1 Mayıs İşçi Bayramınız Kutlu Olsun.
Teşekkür ederiz O değil de size yine bir sürü iş çıkmış yeni bina geliyor bir de müzayede çıkmış oyun hiç gelişmediği kadar gelişecek herhalde ama bu gelişimden sonra oyunu bir 30 yıl unuturlar gibime geliyor bakalım görelim
Ne vahim durumdur ki oynamadığın oyunun forumunda sürekli bir şeyleri kötülüyorsun insanları aptal yerine koyuyormuşcasına konuşuyorsun.
Biraz forumda gezindim de OYUNU BIRAKTIYSAN OYNAMADIĞIN OYUNUN FORUMUNDA NE İSİN VAR yazmışsın bir arkadaşa 2 sene önce sen neden buradasın yoksa herkesten gizli gizli oynuyor musun ? 
İlgini çekebildiysek ne mutlu 2 yıl önceki mesaja bile baktıysan sana da teşekkür edelim yeri gelmişken doğru söylüyorsun oyun yöneticileri sizi her zaman aptal yerine koyuyor hakkınızı yiyor o zaman aptal değilsiniz de ben yazınca mı aptal oldunuz. Evet sizi her zaman tiye alacağım bu oyunu oynadıkça, bizde söz bir kere söylenir kaypak bir insan değilim bıraktım bitti gitti. Ama sizi tiye almak hoşuma gidiyor çünkü siz bırakamazsınız bu oyunu bütün haksızlıklara rağmen oynamaya devam edelim lütfen İkarimamın bize ihtiyacı var. İkariam bizsiz biz onsuz bir hiçiz. 
Büyük amelesin gerçekten.
Ayrıca senin mesajlarına bakmak için neden 2 sene öncesine gideyim sadece sana denk geldim.
Şimdi lafının adamı ol da yol al biraz tabi daha kendi dedigini yapamayacak biriysen ne olduğuna ben karar vermeyeyim zaten kendin coktan dile getirmissin o mesajında 
Git de kendine neler yazdığını oku. Okuduktan sonra da tekrar yazacağını düşünmüyorum.
GECENİN BİR YARISI OYNAMADIĞI OYUNUN FORUMUNU TAKİP EDEN AMELE SENİ