Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Brrrrr....bánya.

Hoztam haza feladatot. Egy könnyed kis leltárösszesítőt. De.... Őszi bányaszünet van...... Szóval dolgozzon az akinek hat anyja van.....X/

Szavazzuk meg a téli álmot.

Kérek egy vasas teát.

Szép szín a ződ. De annyira nem dobott fel.

Tegnap egyszerre 6 kultim törlődött, a partnerrel együtt. X(

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• tényleg mennyi bajotok van, már a gombsejó..és igen, ez mókás véletlen, hogy hirtelen már a szerkesztési lehetőség is eltűnt, mennyi véletlen van manapság :D és mennyi figyelem..node, én kapok egy ideig ingyen inni itt, és még ez semmiám, végre linkelhetek kedvenceket..hú mennyit hallgattam, hogy milyen ocsmány vagyok, mert nem engedek tankcsapdát, miközben 50szer töröltem a saját linkeléseimet, mert tőlem illetlen lett volna a kedvenc zenekarom (egen, a tcs), pláne ganxsta szám, akit éppúgy imádok, dejóleszvégre ezeket is betenni..addig pedig szintén egy furcsa kedvenc szám /és mennyire ideillik ;) /, amit eddig nem tehettem volna ki

úgyhogy mulassunk, egy kört én is állok, és kérem a páleszem (én még hidegen fogyasztom, egyelőre) és serem =)

szerkesztve: szavatok se legyen, aznap még lehet szerkeszteni..vagy xpercig, nézzétek milyen menő vagyok :D /a tegnapit már én se tudom, természetesen, a kezdők (beginnerek) szerencsétlensége:DDD/

"...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"

( Friedrich Nietzsche )

Edited 2 times, last by Sipka ().

• Hmmm...felmondott a Team? :O

Mondjuk ez annyira nem ért váratlanul,inkább csak az,hogy eddig kitartottak:thumbup:

Minden tiszteletem és elismerésem az övék,mégha néha nem is értettem mindenkivel egyet mindenben.

Ami a játékot illeti.

Már elég régóta látszik,hogy érdemi fejlesztés nincs az ikában GF részről,és nem is igazán lesz. De mikor még volt is valami,akkor is hónapokat,ha nem éveket kellett várni,hogy valami történjen. És egyik sem volt egetrengetően nagy durranás. Legutoljára talán a kalóz.

És még mindig nem ébredtek rá sokan,vagy egyszerűen már ennyi energiát sem akar senki belefektetni az ikába,hogy nekünk kell csinálnunk valamit a GF helyett! Ott van példának a nemzetközi szerver. Egész aktív(sőt..),és bár nyilván nincs annyi játékos rajta,mintha a GF nyitott(és reklámozott) volna egy hivatalos nemzetközi szervert,de nem vagyunk kevesen,egyáltalán.

Amit mi tehetünk,az csak ennyi. Nem tudjuk a játékot programozni,fejleszteni,azt viszont megtehetjük,hogy eldöntjük,kivel,hol és mikor játszunk!

Most,hogy így ezt leírtam,eszembe jutott egy gondolat. A nemzetközi szerver mintájára "összevonhatnánk" a magyar szervereket. Értsd ezalatt azt,hogy nyilván nem fog megszűnni egyik szerver sem magától,de ha mondjuk kijelölnénk egy szervert(mondjuk ha nyitnak egy újat,mert azt úgyis fognak,vagy ott van a war,ahol bár nem indul már mindenki egyenlő feltétettel,de a 3x os sebesség miatt hamar lehetne fejlődni,illetve egyezményekkel korlátozni,hogy a már ott lévő nagyok terrorizáljak a kicsiket. De bármelyik más szerver is lehet a választott,mondjuk a legaktívabb,hogy kevesebb embernek kelljen "lemondania" a játékáról),majd azt mondanánk,hogy aki tudja és akarja ambroval átdobhatja magát oda,mindenki más meg az adott szervere mellett ott csinál egy új accot. Hogy a régit vakoltatja vagy sem,az mindenki egyéni döntése. Az viszont biztos,hogy kellene egy szerverösszevonás,hogy sok szerveren már annyi acc sincs multival együtt hogy tele legyenek a múzeumok,nemhogy harcoljon még bárki bárkivel. Arra meg nem várhatunk,hogy a GF lépjen,hisz vártunk már eleget! A múltkori összevonást is csak szétbarmolták,majd nyitogattak rá 3 havonta újabb szervereket,szval ha még lépnének is sem biztos hogy jól járnánk. Nekünk kell lépni,ha akarunk még az ikától valamit! Nem biztos,hogy a fentebb vázolt módon kellene,de össze kell fognunk. Tehát,várom a javaslatokat,ki hogy gondolkozik,ki szerint és hogyan kellene ezt megcsinálni.

