Én láttam már olyan VIP-est akinek 6 kolija volt - meg egy delfingje, mert azzal gyorsabban tudja nyomni a kolit
Asszem 5 kolit is nyomott 1 nap ... vagy valami ilyesmi
DE
Már nem emlékszem pontosan - a nevére sem - akkortájt kevés kakaót ittam, megmondom őszintén...
Viszont biztosan volt 
A Havas által említett történetben volt egy ellene irányuló nagyszabású VIP támadás
Volt nála valaki még, majd hajnalban bement egy másik maci - kitartott a csata 75 kört.
Szerintem nyertük volna /mivel kezdődtek a kizászlózások VIP részről/, de Havas kolléga sokadjára kérdezte: mikor nyomhatja már a kolót? 
Aztán történt az, amit megkritizált. Mivel az 1 kolót azért nyomta, had pörögjön a játék - elindulhattak a bejelentkező maci seregek másfelé. NAHH ott repkedtek a kolik. Mindenki kapott 1-et legalább, DE sokan 2-t is és volt aki 3-t.
Nem, nem lettek farmolva a kolit nyomó városok... nem írom tovább, minél jobban próbálom a szitut érzékeltetni, annál több sorra lesz félremagyi, lehazugságozás, lesírásozás stb - oszt, nem győzzük majd vödör számra inni a kakaót, pedig már herótunk van tőle 
Kávét lehet itt inni?