Kocsma?

• Pocak, nem te vagy az első megváltó

Na Nemo, tőled ilyen reakcióra számítottam. Tisztában vagyok vele, attól még véleményt lehet nyilvánítani. Vagy már azt sem szabad? Érdekes.

mi megpróbáltunk normálisan beszélgetni itt...

Mikor?

nem tudtok bele szólni csak ha kötekedni lehet...

Nem akkor szólalunk meg. Akkor szólalunk meg, ha a macik vannak ócsárolva. Vígan kakaóztál és :

így beszélgetünk mondunk dolgokat iszunk dolgokat, nem sértegetünk senkit

és erre alapozva, hogy kezdeményezzünk egy esetleg poénos, vagy csak szimplán normális beszélgetést, amíg fő a kakaód, akkor szólaltunk meg. Erre mi volt? Fúj macik!

Már az is baj, ha megvédi magát az ember?

• Én láttam már olyan VIP-est akinek 6 kolija volt - meg egy delfingje, mert azzal gyorsabban tudja nyomni a kolit:)

Asszem 5 kolit is nyomott 1 nap ... vagy valami ilyesmi:/

DE

Már nem emlékszem pontosan - a nevére sem - akkortájt kevés kakaót ittam, megmondom őszintén...;)

Viszont biztosan volt :D

A Havas által említett történetben volt egy ellene irányuló nagyszabású VIP támadás

Volt nála valaki még, majd hajnalban bement egy másik maci - kitartott a csata 75 kört.

Szerintem nyertük volna /mivel kezdődtek a kizászlózások VIP részről/, de Havas kolléga sokadjára kérdezte: mikor nyomhatja már a kolót? :evil:

Aztán történt az, amit megkritizált. Mivel az 1 kolót azért nyomta, had pörögjön a játék - elindulhattak a bejelentkező maci seregek másfelé. NAHH ott repkedtek a kolik. Mindenki kapott 1-et legalább, DE sokan 2-t is és volt aki 3-t.

Nem, nem lettek farmolva a kolit nyomó városok... nem írom tovább, minél jobban próbálom a szitut érzékeltetni, annál több sorra lesz félremagyi, lehazugságozás, lesírásozás stb - oszt, nem győzzük majd vödör számra inni a kakaót, pedig már herótunk van tőle <X

Kávét lehet itt inni?

Havas Jon likes this.
  • Én semmit se :) csak felnéztem, de azt is minek ^^

Marcel Blanchar and Marqadam like this.
  • Szent habakok... :D Pocak csak annyi, hogy ahogy neked, nekem is van véleményem :D

Kakaót...

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• Kávét lehet inni, sőt ajánlott :)

Elfelejtettem mit akartam mondani

A sok kakaó... ezért kell a kávé !

Én semmit se :) csak felnéztem, de azt is minek ^^

Némónak szoktál kakaót hozni - de nem kért

Kakaót...

Most viszont már igen

Nekem vannak gondolataim - az ikával kapcsolatban is

Csak félek leírni - nagy eséllyel megint leszek minden, csak énekes halott nem ?(

Sipka likes this.
  • Természetesen lehet neked is véleményed Nemo, csak a stílus, ami sokszor problémát okoz. Az utolsó felém címzett monológoddal is ez a kicsi gond. Nem a véleményed miatt szoktunk lehurrogni, hanem a stílus miatt, emiatt azt hiszed, hogy rád van szállva a macisereg, de nincs, a maciknak ez a gondjuk. Persze, lehet van a maciknál is gond, de úgyis megadják legalább a másik felé a tiszteletet még akkor is ha két monitor van köztük.

Opi likes this.
  • Tudom,hogy megint én hozom ezt fel,de nekem nem fér a fejembe,valami okos magyarázza már el nekem...

Megy a harc,Fenrir kapcsol kohót is. Mennek a körök szép sorba,majd ellő egy kolót. Szokásos séma...

Erre írja,hogy most nagyban munka van,majd este jön. Jelzem,ezt délután 5kor kiírja -,-.

Kérdem én,kire akar Fenrir "este"(hajnalban) visszajönni,ha az ellenfelét elkolózta? Na majd biztos megkeresi a félig újrarendeződött és darabokban lévő flottát,aztán majd szépen ledarálja-,-.

DE,ha már fent volt,és elvileg "csatázni is akart",akkor miért nem csak simán zászlózott,majd elusszant? Lehetőséget adva ezzel,hogy ellenfele rendezze sorait és folytathassa vele a harcot.

Egyszerűen túl alacsony szinten működik az agyam,hogy felbírjam ezt fogni.

Sört és meghívom egy kakaóra azt az okost,aki felvilágosít a Fenrir-féle logikáról.

• Nem tudom mi volt, de nekem is sokszor jön közbe hirtelen valami... ennyire egyszerű :D

Kakaómat! :D

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• Nem az a lényeg,hogy közbejön vmi. Akkor zászlózz,menj másik szigetre,majd ha végeztél gyere vissza csatázni. Mert ugye elvileg még szeretnél csatázni...

De ha kolózod az ellenfeled,akkor max ilyen pár egységet tudsz leverni,amit otthagyott,vagy a kolóból szarul visszarendeződő egységeket. Ehhez viszont se tudás,nem kell,se izgalom nem társul mellé,max támadó pontok.

Ezt kérdezném,hogy akkor miért kell a zászló helyett is kolózni?

• Ha hirtelen közbe jön valami van még 10-15 perced futkosni, hogy ki menj a szigetről... Havas... ne viccelj már... :D

• -,-

Miért kéne 10-15 perc futkosni? Arról nem is beszélve,hogy valamiért minden kolonyomó a kolónyomast követően el tud még szaladni,tehat annyira még sincs fontos dolga.

Ha meg arra gondolsz,hogy zászlozásból adódóan kene varnia 10-15 percet arra h elszaladjon,akkor csak úgy mondanám,hogy saját városban való zászlózásnál nincs újrarendeződési idő! És mivel csak saját városban való harcnál van értelme kolót nyomni,így megint nincs semmi értelme annak amit írtál...

Pocak likes this.
  • Ismétlem,nem az a baj,ha valaki sokáig dolgozik.

De attól,hogy ez így van,miért kell kolót nyomni,mikor ott a zászló is? Miért éreztek késztetést azt megnyomni,még olyankor is,amikor nyilvánvalóan nem farmolásról beszélünk,tengeri csatánál nem is lehetne vinni semmit sem...

• Engedjük el ez a koló témát mert Némó folyton kakaót kér - a semmit mondó sorait zárva

DE

Okosodtunk!

Jegyezzük meg a válaszokat HA majd megint nyomunk 1 (EGY) kolót és kérdés lesz vagy utalás: miért kellett?

Hirtelen közbe jött valami. Munka. Korábban volt már vasúti sorompó leengedése...

Ugyanezen válaszokat lehet adni amikor kritika lesz kolónkkal kapcsolatban - sőt még frappánsabbakat is

Pl: Volt áram, volt net - tudtam nyomni kolit

Oszt csá...

Holnap fogok pezsgőt kérni - ma vizet iszom csak

• Mondanám h de kár h még mindig a veszekedés megy.... de végülis mi legyen egy kocsmában

egy zéró vaníliás kólát, mert nem is olyan rossz

• Opi, eddig a legfrappánsabb válaszotok az volt, hogy mi is nyomunk :D hirtelen milyen ügyesek lettetek, rájöttetek, hogy van valós indok is? :D

Havas, sok oka lehet, ha blokkolva vagyok... stb stb... persze nem tudom mi volt ott, de koló lett nyomva azt cső... ha nektek is lehet, akkor nekünk is... eddig sem indokoltátok meg miért kolóztatok, tőlünk se várjátok el. Kolót kaptatok és ennyi, nem hiszem, hogy ki kéne beszélni X/ persze ha én mondanám akkor sírok, te meg csak írtad :D szólj, ha szerelmes leszek, mert nem tudom mikor milyen a tuadatállapotom :D most biztos ideges lehetek, mert nevetek :/

• Megy megint a dolgok kiforgatása,szövegértés továbbra sincs -,-

Mint már kismilliószor említettem nem magával a koloval van bajom,hisz 1-1 beleférne.

<-Ezt mentsd már el a tudatod mélyére,mert mégegyszer nem vagyok hajlandó leírni.

Hanem a napi 5-6 kolóval,és sokszor úgy,hogy nem lenne indokolt a koló.

Na,meguntam,érdemi reakció úgysem lesz,én meg már belefáradtam az értetlenkedésbe és a kiforgatásokba.

Meg úgy a kolókba...

Sört

Opi likes this.
  • Igen Havas, 5-6 ember nyom 1-1 kolót, nem pedig 1 ember nyom 5-6 kolót, mint nálatok. Tényleg unalmas :D meg az alkohol is unalmas :D

Kakaót, mert az jó... dopamint ad :D