Kocsma?

• Ha mást sértegetni nem lehet akkor inkább meg sem szólalunk

Ti nem szólaltok meg. Mióta Nemó elkezdett JÁTSZNI, és nem a kakaókunyerálásba fekteti minden energiáját,azóta kihalt a kocsma. A macik csak akkor írtak, ha őket emlegették. Olvasd csak vissza.

Egyébként két sört kérek Marqadamnak is, hamár nem kért 8|:):P

• Inkább igyál vizet, az alkohol ártalmas az írásra :)

• Nemo ír, csak nem látni :D

Kakaót... amúgy azért felesleges volt írnod, hogy mi zaklatta fel nyugodt napjaidat8)

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• Érdemes megtanulni olvasni ^^

Az én nyugalmamat nem igazán befolyásolja az,ha néha meg kell mutatnia a VIPnek,hogy még élnek. Főleg miután mostanában ez nem igazán volt igaz...

Sört

• mindenkinek kell pihenő, én úgy látom sokan nem aktívak máshol sem, nem mellesleg eddig az volt a baj, hogy állandóan nyomulunk, most itt a tér, amit eddig mindenki annyira várt :)

• hát igen, biztosan így van, bár egyik nap nálam volt a tábi és láttam, amit láttam :saint::evil:

a többit meg már túltárgyaltuk ezerszer :)

• Fel vagyok oldva, ihatok kakaót, köszönöm Sipka :)

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• csak pillanatnyi zavar, de bízom benne, hogy mindenkiben ott szunnyad a tűz és lesznek még szép napok:):)

• Tűz van, idő nincs :(

Kakaó is van :love: Nemos Riska <3

• Az ad erőt és mindent lebíró akaratot 8) vagyis az is :D

• A kakaó, meg az a cukor törögetős játék a reggeli újság helyett :D

• A macik gonoszak, megint dárdikkal támadnak...

Na jó nem, de ha nem “hisztizek” csend van :D

• Vérmedvék - vérdárdik :evil:

Nem én voltam :saint: (remélem)...

Én most aranyos kicsi macit játszok ;)

Ezért mézes teát kérek

ÉS

Sört a Népnek!