Posts by -GOZTEPELI-

Ama sayıgısını ve üslubunu bozmadan yapar. Bunlar eminim anlamınıda bilmezler delikanlılığın. Çünkü kendilerinde kırıntısı dahi olmayan şeyi nerden bilsinler.

Hocam mesajın sonundan başına kadar hakaret dolusun. Saygı ve edepten bahsederken bir destur çek. Kaç yaşına gelmişsin ADAM(!) olmuşsun. Kalkıp burda gazel okuyorsun. Şu S-S-F ittifağında bir tane düzgün konuşup muhattap alınabilicek kimse yok mu ya? Yıllardır aynısınız; boş lakırdı, oyunda tatile alıp forumda bülbüllük , hakaret bunlar mı sizin özellikleriniz. Madem dediğin kadar mert bir insansın, edepli ahlaklısın o şehir isimleri ne öyle? Senin gibi ADAM'a(!) yakışıyor mu? Yav adam falan dediğime de bakma öyle görmüyoruz da maksat adet yerini bulsun. HARP ittifağından herhangi bir kişi hakkında konuşurken 3 kere düşünün bir kere yazın sonra yazdıklarınızın altında kalırsınız hoş bizim için farketmez EZER GEÇERİZ ama sonra hatırlı kişileri araya sokup AĞLAMA DUVARI'na çevirmeyin HARP kapısını gülünç oluyor çünkü.

Yazdığın her mesaj için +25 rapor sözü veriyorum, bir mesaj daha yaz kişisel olarak 50 rapor asacağım ssf yağması niteliğinde. Tatilden çıkabilirsen seninle ilgili de gerekeni yaparız ama öyle bir ihtimal de yok şimdi git emekli maaşı falan hesapla sen, iban miban istiyorsun ya sürekli şehir isimleriyle kendinde eksik olan bazı değerleri parayla satın almak için arama tarama çalışması yap burası senin ligin değil 3 ego ineceksin 10 kalite çıkacaksın yukarı ki karşımızda konuşabilesin.

Hocam senin nasıl bir dünyan var, ben merak içindeyim. Mesajlarını okudum biraz fazla uzun yazıyorsun ve olay örgüsü, cümle kurgusu da kopuk. Ancak bir cümlen çok ilgimi çekti sorma ihtiyacı hissettim ''Kronosta siz kendi ittifağınız ile değil delta içinde muhtemelen savaşa girdiniz ssf ile''

Anıl , oğuzhan yada herhangi bir HARP üyesi niye böyle birşeye gerek duysun ki bir problem varsa kökünden çözmek suretiyle kendi tag'ımız ile gereğini yaparız zaten velev ki var diyelim seni neden alakadar etti ki bukadar bu konu? Madem bukadar konuşuyorsun kronosta belli etsene kendini bana birşey deneyeceğim üzerinde ama hesapları sattım gittim diye dümen döndürme sonradan malum bu oyunda meşhur böyle şeyler. :)

Alınan raporlardan dolayı tebrik ederim arkadaşlar.

Oğuzhanım gerekli açıklamayı bir fotoğraf ile yapmış, bende aksiyona devam edeyim.

Burası bizim sunucumuz, istemediğimiz zaman yaprak dahi kıpırdamaz öğreneceksiniz.

N0aNnQ.png

N0ajeq.png

N0awh7.png

N0aESH.png

N0a3En.png

N0agRy.png

N0a89D.png

N0aKNI.png

N0abAZ.png

N0aoS6.png

N0ar88.png

N0ayx2.png

N0a0Ux.png

HARP ittifağına yanlış yapanların hepsinin olduğu gibi bu arkadaşlarında tek çare RODOS başka alternatif yok.

Birazda GASP'cık aksiyonu ve arkasına tatili :D

N0aOZT.png

PANEL :

N0aQ8L.png

Çok sürmeden öğrenilmiş çaresizlik;

N0aVOo.png

Birde ''100CM MİMARLIK CETVELİ'' Mevzusu var, APAYRI bir mevzu :)

N0as9i.png

Her platform'da HARP hakkında ileri geri konuşan, altını dolduramayacak kadar EGO SAHİBİ olan şahısların akıbeti;

N0aLTQ.png

N0aGZ7.png

N0aaBH.png

N0acOc.png

100Cm Mimar Cetveli Yiyeceğini Öğrenen Osmanın Depo Sıfırlama Hikayesi :D

N0aUdj.png

N0aqsn.png

N0avXD.png

N0cMrI.png

N0cWB6.png

N0cmQ8.png

N0cTdx.png

N0cXik.png

CETVELCİ ARKADAŞLARIN HAZİN SONU:

N0cEyC.png

HARP hakkında ileri geri konuşanların sonu, bundan farksız olmadı; olmayacaktır.

HER NEKADAR DELTA GÜCÜ ittifakı ile savaş sonu anlaşılmış da olsa, raporlarda emek vardır

bu yüzden asıldı başka yöne çekilmemesini rica ederiz.

BİR DAHAKİ SEFERE GÖRÜŞÜRÜZ.

O VAKTE KADAR MİMAR CETVELİ İLE İDARE EDİN.

N0clKT.jpg

Herkese iyi forumlar, bayramlar.

Anılcığımın bıraktığı yerden devam edeyim.

Zelus server'ini bırakıp kronos'a geldiğimizi gören bir arkadaş vardı, gevezeydi; boşboğazdı çok konuşurdu ama boştu.

Bende gittim doldurdum. :)

N0BpZM.png

N0BF8Q.png

N0BUO3.png

N0BqUq.png

N0B2H7.png

N0BvsH.png

N0KZTR.png

N0Kfrj.png

N0KWAn.png

N0KDZy.png

N0KNBD.png

N0KTOI.png

N0KXqb.png

N0KwdZ.png

N0KCs6.png

N0KEG8.png

N0KdT2.png

N0Kkrx.png

N0KlIk.png

N0K8Bi.png

TEBRİKLER PERMA TATİL KAZANDINIZ. :)

N0KeiT.png

HARP' ittifağına yapılan hiçbirşey cezasız kalmaz, bu hesabın tatili açılamaz kilit vuruldu.

Geveze geveze konuşmanın cezası kesildi, kesilecek.

İyi Seyirler, Devamı Çok Yakında.:thumbup:

10 dakika önce anlaşmak için aracı gönderip, sonra böyle boş boğaz veletler gibi forum'a çıkıp konuşmak ne desem bilemedim.

Bu arada buhar kesimlerinize bayıldım raporlarınıza like'de atıyorum. :) Ne için yapıldığını da anlatırdım da anlayacak kapasite yok.

Bu arada şu zelustan kaçtınız konusunu biraz açsanız, kimmiş kaçıran ? getirsin birtane rapor koysun bakalım nasıl kaçırmış.

IQ ölçümü belli yaştan sonra önemli tezini destekler nitelikte paylaşımlar tebrikler.

Deli ittifağının CÜNEYYİT avına çıktığı görüntülere bayıldım, kucak dolusu tebrikler.

Gereksizin biri yine gelmiş HARP adına ithamlarda bulunuyor zırvalamış iki ton. Bahsi geçen ittifaktan seni kaç kere attılar abiciğinle birlikte diye soracağım yine boş konuşacaksın o yüzden bu topa girmiyorum. Onun bunun arkasına sığınıp savaşa 3-5 cephe ile dahil olmak seni büyük ADAM(!) yapmış belli ama bu durum bizim tarafta öyle değerlendirilmiyor HARP icazet vermeden 2 ay epsilonda oyun oynamadığını da yaz diyeceğim de nerde sende o mertlik. İcazet almadan gireceğimiz savaşı bekleme aslan parçası koordinatlar belli bekliyoruz iddianın altını doldur yok dolduramıyorsan da ortalıkta adamlık gösterileri yapma ayağımızın altındaki paspas olamazsın zira.

Senelerdir oyunda ne gelişti ki siz bu konuda iyileştirme bekliyorsunuz kaldı ki şirket premium hesaptan para kazanıyor bu konuda asla bir iyileştirme söz konusu olmaz zaten oyunun bitme noktasına gelmesinden ötürü son server birleşimi yapıldı bir arpa boyu yol alamayacak olması da bu yüzden.