Posts by komef38

narc0sy 1 Ambrossia 1000 bağış sanırım. 15t bağış ambrossia için bile bence fazla. Kimseyi itham altında bırakmıyoruz. Ortada oluşmuş bir bug vardı belki de bunu çözdüler diye varsayım yapıyorum. Çıkar bir yönetici başka bir açıklama yapar ben de söylemimi kabul ederim.

ada seviyesine göre değişir o bağış miktarı. 30000 de yapabiliyorsun seviyeler yüksek ise

Ellerine sağlık Tahir raporlar için. 2 gün bekleyin derken neyi kast ettiklerini anlamamıştık ama ittifak dağılıp denge den bize mesaj gelince, ‘denge kurallarına uyup, aramızda ki duruma göre hareket edecekler’ denilince, peki öyle olsun dedik :)

İttifak önden ısınmıştı ama yarıda kaldı neyse.
    Birleşmeleri hayırlı olsun, arada sırada bu sayfaya girer isek elimize geçen, “Herhangi bir ittifak ya da ittifakların” raporlarını paylaşmaya devam ederiz.

lojmanda, aile kantini çavuşu idim. yine lojmanlarda kalıyordum, tursilden alkole kadar siparişi verip kdv'siz satışını yapıyorduk. lojman içinde karşımda pideci, biraz yukarıda dağ gazinosu denilen restoran vardı. devrelerim sayesinde güzel yemekler yiyip, rahatça takılıyordum. 64 kg gidip 86 kg gelmiştim. gizli gizli alkol içer, odama götürürdüm. pek askerlik yapmadım gibi, sivilde yaptığım işe paralellik gösteriyor diye, birde kayseriliyim diye kantini vermişlerdi. en güzelide 3-5 er dışında herkes sivil idi. o bölükte, taburda, alayda terör estiren komutanların davranışları 180 derece değişikti. belkide havacı olmak belkide lojman. iyi ki gitmişim, bedelli yapmamışım. hala görüştüğüm komutanlar, arkadaşlar. yanlış anlaşılmasın bedelliye karşı değilim anıları bol bol biriktirmişim anlamında dedim.