Posts by komef38

Oyunda olsa, alayınızın resmi olarak korktuğu denge ve alt/yan ittifaklarını yağmalayan ittifakımızı tebrik ederim. Oyun bitene kadar bu böyle devam edecek. Tatile alırız çıkarız, bu orantısız buglu güç karşısında ama onlarda üye çok bizde az. Dolayısıyla siz düşünün biz değil. Darısı içinden konuşan, dışa vuramayan ittifaklara.

Ellerine sağlık Tahir raporlar için. 2 gün bekleyin derken neyi kast ettiklerini anlamamıştık ama ittifak dağılıp denge den bize mesaj gelince, ‘denge kurallarına uyup, aramızda ki duruma göre hareket edecekler’ denilince, peki öyle olsun dedik :)

İttifak önden ısınmıştı ama yarıda kaldı neyse.
    Birleşmeleri hayırlı olsun, arada sırada bu sayfaya girer isek elimize geçen, “Herhangi bir ittifak ya da ittifakların” raporlarını paylaşmaya devam ederiz.

Yahudi ile İsrailli farklıdır. Yahudilik dindir. Türk yahudilerde vardır. Kürt ve Arap yahudilerde vardır. Rus ve Alman yahudilerde vardır. İsrail, yahudilerin bulunduğu devlettir.

Bu konu çok karışık Hocam.

Yahudiliğin bir ırk, Museviliğin ise dinleri olduğunu belirtenler,

Yahudiliğin hem bir ırk hem de etnik bir din olduğunu söyleyenlerde.

Yahudi bir arkadaşım vardı, biz İshak'ın on iki çocuğunun soyundan gelenlerdeniz (aşkenaz) diğerlerinin çoğu sefarad yahudileri derdi.

Alt dallarında ibrani kökenli olanlar, diğer etnik gruplardan olanlar.

Kendi içlerinde de tevrat ya da talmudist olanları var.

Ekleyeceğim bir soru daha vardı, kusra bakmayın.

Bu sunucularda ki tapınaklar alpha gibi eski mi yoksa sonrada açılan serverlar gibi örs/pose gibi geniş mi olacak? sonrada açılan her dünyada olduğu gibi aynı koordinat/aynı tapınak sistemi mi geçerli olacak?

Sevgili yöneticiler ve oyuncu arkadaşlar merhaba,

Birleşme duyurusu yapıldı. Sevgili yöneticilerimize bazı sorularım olacak.

Sorusu olanlar varsa da bence devam etmeli buradan.

1) Önce ki birleşmelerde olduğu gibi mevcut dünyalar, hedef ve kapanacak sunucular şeklinde mi olacak? Mesela, chi'de oynayan biri belirlenmiş sunuculara geçiş sağlayabilmişti. Yoksa tüm dünyalar kapanıp sıfırdan 4 dünya açılıp bütün oyuncular tercihlerine göre mi seçim yapacak?

2) Mevcut bağışlarımız birleşmeden sonra envanterimize yüklenip kullanıma sunulacak mı?

Teşekkürler.

Sevgili yöneticiler ve oyuncular,

son dönemde ilk 50 de ittifaklı ittifaksız milyonların artık sıradan hale geldiği gp hesapları mevcut. bir çok sosyal plaftormda gp bug'u olduğu söyleniyor. anlayamadığım forumda kimse bu durumdan şikayetçi olmamış, dile getirmemiş herkes mi bu durumdan mutlu? isim vermeden oynadığım serverlarda bakıyorum bazı ittifakların gp rakamları uçmuş gitmiş.

biz neden bu oyunu oynayalım?

oyun kuralları çerçevesinde bu oyunu oynayan bizler neden bu oyunu oynamaya devam edelim?

evet belki birileri gelip burada beni küçümsemeye çalışıp, eleştirebilecek ama insaf ya. cılkı çıkmış durumda oyunun. ortam, eski dostluklar için oynadığımız oyuna şahsım adına bakasım gelmiyor. yine birileri gelip, bakma oyuna bize ne diyecek ama haram olsun bunu fırsata çevirenlere.

lojmanda, aile kantini çavuşu idim. yine lojmanlarda kalıyordum, tursilden alkole kadar siparişi verip kdv'siz satışını yapıyorduk. lojman içinde karşımda pideci, biraz yukarıda dağ gazinosu denilen restoran vardı. devrelerim sayesinde güzel yemekler yiyip, rahatça takılıyordum. 64 kg gidip 86 kg gelmiştim. gizli gizli alkol içer, odama götürürdüm. pek askerlik yapmadım gibi, sivilde yaptığım işe paralellik gösteriyor diye, birde kayseriliyim diye kantini vermişlerdi. en güzelide 3-5 er dışında herkes sivil idi. o bölükte, taburda, alayda terör estiren komutanların davranışları 180 derece değişikti. belkide havacı olmak belkide lojman. iyi ki gitmişim, bedelli yapmamışım. hala görüştüğüm komutanlar, arkadaşlar. yanlış anlaşılmasın bedelliye karşı değilim anıları bol bol biriktirmişim anlamında dedim.

Oyunu mu bırakıyorlarmış? Önce yalanı bıraksınlar.

Bunların oyunu bırakması, her sigara zammı geldiğinde sigarayı bırakanlar gibidir.

Bırakacak adam, mesaj yayınlama gereği bile duymaz. Bla bla bla...

Bizim Türk oyuncular, kahvehanelerde ülkeyi kurtaran yurttaşlar gibi.

Diğer ülke oyuncuları adamları sıkıştırıp duruyor talepler doğrultusunda.

Umarım aynı ülke oyuncuları bu gemi işinde de bastırırlar, yapılacak değişiklik netleşmiş olur.

hesap altın kasıyor, bende belediye :)

foruma girebilen herkesin oyun tecrübesi üst seviyeye yakındır zaten. arada bir foruma girip, tartışmalara bakıyorum.

bir ara omega'da savaş vardı güzel devam ediyordu sonra oda bitti.

dostlar olmasa hiç çekilmez. kimi hatır kimi ciddi manada keyif aldığı için devam ediyor. bende onlardan biriyim galiba, ondan da emin değilim. :)

Biri çaldı ise cidden büyük bir emek hırsızlığı

Hayır, kendi içinizde ki şifre paylaşımlarından dolayı biri ya da birilerinin işgüzarlığı ise buna yapacak bir şey yok.

Ama adamlar, şehirler yıkılıp yerine rakip ittifak oyuncularının multileri tarafından taşınmalar oluyor diyor.

Geriye 2 ihtimal kalıyor

1) Rakip ittifakın uzman kişileri tarafından hesaplar patlatılmış

2) Yine kendi içinizde ki bakıcıklıktan dolayı, rakip ittifak ile uzlaşanlar kalıyor geriye.

Bence yönetimin bu olayı incelemesi gerekiyor. İlgiliarkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Güven önemlidir, güvenimizin sarsılmaması gerekir. Bunca yıldır oynarım,yönetimin hatalı ya da yanlı kararları olmuştur ama bu bir tık ötesi.