şehir sıralamasını ve binaların yerlerini değiştirme işlemlerini ayrıntılı açıklayabilirmisiniz. ikisinide yapamıyorum
Aslında (giriş yap demeye başlamış) ilk posttaki linkte ikisinin de video anlatım vardı.
sağolun cevaplar için...
şehir sıralamasını ve binaların yerlerini değiştirme işlemlerini ayrıntılı açıklayabilirmisiniz. ikisinide yapamıyorum
Aslında (giriş yap demeye başlamış) ilk posttaki linkte ikisinin de video anlatım vardı.
sağolun cevaplar için...
Display Moreşehir sıralamasını ve binaların yerlerini değiştirme işlemlerini ayrıntılı açıklayabilirmisiniz. ikisinide yapamıyorum
Şehir sıralamasını 4 şekilde yapabiliyorsun. Yaş a göre: yani şehri kurduğun tarihlere göre, isme göre: alfabetik, koordinatlara göre : Aynı ada üzerindeki şehirlerin sıralaması, Birde biraysel sıralama var. Bireysel sıralamada tıpkı arkadaş listelerini yukarı kaydırdığın gibi sıralayı istediğin şekilde yapabiliyuorsun. Bu işlemleri oyunda seçenerkler bölümü var oradan yapıyorsun.
Bina yerleştirme , oyunun şehir görünümde solda binaları kaydır bölümü var. oraya tıkladığında bir pencere çıkacak ve değiştirmek istediğin binanı üzerine gelip mausu sol tıkla ve şehri değiştirmek istediğin bina üzerine kaydır. işlem sonunda açılan pencerede kaydet bölümüne tıkla işlem tamamdır.
Bunun için ekran görüntüsünü önceden % 80lere düşürürsen tüm binalarını görebilirsin.
teşekkür ederim
4 çok kalabalık olur tüm adalar dolar kimse kıpırdayamaz savaş olması çok zor...
gp için blrde bug var. oyun açığı.barbarlara gönderilen filoyu geri çekip mevcut filoyu ikiye katlıyorsun.gerçi gp depoları işe yarıyor.kimse saldırmayı göze alamıyor.hades ve ada konumları nedeniyle tam bir savaş olamıyor.adaların birçoğu multilerle kapalı.yanaşamıyorsun adalara.sonuçta savaş olmuyor.
66 kargo gemim var.tek yağmada 3.300 000 malzeme alır.
yeni dünya haritaları varmı.
mevcut adalardaki tapınaklar gibi aynı mı olacak.yada mermer adasında örs sülfür adasında pose gibi farklı adalar olacak mı.
taşıdığımız şehre 5 aylık kilit atılıyor.şehri tekrar başka yere taşıyamıyoruz.buna bir çözüm olmalı.gf şehir taşıma satışı yapamaz bu şekilde.oyun operatörleri bir çözüm bulsa daha iyi olacak kilit sistemine...
bir daha görmeyim benim şehirlerimin etrafında.göstek kmenemu anlamam.fena olur.....
epsilon ve omega birleştirselerdi iyi olurdu.az server bol savaş.
Geri dönen hesaplar meselesinde yine arkadaşa sordum.
698 hesap olmuş.
ares3 serverında çok dönüş oldu.düşük puanlı epey hesap dönüş yaptı
eski serverlar güçlü ittifaklar var.hazır 200milyon gp.basarlarsa 200milyon gp daha olur.savaşmak çok zor bunlarla..kimse gelemez.
ares server gayet güzel.bol savaş
en ares server taşınma olacak mı
hedef serverlara taşınma yarın mı
Hedef sunucuda 2 adet +30M puanlı hesabım var ip bağlantılı
taşımak istediğim hedef sunucularda da ilk 50 girdiği için ambrosio ile taşıyamıyorum
Silmek zorunda mı kalacağım
iki ayrı hat lazım.biri tel olur.diğeri sabit internet olur.
sayın globalpower keyifle takip ediyorum.herşeyden ayrıntılı haberiniz var.nasıl oluyor.
Bütün adalari örse cevirip herkesi tek servera atin gitsin ya. Yesin millet bir birini
birlesme gelsede söyle agiz tadi ile kavga etsek forumda
savaşlar başlasada hareketlensek.