Posts by Opi

Szerintem meg tök jó így - nem kell javítani semmit

RĂ©gen sem volt merĂŒlĂ©s,,, bĂșvĂĄr hajĂł sem! Éljen az 1.1 versio Ă©s vissza a gyökerekhez.

BĂĄr ott sem volt minden rendben, viszont javĂ­tottĂĄk

Meg van még az akkor javító kód?

0.1.5 08.02.2008
    • Feature - A jĂĄtĂ©kos ĂŒzenetet kap ha az egysĂ©gei leszerelnek
    • Bugfix - Szellem vĂĄrosok / telepek eltĂĄvolĂ­tva

Csak azt hihetné az ember, hogy törölted az accokat amikkel benéztél 1-1 szerverre ;)

Majd megkapjuk Ƒket mint 60 pontos zombikat egy idƑ után :)

AzĂ©rt ez a vĂ©gleges törlĂ©s is Ă©rdekes nem? Biztos az van az ÁSZF-ben, hogy ÖRÖKRE megƑrzik az adatokat törlĂ©s utĂĄn is...X(

Nahh megyek megnézem, låtszik-e a mai nap törölt 100 zombi helye - vårost is raknék åt, azért is vettem ambót de ez a fukció viszont el van lehetetlenítve. Csak mondom szólok, hogy mai napra is legyen kårtérítési igény alapom :cursing:

Sziasztok!

Lehet mĂĄr tudni valamit arrĂłl, hogy a kapacitĂĄs csökkentƑt mikor javĂ­tjĂĄk meg? Van Ă©rtelme Ă­rni jegyet errƑl, azon kĂ­vĂŒl, hogy terhelnĂ©nk a GO-t....?

Én is pont ezt akartam kĂ©rdezni de azzal. hogy mikor kapcsoljĂĄk be? Mert nem mƱködik inkĂĄbb Ășgy lĂĄtszik. LevĂ©ve a merĂŒlĂ©st el sem indĂ­tja az annak megfelelƑen nagyobb szĂĄmĂș ker hajĂłt.

Nahh ugye most Ă©rtĂŒnk megint oda, hogy kĂĄrtĂ©rĂ­tĂ©s. Tegnap vettem ambrĂłt pont azĂ©rt, mert bĂ©relni akarok sok ker hajĂłt Ă©s alacsony merĂŒlĂ©ssel akartam volna szĂĄllĂ­tani rengeteg nyersit. No, ez nem mƱködik. Direkt erre a funkciĂłra alapoztam pedig a jĂĄtĂ©komat. SzabadsĂĄgot is vettem ki emiatt. Jahh Ă©s taxival jĂĄrok, annak is van költsĂ©gszĂĄmlĂĄja :D

A törölt 100 acc helyett nem jött 200 måsik? Csak kérdem...

Szerintem a program amit Hans Ă©s JĂŒrgen ( a GF kivĂĄlĂł IT munkatĂĄrsai) kĂ©szĂ­tett a következƑket tudja:

Törli ezt az accot? Y/N --- megnĂ©zik, nĂ©zegetik... egymĂĄst is megkĂ©rdik, majd isznak egy kĂĄvĂ©t Ă©s lenyomjĂĄk a megfelelƑ betƱt.

KemĂ©ny melĂł ĂĄm ez napi 6 ĂłrĂĄban... Ă©s 100 a napi norma, amint meg van, megtörlik gyöngyözƑ homlokukat, megropogtatjĂĄk elgĂ©mberedett ujjaikat Ă©s a jĂłl elvĂ©gzett munka utĂĄni elĂ©gedettsĂ©ggel eltelve leballagnak a kocsijukhoz...

Rengeteg 60 Ă©s 61 pontos accocska van - több Ă©ve lettek regizve Sutty - kukĂĄba velĂŒk, mĂ©g temetƑ sem kell nekik,,,

Nekem Bétån sok a csoda rontó multi acc a szigeteken ahol a vårosaim vannak - vagyis voltak mert sokat mår åtraktam

Olyan is van, amit a gazdĂĄjuk mellĂ© tettem - hĂĄt most szĂ©pek a piros X-ekkel,,, van amelyik mĂĄr inaktĂ­v is lett a napokban. KĂ­vĂĄncsian vĂĄrom mikor tƱnnek el, Ă©s Ă©rkezik-e helyĂŒkre zombi.

