Kalabalıkta efelik edenin tenhada affı olmaz. Mito Reise saygılar..

Kalabalıkta efelik edenin tenhada affı olmaz. Mito Reise saygılar..
BEDEL; YANLIŞIN ÜCRETİDİR ELBET ÖDENİR.
HARP BAĞIŞLAMAZ.

GAME OWER.

Ama sayıgısını ve üslubunu bozmadan yapar. Bunlar eminim anlamınıda bilmezler delikanlılığın. Çünkü kendilerinde kırıntısı dahi olmayan şeyi nerden bilsinler.
Hocam mesajın sonundan başına kadar hakaret dolusun. Saygı ve edepten bahsederken bir destur çek. Kaç yaşına gelmişsin ADAM(!) olmuşsun. Kalkıp burda gazel okuyorsun. Şu S-S-F ittifağında bir tane düzgün konuşup muhattap alınabilicek kimse yok mu ya? Yıllardır aynısınız; boş lakırdı, oyunda tatile alıp forumda bülbüllük , hakaret bunlar mı sizin özellikleriniz. Madem dediğin kadar mert bir insansın, edepli ahlaklısın o şehir isimleri ne öyle? Senin gibi ADAM'a(!) yakışıyor mu? Yav adam falan dediğime de bakma öyle görmüyoruz da maksat adet yerini bulsun. HARP ittifağından herhangi bir kişi hakkında konuşurken 3 kere düşünün bir kere yazın sonra yazdıklarınızın altında kalırsınız hoş bizim için farketmez EZER GEÇERİZ ama sonra hatırlı kişileri araya sokup AĞLAMA DUVARI'na çevirmeyin HARP kapısını gülünç oluyor çünkü.
Yazdığın her mesaj için +25 rapor sözü veriyorum, bir mesaj daha yaz kişisel olarak 50 rapor asacağım ssf yağması niteliğinde. Tatilden çıkabilirsen seninle ilgili de gerekeni yaparız ama öyle bir ihtimal de yok şimdi git emekli maaşı falan hesapla sen, iban miban istiyorsun ya sürekli şehir isimleriyle kendinde eksik olan bazı değerleri parayla satın almak için arama tarama çalışması yap burası senin ligin değil 3 ego ineceksin 10 kalite çıkacaksın yukarı ki karşımızda konuşabilesin.
Display MoreŞunu büyük harfler ile yazayım da artık son mesaj olarak çünkü üstte yazdığım mesajda anlamayacağını düşünüyorum.
KRONOS SUNUCUSUNA TASINACAKTIK OLMAMASİ GEREKEN SEBEPLERDEN CİFTCİ OYUNCULAR THESEUSA GELMEK İSTEDİ O KARGASA DA GETİRDİK VE GETİRDİGİMİZ GİBİ GOTURECEKTİK FAKAT İLK GUNDEN SAVAŞMAYA BASLADIK VE SAVAS BİTİNCE DEVAM ETTİK TASİMA İSLEMLERİNE GEÇTİK
KRONOSTA SİZ YİNE KENDİ İTTİFAGİNİZ İLE DEGİL DELTANİN İCERİSİNDE MUHTEMELEM SAVASA GİRDİNİZ SSF İLE O SAVASİN BASLAMASİ İCİN İTTİFAK LİDERİNE BAZİ SOZLERİ SOYLETEN KİSİ SAVASİ YONETİYORDU VE BEN ORADA OYNAMIYORDUM SONRASİNDA BİR HESABA GECİCİ SURE BAKMAK İCİN GİTTİGİMDE BENLE OLAN SAHSİ HUSUMETİNDEN DOLAYİ İTTİFAKTAN ARTTIĞINDAN ÖTÜRÜ HOS KENDİSİ CİKMAK ZORUNDA HİSSETTİ HERHALDE KENDİNİ AMA BENDE TEKRAR GİRMEDİM VE KRONOSA HESAPLARI TASİYİNCA SSF E GİRMEYECEGİMİ DE SOYLEDİM
Büyük yazdım biraz çok yükseklerden uçuyorsun anca görünür sana.
Artık arkadaşların forumunu da şahsi meseleler üzerinden dağıtmayalım asacak daha çok raporları vardır galibiyetlerinin keyfini sursunler
Hocam senin nasıl bir dünyan var, ben merak içindeyim. Mesajlarını okudum biraz fazla uzun yazıyorsun ve olay örgüsü, cümle kurgusu da kopuk. Ancak bir cümlen çok ilgimi çekti sorma ihtiyacı hissettim ''Kronosta siz kendi ittifağınız ile değil delta içinde muhtemelen savaşa girdiniz ssf ile''
Anıl , oğuzhan yada herhangi bir HARP üyesi niye böyle birşeye gerek duysun ki bir problem varsa kökünden çözmek suretiyle kendi tag'ımız ile gereğini yaparız zaten velev ki var diyelim seni neden alakadar etti ki bukadar bu konu? Madem bukadar konuşuyorsun kronosta belli etsene kendini bana birşey deneyeceğim üzerinde ama hesapları sattım gittim diye dümen döndürme sonradan malum bu oyunda meşhur böyle şeyler. ![]()
Alınan raporlardan dolayı tebrik ederim arkadaşlar.
Ağır ağır bazı kokular alıyorum, heykelini yapsak bazı bölgelere beton yetmez eline sağlık gardaşım... ![]()
Oğuzhanım gerekli açıklamayı bir fotoğraf ile yapmış, bende aksiyona devam edeyim.
Burası bizim sunucumuz, istemediğimiz zaman yaprak dahi kıpırdamaz öğreneceksiniz.

HARP ittifağına yanlış yapanların hepsinin olduğu gibi bu arkadaşlarında tek çare RODOS başka alternatif yok.
Birazda GASP'cık aksiyonu ve arkasına tatili ![]()

PANEL :

Çok sürmeden öğrenilmiş çaresizlik;

Birde ''100CM MİMARLIK CETVELİ'' Mevzusu var, APAYRI bir mevzu ![]()

Her platform'da HARP hakkında ileri geri konuşan, altını dolduramayacak kadar EGO SAHİBİ olan şahısların akıbeti;

100Cm Mimar Cetveli Yiyeceğini Öğrenen Osmanın Depo Sıfırlama Hikayesi ![]()

CETVELCİ ARKADAŞLARIN HAZİN SONU:

HARP hakkında ileri geri konuşanların sonu, bundan farksız olmadı; olmayacaktır.
HER NEKADAR DELTA GÜCÜ ittifakı ile savaş sonu anlaşılmış da olsa, raporlarda emek vardır
bu yüzden asıldı başka yöne çekilmemesini rica ederiz.
BİR DAHAKİ SEFERE GÖRÜŞÜRÜZ.
O VAKTE KADAR MİMAR CETVELİ İLE İDARE EDİN.

Herkese iyi forumlar, bayramlar.
Anılcığımın bıraktığı yerden devam edeyim.
Zelus server'ini bırakıp kronos'a geldiğimizi gören bir arkadaş vardı, gevezeydi; boşboğazdı çok konuşurdu ama boştu.
Bende gittim doldurdum. ![]()

TEBRİKLER PERMA TATİL KAZANDINIZ.

HARP' ittifağına yapılan hiçbirşey cezasız kalmaz, bu hesabın tatili açılamaz kilit vuruldu.
Geveze geveze konuşmanın cezası kesildi, kesilecek.
İyi Seyirler, Devamı Çok Yakında.![]()
Favori oyuncularım gerekeni yapmışlar, bukalemun avınız rastgelsin canlarım yardıma ihtiyacınız yok ama, olursa adresi biliyorsunuz ![]()
Tebrikler beyler, elinize sağlık İTLAF serisini beğenerek takip ediyoruz efem. ![]()
Tebrikler dostlar, beğenerek takip ediyoruz ![]()
10 dakika önce anlaşmak için aracı gönderip, sonra böyle boş boğaz veletler gibi forum'a çıkıp konuşmak ne desem bilemedim.
Bu arada buhar kesimlerinize bayıldım raporlarınıza like'de atıyorum.
Ne için yapıldığını da anlatırdım da anlayacak kapasite yok.
Bu arada şu zelustan kaçtınız konusunu biraz açsanız, kimmiş kaçıran ? getirsin birtane rapor koysun bakalım nasıl kaçırmış.
IQ ölçümü belli yaştan sonra önemli tezini destekler nitelikte paylaşımlar tebrikler.
Biz bunları denize dökmeyi alışkanlık haline getirmişiz, eline emeğine sağlık üstad. ![]()
Deli ittifağının CÜNEYYİT avına çıktığı görüntülere bayıldım, kucak dolusu tebrikler.
Gereksizin biri yine gelmiş HARP adına ithamlarda bulunuyor zırvalamış iki ton. Bahsi geçen ittifaktan seni kaç kere attılar abiciğinle birlikte diye soracağım yine boş konuşacaksın o yüzden bu topa girmiyorum. Onun bunun arkasına sığınıp savaşa 3-5 cephe ile dahil olmak seni büyük ADAM(!) yapmış belli ama bu durum bizim tarafta öyle değerlendirilmiyor HARP icazet vermeden 2 ay epsilonda oyun oynamadığını da yaz diyeceğim de nerde sende o mertlik. İcazet almadan gireceğimiz savaşı bekleme aslan parçası koordinatlar belli bekliyoruz iddianın altını doldur yok dolduramıyorsan da ortalıkta adamlık gösterileri yapma ayağımızın altındaki paspas olamazsın zira.
Bayılırım melek ablanın şarkılarına oğuzhancığım, şu icazet almadan geldiniz hayırdır deyip üstüne vazife olmayan şeylere karışan labunya nerde kuru sıkı mermi sıkmaya devam mı ediyor yoksa bir yerlerde ?
Bu arkadaşın fotosu mu gitti? Bayağıdır kayıpta, sığınacak(kullanıcak) birini bulamamış mı ![]()
Hocam bu raporlara like atamadan geçemedim, aşırı derece keyifli olmuş özellikle ghostekimle olan portre muazzam devamını diliyoruz efem. ![]()
Senelerdir oyunda ne gelişti ki siz bu konuda iyileştirme bekliyorsunuz kaldı ki şirket premium hesaptan para kazanıyor bu konuda asla bir iyileştirme söz konusu olmaz zaten oyunun bitme noktasına gelmesinden ötürü son server birleşimi yapıldı bir arpa boyu yol alamayacak olması da bu yüzden.
Premium hesap alırsanız dükkandan, sınırsız oluyor.
Kendi gibileri yanına toplayacak şevkocuk kankam yazdığı ittifaklar zaten onların anca hava yapma peşinde balon patlar yakında
Gelmiş yine bizim köyün delisi adalet diye caka satıyor...