ĂĂșĂș de fura. KyrĂĄval egyetĂ©rtek.
Ăn elvĂĄrnĂĄm viszont, hogy tegyĂ©k teljessĂ© a jĂĄtĂ©kĂ©lmĂ©nyt Ășgy, ahogyan eredetileg Ćk terveztĂ©k megvalĂłsĂtani.
Mert arrĂłl tĂĄjĂ©koztattak minket, Ă©s az volt a szerzĆdĂ©ses ajĂĄnlatuk - azt fogadtuk el Ășjra Ă©s Ășjra a belĂ©pĂ©sĂŒnkkel.
KĂ©stek vele... mĂ©g megĂ©rtettĂŒk. Megint halasztottĂĄk - khmm benyeltĂŒk, mert a teszt szerverrĆl Ă©rkeztek a kĂĄosz hĂrek. gondoltam amiatt is vĂĄrni kell, kijavĂtjĂĄk a hibĂĄkat.
A vĂĄrakozĂĄsĂ©rt kis figyelmessĂ©get mindenkinek illet volna betenni a LeltĂĄr lĂĄdĂĄjĂĄba - nĂ©mi karĂĄcsonyi ikĂĄs ajĂĄndĂ©kkal is. Boldog napokat szaporĂĄn (mert azĂ©rt kell a lĂ© is) - minden nap mĂĄs akciĂłval, mondvĂĄn most ĂŒnnepi hĂ©t van a SHOP-ban is. Lett volna bevĂ©tel is, mindenki örĂŒl, hogy kicsit csĂșszott meg pĂĄr kis hiba jelezve lett, team rendezte a pĂĄr ker hajĂł elveszĂ©st, megnĂ©zte az ika Ă©s a valĂłs idĆ közötti csĂșszĂĄst, lobbi gondokban ĂĄltalĂĄnos tanĂĄcsokkal de egyĂ©nileg is fogva a kezĂŒnket elvezetett minket a fogadĂł vilĂĄgokba.
AztĂĄn kiderĂŒlt, teszt nem is volt kĂĄosz - az lett a kĂĄosz amit el kellett viselnĂŒnk. A nagyobb baj, hogy azĂłta is tĂŒrelemmel kellene viselnĂŒnk egy ismeretlen idĆpontig. Most mintha mĂĄr ez lenne az alapjĂĄtĂ©k : csak Ă©ppen nem lehet kolonizĂĄlni (elĆre jeleztĂŒk, ahogyan szaporodnak ezek a zombik, Ășgy hamar betelik a szerver...) Sokan jĂĄtszottunk mĂĄr rĂ©gen is, teszem fel AlphĂĄn. Sok acc volt, aztĂĄn fogytak de jötte Ășjak mindig, bĂĄr azokbĂłl is fogytak... 2x betelne a szerver legalĂĄbb, annyi acc jĂĄtszott mĂĄr ott, akĂĄr Ă©vekig. Nem folytatom, ez most komoly gond: hagyjuk a mobilozĂĄst, a kalĂłz mobilt, bĂĄr szĂł nĂ©lkĂŒl azĂ©rt ne menjĂŒnk el ezek mellett sem - viszont 3-400 k pontos tĂĄrsainkat hiĂĄba segĂtjĂŒk nyersivel, NEM talĂĄlok helyet neki, ahovĂĄ kolonĂzĂĄlhatna
Ez mĂĄr bĆven a kĂĄrtĂ©rĂtĂ©s kategĂłria! Nekem van ambróért - azt meg ugye pĂ©nzĂ©rt vettem - vĂĄsĂĄrolt vĂĄros ĂĄthelyezĂ©sem, Dolgoztam Ă©rte mondjuk egy fĂ©l napot szombaton, megvettem a tĂșlĂłra pĂ©nzemen az ambrĂłt, vettem belĆle 2 vĂĄros ĂĄthelyezĂ©st is. Mint Ćslakos nem kaptam meg mĂĄskĂ©nt e lehetĆsĂ©get. A pĂ©nzem eltettĂ©k, adtak egy lehetĆsĂ©get Ă©rte, hogy Ă©ljek egy prĂ©mium dologgal - nos, Ă©n meg nem tudok, mert a 10 Ă©ve örökre tiltott accok is bent vannak mĂĄr jĂĄtĂ©kban Ă©s meg sem lehet mozdulni.
Ăn most hivatalosan is megszĂłlĂtanĂĄm a magyar COMA-t
KĂ©rem tĂĄjĂ©koztasson minket arrĂłl - e FĂłrumon - hogyan tudunk eljuttatni kĂĄrtĂ©rĂtĂ©si igĂ©nyeket a GF-hez. De most nem viccelek, nyittatok Ă©n jegyeket is pĂĄr tucatot (100 fĂł feletti minden szövetsĂ©g mindhĂĄrom szerveren ahol vagyok) mert minden naposak mĂĄr a körĂŒzikben a panaszok, nekem is van több accom mĂĄr csak az lesz 5 jegy azt garantĂĄlom Ă©s egybĆl a COMA felĂ© kĂ©rem tenni.
A Team Ă©s kĂŒlönösen a COMA a jĂĄtĂ©kosokĂ©rt van. Akkor kĂ©rem elĂ©rhetĆvĂ© tenni, hogy mi a menete az egyĂ©ni kĂĄrtĂ©rĂtĂ©sek beadĂĄsĂĄnak, akĂĄr az ambrĂłra befizetett pĂ©nz vissza igĂ©nylĂ©sig bezĂĄrĂłlag. TĂŒrelmet kĂ©rtetek, tĂŒrelmesen vĂ©gig mennĂ©k most mĂĄr ezen az Ășton is - kĂ©rdezem tehĂĄt a komĂĄnkat: mikĂ©nt tehetik ezt meg a jĂĄtĂ©kosok
Aztån minden héten/ hónapban ezt megismételnénk
, addig amĂg nem sikerĂŒl a felĂ©nk vĂĄllalt kötelezettsĂ©geket teljesĂteni - amiĂ©rt FIZETTĂNK is elĆre.
Abban is biztos vagyok, mĂĄr nem vesznek Ășgy ambrĂłt mint a szerver összeborĂtĂĄsok elĆtt. Most abbĂłl a kevesebbĆl is vissza kĂ©ne adni, meg rĂĄszĂĄnni kĂĄrtĂ©rĂtĂ©sre, ĂĄltalĂĄnos kĂĄrpĂłtlĂĄsra is - mert ĂgĂ©rem, hogy legközelebb mĂĄr nem ambrĂłban kĂ©rem, nem a lĂĄdĂĄba betĂ©ve Ă©rkezhetne a kĂĄrpĂłtlĂĄs Ă©s köszönet a tĂŒrelmĂŒnkĂ©rt, hanem EURĂBAN lehet csengetni mindezt.