Posts by -GOZTEPELI-

Fırıldak, dansöz avıyla tekrar karşınızdayız. :D

w2e7sq.png

w2eOXH.png

w2eVIR.png

w2eufj.png

w2ehBn.png

w2eIzD.png

w2ePib.png

w2enaZ.png

Arkadaş yine dayanamadı işgal ettiğim hesaba girip rodos amcaya telefon açtı :D

w2oQcG.png

w2eGX6.png

w2eay8.png

w2eFfx.png

w2eUKk.png

w2ezzi.png

w2okj7.png

Yahu laf etmeyeceğim etmeyeceğim diyorum da, bu avel'i nasıl lider yaptınız siz ya. :D Bomboş işgal şehrini temizlemeye gidiyor tam yan adasında multisini yağma delisi yaptım oraya gelmiyor iş işten geçtikten sonra gelmeye kalkıyor :D

Arkadaşlar var olmak istiyorsanız liderinizi değiştirin gerçi nekadar lider orasıda meçhul da neyse.

w2ofjT.png

w2oWyL.png

w2oTKh.png

Ve tabi bu yağmalardan sonra kaçınılmaz son olarak RODOS AMCA :D

w2oXVK.png

w2oE43.png

Şimdi daha dramatik bir durum var :D

w2o3Jc.png

Arkadaşlar, 1-1-1 asker atıp eğerki raund uzatıp yetişecekseniz bilin.

Önce adaya girmek için liman almanız gerekiyor, sonra işgal etmeniz.

Hadi onuda bilmiyorsunuz, raund süresine göre ayarlayıp atmayı becerin bari yahu yağmayı yedikten sonra atmanın ne faydası var ki :D

w2oHaq.png

Şu sağda solda benim hakkımda ona oyun yok, pisliğin kralını görecek; tarla gücü neymiş görecek tarzı konuşan balon lider'e biri söylesin.

O, ondan kaç tane varsa hepsi; sakalımdaki kıl'a dahi zarar veremez anca boş keseden sallarlar.

Bir sonraki yağma serüveninde görüşmek üzere..:closedthread:

Herkese hayırlı ramazanlar, iyi forumlar.

Bir süre önce RODOS & TARLA GÜCÜ küçük işlerin müdürlüğü olarak bilinen ittifakcık ile savaşmıştık bu savaş sonucunda özel hayatla ilgili tehtid savuran , küfür eden kişileri atacaklarını ve geri almayacaklarını beyan etmişlerdi. Ama her zaman ki gibi verdikleri sözden dönüp ASENALIK yaptılar bizde gereğini yaptık iyi seyirler.

wqCOb8.png

wqCQ62.png

wqCVvx.png

wqCu3k.png

wqCh7F.png

wqCApi.png

wqCJCC.png

wqCL1G.png

wqCPP1.png

wqC9DT.png

wqCGbL.png

wqCauo.png

wqCpMW.png

wqCF3h.png

wqCUtK.png

wqC2CQ.png

wqCv53.png

wqEMPq.png

wqEZD7.png

wqEfeH.png

Buraya bir dikkat çekmek istiyorum, rodos vurmayı ilke haline getirmiş bir ittifak üyesi; öğrenilmiş çaresizlikle tanıştı.

wqEWuc.png

Buda güruh topluluğunun en güruh üyesi :D

wqEtHM.png

wqExRQ.png

wqEO93.png

Biraz da MULTİCİKLERDEN basılan küçük ittifağın küçük liderinin gemilerini keselim. :D

wqENgj.png

wqETtn.png

wqEwED.png

wqEC5I.png

wqEEnb.png

wqEdNZ.png

wqEke6.png

wqElh8.png

wqEgM2.png

Şimdi gelelim başarısız yeteneksiz bir rodos mevzusuna daha...

wqE8gx.png

Liman'a uzaktan gemi atıldığını görünce abluka yapıp bekledik, arkadaş farketmedi savaş başladı sonra ne mi oldu? Gelin bakalım;

wqEBxk.png

İttifak arkadaşıda bunun üzerine paket açıp isyan bayrağı çekti tabi ama bilmediği şey, gelenin geri gittiğiydi en sonunda rodosu vurdu ama ada içinden uzatabileceğimi ön görememiş olsa gerek :D

wqEbEi.png

Sonra da malum şekilde liman benim oldu tabii..

En rezilini en sona sakladım, sağda sola arkamdan atıp tutan küçük ittifağın küçücük lideri parça gemilerini kurtarmaya gelirken bakın ne getirmeyi unutmuş.

wqEyN1.png

Sen milletle nereye gitse onun peşindeyim diye dedikodu yapacağına önce filika atmayı öğren sonra biraz adam ol tehtid işine ondan sonra bakarsın.

Avellerle dolu bir güruh topluluğu olarak karşımda yapabileceğiniz hiçbirşey yok 2 haftadır şehrim merkezinizde ne yapılabilirse yaptım.

Karşılığında yaptığınız tek şey, konuşmak oda boş konuşmak hiçbir iddianızın altını dolduracak kadar kaliteli değilsiniz.

