Posts by Opi

Kávét lehet inni, sőt ajánlott :)

Elfelejtettem mit akartam mondani

A sok kakaó... ezért kell a kávé !

Én semmit se :) csak felnéztem, de azt is minek ^^

Némónak szoktál kakaót hozni - de nem kért

Kakaót...

Most viszont már igen

Nekem vannak gondolataim - az ikával kapcsolatban is

Csak félek leírni - nagy eséllyel megint leszek minden, csak énekes halott nem ?(

Én láttam már olyan VIP-est akinek 6 kolija volt - meg egy delfingje, mert azzal gyorsabban tudja nyomni a kolit:)

Asszem 5 kolit is nyomott 1 nap ... vagy valami ilyesmi:/

DE

Már nem emlékszem pontosan - a nevére sem - akkortájt kevés kakaót ittam, megmondom őszintén...;)

Viszont biztosan volt :D

A Havas által említett történetben volt egy ellene irányuló nagyszabású VIP támadás

Volt nála valaki még, majd hajnalban bement egy másik maci - kitartott a csata 75 kört.

Szerintem nyertük volna /mivel kezdődtek a kizászlózások VIP részről/, de Havas kolléga sokadjára kérdezte: mikor nyomhatja már a kolót? :evil:

Aztán történt az, amit megkritizált. Mivel az 1 kolót azért nyomta, had pörögjön a játék - elindulhattak a bejelentkező maci seregek másfelé. NAHH ott repkedtek a kolik. Mindenki kapott 1-et legalább, DE sokan 2-t is és volt aki 3-t.

Nem, nem lettek farmolva a kolit nyomó városok... nem írom tovább, minél jobban próbálom a szitut érzékeltetni, annál több sorra lesz félremagyi, lehazugságozás, lesírásozás stb - oszt, nem győzzük majd vödör számra inni a kakaót, pedig már herótunk van tőle <X

Kávét lehet itt inni?

A pálmafák alól egészen már a perspektíva - onnan a gratuláció is sírásnak látszik

ÉS

Minden megnyilvánulás/komment kötözködésnek..

DE

Van pozitív elmozdulás is - végre nem kell kakaós poharakat kerülgetni

Korsók vannak amibe: Sört a Népnek!

Nem is kap a bordából - nem számít az, hogy 75 kör után nyomta 8|

A koli az koli - amit mondtam megmondtam :!:

Ezért aztán a vámpíroknak szánt adagból 5-6 porció is megmarad...

Turó rudi a desszert ... asszem mennem kell valamit venni

Addig is szódát

ÉS

Sört a Népnek

Nem mondom, hogy a közeljövőben de remélem lesz még alkalmam megismételni :)

Rendicsek

DE

Kérlek ne éjjel gyere

MERT

Akkor mi alszunk :sleeping:

A sertés borda finom lett - még nem csináltam így és ilyent

Fogok rajta 1-2 trükköt még bevetni - szerintem úgy még jobb lesz

Fél nap sózás, 1 nap pác - sütéskor sörrel öntöm majd fel (annak zamata hiányzott most nekem)

Aki ma nem nyomott kolit, azt meghívom egy adagra ;)

Én aludtam - csak felébredtem a vámpír sikolyok hallatán

Reggelit is csináltam - hajnalban

ÉS

Feltettem az ebédet is elég korán - szerintem mindjárt jó lesz

Már 4.5 órája BBQ pácolt oldalas sül - szépen lassan....

1.5 napig pácolódott, szerintem fincsi lesz

Sört kérek hozzá - a Népnek is!

Vérmedvék - vérdárdik :evil:

Nem én voltam :saint: (remélem)...

Én most aranyos kicsi macit játszok ;)

Ezért mézes teát kérek

ÉS

Sört a Népnek!

Jahh a visszarendeződők is anarchisták lesznek - van amikor az ember alig várja egy koliból megérkező seregét mert nyomorgatják éppen... már dara megy de ott van a kolis (fullos) sereg - de király lesz !

DE

Nem ||

Beállnak 1 körre - már már azt hinnék minden oksa.

DE csak 1 kör... és egy tovább a dara jahh :thumbdown:

Jelenleg van egy kis hullámvölgy alja a játékban - de így legalább lehet mást is tenni...

Ilyen is kell...

Legyen még egy kv

Idén év végéhez közeledvén lesz 10 éves az ika pályafutásom.

A GF igazán meglephetné az ilyen öreg motorosokat a 10. év fordulójukon - valami hasznos ajándékot ne nekem kelljen már javasolnom :/

DE ne ragadjon le a 10 (ambrós kupon) számnál

10 napig 10 óránként 10 ambró - nahh az már valami

311

312

313

314

Kakaózással lett zárva a bugos téma - semmi más nem lett felvetve

KIVÉVE egy kis élcelődés - amit Némó egyből provokációnak vett volna - mondván létra kell ha nincs ágyú a falhoz..

Név sem volt megemlítve ... és elindult megint a kakaós téma

AZTÁN

Vetette fel Némó, hogy amúgy Opi hazudik, nem úgy volt, ferdítés stb

A maci lányok szőrösek - még ezt is próbáltam viccesnek felfogni a reagálásomban (mondván elegánsan bundát viselnek)

Némó aztán fröcsögni kezdett.. kiállítva a bizonyítványt ismét magáról. És még a mi világképünkkel van a baj? <X

Lehet nem kellene vele foglalkozni - de mikor családomat is emlegeti, hazugnak titulál - és nem kívánok most minden sértést újból felidézni - akkor nyilván reagálok rá. Rám jellemző módon mondjuk ilyent is írva:

Most már megint túl komolyra fordult a dolog. Arra kérlek, csak lazán próbáld meg Te is - mi is azon vagyunk, hidd el. Akkor az lesz ami miatt mind itt szeretnénk lenni: JÁTÉK

Köszi, és a dupla kakaódat a macik állják. Mézzel ízesítve természetesen...

Most nehogy az legyen, hogy újra kezdek bármit is ... Mivel türelmességem immár a csodával határos vala, ezért fizetem a masszőrödet Némo, sőt egy bögre kakaót is.

Marra meg tesz ide egy like-t , ezért hozzá még ki is küldöm - kap egy svéd masszázst a medvék kontójára

Én - elszegényedvén - csak szódát kérek

ÉS

Megyek valamit/valakit fosztani ^^

HMMMM

VALAKIT :D

V A L A K I T :cursing: