Posts by BiLGeMeN

• Bu arada kur farkının sebebi dünyadaki her olayla birlikte dalgalanan bir ekonomiye sahip olmamız. Üç kıtayı sınırlayan bir yerde olduğunuzda olan budur.

Umarım kaba davranmamışımdır.

Resim.png

Nosorog bunu seviyor.

Yukarıda aynı oyuncuya bunları yazdın. Bizim ekonomimiz dünyanın en kötü ekonomisi olabilir. Ancak bir yabancıya , bir Türk düşmanına Türkiyeyi ve ekonomiyi kötüleyemezsin. Yazdığından dolayıda nosorog seni sevmiş.

ondan özür dilememiz gerekiyor olabilir mi acaba?

Tam tersine onun bizden özür dilemesi gerekiyor. O kişi Türkler dünyanın en pisliğidir yazdı. Sonra yazdığının türkler kısmını badidol sildi. Şimdi ben Türklere hakaret etmedim ırkçılık yapmadım diyor. Sen onu n yazıp, badidol un yazdığı kısmı ve zamanı görmedin. Sonradan dahil oldun. Eğer o kişi kuraldışı bir hareket yapmasa , hakaret etmese ben olaya müdahele etmem. yyoruk tepkisinde haklı yanlış yaptın. Bende de farklı kanaatler uyandırma.

No, no, in your first posts you said "Turks are the scum of the world". Badidol deleted the phrase "Turks". Now you can't say I didn't make any racist statements.

The reaction was given for that reason.

Your problem and complaint, as far as I understand, is due to the attitude of the ikariam administration in the merge and ambrosia. Then directly address the ikariam administration. Stop racist statements. There is a very easy way for this in the ikariam administration. The problem will be solved when the BG coma contacts you because of your racist statements and behaviors and permanently removes you from the game.

FastFooD , PannaCotta Yukarıdaki olay EN forumda oyuncunun hakareti ve benim müdahalem sonucu yaşanmıştır. Yine forumdan , forum yöneticilerine şikayet edilmiş işlem yapılmamış. Sadece Badidol, sözde oyuncuyu uyardı. Türkler dünyanın pisliğidir lafında sadece Türkler kelimesini silip diğer hakaretleri bırakmıştır. Edit olarakta Hamamböceği tabiri iyi niyetli olsada bu sayfada kullanılmasını kabul etmiyoruz gibi ifade kullandı. Oyuncunun ırkçı söylemlerini görmezden geldi. Bundan cesaret alarak hakaretlerine özür diliyorum, Hamamböceği daha adil bir hayvandır. O hayvanı örnek göstererek özür diliyorum diyerek hakaretlerine devam etmiştir.

Bende tekrar kendisini uyardım. Bir oyuncu size oyunda zor anlar yaşatabilir. yada şahsınıza kötü söz söyliyebilir. Ancak siz o oyuncu üzerinden bir millete hakaret ederseniz , tıpkı oyunda olmayan, eş, çocuk, kızkardeş ve annebabaya hakaret gibi algılanması gerekir. Hem ırkçı bir söylem hemde 3. şahsa hakaret var.

Tabi yukarıda arkadaşımızın bahsettiği gibi Türkler söz konusu olunca hakaret edilebilinir. İkariam Yönetimini bu tutumundan dolayı protesto ediyoruz.

Yapay zeka, antik yunan, roma ve bizans dönemlerini karıştırmış. Hatta istanbul feth edilmiş Ayasofia ya iki, minare eklenmiş. Kadıköy haydarpaşadan, Cankurtaran a köprü ilginç

Galata kulesi yok ama o olmadan olmaz.

Ikariamı satın almak istesek ne kadara verirler.

Aramızda para toplayıp alalım oyunu istediğimiz gibi bir oyun yapalım takılırız.

Galata kulesi o yarımadada değil. haliç in karşına galata köprüsü ile kurulması lazım. Evet oyunu alırsak kuleyi ve köprüyü ilave edelim.

badidol warned you. I closed the topic at that moment. However, you insist. A player can do the wrong thing to you in a game. He can make personal insults. He can force you in the game. If you insult a nation based on what that person did, it is racist speech. I do not know your nationality. I cannot insult a society based on you. Just like insulting another player in a game is like insulting and insulting a family member who is not in the game, such as a mother or father. No, I am not stooping to your level. From my point of view, the topic is closed.

Korku riske bağlıdır. Elinde 1 milyon kaynak bulunduran oyuncu yağma yerse 1 milyon kaybeder. Onu yağmalayan küçük oyuncunun deposunda ancak 200 gemilik kaynak bulursun. Yağmalanmaktan korkusu yok. Koca koca ittifaklar, Alphanın thor u bile 1. sunucuya gitti

racist discourse

Move from there to avoid bad dreams in the scary night. I felt prejudiced and contemptuous towards Turkish players in your article. Every player can play anywhere.