Selamlar 
17.11.2025 günü sabah uyandığımız da bizlere savaş açıldığını öğrendik
DELİ&DENGE koordinasyon grubuna lafı uzatmayıp şunları yazdım.
"Eğlenmek isteyenlerin oyundan soğuduklarına şahit olacağız bu yapılan çok büyük ayıp başka şeylerde demek istiyorum da dilim varmıyor neyse filmin sonu nereye varır göreceğiz"
Daha savaşın 3. ayında gezginin gruplarda sahada 10 kişi kaldık nerede bu ittifak diye ağlaması, inaktif yağması yaparken yanıma deli üyesi geliyor diye çığırtkanlık yapıp sorun çıkartanların bu süreçte inaktif yağmasına bile dolaşamadıklarına da şahit olduk.
Zelus sunucusunda dost ittifakımız WOO ile birlikte DENGE&CADDE&JOKER&404 ittifaklarına karşı destansı diyebileceğimiz bir savaş yürüttük. Savaşın ilk 1.5 ayı hem rakibi yormakla hem de savaş hazırlığıyla geçti, DENGE ittifakının bu savaşı bitirip bizleri dağıtabilmek için oynadığı son koz hesabımın çalınması olayına kadar.
Hesabımı kurtarıp zelusa getirdiğim hafta artık hazırlıklarımızı sonlandırıp tamamen rakibe odaklandığımız ve bizler için işin eğlence kısmı olan sahada baskı üstünlüğünü sağladığımız rakiplerimize DELİ ekibinin vurucu gücünün iliklerine kadar hissettirdiğimiz 3 aylık bir sürece geçtik.
Bizlere basım yaptırmayacağını söyleyerek yüksekten konuşarak savaşa başlayan DENGE ittifakının birleşme başlamadan önceki 3 aya kadar yani hazırlıklarımızı bitirdiğimiz andan birleşmeye kadar olan sürede basım kapasitesini sıfırladık. (Bunların sunumları sayfamızda duruyor)
Bu savaşa DOST diye bildiğimiz şuanda düşman (DENGE) ittifakının aylarca gizliden yaptığı savaş hazırlığıyla birlikte gecenin 4'ünde uykumuzda yakalandık, hesabım savaşın ortasında çalınıp yurtdışına atıldı ticket yardımı ile 1 hafta içerisinde zelusa geri getirdim, savaşa mucitte geri başlamamıza rağmen öne geçtik, THRALIN parası mı? oda kurtaramadı, yaşadığımız onlarca sorun ve zorluğa rağmen yolumuzdan dönmedik, ezeceğiz dedik ve EZDİK.
DELİLER olarak birleşme açıklanır açıklanmaz dost ittifaklarımızla birlikte forumdan hangi sunucuya geçeceğimizi bildirmiştik.
Bu satırları sülfür sunucusu olan Cyclops'tan yazıyorum.
Bu sunucuda DENGE ve bağlantılı ittifakları artık yok çünkü KAÇTILAR.
Zelusta ödedikleri bedelin fazlasını bu sunucuda ödeyeceklerini biliyorlardı bizde onların bu bedeli ödemekten kaçacaklarını tahmin edebiliyorduk, hangi sunucuya geçeceklerini haftalar önce yönetim olarak kararlaştırdılar. Ancak peşlerinden gidemeyelim diye bunu sır gibi saklayıp ortaya kasıtlı olarak yalan yanlış bilgi yayıp birleşmenin başlamasına son bir saat kala kendi ittifaklarına açıklamaları içinde bulundukları durumun vahametini gözler önüne sermeye yetiyor.
Dostlarınızı(CADDE) zelusa çağırıp koruma garantisi verdiğiniz hesaplarının kontrolünü, sunucu içerisinde sizinle bağlantılı olan ve farklı ittifaklarda saklanılan tüm hesapların kontrolünü;
KAYBETTİNİZ.
Değer verip forumda tantanasını bile yaptığınız korsanı elinizden aldık.
KAYBETTİNİZ.
Henüz savaşın 3. ayındayken savaşma isteğinizi ve kazanma inancınızı elinizden aldık.
KAYBETTİNİZ.
İttifakınızın bir prestiji ve güvenilirliği vardı
KAYBETTİNİZ.
En önemlisi bir hiç uğruna, dara düştüğünüzde bir lafınızla sunucu değiştirip yanınızda varlık gösteren dostlarınızı
KAYBETTİNİZ.
Bunları sayfanıza savaşın 3. gününde yazmıştım;
Savaşa hazırlanmış bir DELİ ittifakına karşı savaşmaktan KORKTUNUZ, kapasiteniz KRONOS sunucusunda "rakibiyle savaş halinde" olan mucit dahil tüm ağırlığını oraya veren, zelusa önem vermeyen savaşçı kadrosunun örs tapınakları dahil kapalı, 0 gp ile bekleyen DELİLER'e bu güveni koordinasyon gruplarında konuşulan sözlerle anlaşmalarla sağladığınız ittifaka bir gece yarısı ayların hazırlığıyla saldırdınız. TEBRİKLER
Aldığınız raporlardan dolayı şımarabilirsiniz, 1 gram umurumda değil çünkü mislini alacağız.
KORKAKLAR TARİH YAZAMAZ 
Bunu da savaşın 3. gününde yazmıştım;
Benim burada bahsettiğim şey sizinle neden savaşıyor oluşumuz değil, bu bizim için sorun değil daha öncede savaştık yine savaşırız tarih tekerrür etmek istediyse eder 
Tarih tekerrür eder arkadaşlar 
2019dan;

2026'ya..

6 sene önce CHİ sunucusunda nasıl ittifakının tüm adalarına girip başkentlerinize kadar bayrak dikip tüm depolarınızı boşaltıp ezici üstünlüğümüzü iliklerinize kadar hissettirdiysek, zelusta da benzer şeylere maruz kaldınız. Zelus sunucusu 3-5 ay daha açık kalsaydı veya kaçmayıp sülfür sunucusunda devam etme kararı alsaydınız bunu fazlasıyla yaşayacaktınız.
Sizi elimizden sunucu birleşmesi kurtardı diyebiliriz 
SÜLFÜR SUNUCUSUNDAN BU SAVAŞI DEVAM ETTİRMEMEK İÇİN KAÇTINIZ.
FİLMİN SONUNUN VARDIĞI YER;
Sonuç odaklı olmak iyidir 

Yılmak bilmeyen azim ve kararlılıkla savaşın başından sonuna kadar tüm zorluklara rağmen sahada varlığını sürdürüp rakibin elit diyebileceğimiz oyuncularına karşı açık ara üstünlük sağlayıp karşılaştıkları yerde ezip geçen liderliğini yaptığım DELİ ekibini ve savaşımızı kendi savaşları gibi benimseyip elinden gelen desteği ardına koymayan zelus sunucusu içerisinde uğradıkları haksızlıklara karşı omurgalı bir duruş gösteren tek ittifak olan WOO ittifakını tebrik ederim.
Savaşın başından sonuna kadar gizliden veya açıktan desteğini sürdüren bizlerin başarılı olması için maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza da selam olsun.
Pisliklerden arındırılmış bir şekilde yeni bir sayfa açtığımız cyclops sunucusu hepimiz için hayırlı olsun.