Ben bu muhabbet oyun rekabetinde kalsın seviyeli yürütelim diye düşünmüştüm ama zor olacak belli ki. yani bu nomercy nin yazdıklarında 1 doğru varsa 100 yanlış var. ben bir söz verdim özel konuşmalar yayınlanmayacak diye ama çok zor oluyor böyle karşı taraf aynı tutumu göstermezken. evet ben oyunu bırakmadan önce dengeyle birleşme gel beraber ekip kuralım dedim, deli ekibini biliyorum ve içeride sevdiğim insanlar hala var o zaman aramız daha da iyiydi ve beraber oynayabiliriz diye düşündüm fakat yanılmışım. Peki, ama bu teklifi benim savaşımda net olarak dengeyi tutmuş birine karşı söyleyebilir miydim ? denge savasında ssf e deliden bir meydan okunmuşsa ben bilmiyorum halbuki yönetimdeydim ama demek gözümden kaçmış. özel konusmalara girmeden bu kadar söyleyebilirim sen hala bu küfürbazı savunup bana vururken bu kadar oluyor.
enesin küfürü gözümden kacmıs diyorsun ama sen özellikle sordum onlar degilmis demistin de neyse bunun bir önemi yok suanda net olarak biliyorsun ve hala arkasında duruyorsun. şahıs muhittin olunca ikinizi bağlıyor ama biz olunca herkesi bağlıyor burada da sorun var. kaldı ki şahıs muhittin de değil grand da değil bil bakalım kim.
ben ilk mesajdan sonra yazmadım oyun içerisinde rekabet edelim dedim ama mesele fazlaca şahsileşiyor. savaş ortası hesap satışı konusuna girmiyorum bile o savaş çoktan bitmişti bunu herkes biliyor birbirimizi yemeyelim.. aslında daha önce bitmişti de ayakta tutuldu bir şekilde, buralara da girmeyeyim. savaş süresince cebimden aldığım altını organizasyonsuzluk yüzünden yakarsam şikayet etme hakkım olduğunu düşünüyorum ağlamaksa ağlamak diyebilirsin buna sorun degil. ilk defa geldiğim sunucuda yine de üstüme fazla yük düştüğünü düşünüyorum buna içerideki herkes katılır eminim sen inkar ediyorsun ama durum dün böyle değildi neyse yine ben susayım. yav adam helal olsun kara cephesi organizasyon vs herşeye rağmen güzel idare ettin demiş buna hayal etmek kıskanmak çap falan diyorsun bu nasıl bir cümle yahu 
gelir gelmez vuracakmış kahrol düşman al sana bombe
sen daha herada tek basına kalan grandı vuramamışsın bak rodoslayacakmış diyorsun
hadi be tüh 
küfür meselesindeki tutumum net hala buradan vurmanı da anlamıyorum ortada 1 kanıtlı 1 kanıtsız küfür var
cüneyyyit tarafından ana bacı doğrudan şahsımıza edilen bir küfür var ve neden? neymiş tekrar oyuna dönersek karşıda olalım diyeymiş, yersen.
diğer tarafta kapalı wp grubunda savaş esnasında adamlara gece gündüz aksiyon atarken kendi aralarındaki konusmada oldugu iddia edilen anılın az önce yazdığı hakaret var ve bunun kanıtı da yok... kaldı ki ben diyorum ki arkadaşlar ben karşı tarafla konustum böyle bisey söz konusu olsa bile belki konusuldu halledildi (belki özür dilendi) bundan kime ne yahu kime hesap verecem ben?? özel konusmalarımı söylemiyorum diye midesiz ne demek.
bir diğer konu ise sessiz çoğunluktan bize hak verenler olduğunu biliyorum bana şimdiye kadar ulaşan kişilerin isimleri bende saklı kalacak bu cüneyyyyyyitten kurtaracağız sizi de içiniz rahat olsun
Oyunu bıraktık diye ajitasyon peşinde koşup kreona kaçanlar şimdi de buralarda ajitasyon peşindeler....
Arkadaş adam beni aeneasa yada alphaya çağırmadı ki. Adamın planı programı belli. Muhittin kendi köşesinde biz bırakmışız. Ne alaka durup dururken başladı küfür etmeye gene ?
Durup dururken küfür edip duruyor ama neden ?
Size 2 kere yazdım biri Heradan kaçtığınız gündü diğeri de Şevketin kesin geleceklermiş dediği gündü ki ikisini de gizlemedim. İki seferde de yapacağımı söyledim herkese ama sizin olayınız küfür değil, olsaydı ilkinde gelseydiniz ya niye gelmediniz, ardınızı dayayacak ittifak mı yoktu
Madem benim için geliyorsunuz e hadi benim ana sunucum Aeneas, gelin de göreyim ama yer mi 
Lafı çok uzatmaya gerek yok, siz sizi aşağılayanlara hizmet etmeye alışıksınız, elinizde tuzluk her yana koşmayı seversiniz. Bunu bilenler de suçu bana atacak şekilde sizi kışkırtmış belli ki, siz de elinize yapışmış tuzluğunuzla koştur koştur geldiniz.
Bakalım bu sefer bizi sv'den gönderme hızınız ne olacak 1 haftada sv den kaçacak mısınız... Pardon pardon biz gönderebilecek misiniz 
Bu arada
Adam bunca şeyi yaptıktan sonra birde karşıya general satmaya çalışıyor hahahahahaha. Hala aynı ya.
Şunu da bir ispatlasana hadi
Display More
ooo assolistimiz de gelmiş sonunda
deliğinden ne çıkardı seni acaba
kreon veya başka yerde oynuyor ve oyunu bırakmamış olsak sen oynayabilir miydin şuanda acaba onu bi düşünsene
hatta sen biz iyice oyunu bırakıp tüm hesapları da verdiğimizden emin olmadan dahi fake hesaptan küfür etmeye cesaret edemedin be
Herkese söylemişmiş, ben bilmiyorsam sahte hesabın ismini 100 kişiye söylesen ne yazar enes cüneyit yapsaydın hesabın adını da arkasında öyle dursaydın kendi çevrene bu ahlaksızlığını pişkin pişkin söylediğini mi sayıyorsun arkasında durmak diye erkek
ya o kadar ağlaksın ki neymiş aeneasmış bu şuna benziyor 12 şehrin var 10 unda casus binası ve içinde asker var ben o kalan 2 şehre saldırırım arkadaş mantıklı olan bu değil mi bunu ne büyüttünüz komplo teorileriyle çok gizli bişeymiş gibi açıklıyorsunuz bir de bu kimin kafasına yatmıyor ters geliyor anlamıyorum ben ne diye senin elinin daha güçlü olduğu yere geleyim ha diyorsan ki orda da kaşıntım var zamanı gelecek onun da ama merak etme. Senin en zayıf olduğun yer oynadığın yerler arasında delta sunucusu ben de oradan saldırıyorum buna da ağlayacaksanız daha çok işimiz var 
en zayıf olduğun yer delta neden mi
-burada kimse seni sevmiyor
-bazıları senden çıkarı olduğu için şimdilik sahip çıkıyor
-buna rağmen bazen bu da kurtarmıyor ve ikide bir ittifaktan atılıyor veya çıkıyorsun
-diğer sunucularda olduğu gibi senin için savaşacak kimsen yok dışardan getirmek zorundasın
-muhittine sen saldırdığın zaman seni 2 çocukla ortada bırakıp mesele enesle muhittin arasında diye abdülhamidin yalnızlığında kalmadın mı 
-kalanı da bana kalsın bu sana yeter şimdilik 
herada sen ne yaptın da bizi kovdun hele anlatsana çok güldüm ona dhksadjkas neye dayandırıyorsun yani sen inandın mı buna ya
ssf dağılmış biz tek basımıza kalmısken dahi sana meydan okumadık mı her seye ragmen savaşacaksan bırakmayacağız diye sen ona cevap dahi vermedin yusufçuk
ispatla demiş gp meselesini nomercy kendisi söylemis sen savaş ortası DELTA GÜCÜYLE anlaşıp kanı vuralım diyip diyip ortalığı velveleye veren savaş içinde gp altın satan kişi değil misin sen bu karakterde bir şeysin daha ne kanıtı istiyorsun bırak da orası bana kalsın ama illa öğrenmek isteyen ben enesin arkasında durmuyorum diyen bana özelden yazar hallederiz 
Oyunu bıraktık diye ajitasyon peşinde koşup kreona kaçanlar şimdi de buralarda ajitasyon peşindeler....
Diss savaşları başlamış.

hoşgeldiniz haşmetmeap sultanların sultanı hakanların hakanı; ikariamın, doğunun ve batının ve rumelinin ve hicazın ve yemenin muzaffer ittifakının lideri şimdi kulaklarınızı çınlattık daha bu yazılarda, iyi insan lafın üstüne gelirmiş
gerçi önce sen yazdın sonra biz yazdık ama neyse o kadarı da saylanmaz.