Yeni birleşme hakkında
-
- Question
- TR
- Omega
- komef38
- Thread is marked as Resolved.
-
-
mevcut adalardaki tapınaklar gibi aynı mı olacak.yada mermer adasında örs sülfür adasında pose gibi farklı adalar olacak mı.
yeni harita düzeni. mermer örs olucak
-
bu nasıl Türkçe? ne diyon sen ya?
Şimdi de "mavi ekran".
bu çocuk 2008'den beri ikariam forumunda ve oyunu oynamıyor, böyle saçma sapan konular açıyor. çok garip.
-
-
Benim asıl merak ettiğim serverların 1. ittifakları hangi dünyada toplanacaklar
Çünkü o dünyada %100 eminim birbirlerini yiyecekler ve şu şekil bir görüntü ortaya çıkacak:
4. dünyada toplanacak. Ancak birbirlerini yemeye fırsat kalmıyacak. Çünkü toparlanmanın ardından yeni dünyalarda sirenler ve canavarlar oluşacak. Bunu yenebilmek için tüm ittifakların ortak hareket etmesi gerekecek. Birleşmede o yüzden yapılıyor.
-
-
Benim asıl merak ettiğim serverların 1. ittifakları hangi dünyada toplanacaklar
Çünkü o dünyada %100 eminim birbirlerini yiyecekler ve şu şekil bir görüntü ortaya çıkacak:
4. dünyada toplanacak. Ancak birbirlerini yemeye fırsat kalmıyacak. Çünkü toparlanmanın ardından yeni dünyalarda sirenler ve canavarlar oluşacak. Bunu yenebilmek için tüm ittifakların ortak hareket etmesi gerekecek. Birleşmede o yüzden yapılıyor.
Nasıl yani barbarlar gibi mi? Nereden aldınız bu bilgiyi?
-
Sevgili oyuncular,
önümüzde yeni zorluklar var!
Kısa bir süre önce üzerinde çalıştığımız yeni içerik hakkında sizi bilgilendirmiştik.
Bu çalışmalar iyi ve "yakında" gidiyor gün ışığına çıkacağından eminiz.
Tüm sunucunun bir araya gelmesi ve hepimizi yok etmek isteyen güçlü rakiplerle yüzleşmesini, aralıksız bir etkinlikte yeni ve heyecan verici mücadeleler sizi bekliyor.
En güçlü ve en aktif varlıkların olması bekleniyor. Şan ve bitmek üzere sizi bekliyor!
Henüz ne zaman çalıştığı konusunda net konuşabilecek durumdayız, büyümüşüz.
Ikariam Ekibiniz
Panna admin , birleşmeden önce neler olacağını bildirmişti. Tüm yeni planlar için yeni dünyalar ve birleşme gerekli o yüzden birleşmeler oluyor.
-
Bunu yenebilmek için tüm ittifakların ortak hareket etmesi gerekecek
Belki canavarla dost olup rakipleri vururuz abi bu ihtimali de göz ardı etme bence
-
Var mı şekillenen tablo. Kim nereye gidecek falan?
-
-
Var mı şekillenen tablo. Kim nereye gidecek falan?
Sunucu 4
DELİLER
DENGE
BLOCK
CSRT
LEGENDS
.......(sürpriz)
Rakiplerimizi sunucu 4 de karşımızda görmekten mutluluk duyarız, tarla sayısının artması dileğiyle iyi forumlar..
-
O sürpriz Thor dur o zaman
-
Kendi gibileri yanına toplayacak şevkocuk kankam yazdığı ittifaklar zaten onların anca hava yapma peşinde balon patlar yakında
-
Kendi gibileri yanına toplayacak şevkocuk kankam yazdığı ittifaklar zaten onların anca hava yapma peşinde balon patlar yakında
Balon deltada da patlıyordu sonra ayranınız döküldü istenmeyen olaylar yaşandı bende gp çok üzülmeyin diye avuntu yapar oldun sezonluk savaşçılar sizi winter mi summer mı hangisinde aktifsiniz deyin hele
-
-
Sunucu 4
DELİLER
DENGE
BLOCK
CSRT
LEGENDS
.......(sürpriz)
Rakiplerimizi sunucu 4 de karşımızda görmekten mutluluk duyarız, tarla sayısının artması dileğiyle iyi forumlar..
-
deltaya gittim, hatta delilerin lideri ile görüştüm, onlara katılmak için, ilk başta ayak sağlarım diye düşündüm. sonra vazgeçtim ama görünen o ki 4. sunucu da onlar ile buluşucaz. yandık ki ne yandık
20-30m'lik adamlara karşı nasıl durucaz
-
Her sunucunun kendi arasında avantajları dezavantajları ayrılmış özellikle sunucu 1 ve 4 de bu görülüyor Ama sunucu 2 ve 3 özellikle 3 biraz zayıf kalmış bu konuda düzenleme gelebilir
-
yeni dünya haritaları varmı.