!
Display MoreÍgérem többet nem fogok tiltást beszélni
....bár igen jót nevettünk a kisebb nagyobb vagy nem is nagyobb kisebb adok kapok-on
Jah tiltani
Jó ,akkor lesz pihenőm
Távozok sántán!
Miért? Elvert?
Csináltam jó erős kávét ,de nekem hab is kell bele.
Szemmel verés tipikus esete. Sok "boszi" van a közelemben, így néha megesik a dolog
Kérek is egy bájitalt, már ha van az is a kocsmában
Gurat, a kocsmában minden is van.
A boszik jók, kedvesek, aranyosaik...... is tudnak lenni, amíg fel nem bosszantják őket.
Kérek egy habos kakaót. Szigorúan laktózmenteset.
Boszi seprű a sarokba letéve
Egy vaníliás latte rendel ,mert kissé fáj a fejem
Hahóóóó!
Hoztam ide is egy kis zenét
Kávét kérek
Egy tök, két tök, öt tök
Nem tökölök, öntök!
Locs-locs
Köszi Kopi!
Így már virtuálisan sem hervadok el.
Kopi a a vendégem, bármire.....
Bármi behörpintve!
Köszönöm!
Boldog húsvétot mindenkinek!
Húsvéti kávét mindenkinek
Szépet!
Na mi történt ,h ilyen hirtelen lett szerverösszevonás
Csak az a baj ,h elég későn
Bár jó sokan vagyunk ,és még költözni se lehet.
Kezd tényleg katasztrófa lenni ez a játék
Egy bódító konyakot és alszom.
Jah Kopi így utólag is hoztam a piros tojást és vendégem vagy egy akármire
Gro is bár........... tőle aztán hervadunk
Köszönöm Zsuccu!
Akármit is bedobtam! :)) Akármi is volt, jó volt!
Na mi történt ,h ilyen hirtelen lett szerverösszevonás
Csak az a baj ,h elég későn
Bár jó sokan vagyunk ,és még költözni se lehet.
Kezd tényleg katasztrófa lenni ez a játék
A war szerver összevonása már régóta tervben volt, csak különböző okok miatt nem jött létre.. most talán eljutottak addig, h megoldják a felmerült technikai nehézségeket.. vagy legalábbis egy részét..
Egy whiskey-t kérek.
Zsum, anno a rendes szerverek összevonása után is nagy volt a tömegnyomor. Azóta ismét kiürültek a szigetek. Türelem.....
Kérek valami csontgyógyítót. A minap közelről szemrevételeztem egy betonjárdát. 2x-es arccsonttörés és egy fog mínusz...... Most simán öltözhetnék angyalnak és démonnak egyszerre. A bal felemnek semmi baja, a jobb vérben úszik ...... Kár, hogy nincs farsang.
Zsum, anno a rendes szerverek összevonása után is nagy volt a tömegnyomor. Azóta ismét kiürültek a szigetek. Türelem.....
Kérek valami csontgyógyítót. A minap közelről szemrevételeztem egy betonjárdát. 2x-es arccsonttörés és egy fog mínusz...... Most simán öltözhetnék angyalnak és démonnak egyszerre. A bal felemnek semmi baja, a jobb vérben úszik
...... Kár, hogy nincs farsang.
:(((
Jobbulást!