Szerintem igen

A zombikat BERAKÓ szubrutint kellene elƑbb leĂĄllĂ­tani - hogy a töröltek helyĂ©be ne Ă©rkezzenek mĂĄr Ășjak

EgyĂ©bkĂ©nt meg ugye ezek mentek volna a temetƑ szerverbe igaz? Na, ott el sem fĂ©rtek volna! SzĂ©pen tĂșlcsordulva a maradĂ©k 3 Ă©lƑ szerverre kerĂŒlnek - ezt szĂ­vjuk most mi.

Szerintem arra a kis idƑre amĂ­g nem javĂ­tjĂĄk a szerver összevissza vonĂĄst esetleg bojkottĂĄlni kellene az ambrĂł vĂĄsĂĄrlĂĄst. Csak hogy Ă©rzĂ©keljĂ©k, erre a katyvaszra mĂĄr nem szĂĄnnĂĄnk jurĂłt a bukszĂĄjukba.

Nahåt kaptunk prést? Bårcsak ez kellett volna a lådåmba - nagyon hiånyzott, végre benne van, bår ha kellett volna vettem volna

Észre sem vettem amĂșgy amĂ­g nem mondjĂĄtok... vissza kĂŒldeni nem lehet?

AmĂșgy ettƑl picit nagyobb a baj ĂĄm - egy gƑzprĂ©s??? SzerintĂŒk ezzel kĂĄrpĂłtolva van a jĂĄtĂ©kos.X(

Én szeretnĂ©k mĂ©g egy TanĂĄcsadĂł csomagot meg egy IrtĂłszert is - mĂĄs haszontalanabb dolog most nem jut eszembe:D

Köszönöm. Sajåt szavaimmal fogom hirdetni - nem Gro-ra hivatkozva.

Nekem Ășgy tƱnt, hogy a "semmibƑl" Ă©rkezett pĂĄr piros X-es vĂĄros - nem emlĂ©kszem a vĂĄros nĂ©vre Ă©s egyszer csak ott volt

DE

Lehet a vakációt nem jól memorizáltam - mert elƑbb pálma, aztán piros X , bár lehet van egybƑl is piros X

CsatĂĄk mennek a szigeten - sima vĂĄros mĂĄr be lett volna ĂŒtve

Összefoglalva:

GF nem tudta megĂĄllĂ­tani a zombi ĂĄradatot - nem is lĂĄtni a munkĂĄjukat

A tiltottakat nem hozza vissza a rendszer - viszont ebben lĂĄthatjuk a Team munkĂĄjĂĄt

Mindezek meg majd bekerĂŒlnek a temetƑbe egyszer - addig is csak tovĂĄbb foglaljĂĄk a helyet

Lefordítva: Vakåciósként låtjuk a tiltottat is - de nulla ponttal

30 nap mĂșlva piros X-es lesz - akkor mĂĄr tĂĄmadhatĂł, foszthatĂł

1 hĂ©t utĂĄn inaktĂ­v lesz - majd Ășjabb 30 nap Ă©s megy a temetƑbe (vĂ©gre)

Ps: Zombikból a 61 és 60 pontosokat bírom leginkåbb - aki regizett bårmikor is, annak az ika låbnyomåt most vissza hozza a rendszer.

Ez mennyi felesleges adat.... persze a fĂłrumra meg nem volt mĂĄr hely, az sok adat volt?

ÚĂșĂș vĂ©gre nem jönnek a zombi accok - elveszik elƑlĂŒk a helyet a tiltottak

Egyre több a piros X-el jelölt våros - végre valami mås, mint a mår megszokott...

Mondjuk ez is a szerver összevonås elb,,, elcs,,, elk,,,nem tudom szépen leírni: GF módra.X(

Ezek lesznek most mĂĄr a Pilory-sok - a sittesek :)

TĂ©nyleg: Ă©letfogytosok kerĂŒlnek most be mellĂ©nk :D

:!:KÉRDÉS :!:

A tiltott accokat sem lehet levenni a mĂĄr tele lĂ©vƑ szigeteken helyet csinĂĄlandĂł:?:

Ehh gondolom mĂĄsrĂłl sincs semmi hĂ­r - tĂŒrelmesen addig war-tam, mĂ­g le is szereltem ||

Hol, hol, hol?

Vannak ott zombik és szellemek?

Gyorsan beregizek 10 accot és had våljanak azzå,

AztĂĄn mĂĄr lehet is össze vonni az az elƑtti szerverrel - vĂ©gĂŒl is az mĂĄr öreg, lehet vagy mĂĄsfĂ©l hĂłnapos is, ha nem több.

Waron mĂĄr minden ok - hetekben mĂ©rjĂŒk mĂĄr az idƑt, Ășgy nem tƱnik annyira soknak a vĂĄrakozĂĄs

Újabb egy hĂ©t telt el, vĂ©gĂŒl is Ă­gy leĂ­rva nem is olyan sok. Mondjuk egy tĂŒnde Ă©letĂ©ben egy szempillantĂĄs csak.

HĂ©tvĂ©gĂ©n Ășj zĂĄradĂ©k kerĂŒl a vĂ©grendeletembe, a mĂ©g meg sem szĂŒletett unokĂĄim egyikĂ©re hagyom az Ă©ppen a halĂĄlomkor az ika accaimat a belĂ©pĂ©si adatokkal a tulajdonomban lĂ©vƑ laptopokkal egyĂŒtt azzal, hogy tĂŒrelmesen rĂĄkĂ©rdez minden hĂ©ten az összevonĂĄsra.

ÚĂșĂș de fura. KyrĂĄval egyetĂ©rtek.

Én elvĂĄrnĂĄm viszont, hogy tegyĂ©k teljessĂ© a jĂĄtĂ©kĂ©lmĂ©nyt Ășgy, ahogyan eredetileg Ƒk terveztĂ©k megvalĂłsĂ­tani.

Mert arrĂłl tĂĄjĂ©koztattak minket, Ă©s az volt a szerzƑdĂ©ses ajĂĄnlatuk - azt fogadtuk el Ășjra Ă©s Ășjra a belĂ©pĂ©sĂŒnkkel.

KĂ©stek vele... mĂ©g megĂ©rtettĂŒk. Megint halasztottĂĄk - khmm benyeltĂŒk, mert a teszt szerverrƑl Ă©rkeztek a kĂĄosz hĂ­rek. gondoltam amiatt is vĂĄrni kell, kijavĂ­tjĂĄk a hibĂĄkat.

A vĂĄrakozĂĄsĂ©rt kis figyelmessĂ©get mindenkinek illet volna betenni a LeltĂĄr lĂĄdĂĄjĂĄba - nĂ©mi karĂĄcsonyi ikĂĄs ajĂĄndĂ©kkal is. Boldog napokat szaporĂĄn (mert azĂ©rt kell a lĂ© is) - minden nap mĂĄs akciĂłval, mondvĂĄn most ĂŒnnepi hĂ©t van a SHOP-ban is. Lett volna bevĂ©tel is, mindenki örĂŒl, hogy kicsit csĂșszott meg pĂĄr kis hiba jelezve lett, team rendezte a pĂĄr ker hajĂł elveszĂ©st, megnĂ©zte az ika Ă©s a valĂłs idƑ közötti csĂșszĂĄst, lobbi gondokban ĂĄltalĂĄnos tanĂĄcsokkal de egyĂ©nileg is fogva a kezĂŒnket elvezetett minket a fogadĂł vilĂĄgokba.

AztĂĄn kiderĂŒlt, teszt nem is volt kĂĄosz - az lett a kĂĄosz amit el kellett viselnĂŒnk. A nagyobb baj, hogy azĂłta is tĂŒrelemmel kellene viselnĂŒnk egy ismeretlen idƑpontig. Most mintha mĂĄr ez lenne az alapjĂĄtĂ©k : csak Ă©ppen nem lehet kolonizĂĄlni (elƑre jeleztĂŒk, ahogyan szaporodnak ezek a zombik, Ășgy hamar betelik a szerver...) Sokan jĂĄtszottunk mĂĄr rĂ©gen is, teszem fel AlphĂĄn. Sok acc volt, aztĂĄn fogytak de jötte Ășjak mindig, bĂĄr azokbĂłl is fogytak... 2x betelne a szerver legalĂĄbb, annyi acc jĂĄtszott mĂĄr ott, akĂĄr Ă©vekig. Nem folytatom, ez most komoly gond: hagyjuk a mobilozĂĄst, a kalĂłz mobilt, bĂĄr szĂł nĂ©lkĂŒl azĂ©rt ne menjĂŒnk el ezek mellett sem - viszont 3-400 k pontos tĂĄrsainkat hiĂĄba segĂ­tjĂŒk nyersivel, NEM talĂĄlok helyet neki, ahovĂĄ kolonĂ­zĂĄlhatna

