Display MoreKhnemu denen saygısız terbiyesiz çocuk. Asla benim yaşamım da hayatımın hiç bir metrekaresine dahi yaklaşamıyacak değişik karakter de bir şeysin.
Buralarda yazmayı hiç bir zaman sevmedim sıfır karakter şeylerle muhatap olmayı kendime işkence sayarım.
Hera muabbeti olmuş ben 2 yıldan uzun süre ikarıamdan uzaktım serverler birleşti hera da yeniden oyuna başladım.
Kısa süre sonra da harp ssf e geldi kimdirler necidirler bilmem tanımam !
Aradan zaman geçti ayrıldılar. Yine Aradan zaman geçti yeniden geldiler ve akabinde Denge ile savaş çıkardılar.
Savaş esnasın da Serhat çılgınla şu ismini dahi klavyeme yakıştıramadığım şey varya onunla tartıştılar.
kısa süre sonra ittifak dağıtıldı ! Bu değişik şey ve ekibi ana hesaplarını satıp herayı terk ettiler.
Soruyorum şimdi ssf e gelip sığınıp ve ssf i Denge ile savaşa sokup sonra da dağılmasına sebep olup kaçmak hangi kitaba sığıyor ?
Klavye arkasına saklanıp delikanlı gibi ahkam kesip sallamayı benim 14 yaşındaki yeğenim de yapar.
Ama sayıgısını ve üslubunu bozmadan yapar. Bunlar eminim anlamınıda bilmezler delikanlılığın. Çünkü kendilerinde kırıntısı dahi olmayan şeyi nerden bilsinler.
Ama bu değişik şeye sorarsanız ben ve benim gibi bir kaç kişi bunları savunmamışız. Be utanmaz hoforot sen ssf i savaşa sokup dağılmasına sebep olup kaç
sonrada desteklenmedik diye serzenişte bulun. Daha da ötesi epsilonda ssf şah savaşı çıkınca bu değişik hemen şah da yerini alır ve savaşa girer ! Farklı isimle ssf e karşı.
İşte bu kadarlıksın değişik. Şu an bu mesajı yazıp muhatap olduğum için de kendime kızıyorum. Yok saydığım birini muhatap almışım gibi olduğundan sebep.
Kime karşı ssf e karşı bir başka ittifakla saldırmak. Kendi isimleri altında kaç tane güçlü ittifağa karşı adam gibi savaşmışlar bunlar.
İkariam tr size soruyorum siz söyleyin bu terbiyesiz çocuk hangi güçlü ittifağa karşı kendi adına savaş yapmış biliyorsanız söyleyin biz de bilelim.
Yakın zaman da theseusde biz çiftci hesaplarla ve daha örsümüz de 5 lenmemişken nasıl savaştık ben değil savaşın için de olup yaşayanlar açıklasın.
Ama bunun husumetlileriyle biz savaşı sonlandırınca utanmadan bana atarlı atarlı nasıl savaşı sonlandırırsınız diye serzenişte bulunan bu saygısıza yine de
tahammül edip saygısızlığını gençliğine cahilliğine verdim.
Aradan zaman geçti Serhatların merkez adalarında tutulan 2 yer kaptırıldı.
Bu değişik bana namusum ve şerefim üzerine yemin etmiş olduğumu ve o yerleri tutacağımı söylediğimi söyledi.
Ardından bana yazdığı mesaj aynen şöyle. Versene yerleri. Versene zararımı ? Zarardan söz edene benim cevabım miktarını ve ibanını yaz oldu.
Vay efendim nasıl iban istermişim. Zarar nasıl karşılanırsa ben bu yaşıma kadar öğrenememişim bir bilen bana öğretsin lütfen.
Ben yerleri benden kimse satın alamaz dedim milyonda verilse alamaz. Söğlediğim bu iken benim namusumu şerefimi bu basit oyuna malzeme yaparak bana hakaret eden
bu değişik. Zaman sonra bug ile elde ettiği gp ile multileriyle kendisine saldırılar yapıp hadesi aktif ederek elde ettiği kaynakları,
kristale çevirip geliştirdiği ileri düzeyde mucitlenmiş hesapla
merkez adalarımızda birinden yer satın alarak saldırılar yapmaya başladı.
Burdan şunu söylemek istiyorum kısaca bu bir oyun oyunun amacı eğlenmek.
Sahtekarlıklarla elde edilen üstünlükle birilerine hakaret etmek şerefine namusuna dil uzatmayı marifet sayan her kim varsa yanlıştır.
Namus ve şeref yoksunu nun o zehirli dili elbette bir gün kendisini sokacaktır.
Ben 60 yaşın üstünde biriyim reel hayatımda ne namusumu ne şerefimi kimsenin ağzına sakız yaptırmadım bundan sonrada yapacak babayiğit varsa bana ulaşsın.
Klavye arkasına saklanarak sallamasın diyecem ama bu modeller bu kadarlıktır.
Ama bu değişik saygısızlığıda aşarak namus ve şeref gibi değerleri bu oyuna alet etti madem eyvallah.
Annesine küfür edenlerle bu gün kol kola olabiliyorsa basit bir oyun uğruna. Başka söze gerek yok.
Başkalarının namus ve şerefini ağzına sakız yapması kendisi için doğaldır.
Ancak her kes bunlar gibi geniş değil..!!!
Söyleyeceklerim bu kadar. Sanırım her kes anlamıştır.
Şimdi Avukatınıza söyle benim için de bir şikayet dilekçesi yazsın. Hera ve zelus kaçakları.
EL_Cordobes
Bu Khnemu neymiş ya senelerdir yanındayım bu kadar şeyi yapmaya kadir olduğunu bilmiyordum. Şu ufak dağları da o mu yarattı yoksa ?
SSF'in 15 sene liderliğini yapan sonra senin de dahil olduğun çay grubunun dedikodu ve katakullileri yüzünden ittifakı dağıtan kişiye sor gel bakalım yazdıklarının kaçına doğru diyecek ? Hey gidi ikariam hey, maşallah dediğimiz 39.günde patlatıyor kendini.
Yazdıklarının hiçbirine cevap vermeye tenezzül dahi etmeyeceğim.Normalde bunların yarısını dahi yazanlara neler yaptığımızı herkes biliyor. Ama hiçbirinin düştükleri duruma bu kadar acımamıştım.
Rabbim kimseyi yağma yemeden oyun oynamaya devam edebilmek için tükürdüklerini teker teker yalamak zorunda bırakmasın. Bu kadar oyun aşkı çok fazla.
Reeldeki yoğunluğum sebebiyle birkaç aydır oyuna bile girmiyordum. O kadar rahattım ki, ta ki bu mesajı arkadaşlarım bana iletene kadar. İkariam detoksumu erken kesmek durumunda kaldım.
Ama benden size tavsiye, siz de ara ara ikariam detoksu uygulayın, yarın bırakmak durumunda kaldığınızda yoksunluk kriziniz daha hafif olur.
Zira ittifağıma yaptığın bu hakaretlerden sonra senin oynadığın ittifaka HARP'ın olduğu yerde oyun yok.