Kardes ne ağıt yakmissin
Ittifak gp hesapliyorsun da ittifak oyuncu sayisini da hesapla bari.Bizimkiler hakliymis cidden 3.kisi gelmesin savasi bitirip giderler dediler,gelmedik bizde
Neyse sen git biz geliriz yakinda tepenize
Herkes zelusda neler olduğunu biliyor. Ancak diğer sunuculardakiler bilmiyor. Aslında yorum yapmak niyetinde değildim. Bu sayfanızda enson sizi tebrik etmiş, Denge ittifakına bir uyarı yapmıştım. Yaptığım yorumun özü şu idi. GP ve Altın yönünden büyük ittifaklara zayıf , çiftçi ve savaş ile ilgisi olmayan oyuncular girer. Kendilerini korumak için. Bu oyuncular ittifaka güvenip şımarık hareket eder demiştim. Bu yorum DENGE ye değil. Genel bir yorumdu. Şimdi fark ediyorum ki DENGE gerçekten Büyük ittifakmış. Onlarlada savaştık. Dişi diş savaştık. Yenildik. Hiç rapor asmadılar.
Bilhassa Hükümdar şehirlerime geldi. Kendisinden tek ricam oldu. Adada bayan arkadaşımız var. Onun haricinde tüm şehirleri alabilirsin dedim. Gerçektende o bayan arkadaşımızın tek şehrine dokunmadı. Bir çöp dahi almadı. Bu delikanlılığı gösterebildi. O yüzden DENGE oyuncularından Ve Hükümdardan özür diliyorum. Joker e gelince o bahsettiğim bayan arkadaşın şehirlerine saldırdıklarında ve yağma attıklarında karşı saldırı ve savunmaya geçtik. Hiç diplomasiyi işletmedim. Çünkü haklı savunma yapıyoruz. Bu savaşta yenilebiliriz. Yağma da veririz. Ancak savaşı efendice götürmek en iyisi. Kaçtılar korktular tarzı paylaşımlar hoş değil. İttifakım sizleri yeterlice tanımaz. Ama ben hepinizi tek tek tanıyorum. Taa omega dan.Omegadaki Joker böyle değildi. Yine de içinizde ricamı kırmayan arkadaşlarınız da var. Dostça birbirimizi kırmadan savaşmak en güzeli.
Herkes kendine yakışanı yapar bu alemde.