Devamı Çok Yakında.:closedthread:

İttifak lideri de yazı yazıyor gelip sen SSF hayranısın ama bizde kuklalara yer yok.

Ben kapalı limanlarla bile size rapor vermem siz ancak buradan konuşup gevezelik yaparsınız.

Kardeşim senin kapasiten 50 buharlı kesip asmak, kaç kere rezil rüsva etti harp seni sayısını tutamadık.

Madem öyle gözüne soka soka göstereyim tekrardan.

Zihinsel problemlerini bir kenara bırakabilirsen yardımcı olur bu fotoğraflar sana;

Ben kapalı limanlarla bile size rapor vermem he gülelim biraz dur :D

w4SWc7.png

w4SDwH.png

w4SN0c.png

w4STLR.pngw4Sjmj.png

w4SwYn.png

Hazin son;

w4SEvD.png

Bak bakalım HARP seni nasıl tokatlamış. Günlerce tatilden çıkamadın kilit atmaktan başka ne yaptı senin ittifak'ın kepaze ettik seni.

Rezil, güruh problemli arkadaşım benim madem lafla anlamıyorsun bak görsel olarak göstereyim REZİLSİN REZİL.

Benim liderimle konuşurken önce çeketini ilikle sonra esas duruşa geç selam dur belki dikkate alır aksi takdirde poşet muamelesi görürsün.

Poşetlerin sonuda bellidir, çöplüğe atılır; sahi çöplükten ne zaman dönersin? :)

Yahu arkadaşlar şunların kafalarına çok vurmayın, sonra nevri dönüyor muhteremlerin ne dediklerini ne yaptıklarını bilmiyorlar :D

Çorba da bizim de tuzumuz olsun o vakit. Çıtır çıtır taze..

w5zxMT.png

w5zO3L.png

w5zQto.png

w5zVFW.png

Bugün itibariyle ''EFELERİN KRALI'' ittifaktan ayrıldığı ve savaşmayacağını beyan ettiği için kendisine saldırıları kesiyoruz.

Fakat S-S-F den olan diğer arkadaşlara karşı zulüm devam edecektir.

Lion King Hocam merak ediyorum babamın yaşını nerden biliyorsun aile fertlerinden birisiyle bir arkadaşlığı falan mı var? Realde tanıyor gibi konuşuyorsun sınırını aşma haddini bil bu birincisi. İkincisi senin gibi bir laçka'dan saygı öğrenecek halim yok terbiyemi tartışmak sana mı kaldı? Oyunda varlık gösteremeyince yaş,saygı, terbiye gibi kavramlar üzerinden vurmaya çalışmayın acizliğiniz çok belli oluyor.

İkinci olarak RODOSLU raporu kazandım kestim biçtim diye asmışsın ben orjinalini yayınlıyorum burdan.

w5p3fH.png

''Silahlı kuvvetlerin savaş bitmeden ayrıldılar'' ibaresi ne anlama geliyor bu oyunu oynayan herkes biliyor kimseyi kandırma rezillik diz boyu anladıkta yalan söylemekte favoriniz olmasın ayıp denen birşey var.

Ağız dolusu hakaret edersiniz sonrada terbiye,edep,ahlak gibi kavramlardan bahsedersiniz. SSF olarak bu kavramlar sizde olmadığı için sürekli herkesi kendinizle aynı kefeye koyuyorsunuz sen burda her boş konuştuğunda gelip kafana kafana vuracağım böyle.

Güruh seni.

Boşbeleş veletler aksiyon yedikleri raporları asarken, adam gibi kesip rodoslanarak aldığımız raporlarla geldik.

w1edIF.png

w1elfi.png

Aksiyondan sonra, gemi getirmeye çalıştığı sırada ne güzel de kesilmiş değil mi arkadaşlar. :)

w1e3KC.png

w1ebao.png

w1e1WM.png

w1eszq.png

w1e74H.png

Ahh ahh şu ssflileri varya, al birini vur ötekine.

Labunya limon kral nerde, çağırın gelsin onuda keseyim :)

Tekrar görüşmek üzere. :closedthread:

Lider'imin ricasını kırmayayım bu raporlar sana gelsin Nizami Alem

w0i2Bj.png

w0ivOn.png

w04Mqy.png

w04ZdD.png

w04fsI.png

w04DXZ.png

w04Nr6.png

w04TI8.png

w04jZ2.png

w04CQk.png

w04EqF.png

Araya bir de yakışıklı kardeşimle kombo sıkıştıralım :)

w04kiC.png

w04gX1.png

w048yT.png

Şimdi gelelim çakma limon kral'a :) Her gece sağa sola ışın atıp daldan dala zıplayan utanmak nedir, edep haya nedir bilmeyen çakma kral :)

w04BIL.png

Gece attığı ışın hemen karşılık bulunca ''Rodos Heykeli'' amcasına telefon açıp ışık hızında kaçmayı ihmal etmiyor ama iş konuşmaya gelince maşallah çene berber makası ne o ittifağındaki ablaların sana çeneyle icraat yapmayı mı öğretiyor savaşmayı öğreteceğine :D

