Kocsma?

• HA egy ember nyom 5-6 kolót az EGY ember - akit sokat támadnak : és ehhez (ennyi kolót nyomni) sok idő is kell

HA 5-6 ember nyom kolót AMIKOR támadják - az egy fél szövetség (aktív) magja: az valami más... ÉS egy tendencia

Erről írt Havas kolléga - csak a kakaós muksi a pálmafa alól (mint mindig) teljesen félremagyaráz mindent

Lásd korábbi felvetések egyike:

Nem lehetne, hogy ne legyenek farmolások?

- Most mit sírtok?

De hogy szigeten belül...

- Ti is farmoltok!

De most pont erről lenne valami egyezség..

- Hazudsz! Régen ti is farmoltatok

Ez lesz a kolóval is - felesleges beszélni róla;)

Le lehet szólni, lehet kommentelni - de várni csodát (főleg kakaó :thumbdown: mellől) nem kell

Aki nem szereti a megszállást és kolót nyom, az valószínű mást akar - pl fosztást :evil:

• Némóval kár vitatkozni, úgyis neki van igaza, még pálmásan is megmondja a tutit

• mint már töbször lett említve volt (nem tudom hogy van e még), olyan tagotok akinek 4kolója volt... azzal nem lehet napi 5-6 kolót nyomni? A félre magyaráz és a nem akarod érteni, mert ciki között különbség van... :D de hát írhatok bármit, nem érdekli a macikat, mert látják benne azt a fránya igazságot... és akkor ki ködösít? :S

Opi,

aki tud inni,

Sörös a szája...

Mézes sörös... általában :D

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• nem tudom hogy van e még

HA nem tudod minek szólsz bele?

Ki az? Mikor nyomta? Napi 5-6 koló...

Állítasz valamit és aztán mindenki más ködösít? A TE félremagyarázásod a ciki

Én meg olyan VIP-esre emlékszem - lehet te voltál - akinek volt 7 kolója és napi nyócat nyomott. Nem tudom, hogy van-e még, de párszor még leírom azért: hátha úgy igazzá válik ^^ (lásd lentebb)

olyan tagotok akinek 4kolója volt... azzal nem lehet napi 5-6 kolót nyomni?

Volt nyomva vagy nem volt nyomva:?:

Volt ilyen tagunk... ? mikor és ki? Jahh úgy emlékszem...by Nemo

MOST volt egy szitu... az lett felvetve. A kicsi hal meg valami ködös múltra hivatkozva, ki tudja milyen kakaó gőzös emlékeiben turkálva tromfol rá: Nektek még olyanabb vót:!:

És akkor - Ő maga - többször megemlíti a valótlanságot, majd erre - mint forrás munkára - hivatkozva immár igazságnak kiálltja ki:

mint már töbször lett említve volt

Elképesztő... egy + b betűt meg adok legközelebb kölcsön :*

Hajnal van - nem támadom vissza a szigetemen, szigeten belül támadó vip-est - nem az én városomban fejelte le egy maci térdét :D

Már ilyen jó szívű vagyok... csak egy kávét kérek :saint:

• Maci volt, régi fórumon ott volt a neve is... de akkor nem foglalkoztak vele a macik, most hogy már a kutya nem emlékszik rá, már bizonyítani kell... és én ködösítek? Aki emlékszik rá az emlékszik... e van, de hazugságokkal nem kéne mást hazugnak nevezni Opika X/

Opi, minek bele kötni mindenbe? Ha 1 koló unalmas, jön a 2 koló, de nekünk csak egy van duma... ha már nem megy a játék akkor keressünk elírásokat... irigyellek, hogy család mellett ennyi szabadidőd van, majd dobom én is a gyerkőcöket és nyomom inkább az ikát :D

Kakajót... remélem nem ly, mert akkor ebbe is beleköt Opibocs

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• és én ködösítek?

Ja ja - mert nem mondasz nevet. Én úgy emlékszem hogy volt 6 kolis VIP-es - valahová felírtam :/

nem kéne mást hazugnak nevezni

Keressük már meg, hol is tettem ilyent mostanság :?:...

Opi, minek bele kötni mindenbe?

Fogalmam sincs miért teszed ^^ DE Te tudod....;)

irigyellek, hogy család mellett ennyi szabadidőd van,

ÉS íme:!: Jön a nagyágyú - a hazugozás után a család kerül megint szóba. Köszönjük meg vagyunk. Bár nem tartozik rád, de a kisleányommal el voltunk ma táncolni, vásárolni, tanulás meg volt és most ő (IS) játszik - aztán megyek fürdetni.

HA olvasnád a másik kocsmát, akkor ott néhány villanást láthatnál az életünkbők - egy töredékét annak amit mi együtt szoktunk tölteni.

Nahh csóközön :*

Ginevert kérek - bár nem tudom mi az :D

• sört Opinak, mert megérdemli hogy tovAbb pusztítsa magát én meg befejeztem a hazug macikkal való beszélgetést...

• Hát,az egy dolog,hogy ennyire hulladék ember,mint Nemo kevés van.

De hogy ő képviseli a VIPet és ezt a vezetők hagyják,az már őket is képviseli:!:

Ez már annyira undorító,hogy el is ment a kedvem attól,hogy ide bármit is írjak...

• én meg befejeztem a hazug macikkal való beszélgetést...

Mondhatnám, hogy végre... 8o

DE

Beszélgethetsz tovább MINDEN macival :/

MERT

Nincs közöttük hazug egy sem ;)

Mi mind nagyon szeretünk Téged - tele a szívünk az irántad érzett szeretettel :love:

Nem kell minősíteni senkit Havas kolléga, hiszen megteszi önmaga is hőn szeretett kis halunk :!:

Viselkedj szépen :saint: , ahogyan a csillag megy az égen - úgy érdemes...

Grapefruitos-pomelós Apentát kérek 3 jégkockával.

ÉS

Sört a Népnek!

• Kakaót mindenkinek, a VIP-eseknek kumisszal :S

• Ginevert toniccal - mert azé' t'om ám mi az ;)

Pár éve szerettem meg - inni is kedvem támadt, meleg is volt, szomjas is voltam

2 dcl gin, 3 dcl tonic - pont egy korsó... belefér 3-4 jégkocka is.

A harmadikat már lassan szoktam kortyolgatni.

• Nem szeretem a tonic ízét..., ezért ginnel keverem :D

• Opi, én úgy mondanám, hogy lime is jó bele, mármint az eredeti kinint és gin-t tartalmazó tonicba :D

Ez a Kalumba Gin is finom, magában tonic nélkül is van egy íze 8o és tetszik a cimkéje :D a kis makival 8)

• Vodka nem adja semmivel nekem :( de a gyömbér jöhet ;)

A kumisznál nincs jobb! Egy leheletnyi kakaóval :D