21. mesajda söylediklerim gerçekleşti ![]()
Biraz Ödüllere bağlı bence ödüller tatmin ederse millet istemeye istemeye bir şeyler yapar ama ödüller tatmin etmezse öylesine bir etkinlik olarak devam eder.
21. mesajda söylediklerim gerçekleşti ![]()
Biraz Ödüllere bağlı bence ödüller tatmin ederse millet istemeye istemeye bir şeyler yapar ama ödüller tatmin etmezse öylesine bir etkinlik olarak devam eder.
En iyi puanı, hoblit, balon ve alev gemisi veriyor. Alev basmak daha mantıklı. Tabi gelir gideri karşılayacakmı ?
Kara ordusu olarak önerin var mı hocam.
zaten 200 hoplit 250 kılıç gönderiyoruz veya başka birimler ne masrafı olacak Ne gemisi olacak bu kadar saçma bir sistem görmedim ben ayrıca triton motoru ve yüklenme hızlandırması cabası nasıl adil olacak tabi ki de adil olmayacak boşverin ödüllerde mantıklı düzeyde olmazsa GF yöneticileri kendi aralarında oynasınlar şu düzeni beğenen var mı Allah aşkına o kadar heyecanlandık acaba nasıl bir sistem nasıl bir düzen bizi adam yerine koyup açıklamayı bile lüzum görmediler. Böyle bir yönetim nerede var. Savaşta da çok strateji kullanıyoruz öyle bir strateji ki sabahtan beri ufkum genişledi. Bir oyun nasıl berbat edilir adlı güncellemeye hoşgeldiniz.
Kesinlikle katılıyorum.
Bu etkinlik çok fazla gündemde kalmaz. Neden dersen. 20 m kadar kaynak ödül verse dahi.
Altın gideri faktörü, Asosyal olacak şekilde online olma durumu, sıralamada yakın puanlarda olan oyuncuların birbirlerini geçmek için ambrosia kullanma etkeni ve ortaya çıkan zahmete girme durumu bir araya geldiğinde çok fazla dezavantajı oluşuyor. Çünkü bir çok oyuncu 20 m kaynağı sadece bir kaç günde madenlerden fazlasını ise yağmalar ile biriktirebiliyor. Yeni oyuncuların kaynağa ulaşmak istemelerinde ise yüklü miktarda basacakları ordunun basım süresi, gideri vs devreye girdiğinde yukarıdaki dezvantajlarla kaldıramaz. ben çok olumlu yön göremedim. ama illaki sevecek vardır
Max vuruş kombinasyonuna ulaşabildiniz mi ?
By transferring their Land and Ship armies to a single account and taking them on vacation, many players both accumulate soldiers and stop their hourly expenses by taking them on vacation. In this way, the army does not abandon the player. After a while, the accumulated accounts of the army become the nuclear power of the alliances and they stand aside. The advantage is that in wars, they constantly transfer armies from stock to players and do not bother with producing new soldiers.
But there are also these aspects: Alliance officials constantly ask other players to produce soldiers or ships for storage. Players who produce think they are preparing for war. 10% is true, but mostly players with high scores discharge these armies and turn them into resources or sell them to support their own or others' development. Here's the source the easy way. They exploit their other alliance friends without even knowing it, and the exploited think of them as warriors and young men. There are many examples of this.
Rather than merging servers, the first thing to do is to prevent Army Depots, that is, GP depots. It's so easy to do. Gold expenses of land and naval armies will continue uninterruptedly in accounts that are on holiday. By doing this, the company takes away their nuclear power from all alliances and makes them defenseless. When the GP tank craze hit its peak, the game went downhill. Anyone who plays strategy games understands this. By merging the server and reopening it after 2 months, it doesn't get anywhere. We went 2 BACK 1 forward. As a player who has been playing since 2008, I have opened countless tickets as suggestions, but unfortunately what the players say is not taken into account.
Yeni güncelleme ile bu etkinlikte kesinlikle GP depolarının önüne geçilmeli.
Bir çok oyuncu Kara ve Gemi ordularını tek bir hesaba aktararak ve tatile almak suretiyle hem biriktiriyorlar hem de tatile alarak saatlik masraflarını durduruyorlar ki ordu oyuncuyu terk etmesin. Bir süre sonra ordu biriken hesaplar ittifakların nükleer gücü gibi bir kenarda duruyorlar. Avantajı savaşlarda ve bu tür yeni etkinliklerde sürekli oradan oyunculara ordu aktarılacak sonuçta yeni asker üretmekle uğraşmıyorlar. Adalet terazisi yine bozulacak.
