yeni dünya haritaları varmı.
son açılan serverlardan birine girip keşfini yapabilirsin. sanırım sadece alphada oynadın
yeni dünya haritaları varmı.
son açılan serverlardan birine girip keşfini yapabilirsin. sanırım sadece alphada oynadın
4 yeni sunucu yerine eski birleşme gibi mi olacak?
Yine kendi bildiklerini yaptılar birleşimde sunucuların özelliklerinde herhangibir olumlu değişme olmadı hatta bence aynısı lütfen kendinizi yormayın ne yaparlarsa mecbur uyuyoruz. Keyfinize bakın sağlıcakla kalın
GP depoları oyunu resmen terörize ediyor. Herkes nükleer güç gibi eklinde depo bulunduruyor. Server birleşmesi oyuna katkı sağlar hareket getirir fakat oyuncular tatildeyken dahi orduların giderlerinin devam etmesi GP depolarının önüne geçerek herkesi açık hedef haline getirir ve ittifak savaşları mümkün olur.
Ayrıca bir çok oyuncu bu GP depolarını bug yaparak yükseltti. Bir kısmı şikayetler sonucu banlandı bir kısmı ise aradan sıvıştı. Bu GP depolarındaki askerleri terhis ederek kaynağa çevirip harcıyorlar. Oyun acilen bunun önüne geçmeli. Göz göre göre yıllarca emek vermiş oyuncuların emekleri hiç oluyor.
Valla dostum Tatile alma olayını dediğin gibi ve birçok parametre dahilinde düzenlenebilir ama bu konuya pek değinen yok sanki Tem sorun birleşim gibi yansediliyor sinir oluyorum. Gp deposu olan başımıza ağa paşa kesiliyor bu hiç kimsenin hoşuna gitmiyor. Asker gemiyi çekiyor herkes savaşçı oldu mübarek eskiden basım yapardın ne emekler çekerdin şimdi iki dakikada altın çek asker gemi al haydi savaşa kollaktifliği de öldürdü. Artık savaşanlar bile belli başlı kişiler 100 kişilik ittifakta 5 kişilik katılım kollektifliği de çok etkiledi ve tadı tuzu olmuyor pek savaş olsa bile biz çok yazıyoruz ama dinleyen bu fikir olabilir gerçekten diyen olmadığı için artık ne olursa razıyız moduna geçtik.
Birleşme öncesi (şimdi arka plana aldılar herhalde) gelecek Canavarlar güncellemesi dediğiniz şeyi çözecek olabilir belki de.
Birleşme öncesi (şimdi arka plana aldılar herhalde) gelecek Canavarlar güncellemesi dediğiniz şeyi çözecek olabilir belki de.
Pek ihtimal vermiyorum Canavarlar güncellemesini ödüllü bir etkinlik olarak görüyorum canavara ne kadar hasar verirsen veya na kadar mücadele edebilirsen o kadar ödül gelecek bence çünkü bina masrafları aşırı olmaya başladı bu yüzden bu açığı burdan kapatmaya çalışılacak gibi
İlk açıklananlara göre 1. dünya için sülfür ve kristal şehirlerimi mermere taşıdım ve tabiki ikariam durur mu hemen karar değişmişler. İyileştireceklerine daha da kötü bir halde yeniden düzenlemişler dünyaları. Şu oyun kadar oyuncuyu mağdur eden başka oyun yoktur.
1 yıl altında olan sunucuların birleşmemesi gerekiyor normalde.
Happy Hour gelince bile 1 yıl altındaki serverlara bonusu tam kullandırtmıyorlar.
Ama iş birleşmeye gelince daha server 1. sinin 10-15m oldugu serveri 15 yıllık serverlar ile birleştirecekler.
İşte ikariamın mantığı bu kadar.
Gelde oyna şimdi bu saçma oyunu
ben yeniyim gp deposu tam olarak ne demek. okudum ama ne dediğinizi hiç anlamadım
ben yeniyim gp deposu tam olarak ne demek. okudum ama ne dediğinizi hiç anlamadım
Bir çok oyuncu Kara ve Gemi ordularını tek bir hesaba aktararak ve tatile almak suretiyle hem biriktiriyorlar hem de tatile alarak saatlik masraflarını durduruyorlar ki ordu oyuncuyu terk etmesin. Bir süre sonra ordu biriken hesaplar ittifakların nükleer gücü gibi bir kenarda duruyorlar. Avantajı savaşlarda sürekli oradan oyunculara ordu aktarıyorlar yeni asker üretmekle uğraşmıyorlar.
Ama birde şu yönler var ; İttifak yetkilileri sürekli depo için diğer oyunculardan asker veya gemi üretmelerini ister. Üreten oyuncular savaşa hazırlandıklarını düşünürler. %10 luk yanıyla doğru fakat daha çok bu orduları yüksek puanlı oyuncular terhis ederek kaynağa çeviriyorlar veya satıyorlar kendi veya başkalarının gelişimlerine destek sağlıyorlar. Kolay yoldan kaynak işte. Diğer ittifak arkadaşlarını haberleri dahi olmadan sömürüyorlar, sömürülenlerde bunları savaşçı ve delikanlı sanıyorlar. Bunun bir çok örneği var.
Server birleştirmektense en önce yapılacak şey Ordu Depoları yani GP depolarının önüne geçmek. Bunu yapmak o kadar kolay ki. Tatile alınan hesaplarda kara ve deniz ordularının altın masrafları durmadan devam edecek. Şirket bunu yaparak tüm ittifakların ellerinden nükleer güçlerini almış olur ve savunmasız hale getirir. Ne zaman GP depoları furyası pik yaptı o zaman oyun yokuş aşağı gitti. Bunu strateji oyunu oynayan herkes anlar. Server birleştirip 2 ay akabinde tekrar açarak hiç bir yere gelemez. 2 GERİ 1 ileriye döndük. 2008 den bu yana oynayan bir oyuncu olarak sayısız ticket açtım öneri olarak ama maalesef oyuncuların söyledikleri dikkate alınmıyor.
gp için blrde bug var. oyun açığı.barbarlara gönderilen filoyu geri çekip mevcut filoyu ikiye katlıyorsun.gerçi gp depoları işe yarıyor.kimse saldırmayı göze alamıyor.hades ve ada konumları nedeniyle tam bir savaş olamıyor.adaların birçoğu multilerle kapalı.yanaşamıyorsun adalara.sonuçta savaş olmuyor.