Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Szép estét!

Ide jutott a 30 fokból, sőt a Napfény városában is igencsak kellemes idő volt tegnap, amikor ismét kipipáltam minimum egy pontot azon a bizonyos bakancslistán.

Régi álmom a kínai agyaghadsereg megnézése közelebbről. Idén megesett az a "csoda", hogy az agyagkatonáknak lába nőtt és szinte helybe jöttek. Egész pontosan Szegedre. Így nem kell egészen Kínáig zarándokolnom pár száz agyagpasiért. Elég volt csak a Napfény városába utazni egy ismerőssel, ezzel kipipálva több pontot is a listán.:saint:

1; Szegeden még sosem voltam.

2; Szegedi dóm megtekintése.

3; Az agyagpasik. <3

Az utazás természetesen most sem volt unalmas. Ha az egyenletben szerepel a vaskígyó, egy idegen város, a volt kolléganőm (aki bárhol képes eltévedni) és én, azon a kiránduláson garantált a jókedv.

Kezdődött azzal a reggel, hogy rosszul állítottam be az ébresztőmet, így maradt 1 órám a kávémra, a reggelei teendőkre, kaját készíteni, felöltözni, kirobogni a vasút állomásra (ez alapból 15-20 perc, tegnap alig 10 lett). Folytatódott azzal, hogy amikor megérkeztünk megkergültek a gps-ek, két gps két teljesen eltérő infót mutatott, nem mellesleg pont fordítva, mint kellett volna. Az egyik azt mondta, hogy 500 méter múlva jobbra, a másik szerint 300 méter múlva kell jobbra kanyarodni. :D Amikor megtaláltuk a Tiszát, kikapcsoltuk a masinákat és mentünk a folyó mentén. ;)

A kiállítás fantasztikus volt. A szakemberek mindent megtettek, hogy a látogatók sok információhoz jussanak, ha mindent is elolvastam volna, akkor még mindig olvasnék. :) A tárgyak látványa kb. ugyanazt a reakciót váltotta ki belőlem, mint anno a Camponában a cápa alagút (erről Kopi tudna mesélni :D ).

A dóm kicsit csalódás volt, nekem túl modern. :rolleyes: De összességében jól szórakoztunk.

Holnap megyek a Bükkbe...... Kérek egy langyos kakaót altatónak.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Jelentem: a Bükkbe tévedt összes medve visszakergetve határon túlra. A törpök telibe ordították az erdőt. =O Majdnem csatlakoztam a medvékhez.

Kérek egy laktózmentes, meleg kakaót. :sleeping:

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Szegény medvék... kérek nekik egy málnaszörpöt :) A törpék is kaphatnak belőle :D Ladynek pedig egy nyugtató teát ;)

Gro-nak egy kv-t, saját kézzel faragott fakanalat adok hozzá, mert megérdemli.

• A kávét köszönöm. A medve állítólag medvetalp formájában a legjobb, de a sonkája sem megvetendő ha lehet hinni Karl May-nak. De örülök, hogy ha már nektek nem sikerült medvét vadászni, legalább a medve sem vadászott rátok Ladym :)

Szeged pedig nagyon szép város, valamikor el kéne már utaznom oda nekem is :)

Kérem is a kávémat a fakanállal együtt, mellé jöhet egy gyógykombó is :)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• A medvéknek mázlijuk van, nekünk..........hhmmmm :/......... a törpöket hazahoztuk....

Mai történet: Épp indultam valahova a tekercstár nyugalmából, kiléptem az ajtón. Hallom ám, hogy kicsi törptappancsok, nagyon sűrűn csapódnak a laminált parkettán. A törp futva (ami kifejezetten tilos) közeledett a saját tárnája felé a folyosón, befordult a sarkon, meglátott, hirtelen fékezett, majd megcsúszott és hanyatt esett. Pedig nem szóltam egy rossz szót sem. Mégis hogy a fenébe dorgáljam meg a futkosás miatt ezután az esés után, komoly ábrázattal?! :D

A teát köszönöm! :)

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• És vastag?

Vagy miről is írsz? Italról?

Hát persze,h az italról.......mi másról:?:;)

. Folytatódott azzal, hogy amikor megérkeztünk megkergültek a gps-ek, két gps két teljesen eltérő infót mutatott, nem mellesleg pont fordítva, mint kellett volna.

Én azt gondolom ,h ha szólsz akkor én jobb lettem volna mint a gps:!:^^

Múzeumban vannak azok az agyag pasik?

Én is voltam a Napfényben......és mondhatom néztek is Nagyfaluba mikor felértem,h ez megőrült pólóba szaladgál,de hát otthon nagyon jó idő volt.

Mikor voltál Lady?

Gro gyere és akkor talizunk!

Egy "vastag" kört mindenkinek.;)

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Zsum, most voltam 23-án. A pasik nem mennek sehova december 31-ig. ;)

Pár napja láttam, hogy a Nagyfaluban meg selyem kiállítás van az agyagpasik hazájából, meseszép selyem hacukákkal. <3

A volt kolléganővel végeztünk egy gyors leltárt:

Japán kiállítás--> megvolt.

Kína kiállítás --> megvolt.

Hátra van:

India

Korea

Thaiföld.

Hol lehetnek vajon ilyen kiállítások? :/

Kérek egy kakaót altatónak......

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Gro most épp tanul, aztán költözik és melózik :)

Egyébként szívesen utaznék bármerre, de per pillanat országon belül is leginkább csak akkor ha muszáj :)

de a Napfény városát már tényleg jó lenne meglátogatni, rég találkoztam élőben az ottani rokonokkal :(

Ladym Pesten szerintem tuti hogy a háromból egyféle előbb-utóbb lesz, ha állandó nincs is :)

Egy kávét kérek :)

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

• A második Koreás link érdekesnek tűnik. :/
    Gyorsan postáztam is a Korea mániásnak. :D

A kiállítás hátulütőit most nem gondolom át..... Van bőven. :rolleyes:

Köszönöm az információkat Trockij! Meghívlak egy finom teára.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Gro még mindig tanul?Mé buta :?:---hol a fenébe van az a kuncogós smile???

Költözik?Merre?

Meló...na azt elhiszem...munka hőse;)

Na tessék mikorra ideérek már teljesen fel vagy világosítva Ladym :D

Az én felvilágosításomat köszönöm......megnézem azokat a pasikat!

Na megyek és itthon is gyújtók egy gyertyát a halottaimért........de persze temetőben is megtettem.

Egy nyugtató italt kérek.

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara

• Wááááá!!! Editkeeee! Vegye le a jelmezt! =O
    Jha! Hogy ez a saját ábrázata.... :/

Zsu feltette az engem is érdeklő kérdéseket.... :saint:

Szerezhetsz (nem occón) saját agyagpasit is. Jó fej, nem dumál vissza, nem kocsmázik és még egy halom jó tulajdonsága van. Igaz, kissé hűvös a szentem, azt hiszem a tüzeskedést egy életre megkapta a kemencében. :D

Kérek egy teát.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Zsum, ahogy a mondás tartja: Jó Gro is holtig tanul :)

De egyelőre ez lesz az utolsó (reméljük) kötelező vizsga mielőtt minden cafrangom meglesz amit per pillanat szeretnék megszerezni :D

Egyébként pedig hazaköltözök, úgyhogy rövidebb-hosszabb időre a nagyvárosból elfele egy kevésbé nagy városba, aztán majd meglátjuk, rövidebb vagy hosszabb idő lesz-e :)

Egy kávét kérek, lehetőleg pókok, vámpírok, zombik meg hasonlók nélkül :)

• Agyagpasi:?::DElgondolkodom:/

Bár a baj már ott kezdődik,h nem tud főzni :(

Tudom Gro ,h amit szeretnél azt el is éred.....és tanulj is!

Ügyes legyél :*

Kopiról tudtok valamit :?:Nagyon eltűnt!

Jah és ezt el kell újságoljam! Megtámadtak.......felléptem és piroslott a fejem......nem hittem el,szemem is kiguvadt :D

Na és a szép az egészben,h bőszen visszatámadtam ,csak ép nem küldtem séfeket...........minek az?, csak ép nem war szerveren volt !

Repültem is ahogy az elő van írva.Na ennyit a hős tettemről,jöhet a pálesz és gyakorlás mert ki estem a rutinból.

Jah és kocsmát kitakarítottam!

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara

• Akkor majd gondoskodok róla Kopi ,h ne legyél már oly nyugodt ;)

2 szerveren is van egy kis csata.

Na de mi ez az istenség????

Lady hol vagy elveszve?

Nuttika hagytál nekem is egy kis teát?

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara

• Ladyt benyelte a bánya mélye....=O

A Fővájárnak az a kevés is elment, ami volt. Kitalál valamit, amiről kiderül, hogy nem kivitelezhető. Majd közli, hogy oldjam meg. Ha meg önálló gondolatom támad, akkor okoskodom és le vagyok torkolva. Nem mellesleg még mindig én vagyok a legkisebb plankton a hatalmas tengerben....

Közben képződöm, amiről mindenki azt hiszi, hogy már végeztem. Nos, amikor kezdtem elmondtam, hogy majd áprilisban végzek...... ami még naaaaaaaaagggyyyooooon meeeeessszzzeeeee vaaaaaaaaaannn........
    Így a hét 5 napján törpöket őrzök, majd péntek délután beszédülök a padba és én leszek (túl méretes) törp. Nem mellesleg a pénteki fejtágításon néha majdnem elalszom, nem a tanítókban van a hiba, csupán én vagyok friss........ izé..... rettenet fáradt. :sleeping: Szombaton reggel robogok piacra, majd újabb fejtágítás, kb. 8 órában. =O

Vasárnap már csak a közeli bót kedves és teljesen bizonytalan vevőivel kell megküzdenem, bevásárlás címszóval. A hobbi vásárlók az agyamra mennek. Dunsztja sincs mit kell/szeretne venni, de legalább akadályozza azt, aki haladni is szeretne.....

Jut még a teából?

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Szép estét Hölgyek és Urak!

No, én is tanultam egy kicsit - éppenséggel egy komplett szakmát.

Had legyen meg a hatodik is mi? ;)

Jövő héten vizsga - elsejére lehet meg lesz a bizi is. Igaz még sokat kell addig tanulni - aztán meg többet lehet dolgozni is.

Amint meg lesz a megemelt fizu mindenkit meghívok egy italra,

Addig is:

Sört a Népnek!

• Opihoz képest le vagyok maradva, én még "csak" az ötödik szakmánál tartok. ;)

De már nem nagyon kívánnék újat. =O

Maradok a teánál.
    Jha, van egy mumus tárgyam, éppencsak 2-es dogákat írok belőle és akkor már nagyon jól ment a dolgozat. A múltkor sikerült ötösre felelnem belőle. A jegyeket ma mondta meg a tanárunk.:saint:

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png