Şimdi gelelim, sözünü yiyen mertlik sınırlarını hiçe sayan ve bundan da hiç utanmayan bir diğer çakma kral'a :)

w04ykM.png

w04RXq.png

w04sy7.png

w047fc.png

w04tKR.png

w04Vky.png

Yaptığım aksiyonları taklit edip, özel mesajlarda oyunculuk dersi vermeye çalışması ayrı bir iron'i ama biz yemiyoruz :)

w04Ajb.png

w04PW8.png

w04nK2.png

w04G2k.png

w04p4i.png

w04FcC.png

Size korkunun resmini çizemem ama gösterebilirim :D

Before;

w07MWL.png

After;

w07Z6W.png

w04z01.png

Bak çakma kral aksiyon böyle atılır, o senin attığın gibi değil öğren de gel. :)

w07f2h.png

Tekrar kaçtığı yerde aksiyon manyağı yapıyorum;

Before;

w07NcQ.png

İtina ile aksiyon saniyesi ayarlanır. :)

w07j0q.png

After;

w07d6R.png

Balon,füze,kürek sıfırlanmıştır. :) Tekrar'ında ticaretten aldığı diğer gemileri de sıfırlayacaktım ki; gemileri içeri soktuğu gibi rodos'a bastı. :)

w07g7y.png

Kara savaşında da aksiyonlarımız bitmedi tabiki gyro ve balon sıfırlayıp düzenli girişimiz de mevcut. :)

Before;

w07om6.png

After:

w070vx.png

Arkadaş baktı ki çatır çatır kesiliyor, yine rodos amcasına açtı telefonunu yetiş ya amcaaa dedi :D

KaHiN Kardeşim'ede emeklerinden dolayı teşekkür ederim gyroları sıfırlarken bayağı bir mücadele etti benimle birlikte onuda tebrik ederim.

SSF uşaklarına gelecek olursak, arkadaşlar DENGİMİZ DEĞİLSİNİZ; ağlama duvarı küduste liderinize söyleyin size bilet alıp yollasın foruma çıkmayın ki bizde sizleri rezil rüsva etmek zorunda kalmayalım.

İyi seyirler, HARP herzaman GAYRİNİZAMİDİR.:closedthread:

Hocam senin nasıl bir dünyan var, ben merak içindeyim. Mesajlarını okudum biraz fazla uzun yazıyorsun ve olay örgüsü, cümle kurgusu da kopuk. Ancak bir cümlen çok ilgimi çekti sorma ihtiyacı hissettim ''Kronosta siz kendi ittifağınız ile değil delta içinde muhtemelen savaşa girdiniz ssf ile''

Anıl , oğuzhan yada herhangi bir HARP üyesi niye böyle birşeye gerek duysun ki bir problem varsa kökünden çözmek suretiyle kendi tag'ımız ile gereğini yaparız zaten velev ki var diyelim seni neden alakadar etti ki bukadar bu konu? Madem bukadar konuşuyorsun kronosta belli etsene kendini bana birşey deneyeceğim üzerinde ama hesapları sattım gittim diye dümen döndürme sonradan malum bu oyunda meşhur böyle şeyler. :)

Alınan raporlardan dolayı tebrik ederim arkadaşlar.

Deli ittifağının CÜNEYYİT avına çıktığı görüntülere bayıldım, kucak dolusu tebrikler.

Gereksizin biri yine gelmiş HARP adına ithamlarda bulunuyor zırvalamış iki ton. Bahsi geçen ittifaktan seni kaç kere attılar abiciğinle birlikte diye soracağım yine boş konuşacaksın o yüzden bu topa girmiyorum. Onun bunun arkasına sığınıp savaşa 3-5 cephe ile dahil olmak seni büyük ADAM(!) yapmış belli ama bu durum bizim tarafta öyle değerlendirilmiyor HARP icazet vermeden 2 ay epsilonda oyun oynamadığını da yaz diyeceğim de nerde sende o mertlik. İcazet almadan gireceğimiz savaşı bekleme aslan parçası koordinatlar belli bekliyoruz iddianın altını doldur yok dolduramıyorsan da ortalıkta adamlık gösterileri yapma ayağımızın altındaki paspas olamazsın zira.

Ya da Rodos yiyoruz

Hocam kolay gelsin 34 hoplit kestiğin rapor için tebrik ederim öncelikle.. :)

Geliş sebebim apar topar emirhan kardeşimin komboya çağırması idi olmayınca uğraşmamak için çekildim.

Oyunda idim ve geldiğini de gördüm sırf sen ve ittifakındaki bazı çakallar konuşabilsin diye keyfi olarak rodos vurmaya karar verdim.

Liderine sor dalgasını bile geçtik kendisi ile, sen çok istiyorsan kesilmek; benim koordinatlarım var arkadaşlarında gel kes ondan sonra rodos vs diye ağlarsın bugüne kadar hiçbirinize bu tondan konuşmadım yanınızda zamanında beraber oynadığım insanlar var onlara ve geçmişe olan saygımdan sizde hakkımda konuşurken ben veya başka birileri ile BENİM HAKKIMDA konuşurken saygınızı korursanız iyi olur.

İyi akşamlar.