Posts by zsuccu2

Sok barátot még keresek ...sajnos :(

Sőt van 1 aki már büntibe is van....de nem ez a legnagyobb baj hanem,h nem kap választ már napok óta,h miért és így nem tudjuk mi történt.

Tudom nem sok Go van :( de azért jó lenne ha nem heteket kellene várni egy válaszra :!:

Én még költözni se költöztem mert nincs jó hely :(

De van időm.

Egy altató ital rendel.

Szép estét vagy hajnalt! ;)

Jól van na Lady nem gondoltam,h kegyetlen lennél ,de azért ép elbírt volna,és tuti kifárad.

Most már sztem megússza mert jön a tavasz ha minden igaz.

Üdv itt Lord Gugoka.....olvassál csak szorgalmasan,jó kis hely ez.

Látod lassan vissza tér az ika krémje ;)

Detty velünk minden rendben.Én ép kilábalok a náthából és állítólag átadtam-bár én tagadok :D-,

de most Tigrisnél a takonykor^^

Vizet mert olyan szomjas vagyok,lehet ég a pokol?

Jó ,h felénk nem volt ilyen idő.

Bár én szeretem a hóesést és a havat.Szánkóznék is szívesen,de szerintem már most nem lesz alkalmam.

Ma ép kellemes idő volt,megszáradtak a ruhák a napon.

Akkor sok minden jó történt veled Detty.Gratulálok minden további szépet és jót!

De azért néha kukkancs be ha van időd ;)

Már azt hittem Lady te húzatod magad a szánkón :D

Na mára ennyi jöhet a szörpiek és alvás

Na akkor jól gondoltam ,amit gondoltam ;)

Mi? Hó?Nálunk már alakul a jó idő,bár reggel majd meg fagytam -2 volt ,de délután meg a napon nagyon kellemes volt.

Így tanulva reggel Szibéria,délután meg vetkőzz mert Hawaii :D

Detty inkább az örömtelit mond.

Házi málnaszörpöt kérek

Én azt gondolom,h ugyan azt a választ fogod kapni,de azért kíváncsian várok :/

Logikát pedig ne keressetek...az nincs ....van viszont elgondolás arról ,h hátha több ambit költünk mint amit eddig.

De hát tévedni emberi dolog :P

Vizet? Ne már.....páleszt mert kapar a torkom :D

Sziasztok!

Na szép ez a francos nem mutatta ,h valaki is betért volna ide.....még jó,h lejjebb görgettem:!::!:

Jééé Detty is ide talált.......mi újság arra felé:?::?:

Összevonás,új szerver.........mindig ezt csinálják:(Ne keresd benne a logikát Lady.

Én nagyon azon vagyok,h lassan ennyi volt :(

Mindenki belefárad ebbe a fene nagy költözésbe.Igaz akkor több ambi van használva,h jó helyre kerülj, de aztán alább hagy a fene nagy költekezés.

Na inkább igyunk és nézzünk egy jó filmet...ha lenne arra is idő ,mert mindjárt kelni kell és menni meló.

Zsibbadtka elégedett vagy ?:D

Már megint egy olyan csatorna ami nem tartozik az ikához és mástól tudjuk meg mi is van :(

Ha szükséges, felrakom ide a nagyobb infókat.. eddig abban a tudatban voltam, h alig olvassa bárki is :)

Meglepődnél ,h mennyien járnak fel ide csak ép nem írnak hanem hozzák az üzit.Bár mostanság kénytelenek voltak a másik csatornára hagyatkozni.

Ladym azzal az Anna -kúti gyógyvízzel nagyon vigyázz! Én megkóstolta melegen és hidegen is de nekem borzasztó volt <X

Donna látom beindultál ;)jöttem volna én hamarabb is, de a görög tenger bevonzott :D

De már itthon várom a meleget ,h még egy kicsit barnuljak.

Ha még van dinnye akkor lenyúlom és a páleszt is felkutatom.

Gro nézd a mozi pluszt ép a szellemlovas2 van amit nagyon rég láttam.

Jééé Donna idetalált;)

Gyümölcs saláta? Na rögtön éhen halok....de meg enném!

Discord??? Fene bele aki kitalálta! Fél nap mikorra beküzdöm magam :(

Már megint egy olyan csatorna ami nem tartozik az ikához és mástól tudjuk meg mi is van :(

Na egy kis hazai páleszt és megyek pihenni mert kezdődik a szabi és hosszú lesz az út a tengerig:D

Mivel kiseprűznek a kocsmából, kérjek egy búcsúitókát? :)

Jaj nem kell itt kifordítani a szavakat:!:Ide kötelező jönnöd:P

Amúgy mostanában tényleg van bőven olvasgatni való. Azon csodálkozom, hogy egész kulturált a hangnem a tartalomhoz képest. ez maradjon is így.

Ez kérlek a Sicc kocsmája,ide kulturált emberkék járnak.;)

Meglehet ezeket a dolgokat is egy pohár itóka mellett is beszélni, szép nyugodtan.

Na meg ez itt egy elit hely :D