Ez mĂĄr bƑven a kĂĄrtĂ©rĂ­tĂ©s kategĂłria! Nekem van ambróért - azt meg ugye pĂ©nzĂ©rt vettem - vĂĄsĂĄrolt vĂĄros ĂĄthelyezĂ©sem, Dolgoztam Ă©rte mondjuk egy fĂ©l napot szombaton, megvettem a tĂșlĂłra pĂ©nzemen az ambrĂłt, vettem belƑle 2 vĂĄros ĂĄthelyezĂ©st is. Mint Ƒslakos nem kaptam meg mĂĄskĂ©nt e lehetƑsĂ©get. A pĂ©nzem eltettĂ©k, adtak egy lehetƑsĂ©get Ă©rte, hogy Ă©ljek egy prĂ©mium dologgal - nos, Ă©n meg nem tudok, mert a 10 Ă©ve örökre tiltott accok is bent vannak mĂĄr jĂĄtĂ©kban Ă©s meg sem lehet mozdulni.

:!:Én most hivatalosan is megszólítanám a magyar COMA-t:!:

KĂ©rem tĂĄjĂ©koztasson minket arrĂłl - e FĂłrumon - hogyan tudunk eljuttatni kĂĄrtĂ©rĂ­tĂ©si igĂ©nyeket a GF-hez. De most nem viccelek, nyittatok Ă©n jegyeket is pĂĄr tucatot (100 fĂł feletti minden szövetsĂ©g mindhĂĄrom szerveren ahol vagyok) mert minden naposak mĂĄr a körĂŒzikben a panaszok, nekem is van több accom mĂĄr csak az lesz 5 jegy azt garantĂĄlom Ă©s egybƑl a COMA felĂ© kĂ©rem tenni.

A Team Ă©s kĂŒlönösen a COMA a jĂĄtĂ©kosokĂ©rt van. Akkor kĂ©rem elĂ©rhetƑvĂ© tenni, hogy mi a menete az egyĂ©ni kĂĄrtĂ©rĂ­tĂ©sek beadĂĄsĂĄnak, akĂĄr az ambrĂłra befizetett pĂ©nz vissza igĂ©nylĂ©sig bezĂĄrĂłlag. TĂŒrelmet kĂ©rtetek, tĂŒrelmesen vĂ©gig mennĂ©k most mĂĄr ezen az Ășton is - kĂ©rdezem tehĂĄt a komĂĄnkat: mikĂ©nt tehetik ezt meg a jĂĄtĂ©kosok:?:

AztĂĄn minden hĂ©ten/ hĂłnapban ezt megismĂ©telnĂ©nk:/ , addig amĂ­g nem sikerĂŒl a felĂ©nk vĂĄllalt kötelezettsĂ©geket teljesĂ­teni - amiĂ©rt FIZETTÜNK is elƑre.

Abban is biztos vagyok, mĂĄr nem vesznek Ășgy ambrĂłt mint a szerver összeborĂ­tĂĄsok elƑtt. Most abbĂłl a kevesebbƑl is vissza kĂ©ne adni, meg rĂĄszĂĄnni kĂĄrtĂ©rĂ­tĂ©sre, ĂĄltalĂĄnos kĂĄrpĂłtlĂĄsra is - mert Ă­gĂ©rem, hogy legközelebb mĂĄr nem ambrĂłban kĂ©rem, nem a lĂĄdĂĄba betĂ©ve Ă©rkezhetne a kĂĄrpĂłtlĂĄs Ă©s köszönet a tĂŒrelmĂŒnkĂ©rt, hanem EURÓBAN lehet csengetni mindezt.X(

Egy kis ĂĄldozatot kellene mindenkinek hozni szerintem

1 vagy 2 vårost mindenki bontson le. Akkor lesz hely. Szövi tårsaknak lehet írni mikor bontod és kolonízålhat is.

