2019-es bejegyzesre visz a link
Azota kicsit eljart az ido mellette🤣
az első nálunk is 2019-ben jött ki: Játékszabályzat segítség
a második lett "frissebb" : Játékszabályzat segítség - Vol. 2.
a németeknél nem találtam ilyet, de talán ennek az az egyszerű oka, h ők nem keresik a kiskapukat és kevésbé próbálnak meg a szabályokat megkerülve játszani..
ugyanakkor pl a lengyeleknél is van kifejtős rész: Zasady Gry
részemről ezt a témát lezártam.
langyos vizet köszönöm, de nem kérek.. szép próbálkozás volt mindenesetre.. ja, nem..
whisky ![]()
En rendszeresen olvasom mas nemzetek forumait es hivatalos es nem hivatalos csatornait, szoval meg tudnalak cafolni, de inkabb nem.
Normal szerveren 500m osszpontszamu jatekosok, 30-40m kalozpont, es hasonlok.
Meg ugye en a feketepiacot is nezegetem, szoval ne hidd azt, hogy ott minden szep es jo, sot sokkal durvabb, mint ami a magyaron megy, es a nemzetkoziek, na azok mar csak a penzrol szolnak, szinte szabalyok nelkul.
En rendszeresen olvasom mas nemzetek forumait es hivatalos es nem hivatalos csatornait, szoval meg tudnalak cafolni, de inkabb nem.
Meg ugye en a feketepiacot is nezegetem, szoval ne hidd azt, hogy ott minden szep es jo, sot sokkal durvabb, mint ami a magyaron megy, es a nemzetkoziek, na azok mar csak a penzrol szolnak, szinte szabalyok nelkul.
Olyan, mint a grund foci. Helyben szuletnek a szabalyok. A lenyeg a vegen a gol! Amig nincs jelentes, vagy a multik reszerol eszlelheto szabalytalansag, engedig, had menjen….
Szilvat kerek! Kitort a beke?!
nyugodtan cáfolj meg.. ![]()
whisky-nél maradok ![]()
Nincs kedvem most semmihez, de nem is fogok infot csopogtetni😁
)
Nincs kedvem most semmihez, de nem is fogok infot csopogtetni😁
Akkor zúdítsd ránk! Elbirjuk. ![]()
Csatos bambit ezen a szép szombaton….
elgondolkodik az ember, amikor van egy irreális pontszámú játékos, aki talál/csinál/létrehoz egy bugot, akár script, akár bug, akármi, de előnyre tesz szert....majd addig vizsgálják, míg rá nem jönnek, tiltják, majd hirtelen jön egy hotfix javítás/mint tegnap/, hogy ezt meggátolják.
de aki nagyüzemben csinálja, írja, hirdeti, eladja, bérbeadja, üzletel vele a feketepiacon, az rendben van a gf részéről.
gusztustalan ez az egész gf....és mielőtt trockij vagy valamely hasonszőrű tiltani akar ennek közlése miatt, linkelek innen a fórumról, ahol egy coma is válasolt a posztban.
tehát totál olyan érzése van az embernek, hogy ha talál egy játékos vagy ír egy scriptet, botot, amivel előnyre tesz szert, az konkurenciája a feketepiacon található fizetős /amúgy néha gusztustalan/ programoknak, az egyéni játékost, aki maga talál, azt ÜLDÜZNI ÉS TILTANI KELL, AZONNALI GYORSJAVÍTÁST kell eszközölni, szóval senki sem higgye azt, hogy a feketepiac annyira messze van a gf alkalmazottaktól.
Ja, amugy torok s65-os normal zelos szerveren talalja, aki esetleg nem hiszi el.
Sziasztok!
Csak olvasok és olvasok!
De jó a régiek is kezdenek visszatérni...Nuttika ![]()
Ladym merre?
Szabályok...nos azok azért vannak,h legyen mit megszegni ![]()
De ez hadi titok![]()
Egy málna szörp jól esne
Üdv!
Nem mondanám, hogy visszatérek. Loronak is megmondtam, hogy nálam betette a kaput, ami anno volt főleg BF-en. Az, hogy benézek néha, nem visszatérés.
Barackos teát kérnék. Cukor és citrom nélkül.
Szépet!
Néha erre járok én is. De csak a pókok pislognak rám, amikor benyitok.
Egy bögre kakaót szeretnék.
még mielőttlakat kerül rá ....
aki betér annak fizetek
whiskyt kérek
Tejeskávét kérek cukorral.
Ez van, ha szétszélednek az emberek, mert a játék már nem tartja egyben a közösséget.
Sziasztok!
Jöttem letakarítani a pókhálókat, meg a szárnyashangya-inváziót. Egy kávét kérek, és hoztam egy kis zenét ![]()
Sziasztok!
Na én meg már azt hittem ,h megszűnt a fórum
Jó éjt és majd még benézek ![]()
Helló pókok és Editke!
Nem mondom, hogy nagy forgalom van erre mióta likvidálták az átkelőt.![]()
Készítek magamnak egy kakaót. Éljen a tartós tej!
Én is csak véletlenül láttam meg ![]()
Minden változik ,csak nem minden előnyére!
Huuu tartós tej???? Tele tartósítóval
...meg nem bírom inni.
Egy turmix ital ,mondjuk puncs?
Ha már turmix, akkor kókusz.
Erre a forgalomra nem igazán lehet rendes tejre beruházni.....![]()
Sziasztok csajszik, szép estét!
Hát nem mondom, hogy könnyen idetaláltam, de hoztam valamit, ami hasznos lehet!
"Kära spelare,
version 14.0.2 kommer att rullas ut till alla live-servrar på måndag, 11.08.2025, med start kl. 10:00 CEST.
Tjänsten kan komma att vara avbruten i några timmar (uppskattningsvis 3–5 timmar) tills alla servrar har uppdaterats.
Ditt Ikariam-team"
... hazánk nyelvén...
"Kedves játékosok!
A 14.0.2-es verzió 2025. augusztus 11-én, hétfőn, 10:00 órakor kerül bevezetésre az összes élő szerveren.
A szolgáltatás várhatóan 3-5 órára megszakadhat, amíg az összes szerver frissítése meg nem történik.
Az Ikariam csapata"
S ha már ez egy ELIT kocsma, akkor kérnék egy vietnámi tojásos kávét!
Zsuccunak fizetem a Puncs turmixot, Ladynek a Kókusz turmixot... természetesen hoztam hozzá friss tejet.
A következő betérő vendégem egy akármire, bármire!
Donna voltam... alig észrevétlen!
Csokitorta. Az pont megteszi így altatónak....... ![]()
Az ott milyen nyelven fogalmazódott? ![]()
Kérek egy pohár vizet, leöblíteni a tortát.