Sok macera ez,de akinek jelent még valamit ez a játék,az bele tud ennyi energiát feccölni.

• Hagytatok ám olvasni valót :)

Hála a kocsmánk újra éledt<3

Jon ez jó ötlet,csak is mi csinálhatunk valamit mert a GF az a nullával egyenlő :(

Bár a magyar szerver team nélkül maradt, talán azért még itt is össze lehet hozni egy jó kis csapat játékot:!:

Olyan vasas tea vagy mi nekem is jól jönne Lady és egy kis pihenő is.

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Érdekes ötlet Havas Jon..bár szerény véleményem szerint kivitelezhetetlen. (jelen esetben én sem költök soha az ikára és soha nem is fogok)

Milyen egy pocsék idő van ma..phej...lucsok és sár mindenhol :( kérjük vissza a napocskát! X/

Egy forró teát kérek is!

Jah és egy perces néma csöndet szeretnék kérni Editért!

Ja és köszipuszi Lara az őszi sigava párosért :love:

3W7KJrl.png

Köszönöm Lara :love:

hu.gif

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

• Ez már nekem is eszembe jutott, jó lenne egy szerveren összegyűlni. A Dionysos még fiatal, akár ott is. Vagy a Waron, miért ne.

Való igaz, a játék nekünk fontosabb, mint a tulajdonosának, és igen, csak mi fogunk tenni érte, más nem. Amíg van nyitott szerver, egyet ki lehet jelölni, és menjen a harc még legalább egyszer a régi idők emlékére.

Méltatlan, ahogy a magyar teammel viselkedtek. Méltatlan, ahogy köszönet nélkül álltak fel a legjobbak.

Ne hagyjuk, hogy a játékosok ugyanilyen méltatlanul fejezzék be! Segíteni rajtunk senki nem fog, magunkon kell.

És nédd már, student lettem beginnerből. Rövid idő alatt meglepően gyors előremenetelt értem el.

Kérek egy forró teát, szottyos az idő!

Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

Sipka likes this.
  • Hölgyek Urak, panaszkodtok, hogy kezdőnek nyilvánít benneteket a fórum?!

Én közel 10 év fórumozás után is csak kezdőként vagyok nyilvántartva......:/

Ma reggel, 15 perces bányába sétám alatt 3x kezdett neki cseperegni.

Délben egy külső bányában voltam ércet fejteni, amikor mentem vissza a saját tárnámba kb. félúton járhattam elkezdett esni az égi áldás.....

Hozzáteszem, reggel a tárnámban 15 fok fogadott és 3 vacogó jegesmedve......a fővájjár még mindig spórol. Még "szerencse", hogy október 15 óta fűtési időszak van.....jha, a törpék tárnáiban 17 fok volt......:cursing:

Egy vasas gyógykombót kérek.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• igen, lady, panaszkodunk..én 11éve vagyok a fórumon, 9éve timtag lassan, illetve ez már nem változik :D 3ezer poszt és mégpárezer belső után, igen, panaszkodnék, ahogy panaszkodunk, bár ez sem igaz..csak leírjuk, hogy ez egy vicc. Az itt lévő extímtagok tették a legtöbbet a játékosokért, amióta csak létezik ez a ...vmi..nemcsak ellátták a kötelezőt, de a lelkük ment rá, annyi küzdés, próbálkozás, hogy segítsünk, amikor nem lehet, mit tegyünk, ha nem látahtjuk, hogy mondjuk el, hogy igazuk van, ha az..hogy igazoljuk a csalásokat, hogy legyen értelme a becsületeseknek játszani, hogy szarjunk az alázásra, hogy segítsük, akit bírunk...igen, lehet panasz, bár nyilván nem erről szól. Arról, hogy sosem volt ilyen, ez vicc..kit érdekel ha smodból vagy sgoból vagy supporterből, faq managerből, faqsból, goból vagy bárkiből bginner lesz..de talán egy ejnyét megér...nem?
    ne értsétek félre, minket aztán különösen ne. Milliószor mondtuk el, sosem voltunk többek, sőt, mindig szolgáltunk Titeket..nem ez a vicc, hogy azonosak a jogaink..igazából eddig kevesebb volt, mint Nektek, a játékosoknak a game részen, így ez előrelépés..értsétek jól, bár azt hiszem, a többség jól értette...
    / és hogy Te még mindig nem vetted le a mi magunk szöveget igazolja, hogy lópikula volt a moderátor rész is mindig :D én már nem akartam ezzel szórakozni, minek az ika végén, ha éveken át mondtam...ez csak egy szösszenet arról, milyen rohadt jófejek vagyunk :D /

