Posts by EnD Of ThE LiNe

İyi günler arkadaşlar. Tanrıların mabedi'nde tanrı değiştirmenin etkisi kaç saat sonra ortaya çıkıyor ?

Misal bir şehrimde aktif pan tanrısının kutsamasını fazla altın üretimi için plütona çevirdim ama altın üretimine etkisi olmadı. Bu etki ne zaman sonra ortaya çıkar.

Hem şehirleri değiştireceksin hem de plüton sıfırlanmışsa yanlış değilsem 1000 iyilik basman gerekir sadece şehirden değiştirmeyle olmaz.

Lobi den forum a giriş var. Onu da kaldırırlar mı , ne dersin? Oyunları da kapatırlarsa çok güzel yöneticilik yapacaklar.

Yukarıda badidol şöyle bir laf etmiş " Rakiplerimizin çoğunun artık forumları bile yok." Demek ki forumsuz ikariam hayal ediyorlar.

Oyun tamamen kapatılabilir başka bir oyunda başıma böyle bir durum geldi açıklama yapma ihtiyacı bile duymadılar valla her şeye hazırlıklı olun para musluğu kesilirse oyun kim vurduya gider.

Selamlar. 4-5 tane büyük ittifak var yıllardır legal ya da illegal altın ve general konusunda artık yarışılamayacak noktaya gelmişler. İşin komik tarafı hepsi birbiriyle dost. Tamam dost olun olun da kardeşim nerde yalnız bir oyuncu var, denginiz olmayan bir ittifak var üstüne çöküyorsunuz sırtlan gibisiniz bi de sanki karşınızda insan yokmuş gibi saçma sapan üsluplarla konuşuyosunuz, düşük seviye güçsüz arkasız oyuncuları insan yerine koymamalar v.s. kimsiniz hayırdır siz sosyal yaşamda ne kadar ezik adam var ikariama ego tatminine gelmiş. Sırf gücünüz yetiyor diye insanları oyundan soğutana kadar çileden çıkarana kadar yükleniyosunuz. Sonra ikariam bitti oyuncu yok v.s. diye aynı adamlar geyik yapıyosnuz. Berbat bir oyuncu topluluğu var serverda inanılmaz bir adaletsizlik ve DENGESİZLİK var. Bilmiyorum nasıl çözülecek ama kabak tadı verdi artık. Böyle bu kadar göstere göstere zulüm edilmez.

Ego tatmini tam anlamıyla her şeyi açıklamış

dostum sorunların olabilir, zaman zaman gerek iş yerinde gerekse aile içinde canını sıkan olabilir, bunu yanlış kişilere yansıtabilirsin. özümden biliyorum, senin hatan kadar sana olan yaklaşımımız da hatalı. kasma-yorma özünü bu kadar, boş ver. madem oynamıyorsun burada geçirdiğin zamanı başka eylemlere aktar.

Bu yaklaşım güzel bir yaklaşım yaklaşımın için kendi adıma teşekkür ederim ama tabirler kabalaştıkça benden iyi niyet empati yapmamı beklemesin kimse, geyiğimi yaparım kimse de karışamaz. Forum kimsenin tapulu malı değil

dostum sorunların olabilir, zaman zaman gerek iş yerinde gerekse aile içinde canını sıkan olabilir, bunu yanlış kişilere yansıtabilirsin. özümden biliyorum, senin hatan kadar sana olan yaklaşımımız da hatalı. kasma-yorma özünü bu kadar, boş ver. madem oynamıyorsun burada geçirdiğin zamanı başka eylemlere aktar.

Kitap oku mesela, sosyal aktivitelere katıl git başka oyunlar oyna film izle dizi izle ne bilim arkadaşlarınla gez dolaş havalarda sıcak :D

Bak ama illa da ben burada durucam yazıcam diyorsan seni gerçekten tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum :closedthread:

Teşekkür ederim dostum Başarılarım elbet devam edecek sana da hayatta başarılar diliyorum

Her gün senin için ayrıca girip yazacağım canını sıkma paşam

:D  KAYYUM:D

1 Mayıs İşçi Bayramınız Kutlu Olsun.

Teşekkür ederiz O değil de size yine bir sürü iş çıkmış yeni bina geliyor bir de müzayede çıkmış oyun hiç gelişmediği kadar gelişecek herhalde ama bu gelişimden sonra oyunu bir 30 yıl unuturlar gibime geliyor bakalım görelim

Ne vahim durumdur ki oynamadığın oyunun forumunda sürekli bir şeyleri kötülüyorsun insanları aptal yerine koyuyormuşcasına konuşuyorsun.

Biraz forumda gezindim de OYUNU BIRAKTIYSAN OYNAMADIĞIN OYUNUN FORUMUNDA NE İSİN VAR yazmışsın bir arkadaşa 2 sene önce sen neden buradasın yoksa herkesten gizli gizli oynuyor musun ? ^^

İlgini çekebildiysek ne mutlu 2 yıl önceki mesaja bile baktıysan sana da teşekkür edelim yeri gelmişken doğru söylüyorsun oyun yöneticileri sizi her zaman aptal yerine koyuyor hakkınızı yiyor o zaman aptal değilsiniz de ben yazınca mı aptal oldunuz. Evet sizi her zaman tiye alacağım bu oyunu oynadıkça, bizde söz bir kere söylenir kaypak bir insan değilim bıraktım bitti gitti. Ama sizi tiye almak hoşuma gidiyor çünkü siz bırakamazsınız bu oyunu bütün haksızlıklara rağmen oynamaya devam edelim lütfen İkarimamın bize ihtiyacı var. İkariam bizsiz biz onsuz bir hiçiz. :D

abi tanrılar mabedi ile örsün ne alakası var gözünü seveyim ya.

Tanrılar mabedinde hephaistos var. Örs de hephaistos var. Aynı versiyonda ikisinde de değişiklik yapılıyor. Sen ne anlardın? Kaldı ki bu yabancıların dillerini çevirirken tam çeviri yapılamıyor. Siyasette bile ABD başkanları için günlerce öyle mi dedi yoksa şöyle mi dedi tartışmalarını yaşadık. Ha sen çocuktum o günleri bilmem dersen başka :P

Na içiyorsanız bana da lazım

şuan savaşlarda etki ediyor mu bu geliştirmeler yoksa gelecek versiyona mı hazılık yapıyoruz. bu geliştirmeleri oyunun savaş mantıgını iyicene bitirecek sanırım

Hesaplarla denenmesi lazım ki çoktan başlamışlardır deneme yapılıyordur yine deneme yanılma yöntemi ile açıklama yapılmadan güncellemeyi çözümlememizi istiyorlar çok sağolsunlar bizi düşünen kıymetli yöneticilerimiz

BU YÜKSELTMELERİN BİR SONU VAR MI? NE ALTIN KALDI NE MADEN, SİZ NE DURUMDASINIZ?

Bir 15 yıl daha oynayasınız diye yapıldı zaten oynamaya devam güzel kardeşim 15 yılda daha neler birikir canını sıkma ama yine atı alan üsküdarı geçer size ahkam keserler bunu engellemenin bir yolu yok malesef

yoruk Hiç güleceğim yoktu nerdesin dostum üzülme ama yenmekte yenilmekte var. 😂 Bende üzülürüm sonra bak, sende çok zeki çıktın helal kardeşime bu zeka ile fazla yaşamazsın gibi 😂