Lehet olyan is, hogy marad 1 fƑvĂĄros Ă©s minden mĂĄs bontva lesz. Úgyis mindjĂĄrt lesz megint szerver összevonĂĄs, nem lesz akkor a pont kĂŒlönbsĂ©g a legĂșjabb szerverrel. TĂ©nyleg, mikor lesz mĂĄr Ășj szerver nyitĂĄs? ElkĂ©pesztƑ trehĂĄnysĂĄg, regiznĂ©k vagy 10 accot mĂ©g, de hely nincs a rĂ©gieken Ă©s kĂ©rek egy Ășj szervert nahh

Mi war a van szerverrel? Ehh mĂĄr keverek mint GF rendszergazda a szerver összevonĂĄskor: SzĂłval m van a war szerverrel? Gondolom semmi infĂł - tĂŒrelem.

Egy olyant azĂ©rt kĂ©rdeznĂ©k, mert tĂ©nyleg segĂ­tsĂ©g lenne: Van valami tapasztalat, a metĂłdus ismerete, egy betöltĂ©sre vĂĄrakozĂł adatbĂĄzis nagysĂĄga, bĂĄrmi... amibƑl tudhatĂł a vĂĄlasz arra, hogy mennyi idƑ alatt, netĂĄn 2 ĂłrĂĄnkĂ©nt frissĂ­tĂ©skor, vagy mikor sokasodnak meg a zombi accok?

Megmondom mirƑl van szĂł. ElbontanĂĄm egy vĂĄrosomat. TennĂ©k oda egy mĂĄsikat. GF-nek mondom, ambrĂłs ĂĄthelyezĂ©s lenne - ha nem sikerĂŒl kĂĄrtĂ©rĂ­tĂ©si igĂ©nyem lenne, nyitok elƑtte meglehet jegyet. SzĂłval enyĂ©m a vĂĄros, elbontom, ĂĄtrongyolok a mĂĄsik vĂĄrosomba Ă©s tennĂ©m ĂĄt az ĂŒres helyre ambrĂłsan. MÁR HA AKKOR MÉG ÜRES LESZ:

Mikor Ă©rdemes? Mondjuk minden pĂĄros Ăłra 5-10 perce az amikor a zombi szaporodnak, akkor van majd 2 ĂłrĂĄm. Vagy mĂĄr ott toporog 10 zombi Ă©s alig vĂĄrjĂĄk, hogy legyen ĂŒres hely,sƑt Ƒk mĂĄr oda feliratkoztak, bontom a vĂĄrost Ă©s mĂĄris ott lesz egy 10 Ă©ve vĂ©glegesen tiltott acc polisza.

Sipka! Köszi. Nagyon is megĂ©rtelek - azt viszont nem, hogy egy teljesen ĂĄtlagos, sƑt közĂ©pszerƱ rendszergazda/informatikus/programozĂł is elĂ©g lenne Ă©s miĂ©rt nincs akkor mĂ©g mindig meg egy szerver összevonĂĄs. ami meg hiba keletkezett azt miĂ©rt nem csinĂĄljĂĄk mĂĄr meg? Nem lehet olyan nagy feladat - 2 hĂłnapja szenvednek vele mĂ©gis.

Ehh elkeserĂ­tƑ Ă©s bosszantĂł : mĂĄr nem is tudom melyik.. Pedig Ă©n kiegyensĂșlyozott ember vagyok: ugyanannyi idegösszeomlĂĄsom van mint dĂŒhrohamon

KöszönjĂŒk Sipka!

A pĂĄrom informatikus, programokat, vĂ­rus Ă­rtĂłkat, kezel Ă©s Ă­rt is mĂĄr. Azt kĂ©rdezi itt mellettem mennyit fizet bĂ©bidoll fƑnöksĂ©ge? Mert rendszergazda is volt pĂĄr helyen, tucatnyi szerverrel 1-1 rendszerben.

Ehh stornó. Csak annyit akartam mondani: meg lehetne oldani mindent - csak nem akaråsnak nyögés helye.

Ambró stoppot kellene csinålni addig is. Azt érzékelni lehet majd: hol a lé??

HelyszĂ­n:

Albert-Nestler-Straße

76131 KarlsruheSzereplƑk:

Hans dezinformatikus

JĂŒrgen rendszertelen gazda

Te Hans, szerinted ezek milyen szubrutinok itt a programban?

JĂŒrgen! Honnan tudnĂĄm? Vasz iszt lĂłsz? Krokodil grĂłsz...

DE mit mondjunk most mi lesz?

TĂŒrelem.. de most mĂĄr lassan menni kellene reggelizni. Ha dĂ©lig nem Ă©rĂŒnk vissza akkor egyben elmehetnĂ©nk ebĂ©delni is.

Amikor szĂł volt a szerver összevonĂĄsrĂłl, akkor nĂĄlunk is szĂł volt (a valĂł Ă©letrƑl beszĂ©lek most) egy vĂĄllalat irĂĄnyĂ­tĂĄsi rendszer megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄrĂłl

KĂŒlönbözƑ folyamatok, irĂĄnyĂ­tĂĄs, dokumentĂĄlĂĄs, ellenƑrzĂ©s stb.Folyamatban van ennek bevezetĂ©se mĂĄr. Tegnap itt volt a Microsoftos fejlesztƑ, 1 nap alatt vĂ©gzett a kĂ©rdĂ©seivel - mi hovĂĄ kerĂŒl majd, a rendszerben, IT emberĂŒnk elƑkĂ©szĂ­tette a szerverek összevonĂĄsĂĄt - tegnap volt ezĂ©rt FELÜGYELT leĂĄllĂĄs kb 2 ĂłrĂĄra mĂ­g a hĂĄttĂ©rben mentett meg mit tudom Ă©n. A felhasznĂĄlĂłk tudnak mindent, a közĂ©p vezetƑi szint (mint itt a Team) a folyamatot is, Ă©s annak ĂŒtemeit (mostanit kb 3 nappal) elƑre. Kb van annyi szerverĂŒnk mint a GF-nek az ikĂĄra..

Úgy gondolom, mi hamarabb megleszĂŒnk ezzel mint war összevonĂĄs

Csak mondom szĂłlok - kb Ă­gy kellene

Amikor indĂ­tjĂĄk az egĂ©szet, szerintem ĂŒgyfĂ©l, partner, hatĂłsĂĄg nem Ă©rzĂ©kel ebbƑl semmit. Az Ă­tink ĂĄllandĂł tĂĄvfelĂŒgyelet Ă­gĂ©rt az elsƑ 8 ĂłrĂĄra

SzĂłval annyi idƑ alatt mĂ­g itt szerencsĂ©tlenkednek Ă©s hibĂĄt hibĂĄra halmoznak a cĂ©gĂŒnknĂ©l mindent elkĂ©szĂ­tenek, lemodelleznek, kiprĂłbĂĄlnak (prĂłba verziĂł egy tĂĄvoli telepen - ehe tesztszerver mi? - fut, elmentenek (ez volt a 2 Ăłra leĂĄllĂĄs Ășjra indĂ­tĂĄssal egyĂŒtt) beintegrĂĄlnak (ez lesz hamarosan Ă©s semmit nem lĂĄtunk belƑle, mert olyankor mi nem vagyunk fent a rendszeren) majd tarĂĄĂĄĂĄĂĄ minden Ășj Ă©s 1 napig Ă­tivel felĂŒgyelt.

Ma munka ebĂ©d lesz, dĂ©lelƑttre csak kis simĂ­tĂĄsok vannak mĂĄr - igaz tegnap du 5-6-ig dolgoztunk ezen bĂĄr fĂ©l hĂĄromkor zĂĄrtunk, de utolsĂł ĂłrĂĄban bizonyos folyamatokra kellett vĂĄrni.

KibeszĂ©ljĂŒk mĂ©g a dolgokat 13-15 Ăłra között, mindenki elmondja ez Ă­gy jĂł lesz, esetleg ide egy kis ez-az... hmmm sonka tekercs, nyami

NEM indĂ­tunk hĂ©tvĂ©gĂ©re, pedig mƱködik mindenki szerint. De kĂ©szen van - pihi hĂ©tvĂ©gĂ©n. HĂ©tfƑn fƑkapcs le,,,majd fel Ă©s tarĂĄĂĄĂĄ megy az Ășj rendszer.

Teljesen Ășj! És mƱködik. MƱködni fog. Ha nem, akkor max egyes rĂ©szei kis hibĂĄkkal amit simĂĄn javĂ­tanak.

