Display More
Ayda yılda bir savaşa katılınca ben
Display More
Ayda yılda bir savaşa katılınca ben
Dengenin şımarıklığı avengersı kurduracak zelusa
hemende dengenin arka bahçesine kaçırmış hesapları hiç şaşırmadım nerde bi ali cengiz oyunu var arkasında denge zelusta
badidol Turkish moderator "luck" making unjustice desicions and acting like a bully. He is saying what ever he wants and when someone says something about it he just deleting his comment and ignore the answerer. He gives no right to answer us. Is this place of his play ground? Or place that he can satisfy his ego? And i know, if i report him it would be never reach to you. So i just wrote here and tagged you.
I am not the TR CoMa, so it doesn't have to reach me.
FastFooD is the TR CoMa. And support matters should be handled in support anyway.
Never mind then. We can't find justice with turkish admins.
badidol Turkish moderator "luck" making unjustice desicions and acting like a bully. He is saying what ever he wants and when someone says something about it he just deleting his comment and ignore the answerer. He gives no right to answer us. Is this place of his play ground? Or place that he can satisfy his ego? And i know, if i report him it would be never reach to you. So i just wrote here and tagged you.
Sadece benim yorumlarım niye silindi madem öyle komple sil millet istediğini söylesin söylesin beğenmediğiniz cevap bile veremesin. Alın forumunuzu da başınıza çalın.
Biraz gergin görünüyorsun.
Lan tüm yorumları sildin bunu niye bıraktın hahahahahaha
Sadece benim yorumlarım niye silindi madem öyle komple sil millet istediğini söylesin söylesin beğenmediğiniz cevap bile veremesin. Alın forumunuzu da başınıza çalın.
Oyun bitmiş birilerinin tekeli gibi bir şey olmuş ne rakabet ne dostluk var çıkmışsınız taktik falan filan en kral taktiği bilsen kaç yazar 2 m gp'yi çeker ışın atar seni madara eder. Eğer depon yoksa varsa da gece aksiyon atıp sana caka satar. Yok aksiyon attım da yok şu kadar balonunu füzeni kestim diye yani şu oyunu kafanızda o kadar büyütüyorsunuz ki anlam veremiyorum. Hakkınız, bir çok bug ile ihlal edildi. Sesinizi kestiler kimsenin gıkı çıkmadı. Yani buraya ne yazsanız boş hala taktik diyeni görünce kahkaha atasım geliyor oyun biteli çok oldu. Taktik filan hikaye zaten şu vakitten sonra da bilmeyen de bilmesin ne yazar...
Madem bitti oyun niye buradasın ve yorum yapıyosun bırak oyunu çek git palyaço gibi adamlarsınız. 1 paragraf karamsarlık kasmış yorum yapmış bi de hahahaha. Birileri bu oyunu oynuyor ve oynamaya devam edecek. Gpyse gp ekipse ekip biz 100 buhar fazla kesip mutlu olucaz oldu mu belki bu kadar çıkıntı ve cins olmasaydınız sizin de olurdu.
ben böyle öğrendim savaşmayı, dayak yiye yiye. o da öyle öğrensin yoksa oyun oynamanın bi anlamı yok. bahsettiğin gibi savaşmayı öğrenmek, sınavda kopya çekmek gibi bişi yada hocanın soru cevaplarını sınıfa dağıtması gibi.
Daha saçma bir yorum okumadım şu sitede.
Selamlar, savaşla ilgili rehber bulamadım bence yeni oyuncular için büyük bir eksik. Eski kurtlardan biri böyle bir rehber hazırlasa çok güzel olur. Doldur boşalt nasıl yapılır, birimler kaça bölünür, bilmiyorum forumda konuşulması legal mi ama işte cephane bugı falan nasıl yapılır v.s. anlatıldığı ayrıntılı bir rehber.
Display MoreYahudi ile İsrailli farklıdır. Yahudilik dindir. Türk yahudilerde vardır. Kürt ve Arap yahudilerde vardır. Rus ve Alman yahudilerde vardır. İsrail, yahudilerin bulunduğu devlettir.
Bu konu çok karışık Hocam.
Yahudiliğin bir ırk, Museviliğin ise dinleri olduğunu belirtenler,
Yahudiliğin hem bir ırk hem de etnik bir din olduğunu söyleyenlerde.
Yahudi bir arkadaşım vardı, biz İshak'ın on iki çocuğunun soyundan gelenlerdeniz (aşkenaz) diğerlerinin çoğu sefarad yahudileri derdi.
Alt dallarında ibrani kökenli olanlar, diğer etnik gruplardan olanlar.
Kendi içlerinde de tevrat ya da talmudist olanları var.
Doğrusu 2.si aslında. Yahudilik bir etnodindir. Musevilik diye bir şey yoktur bu sadece bizim Türklerin uydurduğu bir kavramdır. Yahudi anneden doğmayan kimse yahudi olamaz. E peki ne olacak geri kalan 8 milyar insan derseniz onlarda Hz Nuh'un 7 emrini takip ederek Nuhi olabilirler.
Bende yan sekmeden denemiştim ama izin vermemişti oyun. Bende örnek şehrin telefonla fotosunu çekip ordan bakarak yapmıştım. Çok talihsiz olmuş sizinki, geçmiş olsun.
Hi badidol
We can't use Turkish Characters(like ğüşçö) in our nick names or city names... Also we can't write anything in our short description... We want it fixed.
Arkadaşlar selamlar, yeni serverlarda referanssız üye alımı yapan ittifaklar bence ilanlar açmalı. Benim gibi eski serverdaki ittifakından bağımsız hareket edip yeni serverda farklı dünyaya geçen birçok arkadaş vardır eminim, nitekim ittifaksız çok fazla oyuncu görüyorum.
Altını çok olan kazanır
It is a general rule of the internet. Anyone can experience racism except Turks... If the same treatment were given to a German person or a Jew etc... Badidol would throw an atomic bomb on him. End of the day Orwell was right. "All animals are equal, but some animals are more equal."
İnternetin genel kuralıdır. Türkler dışında herkes ırkçılığa uğrayabilir. Aynı muamele bir almana veya yahudiye çekilse badidol adamın üstüne atom bombası atardı. Ne demiş orwell "bütün hayvanlar eşittir fakat bazı hayvanlar daha eşittir".
Eee 4e kimse gelmemiş nerede o 4te yer bulamayacaksınız ana baba günü olacak diyenler. Herkes asıyo kesiyo ama yine hepsi 2ye gitmiş 😁
Kesinlikle katılıyorum. Barbarlara iyileştirme gelmeli.
Arkadaşlar sunucuların önde gelen ittifakları nerede olacak bilgisi olan var mı? Birde eskiler yine oldschool 1. svde mi toplanır yoksa 4e mi geçerler? En aktif, çekişmeli ve kalabalık neresi olacaksa oraya geçmek istiyorum. Birde siz nereye neden geçmeyi planlıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim iyi forumlar.