Ahogy látom, részben ismét aktuális lett a Kocsma címere...
Egy töményet kérek!
Ahogy látom, részben ismét aktuális lett a Kocsma címere...
Egy töményet kérek!
Köszönöm Kopi!
Állom a töményedet......
Nagyonis...
Fizetek én is egy kört az előzőből!
Csináljatok Team-et.. kíváncsi lennék, h ki-mennyi idő után adná fel..
Látom, azért páran jöttek-mentek- és maradtak
Gratulálok az új Team-hez
Azért örömmel vettük volna, ha ránk írsz, jelentkezel, miegymás..... nemcsak közvetve értesülünk....tudom hülyeség, de van egy TM, vannak adminok.....
Várunk szeretettel a cseten és minden hivatalos fórumon.
Gurat már csak ilyen.. hirtelen jön- és megy de örülök, h ide is visszatért
LadySakk, ismeretlenül is részvétem
Egy gyógyteát kérnék, köszönöm.
Üdv itt is Trockij!
Köszönjük a rejtett (vagy nem annyira rejtett) kedvességet. Igyekszünk.
Guratunk is meglett, ilyenek ezek a fiatalok
Mindenkinek kitartást, egy értelmes meghívást se láttam, úgyhogy magam veszem a serem és kis házit, meg tartalékot hozzá, visszaülök a sarkacskámba, üres szék és gyorsan fogyó sör várja a következő betérőt
Szép hetet mindenkinek =)
LadySakk!
Ismeretlenül is részvétem!
Nos az én hétvégém sem volt túl jó akkor...........
Kopi jól látod ...sem időm ,sem energiám,sem pedig türelmem nem volt már
Így rosszalkodhatok
Kávét kérek és futás dolgozni.
Szépet!
Parittyás! A pálinkás kis hordót Sipka asztala mellé kérem.
Gőzóriás, követi 2 láda sörrel. Talán elég lesz.....egy darabig.
A bányásztársak nevében is köszönöm a vigasztaló szavakat. A kollegina hatalmas űrt hagyott maga után.......
Ma egy csapat törpét bekaranténoltak nálunk is.
Maradok a teánál.....
Maradok a teánál.....
Legalább Tátra, ha már tea?
Köszönjük a rejtett (vagy nem annyira rejtett) kedvességet. Igyekszünk.
Eddig pozitív a rólatok festett kép, de erről Te tehetsz
köszönöm a gyors ügyintézést azóta átadtam- és visszakaptam a vezetői rangot..
egy whiskey-t kérnék jég nélkül
szép estét
szép estét
Szépet, és ha már beköszöntél s nem kértél semmit, én hívlak meg valamire, mert itt inni kel, ez egy kocsma!
Valami erőset tehát! Nagyapafőzte szilvát!
szép estét
Szépet, és ha már beköszöntél s nem kértél semmit, én hívlak meg valamire, mert itt inni kel, ez egy kocsma!
Valami erőset tehát! Nagyapafőzte szilvát!
Pontosan így. Különben a kocsmáros (aki történetesen az egyik admin is) morcos lesz, ha valaki nem kér inni
Úgyhogy kezembe is veszem az ügyedet: Egysenki (vagy egyvalaki) vendégem egy kávéra -- ha alkohol kell azt tehetünk bele, de kávét az kapsz és punktum
Trockij, nálunk félek csak Mátra van. De ha akarod szerzek valahonnan Tátrateát is, bár a Magas-Tátra oda-vissza - főleg így covid mellett - félek nem 2 óra lesz
Zsu azért legyetek jók ha tudtok, meg gyertek errefelé minél többször
Ladym hát sajnos az a karantén kellemetlen, de reméljük sikerült megelőzni, mielőtt a fele törpecsapat elkapta volna. Jó lenne ha lassan sikerülne a járványt karanténba tennünk de ahhoz mondjuk az is kéne, hogy beoltassa magát mindenki és nem úgy tűnik, hogy erre hajlandóak egyesek sajnos, én meg hiába mondom vizsgálatkor, hogy "Helytelen, oltassa be magát!", a többségüknél egyik fülükön be a másikon ki és akkor még mondhatjuk hogy egész jól jártam....................................
Egy kávét kérek... meg még egyet
Pálinkák és egyéb tömények kiszállítva mindenkinek is.
Szépet!
Lerogyok a kedvenc fotelomba. A mai nap kissé húzósra sikerült.
A legnagyobb "törpéket" kellett a szokásos 2 évenkénti vizsgálatra vinni, néhányuk magasabb tőlem.... Új védőnőnk van és piszok "megfontolt" (baromi lassú....), 25 törpét 4,5-5 óra alatt vizsgáltak meg. Az első 2,5-3 órát egész jól tűrtük. De......Enni és innivaló senkinél sem volt...sőt, a telefonok is rohamosan merültek...így a vizsgálat végén már nem volt egyszerű kordában tartani őket.
A legnagyobb poén, hogy a fővájár elfelejtette kitűzni az értesítőt az őrök pihenőjében. Így én és a törpék (nekik én szóltam még pénteken) tudtuk, hogy ma megyünk dokihoz, csak épp az őröknek nem volt gőzük sem a dologról.
Most alaposan zúg a fejem.....
Hab a tortán, jövő héten folytatása következik.......
Jut fejembe! Van néhány Lan rajongó a csapatban. Amikor megtudták, hogy ismerem a sztorit egyből jó fej lettem.
Kérek egy teát.....neeem Tátrát anélkül is zúg a fejem. Jó lesz valami kellemes, forró, fahéjas szilva....
Gro, nem tudom hány törpe kaphatta el a vírust. Tegnap még voltak fejteni, pedig az őrük már reggel nyolckor mondta, hogy az egyik törpilla pluszos. Ennek ellenére még tegnap végig fejtette a maradék az ércet......
Trockij, nálunk félek csak Mátra van. De ha akarod szerzek valahonnan Tátrateát is, bár a Magas-Tátra oda-vissza - főleg így covid mellett - félek nem 2 óra lesz
Attól függ, h honnan nézzük..
Új védőnőnk van és piszok "megfontolt" (baromi lassú....)
jó munkához idő kell
Hab a tortán, jövő héten folytatása következik......
legalább előre felkészítheted a törpöket.. és Magadat is így, h tudod ki vár rátok.. vagy mi..
Gro, nem tudom hány törpe kaphatta el a vírust. Tegnap még voltak fejteni, pedig az őrük már reggel nyolckor mondta, hogy az egyik törpilla pluszos. Ennek ellenére még tegnap végig fejtette a maradék az ércet......
szegényt rákényszerítetted, h dolgozzon? hol van a törpe-szakszervezet ilyenkor?
bakker.. nem kértem inni.. hmm.. maradok a whiskey-nél, ha már nincs tea..
Trockij, a mai törpéimet is felkészítettem arra, hogy megyünk. Csak épp az őreik nem tudták.
A mi bányánk 3 nagy tárnából áll én magam a középsőben vagyok, a vizsgálatra vitt törpék a fő tárnában vannak. Szóval nem találkozom velük alaphelyzetben. Így a felkészítés szinte lehetetlen.
Én nem kényszerítettem, a kisasszony otthon raboskodott. Sőt, Őt nem kényszeríteném semmire, az egyik naaaagy kedvencem (most sok kedvenc törpém van, többek közt a mai csapat is). A társai fejtették az ércet.
Egyébként nem kell félteni a mai törpéket, nagyon hatékonyan tudják képviselni az érdekeiket. Valahogy mindig levesznek a lábamról, legalábbis megpróbálják és néha kicsit engedek is nekik.
Maradok a teánál.....
Ui.: A karanténos kicsike (3. osztályos, pici lány, hosszú szőke haj, bájos pofi) pár hete elém áll és nagy boldogan mondja: - Tessék képzelni! A hétvégén voltam íjjász versenyen!
Mire én: - Igen?! És hogy sikerült??
Törpilla: - Első lettem.
Én: - Gratulálok! ÉS hányan voltatok? Volt még olyan pici, mint Te?
