hahah iyi iyi
- Bravo, bravo!
+ Neden "Bravo!" diyerek bağırıyorsun? Çok mu beğendin?
- Hayır, arkadaşım Joe Bravo ön sırada oturuyor.
Tanımayanlar için Statler-Waldorf ikilisinden (resimdeki ihtiyarlar) bir alıntı.
hahah iyi iyi
- Bravo, bravo!
+ Neden "Bravo!" diyerek bağırıyorsun? Çok mu beğendin?
- Hayır, arkadaşım Joe Bravo ön sırada oturuyor.
Tanımayanlar için Statler-Waldorf ikilisinden (resimdeki ihtiyarlar) bir alıntı.
TORNADO gardaş
soru soruyorsun çözüm sunanların tezlerini çürüterek sordugun soruyu yine kendin cevaplıyor gibi oluyorsun
ya soru sorma ya verilen cevaplara muhalefet olma yada ne bileyim vaktimizi çalma falan filan
Bana da şöyle gelmiş.
Ben ona demişim ki:
Her şehre Tapınak yap, sonra Teokrasi yap.
O bana cevap vermiş.
Bu hesaba gore tum sehirlerde tapinak olmasi lazim
Evet.
Tam Komedi Olur
Ne açıdan?
verilen emek ve ömürden giden yıllar diyeyim
(maddiyatı hiç demiyorum zaten)
Aynı yere çıktık gibi.
Bu arada Metin2'yi de Steam'dan kaldırıyorlarmış.
Bir de bakmışsın Ikariam da onun gibi istemciye taşınmış.
Peki bu dediğiniz sorunlar ne zaman çözülür.
Onlar da bilmiyorlar ki.
Sanırım etkinlikten önce etkinliği bozan korsanlığı kaldırmak daha mantıklı olacak.
Dikkat ettim de oyun çok durgun. Neden etkinlikler yapılmıyor. Misal benim aklıma şöyle bir örnek geldi.
Bulunduğumuz adalara persli korsanlar koloni kurabilir ve bize gelişigüzel saldırı atabilirler. Aynı zamanda biz de bu kolonilere saldırı atıp kaynak ve pers parası(etkinlik parası da olabilir) yağmayalabiliriz.
Kaynaklarla şehrimizi geliştiririz. Yağmaladığımız pers parasına gelince bunun için oyunda pers tüccarı denen bir seçenek yer olması gerekiyor. Biz buradan yağmaladığımız paralarla Kaynak, paralı pers askerleri, pers kuşatma aletlerini satın alabiliriz. Pers parasının yanında Ambrosia ile satın alma seçeneği de olabilir. İsteyen oyuncular direk bu seçeneği de kullanabilir. Şimdilik benim aklıma gelen bu kadar arkadaşlar. Bir yeri düzeltmek ve eklemek isteyenler yorum yazabilir.
Çünkü zaten çözmeleri gereken bir "birleşme sonrası inaktif hesap patlaması" problemi var.
Çünkü zaten Pangaia ve Pangaia 2 var.
Çünkü muhtemelen "zaten Barbarlar var" diye bir cevap verirlerdi.
Çünkü etkinlik olarak oyunu "çiftlik" benzetmesinden çıkaracak şeylere ihtiyaç var.
Display Moreyönetim şeklini teokrasi olmasını öneririm
her şehre tapınak kur dine yönlerdir vatandaşı
camiler yaptır,din dersi koydur müfredata, ilk-orta okulları imam hatibe çevir
mutluluk artar:)
demokraside neymiş PeH
Aslında haklı.
Her şehre Tapınak yap, sonra Teokrasi yap.
+75 yerine +150 alırsın.
aga siz neden oynuyorsunuz ki hala. kendin saymışsın zaten yeterince sebep
"Çünkü bu bir tutku." diyebilir.
Yönetim şeklin ne?
Merhabalar pangaia 1 sunucusunda oyuna başladım. Oyunla ilgili bilgim açıkçası sıfır. Yavaş yavaş gelişmeye çalışıyorum belediye binası 3 akademi 7 seviye. Benden bina gelişimi için kristal cam istiyor ancak bulunduğum ada sülfür adası bu tarz harici madenleri nasıl elde edebiliriz ve oyunla ilgili her türlü tavsiyenize açığım.
Diğer 3 lüks kaynağa erişmek için aşağıdakilerden birini yapmalısın.
Senin için şimdilik 2. seçenek mümkün görünüyor.
Merhaba arkadaşlar nasıl sınız
Misafir üye gelmiş.
On Alpha the highscore list is misbehaving in that it goes down to over 13,000 but no accounts are listed if you select that range.
The reason may be that there are more than one player with the same score so it has nothing to do with "Soft Merge".
The subject seems to have been opened for Pangaia but is there anyone who can reach the real number of accounts after the inactives that need to be deleted from other servers (or countries) are finished?
According to my friend, the last login date of an inactive account that was deleted 2 days ago was December 2021. The number of accounts that appeared above 6.000 in the "Soft Merge" has now decreased to 2.854.
How much longer do you think it will take?
İnaktif meselesi çözüldü (herhalde)
Arkadaşın dediğine göre son giriş tarihi Aralık 2021 gözüken bir inaktif dün silinmiş. (5 aydır inaktifti yani)
neredeee eski forum neredeeeeeeeeeeeeee
Que no me gusta trabajar.
Prefiero estar sentado en mi PC todo el día comiendo cualquier cosa como un cerdo pero sin ser obeso gracias a mi metabolismo acelerado; al mismo tiempo que gano dinero sin hacer el mínimo esfuerzo.
Estilo de vida que me agrada pero tendré que pausar hasta mis siguientes vacaciones.
¿De qué trabajas?
¿Es posible que haya acumulado sus vacaciones anuales?
size bir şarkı sözüyle destek vermek isterim..
bir gün evcil kaplanlarınızı sokak köpekleri parçalar. :))
bknz: Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak