Posts by gryffindor

Kardes ne ağıt yakmissin ^^ Ittifak gp hesapliyorsun da ittifak oyuncu sayisini da hesapla bari.Bizimkiler hakliymis cidden 3.kisi gelmesin savasi bitirip giderler dediler,gelmedik bizde ^^ Neyse sen git biz geliriz yakinda tepenize ;)

Herkes zelusda neler olduğunu biliyor. Ancak diğer sunuculardakiler bilmiyor. Aslında yorum yapmak niyetinde değildim. Bu sayfanızda enson sizi tebrik etmiş, Denge ittifakına bir uyarı yapmıştım. Yaptığım yorumun özü şu idi. GP ve Altın yönünden büyük ittifaklara zayıf , çiftçi ve savaş ile ilgisi olmayan oyuncular girer. Kendilerini korumak için. Bu oyuncular ittifaka güvenip şımarık hareket eder demiştim. Bu yorum DENGE ye değil. Genel bir yorumdu. Şimdi fark ediyorum ki DENGE gerçekten Büyük ittifakmış. Onlarlada savaştık. Dişi diş savaştık. Yenildik. Hiç rapor asmadılar.

Bilhassa Hükümdar şehirlerime geldi. Kendisinden tek ricam oldu. Adada bayan arkadaşımız var. Onun haricinde tüm şehirleri alabilirsin dedim. Gerçektende o bayan arkadaşımızın tek şehrine dokunmadı. Bir çöp dahi almadı. Bu delikanlılığı gösterebildi. O yüzden DENGE oyuncularından Ve Hükümdardan özür diliyorum. Joker e gelince o bahsettiğim bayan arkadaşın şehirlerine saldırdıklarında ve yağma attıklarında karşı saldırı ve savunmaya geçtik. Hiç diplomasiyi işletmedim. Çünkü haklı savunma yapıyoruz. Bu savaşta yenilebiliriz. Yağma da veririz. Ancak savaşı efendice götürmek en iyisi. Kaçtılar korktular tarzı paylaşımlar hoş değil. İttifakım sizleri yeterlice tanımaz. Ama ben hepinizi tek tek tanıyorum. Taa omega dan.Omegadaki Joker böyle değildi. Yine de içinizde ricamı kırmayan arkadaşlarınız da var. Dostça birbirimizi kırmadan savaşmak en güzeli.

Herkes kendine yakışanı yapar bu alemde.

I totally get where you're coming from - it's super frustrating when someone keeps breaking the rules and nothing seems to happen. Just a quick reminder though: discussions about bans or punishments aren't really allowed on the forum - these things have to go through support. I know waiting days for a reply sucks, but unfortunately, that’s the only official way. Fingers crossed they take action soon!

At least 10 tickets have been opened as a whole alliance. But no return or punishment was given to this player. We think it is due to intensity, I think there is no other possibility. After all, the rules are clear and explicit. The punishment is clear. We are waiting patiently.

You have to report the account ingame - Kikoguns

Hello dear forum people

This friend, whose photos and nickname I added as photos on the Pangaia 5 server, has been trying to sell his account for a week.

Account selling is always prohibited in this game.

But strangely enough, it continues without any punishment.

There has been no response to the tickets we opened for 6 days. There is not even a response. Please, I invite my dear admins to duty.

badidol

threea

Reporting any ingame rule violations is restrticted to the game REPORT button and is not allowed in the forum - Kikoguns

ikariam Tr nin onlarca sorunu problemi varken başka oyunlarda muhabbet ediyor oyuncular ile. Keşke Tr oyuncularının sorunlarını çözmeye çalışan bir yöneticimiz olsa :)

Güncellemeden sonra malzeme kamplarına verdiğimiz Vasıfsız işciler (Kırmızı) ertesi gün geri geliyor üretim vs düşüyür bir bug mu var ?

PannaCotta  Luck  FastFooD

Hızlı bir ekleme: tarafımızdaki bir dikkatsizlik nedeniyle, düzeltme bakımından sonra ek ekstra işçilerinizi bir kez daha yeniden atamanız gerekecek. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Anladığım kadarıyla düzeltilmiş ve son kez tekrar atadık doğru mudur?

DELİ ekibini tebrik ederim kılıçları keskin olsun.

Klasik tarla gücü ittifağı çıkışları bunlar. Yaklaşık 2019 yılından beri tanıdık.

Önce 1-2 yağma raporu 1-2 savaş raporu atarlar.

Sonra köteği sağlam yemeye başlayınca kafalarını kuma gömerler.

Kumdan kalelerinde sessiz sessiz takılırlar foruma giremezler.

Gelen vurur giden vurur.

Pompişikom ve ospirik osmanımın yine dilleri uzamış.

Şevket vurur şamarı susturur herkes rahatına baksın.

Aksini düşünen varsa çok değil 6-7 ay önceki raporlar asılı kapı gibi duruyor :D

Umursamıyorlar ve çözmek için bir çabaları yok.

Daha önce kaç kere konu açıldı, ticketler açıldı.

Bu problemi önemsemiyorlar nedense.

Merhaba kolay gelsin,

Geçen gün ödemeyi para birimi olarak TL gösteriyordu hatta gladiatus'ta öyle ödeme yaptım fakat 2-3 gün önce Euro'ya döndü para birimi ve hala duzelmedi yardımcı olur musunuz.

Badidolu etiketleyip bişeyler yazarsan bizim Türk adminleri şıp diye damlar müdahale eder

Ama 50 tane Ambroisa Euro/TL konusu açsak 50 tane ticket açsak hiç umurlarında olmaz kıllarını kıpırdatmazlar :)