Havas Jon ötlete valóban használható, ha még lesz kedve játszani az embereknek..bár most történnek fejlesztések, kiérti :D mondjuk magyar team nélkül, bár még van aki kitart, persze és jönnek újak, magyar szerverben nem kell gondolkodni sokáig...ha mégis, én a myon tartanám a bulit :D jó, az új szerók jobbak a bonuszaikkal :)

soksok sert

u.i: és kihagytam a lényeget: köszönjük szépen mindannyiótoknak a támogatást, együttérzést..régről is a figyelmet, hogy nem a támadás volt a cél sokatoknál, csak érteni és a tehetetlenség vitt sokakat..minket is, node mégegyszer: köszönjük szépen, társaim nevében is, hisz ők különösen megérdemlik az elismerést. S persze minden még itt lévő játékos, kitartani ebben....elismerésem :)

"...az embernek ne legyen túl sok igaza, ha a nevetőket a maga oldalán akarja látni"

( Friedrich Nietzsche )

Edited 2 times, last by Sipka ().

Sajti, Gro, LanQiren and 2 others like this.
  • Gyertek a war-ra - az én szövetségem (Bears) nyitott erre.

Megvédjük, sőt segítjük majd az új játékosokat - ha gondoljátok fel is veszem aki játszani akar velünk.

Azért ajánlom a war-t mert gyorsan lehet fejlődni, majd később csatázni is akár...

Én most is patronálok ott játékosokat - egyik elég nagy lett hozzá, hogy jelentkezzen egy szövetségbe

Nem a miénkbe... de ez egy cseppet sem bánt - sőt még így is küldök neki nyersit (mint a kezdetek óta)

Lehet át kellene vinnem egy accot (ambróval) - bár nem tudom engedni-e a mostani lobby:?:

És csinálni egy Akadémiát - onnan mindenki oda megy aztán ahová szeretne vagy ami szimpatikus számára.

Kv-t

LanQiren likes this.
  • Sajti!

Igen,bennem is felmerült a gondolat,hogy ez nem fof megvalósulni. De van jobb ötleted? Azon kívül,hogy ülünk és várjuk h a GF majd "megoldja"(mert ezek általában jól szoktak sikerülni ugyebár,mint pl a lobby...),vagy próbálkozunk. Nem mondom,hogy mindenkit rá tudunk venni,hogy egy szerverre menjen,hisz sokan vagyunk,biztos lesz olyan aki ezt ellenzi majd,nem támogatja/el sem jut hozzá az infó. De máshogy lenne ez ha a GF hivatalosan vonna össze? Nem,csak ott nem lenne senkinek semmi választása és nem mi döntenénk el hova és mikor megyünk. Itt most mindenki a saját belátása alapján dönt és közösen hozzuk meg a döntést melyik szerver legyen az,ami ideálisabb a számunkra.

Ha csak 2-300 játékos lép az ügyben már akkor egy egész jó kis szerver jöhetne össze mostani viszonylatban. Aztán ki tudja...

Lehet ha "kinyírjuk" a mkstani szerverek nagy részét lél majd a GF is és lesz hivatalos összevonás(akár jó lesz,akár nem).

Én is a wart tákogatnám. Gyors,izgalmas,pörgős. A harcok is ugyanolyan gyorsan pörögnek mint a fejlesztéswk,és azt gkndolom nincs a yzerveren olyan szövetség amelyikkel ne lehetne megbeszélni,hogy az újabbakat támogassák,illetve h egy bizonyos szintig "szadizva" se legyenek(persze ha a delikvens kekeckedik,akk vissza lehet vágni).

Tényleg ne engedjük már hogy ez a játék szépen csöndben eltünjön. Szórakkzzunk,ha már itt töltjük a szabadidőnket. :)

Opi likes this.
  • Így van Kopi, én is így látom.

Abszolút támogatnám Havas ezt a kezdeményezést, de sajna nem költene senki sem rá ennyit (sokan nem is tehetnék meg...) vagy nagyon kevesen. 2500 ambróba fájna kb.. Ez majd 30 000 Forint. De ha valakinek van fölösleges harmincezre, küldöm inkább a bank számlaszámomat... :D Viccet félre téve, Te költenél rá ennyit? Vagy őszintén, bárki is?

Félreértés ne essék, nem akarok senki pénztárcájába kutatni...

Pálinkát erre a taknyos időben

3W7KJrl.png

Köszönöm Lara :love:

hu.gif

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

LanQiren likes this.
  • Havas kezdeményezését én is támogatom, DE! Nem kell ambrózia, ahogy nem kell sok acc sem. Legyen egyenlő a buli. Egy acc/fő, és nőjenek ambró nélkül.

Egyrészről a GF-nek egy fillért nem fizetek, mivel azt az ambrómat is elvette, ami volt, járt nekem. Azt a kupont, amit a munkámért kaptam. Nem gondolom, hogy Teréz anyát szeretnék játszani, és támogatni őket. Játsszunk ingyenesen. Nem esik le a gyűrű az ujjunkról. Játsszon most a taktika, a logika, ne a kinek van több pénze, jobb scriptje, stb.

Opi, waron van egy kis accom. Az akadémia jó ötlet.

Valami forrót, de erőset kérek!

Opi likes this.

• Opi, waron van egy kis accom. Az akadémia jó ötlet.

Örömmel olvasom - szívesen segítünk

HA gondolod küldünk nyersit - DE fel is vehetlek ha minket választasz (nincs most nagy élet sajna)

Kiléptethetem egy társamat 20-30 dipi ponttal - de tegyetek mellé Vezetőséget (külső oldalt stb) és már megy is az Akadémia

Egyrészről a GF-nek egy fillért nem fizetek, mivel azt az ambrómat is elvette, ami volt, járt nekem. Azt a kupont, amit a munkámért kaptam.

Ez meg milyen már :?: Nektek kellett tenni titoktartási nyilatkozatot is - gondolom le van szabályozva a "munka" viszonyotok. Rendesen a személyes adatokkal meg - ahogyan annak lennie kellett. Szóval tuti van szerződéses jogviszonyotok - HA pedig szerződést szegtetek egy hirtelen kilépéssel (rendkívüli felmondás) akkor sem vehető el a járandóság. Meglehet csak a status változással vesztettetek el jogot (hozzáférést) a kuponokhoz (amit ráadásul már meg is kaptatok) - kilépésetek okán nem fértek hozzá: írjátok ezt meg és kérjétek a kuponokat átadni immár az accaitokba.

Vagyis gondolom kapnotok kell valami emilt amiben lesz pár (kupon) kód.

Ezen amúgy nagyon felhúzom magam MINDIG - mármint az ingyen munkán:!:

Ez még férjen bele... ezt még hozzá kellene tenni... ez nem egy olyan nagy dolog, ha már úgyis csináljuk... nem lehetne egy kicsit engedni....

Ilyenektől megy fel a vérnyomásom. Mondom ilyenkor mennyibe kerül és erre: ááá, és alkudoznak meg ismétlik a fenti sorokat

Mire én: ha ez nem munka, akkor meg sem kell csinálni. Ha pedig igen akkor jár érte fizetség. Meg is mondja más, mennyibe kerül - mert én nem csinálom meg, hívjanak rá mást. Akkor majd ráébred, hogy 2-3 szor annyiba kerül (másnak ide jönni . bele állni stb)

Mesélem amikor Tecsóban fizetek - kisleányom mindig mögöttem ;) Vesz magának valami apróságot (előtte megkérdi, válogat stb) a zseb pénzéből Sokszor a mamának vesz valamit... Szóval kérdem az pénztárost: alku van? Meg utána, hogy amit kisleányom tett fel a szalagra az külön lesz... VAGY belefér? NEM - szokott lenni a válasz.

2500 ambróba fájna kb.. Ez majd 30 000 Forint.

Nem is néztem mennyi lenne - az tényleg elég húzós. Néha keresek ennyit naponta, de nem adnék érte annyit... mondjuk egy sorsjeggyel ha nyernék teszem fel...akkor talán igen.

Én is a war-t támogatnám. Gyors,izgalmas,pörgős.

Tettem volna még rá 2 like-ot de nem engedte :)

Szóval én hétvégén majd megnézem melyik accom él még - és írok azokon a szervereken.

MÁS

Tímtelen maradván miként érem el (leghatásosabban) én, mint mezei játékos a GF-et szerintetek? Muszáj vagyok nekik közvetlen írni - arról is, miért NINCS meg a felém szerződésben (ti. amikor beléptem szerződést kötöttünk egy internetes szolgáltatásra) vállalt (támogatási) rendszere stb.Virtuális profilom hátrányba kerül így...:/

NO

Aki ezt mind elolvasta, annak fizetem az italát. Én csak kávét kérek

ÉS

Sört a Népnek!

LanQiren and zsuccu2 like this.
  • Akkor olvasd el kérlek amit írtam!

Soha egy szóval sem írtam azt h ambrós megoldással költöztessen barki accot. Aki megteheti tegye,de egyébként meg,mint minden új szervern előröl lehetne kezdeni. És azért is ajánlottam a wart,mert ott igen hamar lehet eljutni arra a szintre amikor már komolyan vehető accod van. 1,5 éves a szerver,abból én felet kihagytam,meg 2-3 honapot minimum csak harccal töltöttem mikor nem fejlődtem/csak bort osztogattam. A maradék 7 hónap alatt hoztam össze egy 2,5 milliós accot! Ami szerver szinten nem számít túl nagynak...

Mindezt nyersi támogatás nélkül.

Vagyis ha a nagyok megtolják a kicsiket még nyersivem is,akkor 2-3 hónap és handrendbe állhatnak az aktívabbak. A többieknek 4 hónap legfeljebb...

LanQiren and Opi like this.
  • Ez csak egy önkéntes munka, Opi. Igen, nem titok, hogy a Gf néha küldött egy-két kupont a teamtagoknak köszönetül. Ahhoz keveset, hogy bármi komolyabb dologra használható legyen, egy költözésre pl. egy év alatt talán extrák nélkül. Néha egy kis plusz nyersi, egy új szerveren, amíg az acc pici, kicsit megtolni a fejlődését még elképzelhető volt, de ennyi. Viszont a teamtagok egy része nem nem játszott, mert nem volt szerver, ahol tudott, vagy már régen elengedte a harcokat, így gyűjtögetett. Van, ki évekig. Ebből kaptátok a régi fórumon a kiírt versenyek díjait pl. Teamtag ajánlotta fel mindig.

No most ezek a kuponok váltak elérhetetlenné, ami példa nélkül való, egy leköszönő teamtagot nem tiltottak még le a kuponjairól az Ika kezdete óta. Nem, én sem hagyom annyiban, mert méltatlan, nem csak hozzám, hanem minden leköszönő teamtaghoz ez az eljárás.

Nem volt szerződésünk, mert nem volt munkabérünk. A GF szerintem még abban van, ami igaz volt tíz éve, hogy minden játékos teamtag akar lenni, ez megtiszteltetés, így úgy gondolták, jutira nincs is szükség. Ma már elég kevés madár van, akinek megfordul az elméjében. Az is gyorsan pszichiáterhez fordul inkább.

Próbálom leírni, amit mondani szeretnék, de momentán nem tiltatnám magam, így nem fogalmazom meg pontosan, milyen gondolatok kavarognak bennem gerincről, tisztességről azután, amit a társaim az elmúlt időszakban tettek. Nem várok sokat, bár várhatnék, de németül is elhangozhatna feléjük legalább tisztességből, hogy a GF önmagát ne járassa le, egy Danke schön.

De ehelyett a Gf még rúg is.

Egyébként valaki tudja Rösner úr elérhetőségét? Állítólag őt kellene keresni. Gondolom, mert őt biztos nem lehet megtalálni.

Sipka and Gro like this.
  • megértem az érzéseitek, de tovább kell lépni, efféle cégeknél addig kell az ember, míg a fölötte állónak haszna van belőle...

egyébként valamelyik nap rákattintottam itt a "team" fülre, ott volt vagy 2 tucat valamilyen manager, és ezek csak a "sima" menedzserek...a többi létszáma kérdéses :D

ez egy szolgáltatás, amíg a játékosok fizetnek, addig minden megy tovább, valószínűleg csökkent az ikariamból származó bevétel, azért nem fejlesztenek, hiszen az sok pénzbe kerül, és érdemes megnézni, hogy mely országok mely szerverein mennyi játékos van, évről évre drasztikusan csökken, ezzel szerintem a bevételcsökkenés is arányos, ezért a kivéreztetés.