Ama birde şu yönler var ; İttifak yetkilileri sürekli depo için diğer oyunculardan asker veya gemi üretmelerini ister. Üreten oyuncular savaşa hazırlandıklarını düşünürler. %10 luk yanıyla doğru fakat daha çok bu orduları yüksek puanlı oyuncular terhis ederek kaynağa çeviriyorlar veya satıyorlar kendi veya başkalarının gelişimlerine destek sağlıyorlar. Kolay yoldan kaynak işte. Diğer ittifak arkadaşlarını haberleri dahi olmadan sömürüyorlar, sömürülenlerde bunları savaşçı ve delikanlı sanıyorlar. Bunun bir çok örneği var.
Server birleştirmektense en önce yapılacak şey Ordu Depoları yani GP depolarının önüne geçmek. Bunu yapmak o kadar kolay ki. Tatile alınan hesaplarda kara ve deniz ordularının altın masrafları durmadan devam edecek. Şirket bunu yaparak tüm ittifakların ellerinden nükleer güçlerini almış olur ve savunmasız hale getirir. Ne zaman GP depoları furyası pik yaptı o zaman oyun yokuş aşağı gitti. Bunu strateji oyunu oynayan herkes anlar. Server birleştirip 2 ay akabinde tekrar açarak hiç bir yere gelemez. 2 GERİ 1 ileriye döndük. 2008 den bu yana oynayan bir oyuncu olarak sayısız ticket açtım öneri olarak ama maalesef oyuncuların söyledikleri dikkate alınmıyor.
ben yeniyim gp deposu tam olarak ne demek. okudum ama ne dediğinizi hiç anlamadım
Bir çok oyuncu Kara ve Gemi ordularını tek bir hesaba aktararak ve tatile almak suretiyle hem biriktiriyorlar hem de tatile alarak saatlik masraflarını durduruyorlar ki ordu oyuncuyu terk etmesin. Bir süre sonra ordu biriken hesaplar ittifakların nükleer gücü gibi bir kenarda duruyorlar. Avantajı savaşlarda sürekli oradan oyunculara ordu aktarıyorlar yeni asker üretmekle uğraşmıyorlar.
Ama birde şu yönler var ; İttifak yetkilileri sürekli depo için diğer oyunculardan asker veya gemi üretmelerini ister. Üreten oyuncular savaşa hazırlandıklarını düşünürler. %10 luk yanıyla doğru fakat daha çok bu orduları yüksek puanlı oyuncular terhis ederek kaynağa çeviriyorlar veya satıyorlar kendi veya başkalarının gelişimlerine destek sağlıyorlar. Kolay yoldan kaynak işte. Diğer ittifak arkadaşlarını haberleri dahi olmadan sömürüyorlar, sömürülenlerde bunları savaşçı ve delikanlı sanıyorlar. Bunun bir çok örneği var.
Server birleştirmektense en önce yapılacak şey Ordu Depoları yani GP depolarının önüne geçmek. Bunu yapmak o kadar kolay ki. Tatile alınan hesaplarda kara ve deniz ordularının altın masrafları durmadan devam edecek. Şirket bunu yaparak tüm ittifakların ellerinden nükleer güçlerini almış olur ve savunmasız hale getirir. Ne zaman GP depoları furyası pik yaptı o zaman oyun yokuş aşağı gitti. Bunu strateji oyunu oynayan herkes anlar. Server birleştirip 2 ay akabinde tekrar açarak hiç bir yere gelemez. 2 GERİ 1 ileriye döndük. 2008 den bu yana oynayan bir oyuncu olarak sayısız ticket açtım öneri olarak ama maalesef oyuncuların söyledikleri dikkate alınmıyor.
GP tankları oyunu yavaşlatır. Herkesin bir nükleer güç stoğu vardır.. Ordunun altın maliyetinin tatil modunda bile net olması gerektiğine inanıyorum.
Ayrıca, birçok oyuncu tüm araştırmaları tamamladı. Ancak araştırma puanları hala biriktirilebilir. Yeni bilim araştırmaları kesinlikle eklenmeli.
