Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Mindig van valami dráma, bár mivel a dráma az ógörögöktől származik, és elvileg - a maga módján - az Ikariam is, így találó, hogy nálunk ilyenből sok legyen. Persze inkább próbáljuk a komédia, mint sem a tragédia műfaját erősíteni :)

Egy diópálinkát elfogadok, ma is hemzsegtek a covixosok és egyéb légúti vackokkal rendelkezők. Kérek is egy gyógykombót, mielőtt összeszedném tőlük.

Mindenki a vendégem egy gyógykombóra, szükségünk lesz rá :D

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Nálunk a törpeőrök nagy százaléka a "covixosok és egyéb légúti vackokkal" küzdők sorába tartoznak. Élükön a Fővájárral. Csoda lenne, ha megúsznám. Szerintem.

Kérek egy laudest.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Kell néha egy kis rosszalkodás;)

Sajnos tudta ki gyűjt és elvitte , de már az arany miatt se nyomjuk a pontokat....ha észrevettétek volna :(

Egy nagyon finom itóka jöhet..........hát nem tetted meg de hátha még össze jön ;)

Ladym,h ment a felelet:?:

Te kaptál virgácsot Gro:?::?:

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Szépet!

A felelet. Mondhatni megbuktam. Ugyanis dezertált az agyam, olyan fáradt voltam. :sleeping: A nevemre épp emlékeztem, de arra már nem, amit előtte fél órával 5x átolvastam. Ez van. Az előző 2 ötös lett ugyanennél a tanárnál. A mostanit meg felejtősbe tesszük.

Kérek egy pohár vizet, most ettem némi sósperecet.....

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Sajnos tudta ki gyűjt és elvitte , de már az arany miatt se nyomjuk a pontokat....ha észrevettétek volna :(

Volt, aki kifejezetten neki gyűjtött! :)) De nincs ezzel semmi gond! :) Egyetlen szövi sem tartozik 100%-osan "ide", vagy "oda".

Te vártad a virgácsot? ;)

Hennessy V.S.O.P? :) Meghívhatlak rá?

• A felelet. Mondhatni megbuktam. Ugyanis dezertált az agyam, olyan fáradt voltam. :sleeping: A nevemre épp emlékeztem, de arra már nem, amit előtte fél órával 5x átolvastam. Ez van. Az előző 2 ötös lett ugyanennél a tanárnál. A mostanit meg felejtősbe tesszük.

Ne is legyél eminens! ;)

Sajnálom!

Legyek gavallér és legyen bubis? :)

• Eminens biztos nem leszek. De senki nem fogja kérni a papírt. Eddig sem kellett. A törpöket meg épp nem hatja meg, hogy nem tudtam a pedagógia fogalmát és célját. ;)

Jöhet az a bubis.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Eminens biztos nem leszek. De senki nem fogja kérni a papírt. Eddig sem kellett. A törpöket meg épp nem hatja meg, hogy nem tudtam a pedagógia fogalmát és célját. ;)

Jöhet az a bubis.

Az nem egy olyan dolog, aminek tökmindegy mi a fogalma, vagy ért hozza az ember (függetlenül attól, hogy magáról a pontos definícióról lövése sincs) vagy nem (hiába tudja definiálni)?

A definíciók és társaik csak addig hasznosak, amíg a megértést segítik, utána már nagyjából a felesleges kategóriába tartoznak.

Legközelebb szuper lesz majd minden, hajrá Ladym :)

Zsum, ha kaptam is virgácsot, az elveszett a postán :D

Egy kávét kérek, meg egy gyógykombót :)

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

• De, pontosan olyan dolog. ;) Eddig (2009 óta) definíció nélkül is boldogultam. Szerintem nem ront vagy javít a helyzeten, hogy már esetleg a jelentést is tudom (vagy nem). Nem mellesleg volt már nem egy olyan eset, amikor hangosan megjegyeztem, a törpök nem olvassák a szakirodalmat miként kellene működniük, ebből kifolyólag nem kellene általánosítani a törpöket. Van akinél beválik a tanult módszer és van, aki tojik a könyvre, mert Ő pont másképp van bekötve.
    Van egy kolléganő, évtizedes tapasztalattal és nem egy felnevelt törppel, meg egy szuper jól nevelt idősebb gyermekkel. A fiatalabb saját törperősével vért izzad. Mert a fiatalúr pont nem olvasta anya könyveit.

Kérek egy pohár bubist.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• VAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!<3

Végre ez is eljött! A törpökre vigyáznak a felmenőik, mi pedig 3 hétig a bánya közelébe sem szagolunk.:evil:

Kérek egy pezsgőt!:sleeping:

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Sziasztok!

Mivel nem leszek net közel...vagyis remélem -így most jöttem olvasni és......

Nagyon Boldog Új Évet kívánni mindenkinek!

Pezsgőt még pedig juszt is oroszt.....mert azt szeretem :P

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara

• Sziasztok!

Csak jöttem boldog új évet kívánni, aztán rohanok is tovább :)

Pezsgőt mindenkinek!

• Atya Ég!!!!

Azt hittem eltévedtem.......de nem :(

Ilyen rég voltam erre??

Akkor egy szörpöt kérek ,az lesz jó a palacsintára :)

Leporoltam ,felsöpörtem ....jöhettek!

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara