Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• 2019-es bejegyzesre visz a link

Azota kicsit eljart az ido mellette🤣

az első nálunk is 2019-ben jött ki: Játékszabályzat segítség

a második lett "frissebb" : Játékszabályzat segítség - Vol. 2.

a németeknél nem találtam ilyet, de talán ennek az az egyszerű oka, h ők nem keresik a kiskapukat és kevésbé próbálnak meg a szabályokat megkerülve játszani..

ugyanakkor pl a lengyeleknél is van kifejtős rész: Zasady Gry

részemről ezt a témát lezártam.

langyos vizet köszönöm, de nem kérek.. szép próbálkozás volt mindenesetre.. ja, nem..

whisky :)

• En rendszeresen olvasom mas nemzetek forumait es hivatalos es nem hivatalos csatornait, szoval meg tudnalak cafolni, de inkabb nem.

Normal szerveren 500m osszpontszamu jatekosok, 30-40m kalozpont, es hasonlok.

Meg ugye en a feketepiacot is nezegetem, szoval ne hidd azt, hogy ott minden szep es jo, sot sokkal durvabb, mint ami a magyaron megy, es a nemzetkoziek, na azok mar csak a penzrol szolnak, szinte szabalyok nelkul.

• En rendszeresen olvasom mas nemzetek forumait es hivatalos es nem hivatalos csatornait, szoval meg tudnalak cafolni, de inkabb nem.

Meg ugye en a feketepiacot is nezegetem, szoval ne hidd azt, hogy ott minden szep es jo, sot sokkal durvabb, mint ami a magyaron megy, es a nemzetkoziek, na azok mar csak a penzrol szolnak, szinte szabalyok nelkul.

Olyan, mint a grund foci. Helyben szuletnek a szabalyok. A lenyeg a vegen a gol! Amig nincs jelentes, vagy a multik reszerol eszlelheto szabalytalansag, engedig, had menjen….

Szilvat kerek! Kitort a beke?!

nyugodtan cáfolj meg.. :)

whisky-nél maradok :)

• elgondolkodik az ember, amikor van egy irreális pontszámú játékos, aki talál/csinál/létrehoz egy bugot, akár script, akár bug, akármi, de előnyre tesz szert....majd addig vizsgálják, míg rá nem jönnek, tiltják, majd hirtelen jön egy hotfix javítás/mint tegnap/, hogy ezt meggátolják.

de aki nagyüzemben csinálja, írja, hirdeti, eladja, bérbeadja, üzletel vele a feketepiacon, az rendben van a gf részéről.

gusztustalan ez az egész gf....és mielőtt trockij vagy valamely hasonszőrű tiltani akar ennek közlése miatt, linkelek innen a fórumról, ahol egy coma is válasolt a posztban.

The Highest Score?

tehát totál olyan érzése van az embernek, hogy ha talál egy játékos vagy ír egy scriptet, botot, amivel előnyre tesz szert, az konkurenciája a feketepiacon található fizetős /amúgy néha gusztustalan/ programoknak, az egyéni játékost, aki maga talál, azt ÜLDÜZNI ÉS TILTANI KELL, AZONNALI GYORSJAVÍTÁST kell eszközölni, szóval senki sem higgye azt, hogy a feketepiac annyira messze van a gf alkalmazottaktól.

Ja, amugy torok s65-os normal zelos szerveren talalja, aki esetleg nem hiszi el.

• Sziasztok!

Csak olvasok és olvasok!

De jó a régiek is kezdenek visszatérni...Nuttika :)

Ladym merre?

Szabályok...nos azok azért vannak,h legyen mit megszegni :D

De ez hadi titok;)

Egy málna szörp jól esne

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Sziasztok!

Jöttem letakarítani a pókhálókat, meg a szárnyashangya-inváziót. Egy kávét kérek, és hoztam egy kis zenét :)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Helló pókok és Editke!

Nem mondom, hogy nagy forgalom van erre mióta likvidálták az átkelőt.:cursing:

Készítek magamnak egy kakaót. Éljen a tartós tej!

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Én is csak véletlenül láttam meg :(

Minden változik ,csak nem minden előnyére!

Huuu tartós tej???? Tele tartósítóval <X...meg nem bírom inni.

Egy turmix ital ,mondjuk puncs?

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Sziasztok csajszik, szép estét!

Hát nem mondom, hogy könnyen idetaláltam, de hoztam valamit, ami hasznos lehet!

"Kära spelare,

version 14.0.2 kommer att rullas ut till alla live-servrar på måndag, 11.08.2025, med start kl. 10:00 CEST.

Tjänsten kan komma att vara avbruten i några timmar (uppskattningsvis 3–5 timmar) tills alla servrar har uppdaterats.

Ditt Ikariam-team"

... hazánk nyelvén...

"Kedves játékosok!

A 14.0.2-es verzió 2025. augusztus 11-én, hétfőn, 10:00 órakor kerül bevezetésre az összes élő szerveren.

A szolgáltatás várhatóan 3-5 órára megszakadhat, amíg az összes szerver frissítése meg nem történik.

Az Ikariam csapata"

S ha már ez egy ELIT kocsma, akkor kérnék egy vietnámi tojásos kávét!

Zsuccunak fizetem a Puncs turmixot, Ladynek a Kókusz turmixot... természetesen hoztam hozzá friss tejet.

A következő betérő vendégem egy akármire, bármire!

Donna voltam... alig észrevétlen!