Sanırım Mitoloji başlığı altında daha fazla araştırma yapılacak.
Bu Süper Olur Dostum.
GP depoları oyunu resmen terörize ediyor. Herkes nükleer güç gibi elinde depo bulunduruyor. Savaş başladığında tek şehirde yıllarca sürecek duruma geliyor. Server birleşmesi oyuna katkı sağlar hareket getirir fakat oyuncular tatildeyken dahi orduların giderlerinin devam etmesi GP depolarının önüne geçerek herkesi açık hedef haline getirir ve ittifak savaşları mümkün olur.
Ayrıca bir çok oyuncu bu GP depolarını bug yaparak yükseltti. Bir kısmı şikayetler sonucu banlandı bir kısmı ise aradan sıvıştı. Bu GP depolarındaki askerleri terhis ederek kaynağa çevirip harcıyorlar. Oyun acilen bunun önüne geçmeli. Göz göre göre yıllarca emek vermiş oyuncuların emekleri hiç oluyor.
GP depoları oyunu resmen terörize ediyor. Herkes nükleer güç gibi eklinde depo bulunduruyor. Server birleşmesi oyuna katkı sağlar hareket getirir fakat oyuncular tatildeyken dahi orduların giderlerinin devam etmesi GP depolarının önüne geçerek herkesi açık hedef haline getirir ve ittifak savaşları mümkün olur.
Ayrıca bir çok oyuncu bu GP depolarını bug yaparak yükseltti. Bir kısmı şikayetler sonucu banlandı bir kısmı ise aradan sıvıştı. Bu GP depolarındaki askerleri terhis ederek kaynağa çevirip harcıyorlar. Oyun acilen bunun önüne geçmeli. Göz göre göre yıllarca emek vermiş oyuncuların emekleri hiç oluyor.
GP tanks slow down the game. Everyone has a stockpile of nuclear power.. I believe that the army's gold cost should be clear even when in holiday mode.
Also, many players have finished all research. But research points can still be accumulated. New science research should definitely be added.
Altın yağması bu oyunun en hareketli zamanlarından kalma bir güzellikti onu kaldırdıktan sonra oyun artık geri dönülemez bir çöküşe girdi zamanında ambrosia satmak için izlenen bir ticari oyun tabi o varken kimsenin ihtiyacı yoktu ambrosia almaya ticaret yapmaya şimdide oyun multi hesaplardan geçilmiyor oyun belli çerçevede multi kullanımına müsade etmiş millette arka bahçeden dolaşıp multi hesabıyla ticaretini yapıyor altınını alıyor
Kesinlikle katılıyorum.
Tatil modunda olduğumuzda üzerimzide bulunan GP altın yemeye devam ederse ve aynı zamanda altın yağması açılırsa oyunda muazzam bir hareketlilik olur.
Tek yapılması gereken bu ama neden ısrarla yapılmıyor anlamış değilim.
dur başkan ne yapıyorsun altın yağması gelirse gücü elinde tutanlar nemrut olur
karaborsadaki taban fiyatları gerçek üretim maliyetine getirsinler. altın yağmasıda cüzi bir miktarda olabilir.
Emin ol düşünüldüğü gibi olmaz. Altın yağması günlük belli bir 5 saldırı şeklinde kısıtlanabilir belki ama depoda GP bekletme olayına kesinlikle el atılmalı. Kimse milyonlarca puan GP yi depo vs şeklinde bekletmemeli. Oyundan ordu ve altın silinmeli ki kıymetli olsun. o zaman hareketliliği gör sen hocam.
Tatil modunda olduğumuzda üzerimzide bulunan GP altın yemeye devam ederse ve aynı zamanda altın yağması açılırsa oyunda muazzam bir hareketlilik olur.
Tek yapılması gereken bu ama neden ısrarla yapılmıyor anlamış değilim.
Tüm araştırmalar biteli sanırım 7 yıl kadar oldu. Elimde fazladan 250 milyon kadar araştırma puanı mevcut ve artmaya devam ediyor.
Yeni güncelleme ile server birleşmeleri, yeni binalar eklendi ama yeni araştırmalar eklenmedi bu konuda bilgisi olan var mı ?
Herkese Merhaba.
Tüm araştırmalar biteli sanırım 7 yıl kadar oldu. Elimde fazladan 250 milyon kadar araştırma puanı mevcut ve artmaya devam ediyor.
Yeni güncelleme ile server birleşmeleri, yeni binalar eklendi ama yeni araştırmalar eklenmedi bu konuda bilgisi olan var mı ?
Özellike Chuck "Bee" Bashlick
Display Moreacaba bu oyunun sonu varmı mesela tüm inşaatları ve araştırmaları bitiren oldumu acaba
Araştırma bitirmek çok da zor değil.
Sadece TR Delta'da bile 20 kişi var araştırmalarını bitiren. 14,420,352 araştırma puanı gördüğün herkes araştırmayı bitirmiştir.
Ama konu inşaatlarda bitirmeye gelince orası biraz karışık. Çünkü herkes aynı şekilde şehrine bina basmaz. Mesela kimisi 1 liman/1 donanama basar, kimisi 2 alana da liman basar. Mesela birisi şehrine düşürücü bina basmaz, diğeri 5'ini birden 32 yapar. Mesela kimisi tapınak basar ihtiyacı olduğu için, kimisi basmaz, onun yerine depo basar.
Bunlara kafa yormayın. Strateji temelli bir savaş oyunu bu, efektleri iyi değildir ama stratejin yoksa kaybedersin. Korsana çok bulaşmayın beyniniz sulanır, örnek deltagücü... Mesela gidip adamını yağmalayıp tatile aldırıyorsun, tatile gitmeden önce 'bana bir daha gelme ittifaktaki başka arkadaşıma git lütfen' diyor. Ve bu rezaletin ortasındaki ittifak yönetimi de korsan listesi yapınca seviniyor vs...
Dediğim gibi savaş oyunu bu, kafana gör bir arkadaş bul 1 vs. 1 atın kafanız dağılır.
Sanırım benim tüm araştırmalarım 4 veya 5 sene kadar önce bitti.
Tüm araştırmalar 25. seviyede bittiği halde bir dönem ara vermiş bulunsam da tüm bilim adamları çalışmaya devam ediyor.
Şuan bu durumda ve araştırma puanı yükselmeye devam ediyor. Nedeni düşük ihtimal dahilinde bile olsa 26. 27...... seviye araştırma güncellemesi gelirse direkt satın almak için.
evet arkadaşlar biraz araştırma yaptım eski serverlere baktım 95 milyon puanda olan 2 kişi buldum sordum onlara 100k aşağı yukarı ulaşıbilecek en son puan bu dedi 2 senedirde aynı puandayız dediler
95 m puanda bitmiyor oyun. Onlar detay kaçırdıkları için yapamıyorlar. Yakında benim hesap 97 98 m civarı olur ![]()
Yeni versiyon 8.3.0 sessizce gelmiş galiba.
(Yazı yok tabi)
Geçen dikkatimi çekti araştırdım göremedim neler değiştirdiklerine dair.
Yeni versiyon 8.3.0 sessizce gelmiş galiba.
(Yazı yok tabi)
Display MoreKnight Online de zamanında senelerce oyuncularını bekletti. Ama mükemmel değişimler ve server birleşmeleriyle tekrar gündeme geldi. Ben inanıyorum ki yapacaklardır.
Knight online dünya paraları kaldıran yapım elbet servera bir şeyler getiricekler ikariamsa sunucu masraflarını karşılıyor mu o bile belli değil kar etmeyen bir oyuna kaynak harcamaz kimse
İkariamda server birleştirmek çok büyük bir zorluk değil bence. Bazı serverlarda 50 oyuncu filan var.
İnaktif cezalı ıp paylı toplasan 300 kişilik svler var bunları tıpkı bu şekilde olan serverlarla birleştirmek çokta zor olmaz. Herkesi memnun etmeye çalışan bir birleşim şekli hazırlamak zaten imkansız.
Söylediklerine göre zor değil imkansız bu konuya bir göz atın isterseniz badidol gerekli açıklamaları yapmış anlatmış
The future of the game? Will die soon or will there be a merge?
Sıkılmadan okudum umudum tamamen kırıldı.
En mantıklı fikir elli oranda kaynak kodlarının harici programcılara verilmesi ve
Başka bir servere geçmenin ücretsiz olarak oyunculara süre verilerek farklı serverlere yığılmanın sağlanmasıydı.