Kocsma?

• Én aludtam - csak felébredtem a vámpír sikolyok hallatán

Reggelit is csináltam - hajnalban

ÉS

Feltettem az ebédet is elég korán - szerintem mindjárt jó lesz

Már 4.5 órája BBQ pácolt oldalas sül - szépen lassan....

1.5 napig pácolódott, szerintem fincsi lesz

Sört kérek hozzá - a Népnek is!

• Hát felvertetek az ágyamból ^^ De viszont elismerésem mindkét félnek, oda tette magát aki a helyszínen volt:) Kitartott mindenki :thumbup: A csata reggel 7-8 között zárult:)

Elismerésem az álmatlanoknak ^^

Sört a harcosoknak! :love:

• Hmm jól hangzik az ilyen ebéd! :D

Gratulálok a harcosoknak!

Nem mondom, hogy a közeljövőben de remélem lesz még alkalmam megismételni :)

• Nem mondom, hogy a közeljövőben de remélem lesz még alkalmam megismételni :)

Rendicsek

DE

Kérlek ne éjjel gyere

MERT

Akkor mi alszunk :sleeping:

A sertés borda finom lett - még nem csináltam így és ilyent

Fogok rajta 1-2 trükköt még bevetni - szerintem úgy még jobb lesz

Fél nap sózás, 1 nap pác - sütéskor sörrel öntöm majd fel (annak zamata hiányzott most nekem)

Aki ma nem nyomott kolit, azt meghívom egy adagra ;)

• Nem is kap a bordából - nem számít az, hogy 75 kör után nyomta 8|

A koli az koli - amit mondtam megmondtam :!:

Ezért aztán a vámpíroknak szánt adagból 5-6 porció is megmarad...

Turó rudi a desszert ... asszem mennem kell valamit venni

Addig is szódát

ÉS

Sört a Népnek

• Aham,még jó,hogy a hajnali tamadasotokra nyomtam kolót,miutan kiharcoltátok magatokat :)

Mellesleg,mióta játszom 2 kolit nyomtam összesen a maival együtt. Érezd megtiszteltetésnek^^.

Ti meg csak ma 3x több kolit toltatok,mint én egész warszerveres pályafutásom során...

Nyilván tök oks ez így,és ezzel még véletlenül sem ölitek meg a játékot...áhhh...dehogy.

Sört

• Havas sír ;( ne pityeregj komi... koló itt, koló ott... Macis hajnali támadás, VIP-es hajnali támadás... nevetséges lerágott csont... csak másba nem tudtok bele kötni... a vödörbe kéne már... :D

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• A pálmafák alól egészen már a perspektíva - onnan a gratuláció is sírásnak látszik

ÉS

Minden megnyilvánulás/komment kötözködésnek..

DE

Van pozitív elmozdulás is - végre nem kell kakaós poharakat kerülgetni

Korsók vannak amibe: Sört a Népnek!

• Jajj, tényleg, itt a pálmafák alatt nem látszik, hogy Havas azt hozza fel, hogy koló lett nyomva... lehet kakaót kért nekem nem is kolót írt? :D

Az alkohol rossz, értem? Ne igyatok alkoholt! :S

Az igazi szabadság kínokkal és áldozatokkal jár. Ezért legtöbben csupán mondják, hogy szabadságra vágynak, miközben ugyanúgy sóvárognak a társadalmi rend, az írott törvények és a materializmus után. Mert számukra még a szabadság is csak akkor ideális, ha nem kell érte tenni...

• Nem a kolónyomást hoztam fel. 1-1 beleférhetne.

De ez a napi 5-6,mikor jó kis csatározások vannak igazán kiírtja az összes játékkedvet.

De ezt nyilván nem egy Nemo fogja megérteni...

Sört

• 1 kolós szigetem van

mégis hogy tudnék napi 5-6 kolót elsütni

na nem mintha tegnap is annyira a seregemet kerested volna :)

Nem szeretek túlerővel szemben játszani a macik meg majd 2* annyian vannak mint a vámpírok. A szerver eljutott egy olyan pontra, ahol a létszám többet tesz, mint a játéktudás, na nem mintha a macikat lenézném ilyen téren. Ha szeretnék úgy csatázni, hogy amúgy esélyem is legyen akkor támadok éjjel. Alvó ember meg nem kolózik úgyse ;)

Annyi kakaót kérek amennyiben már meg lehet fürödni :)

• Na megint le leszek szólva, hogy megint "kötözködöm"!

Ha szeretnék úgy csatázni, hogy amúgy esélyem is legyen akkor támadok éjjel. Alvó ember meg nem kolózik úgyse

Ez a két mondat azt hiszem mindent elárul. Ha tudsz éjjel támadni, mert nyilván sereget keresel, akkor nappal miért nem? Ugyanaz a felállás. Ha meg nem seregre utazol, akkor meg még rosszabb a helyzet, mert akkor meg farmolásra mész és nem a játékélményre.

Sztem (de ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül) inkább legyen kétnaponta 1-2 nagyobb csata, minthogy mennyen éjjel-nappal a farmolás. Nem aztmondom, hogy nem lehet fosztani, de ne abból álljon a játék.

Ezeket a sorokat nem szemrehányás képpen írom, ez csak a saját véleményem és esetleg ötlet. Nem szeretnék senkit megbántani, nem szeretnék senkibe belekötni. TÉNYLEG!!!!

Jó iszogatást mindenkinek, (végre több sör fogy, mint kakaó 8o)!

Sört és jó élményeket kérek!

• Igazad van Havas undorító, főleg mikor egy nap egy embertől 2 kolót kap az ember, mert hát ilyen maci van :D az hogy 5-6 különböző tagnak van 1-1 kolija... na az kemény, viszont az olyan játékos akinek a társa egy nap 2 kolót tud nyomni... hmm... van/volt olyan társatok akinek 4 kolója van. Nem tudom már ki volt az de régi fórumon volt róla szó... na az derék, de ha 5-6 különböző játékosnak van 1-1 az már nem szép dolog :D köszönjük Havas eme kivételezést... igyekszünk megfelelni 8o

Pocak, nem te vagy az első megváltó :D nem egyszer volt róla szó, mikor én a dárdikból hoplit meg kardost csináltam, az a hír terjetd, hogy leszerelt a seregem arany hiány miatt... érdekes akkor miért csak a 14k dárdi szerelt le? Hmmm... érdekes... lehet forgatni, de felesleges... ami nálunk gond az nálatok is és fordítva... ez ilyen csak felesleges azért megszólni valakit, mert olyat tesz mint a másik...

Majd sírtok ti másnaposan a kakóért, tapasztalat az egyik legjobb másnaposságra ;)

• Hmm...nem divat a VIPnél a szövegértés.

Jah hát mennyire gáz már,hogy azt a tagunkat nem lehet farmolni,mert tud napi 2x kolózni. Hát ez szörnyű,sztem ne is játsz tovább,mert nem érdemes...

De az teljesen ok,hogy mikor mennének a jó kis harcok,amik szerintem(és elvileg szerintetek is,mivel "harcosok" vagytok) adják a játékélményt,akkor lövitek ezerrel a kolókat. Mint mondtam 1-1 beleférhetne,de az,hogy annyi kolót toltok,hogy utána nem marad ép macisereg... Utána meg persze jönnétek a maradékokat leverni. Nah ez a nem kicsit szánalmas és lehangoló mentalitás gyilkolja a játékélményt

Ha ezt még mindig nem értitek meg,akkor inkább hagyjuk is.

Jah am ott volt tegnap kodi. Fölényben volt,saját városban,aktív kohóval. Meg elvileg ő is aktív volt,ha már kolót bírt lőni...

Ilyenre miért kell kolót tolni? Mellettem nem volt bent a csatában senki,így arra sem lehet fogni,hogy félt,hogy sokan leszünk rá.

Sokszor már zászló helyett is koló van.

Na jó,hagyjuk,mert a Nemo-Marq duó nem épp az "észérvekkel való normális vitáról" híresek.

• Nem vagyok harcos :) békés játékos vagyok, aki nem támad gyakran más játékosokat.

Nem szeretném tőled 1 picit sem, hogy észérvekkel normális vitát folytassunk le. Csak így beszélgetünk mondunk dolgokat iszunk dolgokat, nem sértegetünk senkit, ha kakaót iszik, ilyenek.

Nem fogom azt mondani, hogy ökörködésen kívül mást is csinálunk de gondolom már hozzászoktatok - ezt élvezem bocsi :D

Na elfelejtettem mit akartam írni mind1 is majd délután eszembe jut

• Igen havas, 2szer kaptam kolót és nem fosztani voltam... mindenki ugyan azt csinálja, ti is... mi is.... és ezt dobálgatjuk egymásra... ezek az ész érvek... nem kell elfogadni, de ez van :) és ez változni nem fog ezek szerint... mondhatsz bármit ez így van... felesleges ami itt megy... ha kakaózás van érdemben nem tudtok bele szólni csak ha kötekedni lehet... mi megpróbáltunk normálisan beszélgetni itt... tettünk a kötekedésekre... nem tetszett... akkor marad az egymás elé dugdossuk a tükröt... :D

Kakajót...