Törpilla: - Nem. Én voltam egyedül a korosztályomban.
Erre már csak annyit tudtam mondani, hogy: - Akkor is gratulálok. Az arany akkor is arany, ha nem volt vetélytárs.
A mi bányánk 3 nagy tárnából áll én magam a középsőben vagyok, a vizsgálatra vitt törpék a fő tárnában vannak. Szóval nem találkozom velük alaphelyzetben. Így a felkészítés szinte lehetetlen.
egyszer megfejtem ezt a dolgot, bár a 3. osztályos kislánnyal összezavartál rendesen addig is.. törprengek rajta még egy kicsit..
Egyébként nem kell félteni a mai törpéket, nagyon hatékonyan tudják képviselni az érdekeiket. Valahogy mindig levesznek a lábamról, legalábbis megpróbálják és néha kicsit engedek is nekik.
ebben biztos voltam.. mind a "lábadról" való levételt, mind az engedést
a törpök mindig ilyenek..
Én nem kényszerítettem, a kisasszony otthon raboskodott. Sőt, Őt nem kényszeríteném semmire, az egyik naaaagy kedvencem (most sok kedvenc törpém van, többek közt a mai csapat is
). A társai fejtették az ércet.
Áhá.. szóval otthonról irányította a törpieket? vagy csak drukkolt nekik..? a törpiek helyette is dolgoztak? derék törpillák/törpök ezek
Maradok a teánál.....
milyen teát kérsz? abból a korcsmáros szerint nekem van a legjobb.. ( és ha mégse emlékezne erre a részre, akkor majd emlékeztetem
)
estére egy gyógykombónál maradnék..
A válasz:
Fő tárna: 5-8. osztályos nagy törpék, igazgatóság, gazdasági.
Második tárna: 3-4. osztályos közepes törpék. Az én tekercstáram is ebben az épületben van.
Harmadik tárna: 1-2. osztályos kicsik.
Ráadásnak van egy ovink a törp picuroknak. De ide nem kell mennem. Hála az égnek!!!
Fahéjas szilva tea jó lesz.
Szerverösszevonás (Soft Merge)
kérek egy hordó páleszt ide a sarokba, hogy még elférjen mellette a ser is, szükség lesz rájuk....minden kedves betérőnek fizetek egy kört...egészségünkre
u.i.: eztet meg kibeszélni:
Display MoreA válasz:
Fő tárna: 5-8. osztályos nagy törpék, igazgatóság, gazdasági.
Második tárna: 3-4. osztályos közepes törpék. Az én tekercstáram is ebben az épületben van.
Harmadik tárna: 1-2. osztályos kicsik.
Ráadásnak van egy ovink a törp picuroknak. De ide nem kell mennem. Hála az égnek!!!
Fahéjas szilva tea jó lesz.
ohh, köszönöm.. pedig még akartam rajta gondolkozni megkönnyítetted a helyzetemet
miért nem szereted az ovit?
azonnal viszem.. forrón szereted? ( mert hát mint tudjuk.. van, aki forrón szereti.. )
nálunk most kezdődött az összevonás, szóval bármilyen nyugtató ital jól jön.. a korcsmárosra bízom..
Az ovi kicsit olyan, mint amikor anno a kutyám lenyelt egy békát. Ami félúton megállt, majd se ki, se be.
Nekünk az ovi akadt meg torkunkon.....szeptemberben indult. De valahogy sehogy sem akart összeállni.
Az átadás előtti éjjelen még dolgoztak a mesterek.....és még jó ideig visszajártak az átadó után is.
Előbb nem volt víz, majd meglett, amikor leszakadt a vadiúj plafon egy leázás miatt.
Eleinte nagyon hideg volt, majd vettek hősugárzót.....nem volt gáz, késett a mérő átírása...
Rögtön első héten 2 csoport mini törp karanténba került.....
Nem mellesleg nekem bővel elég a 420 sulis törpe és a velük járó feladatok.......
Jöhet forrón, mostanában úgyis kihűl a teám, mire hozzájutok, hogy megigyam.