• hallottam a sert, jöttem is, nép ide vagy oda :D

kuponok: megszólítva érzem magam, hiszen idejét nem tudom mióta az én "fizetségem" a versenyekbe és a faq miatti tesztekbe mentek (nem bug, semmi illegális, de legalább drága), még kérnem is kellett hozzá, mert egy ideig kértek nekünk felettesek aztán szépen eltűnt ez is..mint az azóta kapott. és persze marhaság, hiszen a játékosok hogy örülnének minden falatnak (mondjuk egy bf-en vagy méginkább máshol például haszna is lenne, mindegy)..itt is szuper dolog napi 5-8 órás melóért, jóesetben persze..izé hobbiért átváltanod egyszer a nyersiket..és lehet egy prémium is belefér, ha akciós :D /ezek fiktív számok csak, mielőtt vki/

és nincs itt szerződési gond, amióta ika létezik ilyen nem is volt, mindig megmaradt, kirúgásnál is, ocsmányabb dolgoknál is, ez most a mi bónuszunk..de ne legyünk igazságtalanok, nem miattunk, az új rendszer miatt, csak kicsit figyelmetlenül és hozzá nem értéssel történt, ezért moroghat Hindus is :) és egyáltalán, minden bután történt, dehát már ki figyelje, rendezze?

ja, war, van nekem is ott egy cuki accom (kettő is, de a másik egy kis vicceske, mókának és társamnak volt csak), bár már biztos rommá fosztották ahányszor inaktív volt..és jaja, macikkal is volt harcunk, meg bariság is, még bármi lehet hát :D de jóötlet a közös szervernek, végülis a legjobb választás

nagyon sok pálinkát kérek és az ígért sereket is

( Friedrich Nietzsche )

• kuponok: megszólítva érzem magam, hiszen idejét nem tudom mióta az én "fizetségem" a versenyekbe és a faq miatti tesztekbe mentek (nem bug, semmi illegális, de legalább drága), még kérnem is kellett hozzá, mert egy ideig kértek nekünk felettesek aztán szépen eltűnt ez is..mint az azóta kapott. és persze marhaság, hiszen a játékosok hogy örülnének minden falatnak (mondjuk egy bf-en vagy méginkább máshol például haszna is lenne, mindegy)..itt is szuper dolog napi 5-8 órás melóért, jóesetben persze..izé hobbiért átváltanod egyszer a nyersiket..és lehet egy prémium is belefér, ha akciós :D /ezek fiktív számok csak, mielőtt vki/

Jól érezted, megszólítottalak! :D Igen, rád gondoltam első sorban.

és nincs itt szerződési gond, amióta ika létezik ilyen nem is volt, mindig megmaradt, kirúgásnál is, ocsmányabb dolgoknál is, ez most a mi bónuszunk..de ne legyünk igazságtalanok, nem miattunk, az új rendszer miatt, csak kicsit figyelmetlenül és hozzá nem értéssel történt, ezért moroghat Hindus is :) és egyáltalán, minden bután történt, dehát már ki figyelje, rendezze?

Őszintén szólva az, hogy szándékos volt, vagy butaságból történt, mindegy is. A megoldást viszont kicsit sem keresi, aki elszúrta. Na ez a gondom.

ja, war, van nekem is ott egy cuki accom (kettő is, de a másik egy kis vicceske, mókának és társamnak volt csak), bár már biztos rommá fosztották ahányszor inaktív volt..és jaja, macikkal is volt harcunk, meg bariság is, még bármi lehet hát :D de jóötlet a közös szervernek, végülis a legjobb választás

Igen, egy szigeten tartózkodunk sercity városoddal, úgy látom. Pont kétszer akkora vagy, mint én. Felléptem, felébredt az account, azóta két szövetség jár át rajtam. Most popcornt készítek. Aztán meglátjuk.

Kérek a popcornhoz egy sört!

• Sipkát nem bántjuk szerintem (Macik) - én biztos nem pedig éppen ott dekkolok felétek Hinda ;)

Láttam tegnap megszálltak - kérdezte a társam mi legyen? Kért segítséget is tőlem

Mondom ha nem látja szívesen a szigeten a zenészeket akkor blokád stb... nem ellenünk, hanem inaktívot fosztani érkezett amúgy a HM-es játékos

Nos a társam úgy döntött , hogy a végén kiengedi a bezárt HM sereget - normálisan lebeszélték, nekem tetszett a hozzá állás mindkét részről,

Pici keménykedés csak, kellő válasz - normális kérés...

ÉS

Teljesítve is lett.

Mézes teát! A macik fizetik