Derdi olan gelsin oyunda karşımızda varlık gösterebiliyorsa göstersin eğer gösteremiyorsa buradan parmaklarını yormaya devam edebilir.
Derdi olan gelsin oyunda karşımızda varlık gösterebiliyorsa göstersin eğer gösteremiyorsa buradan parmaklarını yormaya devam edebilir.
Display MoreKendileri Tr serverlarında cümle aleme racon yaparken herkes tam tekmil şekilde bu adamlara saygı duyup etrafında duruyordu. Adamlar artık bu alemde yapabileceğimiz her şeyi yaptık, kanıtlayacak bir şey kalmadı hadi bize eyvallah diyip 2 yıl önce yatışa geçip hesaplarını taşıyınca ne hikmetse çoluk çocuk forumlara yazar laf atmaya cesaret eder olmuş.
Gerçekten komik.
4 yıl önce vurulan tokadın morluğu daha geçmemişken bu tokadı küçümsemeye çalışmak kadar komik bir şey yok.
Bu kadar rahat konuşmayın
Sonra pompa ve deltagücü gibi etek giyer gezersiniz bu oyunda.
Melih saklandığın yerden çık evlat, varoş kokunu aldım en son yağma yememek için depolarını yıkmıştın cürmünüz yetiyorsa neden kaçtınız diyecem de yine birton zırva ha doğru ya sizin YOĞURT YİYİŞİNİZ farklıydı YOĞURTCULAR sizi
Delta gücü size kaç kere etek giydirdi ki böyle içinizde kalmış ne o sırtınızı dayayacağınız kimse kalmayınca korkudan fake hesaplarlamı yazmaya başladınız zuhahaha al birini vur ötekine
![]()
Bak şimdi aslan parçası her sana/size veya içerisinde bulunduğun mensubu olduğun tarikat teşkilat her ne kadar grup varsa bunlara laf eden sadece ben değilim o küfürlü kirli leş ağzına benim ismimi almaya cesaret etme
Seni bu zamana kadar Ikariamın gördüğü en rezil oyuncu olarak tarihe gömdüm ta ki bugüne kadar , bugün yine kafanı çıkarttın
Eee iş yine başa düştü , hadi seni bir kez daha tarihin tozlu sayfalarına gömeyim
Hazırsanız kendi ittifak arkadaşlarına ana avrat bacı söven (örs basmadığı için) ufak müttiinin dramı sizlerle
Bu şahısa server zaman mekan fark etmeksizin her canım istediğimde yağma atıyodum
Bir ara bu ufaklık bizimde müttefikimiz olan SSF ittifakına karşı savaşmaya Epsilona gitti , bende bunu duydum peşine koştum gittim bunu orada da vurayım diye ama ne talih ki dostum Deniz bunu vurup hesabına isim değiştirtip tatile kaçırttı
Elimde bu kanıtlar olmasına rağmen buna da ben değilim bir başkası dedi
(Hesabın adını değiştirdiği Fearless ismiyle forum hesabı açıp da burda yazıyordu)
Sonra savaş sırasında bu ufaklığın kendi ittifak arkadaşlarına ana avrat ettiği küfürleri açıklamamla birlikte bunu şutladılar ittifaktan ha burda da liderleri tayfun tıpkı ULUBATLI'da olduğu gibi "işleri halledicek biri" olmadığı için küfürlerin yalan olduğunu öne sürdü fakat taraflara kanıtları iletilince tayfunda çaresiz kalıp ittifaktan uzaklaştırmak zorunda kaldı
En son 2-3 sene önce tekrar döndü bu ufaklık esip gürlüyordu abisi hayalet ile birlikte
Dedik ki bunun yine sesi çok çıkmaya başladı bi gidelim de ses keselim
En son bunun şehri üzerinden hayalet abisi kombo yağma yiyince bunu ittifaktan uzaklaştırdılar sonrasında DELİ ittifakıyla birlikte Tarla gücü merkezine girip etrafı talan ederken Cilet abisi dayanamadı ve "müttin ben kesiliyorum gir şu hesaba" dedi ve yine ortalığa çıktı ufaklık ama nafile orda da ufak aklıyla aksiyonculuk oynamaya çalışıp eline yüzüne bulaştırdı ve dayağı yedi
Yukarıda yazdıklarım ve paylaştığım tüm raporlar bu izmir bombasının çapını ne olduğunu gösterir niteliktedir , ricam bu afacanı kaale almak yerine "çocuktur" gözüyle yaklaşıp muhatap almayın , ben sadece üzerime düşeni yapıp bu haytanın rezilliğini paylaşmakla mükellefim
fıtratı bellı cinsi belli cibiliyetı belli cocuklara dil uzatacak kadarda adamdır kendısı
Sana gelicek olursak ufak hayalet
Her eline fırsat geçtiğinde mağduru oynamak demagoji yapmak için birşeyler uyduruyorsun veya bahane üretiyorsun her dramdan nemalanıyorsun ama ne hikmetse 1-2 sene önce Sedat'ın yeni doğmuş çocuğuna forumda laf etmedin mi tehdit etmedin mi ?
Hatta bu sebeple de hem forumda hem oyunda ceza almadın mı ?
İşine bak ve boş yapmaya devam et
Display Morefıtratı bellı cinsi belli cibiliyetı belli cocuklara dil uzatacak kadarda adamdır kendısı
Sana gelicek olursak ufak hayalet
Her eline fırsat geçtiğinde mağduru oynamak demagoji yapmak için birşeyler uyduruyorsun veya bahane üretiyorsun her dramdan nemalanıyorsun ama ne hikmetse 1-2 sene önce Sedat'ın yeni doğmuş çocuğuna forumda laf etmedin mi tehdit etmedin mi ?
Hatta bu sebeple de hem forumda hem oyunda ceza almadın mı ?
İşine bak ve boş yapmaya devam et
bi kes ya sen git baba parası ye işe yaramaz .. bu saatten sora sana okuma yazmamı ogreteyım demekkı kulagımıza gelmiş birşeyler .. sen tedavıye cevap vermıyorsun anladıkta neyse işte soylenecek cok sey varda solemeye gerek yok derler ya lafa bakarım lafmı dıye falan filan yani
az delıkanlı ol erkek sozu vermek nedır senın ıcın dolandırıcınıda al hırsız sabbahınıda al gel pesıne kendınde gel sıze cok guzel tarıfelerım olur ama sızın delıkanlılıgınız cezalı hesaplara saldırmaktı degılmı bu arada o dolandırıcıya bır mesaj ılettım muhıttınden öğrenırsın :)) şimdi git hırsızlık yapacak hesap ara tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus hepsı bır arada al sewkoyu vur wallaceyı ustune koy sabbahı yanında pılav döner mis valla savas sırasında bırbırlerıne gp satmayta calısan adamlarsınız sız oyun ıcın satmayacagınız birsey yok
savas sırasında bırbırlerıne gp satmayta calısan adamlarsınız sız oyun ıcın satmayacagınız birsey yok
Madem biz birbirimize gp satmaya çalışan insanlarız neden senelerdir sürekli merkezinize girip sizleri talan eden biz olduk?
Neden bizi gelip bitirmek için saldırmıyorsunuz?
Neden saldırmayı bırak hayalini kurarken bile cesaret edemiyorsunuz?
Ve neden sürekli dışardan ekip getirme ittifak çağırma ve başkalarından medet umma yoluna giriyorsunuz? Muhittin bile bugün yazdı foruma dedi ki o zaman için YÖNETİMİM seni pohpohlamamı söyledi öyle olması gerekiyordu diye neden sürekli dışardan birilerini getirip POH POHLUYORSUNUZ kullanmaya çalışıyorsunuz?
Bu soruların cevabı çok basit kullanabildiğinizi kullanıyorsunuz kullanamadığınız ile de kötü oluyorsunuz.
Bugüne kadar deltaya kimi getirdiyseniz A'dan Z'ye hepsiyle kötü oldunuz, aranız bozuldu veya karşınıza geçti
Bundan sonra gelenlerde öyle olacak yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Sizin için çok kolay bir hedefiz öyle olması gerekmiyor mu?
En ufak zorlukta birbirimize düşeriz, tek bir ittifak altında toplanırız ama o ittifak içinde en az 4-5 farklı grup kurar bölgelere ayrılırız kulisler çeviririz, birbirimizin arkasından konuşur ama rakibimiz bizi ezmesin diye mecburiyet birlikteliği yaparız sizin gibi
Hatta sırf gpmiz bitmesin diye kalelerimizin dışında yağma yiyen üyelerimize aylarca saldırılsa bile bir adım dahi atmayız ki gpmiz eksilmesin zarara uğrarız öyle değil mi?
Benim sana cevap verip muhatap almam seni onure ediyor farkındayım. Ama bunu seni ciddiye alarak yapmıyorum seni burada perişan etmek hoşuma gittiği için yapıyorum yanlış anlama sakın
az delıkanlı ol erkek sozu vermek nedır senın ıcın dolandırıcınıda al hırsız sabbahınıda al gel pesıne kendınde gel sıze cok guzel tarıfelerım olur
ama sızın delıkanlılıgınız cezalı hesaplara saldırmaktı degılmı
Kudurmaya devam et çünkü elinden gelen sadece buraya gelip laf yetiştirmek ötesi olmadı, olamaz.
Ama biz bundan çook daha fazlasını yaptık.
Deltanın sahipleri sizi, önce kendi şehirlerinize sahip çıkın
Bu soruların cevabı çok basit kullanabildiğinizi kullanıyorsunuz kullanamadığınız ile de kötü oluyorsunuz.
Amaçları bu ama hep kendileri kullanılıyorlar :)) Çok zeki oldukları için de idrak etmeleri hayli vakit alıyor:))
cezalı hesap yagmacısı senı hem hırsız hemde utanmaz
Forumda bize atıp tutunca sana daha çok para veriyordu tarla gücündeki abiciklerin dimi :))
ole olsa sabbah gıbı senın yanında olurdum çakal . tencere kapak gıbısınız bulmussunuz bırbırınızı hesap calarlar ınsan dolandırırlar bırbırlerının parasına göz dikerler bla bla bla
Altınını verdi mi tarla gücündekiler yoksa sana verdikleri paralara mı saydılar :)) 3 5 lirayla tasmanı tutuyorlar burada konuşturuyorlar! seni :))
para para dıye ortalarda dolanan senmı dıyorsun bunu
Ben hiç para diye ortalıkta dolanmadım. Abiciklerin o kıt akıllarıyla beni kullanmaya çalıştı ama işin sonunda kendileri kullanıldı o kadar :))
Ama sen hem para diye zırladın hem tarla gücü altınımı çaldı diye zırladın hem de paralarını geri göndermedin :)) Ayıp ayıp...
benım altınımı çalan 1 t altına satın aldıgın emanetçi hırsızdı kendıngıbılerı tespıt edıp guzel baglıyorsun
Savaştakilere aktarılan altını kime aktarıldıysa ondan iste diyeceğim de korkuyorsun madem öyle şu sana gönderdiğimiz paraları ver demelerinden dimi :))
onun hırsızlıgı altın aktarmasından dolayı degıl o kendını bılıyor 1 t altına tav olan adamları savunmakta 10 tl ıcın fırıldak olanların savunmasıda gayet normal
3 5 altın için ittifağına onca laf ettin bana verdiğiniz paraları geri gönderecem dedin, geri göndermeye gelince de yan çizip bir bahaneyle oraya geri girdin :))
3 5 lira için de tükürdüğünü yalayıp tarla gücündeki abilerinden para umuyorsun hala :)) Acınası haline bak
senı oyunda tokatlarken gıdıp sevkoya salya sumuk aglayan bırı için ıddalı sozler degılmı bunlar dolandırıcılıkta bı meslek utanmana gerek yok
gercı utanacak yuzunde yok dini imanı para olan bırı ıcın