2-es fokozatú kakaó hiány! Figyelem! Ez nem gyakorlat! Mindenki fejadagját csökkentjük napi 1 bögrére, míg meg nem érkezik hős megmentőnk Maraa az utánpótlással

Kocsma?
-
- HU
- 🏹 03
- Agora
- Marcel Blanchar
- Closed
-
-
Vagyok, vagyok
Tudtad, hogy van már extra kakaós nyuszi kakaó? Ma találkoztam vele, jól el volt bújva egy polc végébe. Ma abból főzöm nagyipari mennyiségben.
Aki kér, annak merek egy jó nagy kanállal
-
Le vagyok maradva, köszönöm életet mentettél
Egy masszázs már kijárna neked
-
Szívemből szólsz
masszázs masszázs de jó is lenne
-
Egy időben jártam egy kedves hölgyhöz 1h 3500ft körül van
menni kéne megint, nagyon jó volt
kakaó előtte, kakaó utána
-
311
312
313
314
Kakaózással lett zárva a bugos téma - semmi más nem lett felvetve
KIVÉVE egy kis élcelődés - amit Némó egyből provokációnak vett volna - mondván létra kell ha nincs ágyú a falhoz..
Név sem volt megemlítve ... és elindult megint a kakaós téma
AZTÁN
Vetette fel Némó, hogy amúgy Opi hazudik, nem úgy volt, ferdítés stb
A maci lányok szőrösek - még ezt is próbáltam viccesnek felfogni a reagálásomban (mondván elegánsan bundát viselnek)
Némó aztán fröcsögni kezdett.. kiállítva a bizonyítványt ismét magáról. És még a mi világképünkkel van a baj?
Lehet nem kellene vele foglalkozni - de mikor családomat is emlegeti, hazugnak titulál - és nem kívánok most minden sértést újból felidézni - akkor nyilván reagálok rá. Rám jellemző módon mondjuk ilyent is írva:
Most már megint túl komolyra fordult a dolog. Arra kérlek, csak lazán próbáld meg Te is - mi is azon vagyunk, hidd el. Akkor az lesz ami miatt mind itt szeretnénk lenni: JÁTÉK
Köszi, és a dupla kakaódat a macik állják. Mézzel ízesítve természetesen...Most nehogy az legyen, hogy újra kezdek bármit is ... Mivel türelmességem immár a csodával határos vala, ezért fizetem a masszőrödet Némo, sőt egy bögre kakaót is.
Marra meg tesz ide egy like-t , ezért hozzá még ki is küldöm - kap egy svéd masszázst a medvék kontójára
Én - elszegényedvén - csak szódát kérek
ÉS
Megyek valamit/valakit fosztani
HMMMM
VALAKIT
V A L A K I T
-
Kezd fájni a pocim, a sok kakaótól
-
Idén év végéhez közeledvén lesz 10 éves az ika pályafutásom.
A GF igazán meglephetné az ilyen öreg motorosokat a 10. év fordulójukon - valami hasznos ajándékot ne nekem kelljen már javasolnom
DE ne ragadjon le a 10 (ambrós kupon) számnál
10 napig 10 óránként 10 ambró - nahh az már valami
-
Nekem igazán csontkovács kellene, ha tudsz ne tartsd magadban
Akkor mára nincs több kakaó, majd reggel
-
Volt egy bácsi, de szegény már máshol dolgozik
Azóta én sem merek elmenni másikhoz
De egy jó masszőr nagyon helyre tud rakni
Pedig jó lenne még egy, de majd reggel
Akik tavaly voltak 10 évesek sem kaptak semmit
-
Most látom h kitetted ahogy pingeltelek Nemo
Bocs,nem volt dárdásom,így máshogy kellett megoldani,de az kész röhej h ezt te falkaparásnak könyvelted el xD
Semmi baj,én becsültelek túl
Sört
-
Ma már lehet dögivel kakaót inni, poci nem fáj és amúgy is ki lettem éheztetve
Kakaóóót és kakaót a barátaimnak is!
-
Köszi a kakaót
-
Neked bármikor Tesa
Trubadúrnak adjunk kakaót? Olvastam kéne neki 5
-
Nos
Akkor most elég is.
Pár gondolat: ilyenkor azt írta minden moderátor vagy épp az atyaúristen, ebben a világban régen, hogy köszönjük a figyelmeztetést, tudjuk mit kell tiltani vagy figyelmeztetni vagy bármi..ezt írnám én is, mert így van, de ez bántó lenne, tudom jól, így most próbáljátok tőlem máshogy érteni: igen, láttam a posztokat, és bizony személyeskedések, sértések is voltak benne, és nagyon szépen lettek kezelve (viszontválaszban és általatok - olvassuk, látjuk, nem azért nem reagálunk, mert nem foglalkozunk vele), és volt ami azért már ebbe a szabadságba se fér bele - ott látható a figyelmeztetés..
Ami a lényeg: szeretném, ha továbbra is megfelelő mederben folynának a beszélgetések, addig nem fogok és fogunk apróságokon fennakadni, de emlékeztek biztosan, hányszor írtuk le és hány szabályzat tartalmazta már ezt ezerféleképp: azt írd másnak, ami Téged sem bántana ellenkező esetben - tiszteljük már egymást egy picit, nemcsak azért, mert ez egy játék, meg van szabályzat, meg mert emberek vagyunk /ami mellesleg nem is nagy kiváltság, inkább csak a hasonlóság végett/, hanem mert jár neki..mindenkinek jár.köszönöm, ha értetek
-
Hmmm... szóval a medve nem szőrös állat? Nekem ez új... de mind1 sok sok kakaót
Meg lehet javítani a képet?
[mod='Sipka']'Megjavítva', láthatóvá téve, ha egyet nem is értve a szándékkal...
Természetesen ezért most nem jár figyelmeztetés, csak egy halk, figyelj kérlek, ne kelljen figyelmeztetnem többször - egyikőtöket se!
Köszönöm.[/mod] -
köszönöm, ha értetek
Köszönjük - és világos, egyértelmű...
Mivel szent béke, mehet a háború
Csokis tejet kérek
ÉS
Sört a Népnek!
-
8Hű de nagy csend lett hirtelen
Ha mást sértegetni nem lehet akkor inkább meg sem szólalunk
(azért nem)
Valamelyik éjjel a Macik galád módon megtámadtak nem is gondolva, hogy mennyire hiányozhat nekem az a sok arany amit elvisznek
A tanulság legyen nálad faltörő kos
nekem meg lufi kellett volna csak elfogyott
Kérem a kumiszos kakaót!
Csata a(z) Mannheim városért
(24.03.2019 2:56:28)
Marqadam[-VIP-] innen: Boiling point, kövecske2
vs
Csendre 1[Bears] innen: Polisz, f4mous[Bears] innen:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Kén Karabélyos........................337(-0) - Kén Karabélyos........................585(-0)
Kardforgató.......................1354(-1572) - Kardforgató........................999(-1612)
Hoplita...........................1217(-2183) - Hoplita............................219(-2343)
Gyrokopter..........................395(-243) - Gyrokopter............................0(-244)
............................................. - Ballonos-Bombázó.......................0(-38)
Ágyú...................................45(-0) - Ágyú...................................30(-0)
............................................. - Fal.....................................0(-7)
Faltörő Kos............................36(-0) - .............................................
Katapult................................8(-0) - .............................................
---------------------------------------------------------------------------------------------
Tábornokok............................-5550.1 - Tábornokok..............................-6045
Támadó pontok.........................15112.5 - Védelmi pontok.......................13875.25
Elszenvedett sérülés...................277505 - Elszenvedett sérülés...................302250
Sérülés százalék..........................47% - Sérülés százalék..........................53%
Nyertesek: Marqadam[-VIP-]
Vesztesek: Csendre 1[Bears]
A(z) Mannheim város ki lett fosztva Marqadam[-VIP-] által. A következő nyersanyagokat vitte el: 98,823 Arany
-
És most jobb a kis lelkednek,hogy posztoltál egy CRt?
Ezért kár volt felrázni a nyugalmat.
Sört
-
a jó harcos holtig tanul, köszi a cr-t, úgysem értek az szf-hez