Mindenki tud mindent felhasznĂĄlĂłi (jĂĄtĂ©kos) szinten mire szĂĄmĂ­tson. KözĂ©pvezetƑi (team) szinten ismeri a teljes rendszert.

MegkĂ©rdem amĂșgy mennyi ambrĂł kellett ehhez - szerintem veszĂŒnk annyit simĂĄn a GF-tƑl

SzĂłval lehet ezt, csak akarni kellene! Ott tiprĂłdunk war-on is mĂĄr miĂłta... felhĂĄborĂ­tĂł ez mĂĄr

Meg ugye vĂĄltom a pĂ©nzem ika valutĂĄra, megveszem elƑre a fizetƑs szolgĂĄltatĂĄst amivel Ă©lni szeretnĂ©k. AkarnĂĄm igĂ©nybe venni Ă©s nem nincs rĂĄ lehetƑsĂ©gem. MĂĄsrĂ©szt a Teamnak is gond a több ezer halott adat között kurkĂĄszni. IP egyezĂ©sek is elƑ kerĂŒlnek, halott/törölt/elfeledett accok lehetnek azonos IP-n aktĂ­v jĂĄtĂ©kosokkal.

Volna mĂ©g egy ötletem, szerintem Team is meg tudja oldani. Majd ha ez rendezƑdik Ă©s normĂĄl mĂ©rtĂ©kbe kerĂŒlnek vissza inaktĂ­vok, szellemek, zombik Ă©s egyebek: kicsit be tudnĂĄtok lĂ©pni 1-1 jĂĄtĂ©kba Ă©s beröffenteni a termelĂ©sĂŒket? LegalĂĄbb lenne mit fosztani tƑlĂŒk.;)

War-on wĂĄrakozunk tovĂĄbb tĂŒrelmesen - bĂĄr unatkozva. Magyarok ĂŒtik egymĂĄst addig is - ellehetetlenĂ­tve az összefogĂĄst majd a nemzetközi Ă©s immĂĄron egyetlen szerveren. Ne legyen igazam, de levernek majd minket a romĂĄnok, szerbek bĂĄrakĂĄrkik....:thumbdown:

KĂ©rĂ©s: Legyen meghirdetve a költözĂ©s vagy 3 nappal elƑre Ă©s sĂĄrga ĂŒzivel:!:

Köszi elƑre is.

Szellem zombi accokat valaki bekapcsolta. Az billentse vissza a kapcsolĂłt. Minden, ezer Ă©ves accokat is vissza telepĂ­t a rendszer Ă©s foglaljĂĄk a helyet. LegtöbbjĂŒk mĂĄr olyan aszott, hogy nem termel, raktĂĄrak ĂŒresek - max waron lehet fosztani Ƒket aranyra. És jönne folyamatosan, Gro lĂĄtja, mert Ă©n is lĂĄtom - Gro-t is ;)

War szervernĂ©l infĂł: NEM Ă­rtĂĄk le melyik januĂĄr elejĂ©n lesz infĂł, szĂłval tĂŒrelem. Gondolom ott is telnek a helyek szĂ©pen, esĂ©ly sem lesz mĂ©g a közelĂ©be sem kerĂŒlni a vĂĄrosainknak az eredeti helyhez kĂ©pest. És ott lehet mĂĄr pĂĄr szĂĄz vagy ezer helyfoglalĂł acc is, aztĂĄn egyszer csak megindul a költözĂ©s, lefagy majd az 1 db csöves szerverĂŒk

A Team dolgozik. Mert tiltĂłdnak a pofĂĄtlan multi accok. Respect:thumbup:

Nahhh holnap jĂĄtszom egy kicsit - Ă©s majd Ă­rok mĂ©g ha van mirƑl.

05.01.2022 22:11-n fizetési csalåsért tiltva lettél.

Helló göfö

BecsĂŒlet sĂ©rtĂ©sĂ©rt Ă©s hamis vĂĄdĂ©rt be lettĂ©l perelve...

Kb ezt kellene mår tenni - talån észhez térnének.

Teszt szerver is van, mégsem lehetett lemodellezni ha mår sz-ul csinåltåk meg

ElkĂ©pesztƑ. MĂ©g jĂł hogy csak 1 accommal - azzal is azĂ©rt jöttem vissza mert - költözöm. Az is war-on vĂĄrakozik tĂŒrelmesen.

TalĂĄn tudtok mĂĄr valamit az idƑpontrĂłl? A januĂĄr eleje mĂĄr nĂĄlam letelt, most a közepe kezdƑdik holnaptĂłl...

Én a temetƑ szerverre szeretnĂ©k költözni - akĂĄr ambrĂłval is :/

Az szĂ©p csendes... lehet fejlƑdni, Ă©n lehetnĂ©k a szerver ura - mondjuk Nekromanta szövetsĂ©gben. :evil:

AztĂĄn mikor 49.5 milliĂł pontom lenne 19.9 milliĂĄrd arannyal vissza költöznĂ©k megint Ășgy 1 milliĂł TP-vel Ă©s jihhhĂĄĂĄĂĄ :D

Nahh jĂł csak vicceltem...

VĂĄrunk a vĂĄrra

MĂĄrmint a war szerver költöztetĂ©sĂ©re - gondolom pĂ©nteken lesz, hogy a bĂ©bidol tĂŒrelmet kĂ©rhessen hĂ©tfƑig

Minket meg ĂŒssön meg a guta ;(

sokszor volt tĂ©ma a lobbybĂłl kirakĂĄs lehetƑsĂ©ge.

A GÖFÖ nem tĂĄmogatja az acc ĂĄtadĂĄst - a lobbybĂłl valĂł acc kirakĂĄs (megunt, tĂ©vedĂ©sbƑl ott lĂ©vƑ) pedig ennek az alapja lenne

Szerintem...

Szóval nem tåmogatott a lobbyból való kirakås sem - szerver összevonås ide vagy oda

Ez is csak szerintem :/

MÁS

Most mĂĄr TÉNYLEG tĂșl sok a szĂŒrke, zombi, szellem acc! Ahogy nĂ©zem (a statban) mĂĄr az accok fele :thumbdown:

Valaki leĂĄllĂ­thatnĂĄ mĂĄr - felƑlem lehet babydollban is csak ĂŒljön mĂĄr gĂ©p elĂ© Ă©s stoppolja le ezt a subrutint :whistling:

Nagy rĂ©szĂŒk mĂĄr full inaktĂ­v - Ășgy Ă©rtem se nyersi se termelƑ ember, semmi...

Tiltottak is Ă©rkeznek vissza - örökös tiltĂĄsra tettek is (Ășj fogalom akkor rĂĄjuk: kivĂ©gzettek :) )

Spec én tåmadås miatt néztem meg pår szigetet - és több sziget csoport tåvra is 16-os mind.

KöltözƑ Ășj tĂĄrsaink meg keresik a jĂł csodĂĄs helyeket mĂĄr a szerver szĂ©lĂ©n - de telnek a helyek ott is

MÁS2

War szerveren

HA

ÉS

AMIKOR

lesz (?) összevonĂĄs - mĂĄr Ășgy Ă©rtem valamikor idĂ©n - akkor szeretnĂ©nek kĂ©rni a jĂĄtĂ©kosok egy sĂĄrga ĂŒzit errƑl

ÉS

Legyen såvszélesség is majd az åtköltözésre - ne fagyjon le az az egy darab szerver amire megy több mint 2 tucat nåció...

/ez a negatív jóslatom: belefagyunk a költözésbe annyian indulunk majd neki egyszerre- de be ne våljon :cursing:/
    Nem . nem jĂł ha szakaszosan megy ĂĄt a nĂ©p - mire az uccsĂł szerverek is ĂĄtjelentkezhetnek ÓRIÁSI lesz a hĂĄtrĂĄnyuk az napokkal elƑbb Ă©rkezƑkkel szemben. Esetleg az egyetlen war szerĂłn lehetne elƑtte takarĂ­tani is - visszahozott zombi accok jĂł rĂ©szĂ©t kĂ©retik törölni, mert kell a hely az Ă©lƑ jĂĄtĂ©kosoknak

Ercsa!

KöszönjĂŒk BĂ©tĂĄt - Ă­gy sokkal hƱvösebb a sok pĂĄlma alatt ;)

CsodĂĄsabbak lettek a szigeteink is - kellett mĂĄr ez a sok ĂŒltetĂ©s.:/

LegalĂĄbb lesz majd hely az Ășj Ă©rkezƑknek... Ă©s olyan becsĂŒletes jĂĄtĂ©kosoknak mint IldikĂł.:thumbup: