Ma elkezdődött a bányában a munka.
Valahogy senkinek nem jött be az ércfejtés ötlete. A törpök is nyűgösek voltak, a törpeőrök se nagyon akartak termelni....... 15 hét vár ránk húsvétig....
Kérek egy citromfű teát.
Ma elkezdődött a bányában a munka.
Valahogy senkinek nem jött be az ércfejtés ötlete. A törpök is nyűgösek voltak, a törpeőrök se nagyon akartak termelni....... 15 hét vár ránk húsvétig....
Kérek egy citromfű teát.
Display MoreTisztelettel, először is jobbulást kívánok!
Tíz évvel ezelőtti csalók, most lettek tiltva, sorozatban szigeteken keresztül.
A csoda az, hogy most megtették, pedig már akkor is ugyanígy csinálták. Raktár acc sok ip stb.
Hosszú történet, pedig ha akkor megtették volna, nem néptelenedett volna el az Alpha.
Szövetségek hagyták abba a játékot kompletten.
Nem elhanyagolhatóan a fórum is élettel telibb volt.
még egyszer jobbulást
BUÉK mindenkinek
Asti Martini pezsgőt mindenkinek
jajj, ne álmodozzatok már....mert 1-2 acc tiltva lett...feketepiacon minden kapható, automata sereggyártó progi, automata fosztóprogram, annyi accot bérelsz pár euróért, amennyit nem szégyellsz...mind más országból címügyileg, helylopóprogrammal, mindenfajta botokkal.
gf érdekeltség, azokat nem tiltják/már csak azért sem, mert mindben sokezer ambró van, és az üzlet, az üzlet.
akinek van pénze, az bármit megtehet, ugyanúgy, mint a való életben.
jöhet egy boroskóla
Ne csináld már! Ad a nyavalya ezért pénzt!Már olyan régóta játszom ,h már csak a barátokért vagyok itt.
Ha vinni akarja az accot vigye.Semmi gyorsító sem kell ,majd meg lesz az a hajó.
Aki meg türelmetlen vegye meg sok sok ambiért ami kell ,így eltart engem is
Csak az a baj ,h van pár dolog ami jó lett a fejlesztéssel ,de több rossz
Miért nem lehet ékezetet használniEddig nem volt vele gond.
HúsvétMost voltunk túl a karácsonyon
ennyire ne gyorsíts az időn Ladym!
Boroskóla??? Hu de rég ittam.......én is kérek.
Dehogy gyorsítok, rohan az magától is. Ma a harmadik hétnek ugrottunk neki.
Az itthoni masinám meg akarta adni magát, 1 hét harc után végre ismét a régi. Ma végre rájöttem (némi segítséggel) hogy mitől lett reumás ólomtetű sebességű. Sikerült orvosolni a problémát és újra "hasít". Ennek örömére kérek egy pezsgőt!
Display MoreNe csináld már! Ad a nyavalya ezért pénzt!Már olyan régóta játszom ,h már csak a barátokért vagyok itt.
Ha vinni akarja az accot vigye.Semmi gyorsító sem kell ,majd meg lesz az a hajó.
Aki meg türelmetlen vegye meg sok sok ambiért ami kell ,így eltart engem is
Csak az a baj ,h van pár dolog ami jó lett a fejlesztéssel ,de több rossz
Miért nem lehet ékezetet használni
Eddig nem volt vele gond.
Húsvét
Most voltunk túl a karácsonyon
ennyire ne gyorsíts az időn Ladym!
Boroskóla??? Hu de rég ittam.......én is kérek.
nem tudod milyen sokan adnak, mert 10-50 eurókról van szó, nem kell napokat több accal gyártogatni, vagy akármi, pár mp alatt kifizetik és ott a kívánt szerveren a vett áru, legyen az milliárdos arany, milliós tp, bármi percek alatt.
és átlag játékos meg csak néz, amikor megjelenik mellette fosztóprogrammal az "ellenfél" és 0-24-ben üresre fosztja mindenét, miközben automatikusan gyártja a tp-t hozzá/pótolja, meg küldi az értesítést telefonra, ha véletlenül valaki visszatámad. Az ilyen figurák meg kiverik otthon, mert erre élveznek.
Az eladók meg sokezer eurót szednek be az ilyen betegektől
A rossz nyelvek szerint van ezekben a feketepiacokban gf alkalmazott is, hogy ne szaladjon el a ló, és stabil legyen a bevétel.
ez mind valós, ugyanúgy mint a vett kalózpont, ahol már famolni sem kell, program gyűjti össze, csak fizetni kell, ha valaki nem hinné el, majd a képet bemásoom ide, de 42millió ponttal lett első egy 3500 fős szerveren, mert neki attól áll fel.
ha valaki nem hinné el, majd a képet bemásoom ide
Inkább ne tedd, mert azért te fogsz kapni itt büntetést.
Egy whiskey-t kérnék.
ha valaki nem hinné el, majd a képet bemásoom ide
Inkább ne tedd, mert azért te fogsz kapni itt büntetést.
Egy whiskey-t kérnék.
Elarulod miert kapnek buntit itt?
A hivatalos ikariam discord csatornarol mentettem le+meg persze ellenoriztem is az eredeti szereren), es ott raadasul mit is irtak errol?
Szettartak kezuket, nincs itt semmi latnivalo.
Nem tudja senki bizonyitani, hogy csalas az egesz(penzert vett pontok)
Ugyanugy megy a hiszti a botok miatt, ott sem fog tortenni semmi, max a lelkiismeretes go feje lesz megmosva, ha veletlenul tiltana valami penzes uzlet accjait.
Itt mar eurokrol van szo, nem holmi ambrorol, nem kell a homokba dugni fejunket.
Csak egy pohar csapvizet kerek, az nem fekszi meg a gyomrom,talan.
Elarulod miert kapnek buntit itt?
"Súlyos visszaélések bejelentését a supporton keresztül tedd meg, vagy írj erről egy privát üzenetet a Community Managerednek!"
"Bármely tartalom ami adathalászatnak, account-kereskedelemnek, csalásnak, vírusok és egyéb kártékony szoftverek terjesztésének minősül, nem engedélyezett; a tartalom eltávolításra kerül, a hozzászólás írója pedig tiltva lesz"
"Ez nem egy jogi fórum, jogrendszerről, törvényekről azokon lehet beszélgetni. Saját szabályaink vannak, mi azt gyakoroljuk. A kibeszélés nem ide való."
"Általánosságban kerüld az Ikariamhoz nem kapcsolódó linkek, dolgok megosztását. Ez alól kivétel pl zenékről való beszélgetés - most hallgatott zenék megosztása az Off Topic részlegben lehet."
Ami a discordon van, az elfér ott. Ne hozd át ide kérlek.
Whiskey, továbbra is
Display MoreElarulod miert kapnek buntit itt?
"Súlyos visszaélések bejelentését a supporton keresztül tedd meg, vagy írj erről egy privát üzenetet a Community Managerednek!"
"Bármely tartalom ami adathalászatnak, account-kereskedelemnek, csalásnak, vírusok és egyéb kártékony szoftverek terjesztésének minősül, nem engedélyezett; a tartalom eltávolításra kerül, a hozzászólás írója pedig tiltva lesz"
"Ez nem egy jogi fórum, jogrendszerről, törvényekről azokon lehet beszélgetni. Saját szabályaink vannak, mi azt gyakoroljuk. A kibeszélés nem ide való."
"Általánosságban kerüld az Ikariamhoz nem kapcsolódó link, dolgok megosztását. Ez alól kivétel pl zenékről való beszélgetés - most hallgatott zenék megosztása az Off Topic részlegben lehet."
Ami a discordon van, az elfér ott. Ne hozd át ide kérlek.
Whiskey, továbbra is
Nem hozom at, csak neha egy szosszenet, hogy atlag jatekos s tudja meg a jatek sotet oldalat.
mert a regi csapatjatek mar elmult, es aki fel akarja venni a harcot, annak vennie kell dolgokat feketepiacon.
Jelenteni, miert?
Aki benne van, azt tudja, hogy ki a "felugyelo", es azt is, hogy a jelento tobbet kockaztat, mint az elado es vevo.
Te, mint Lorovus bizalmija es jobbkeze, legyszives ne tetesd a nez, de nem lat effektust.
Display MoreAmi a discordon van, az elfér ott. Ne hozd át ide kérlek.
Na ne már ,h ott lehet???
Nem hozom at, csak neha egy szosszenet, hogy atlag jatekos s tudja meg a jatek sotet oldalat.
mert a regi csapatjatek mar elmult, es aki fel akarja venni a harcot, annak vennie kell dolgokat feketepiacon.
Jelenteni, miert?
Aki benne van, azt tudja, hogy ki a "felugyelo", es azt is, hogy a jelento tobbet kockaztat, mint az elado es vevo.
Te, mint Lorovus bizalmija es jobbkeze, legyszives ne tetesd a nez, de nem lat effektust.
Ne is hozd át, csak mond mi van ott és megnézzük!
Már ez nem az igazi játék,csak sajnos a pénz élteti...mint minden mást
Lorovus bizalmija és jobb és bal keze
Na ne már
A teamnak sokkal nehezebb a dolga a szabályok betartatása, mint a játékosok találékonysága
De ne is foglalkozzunk ezzel,inkább igyunk ........pezsgőt ha már Ladym gépe megjavult és végre játszik.
Display MoreDisplay MoreAmi a discordon van, az elfér ott. Ne hozd át ide kérlek.
Na ne már ,h ott lehet???
Jelenteni, miert?
Ne is hozd át, csak mond mi van ott és megnézzük!
Már ez nem az igazi játék,csak sajnos a pénz élteti...mint minden mást
Lorovus bizalmija és jobb és bal keze
Na ne már
A teamnak sokkal nehezebb a dolga a szabályok betartatása, mint a játékosok találékonysága
De ne is foglalkozzunk ezzel,inkább igyunk ........pezsgőt ha már Ladym gépe megjavult és végre játszik.
más játékoknál is van ez a pénzért veszünk dolog, nem nagy ügy....anélkül is el lehet lennei, szimplán csak ambróval, de még anélül is.
akinek van pénze sokkal többmindenhez hozzájut, DE már bizonyos dolgok gyomorforgatóak.
A legnagyobb probléma a scriptek, botok, de az ellen sem akar tennni a gf...mármint ezek a automata fosztó, termelő, gyártó, lopó, támadó stb dolgok, ez már túl gusztustalan, ezek ellen nincs védelem.
ezekkel lehet pár nap alatt kicsinálni bárkit.
A jelentés, meg a team, szerencsétlenek, átlag ügyeskedőt tilthatják max, a pénzes bulit meg nézni sem szabad.
Meg aki gye túl pofátlanul csinálja és jelentgetik /nem magyar szerver/, arra meg a teamből üzennek, hogy kicsit pihenj, és más accal csináld.
Zsum, játszani eddig is játszottam, csak amíg betöltött egy oldal én elmentem megfőzni egy 3 fogásos ebédet.
Érdekes ez a jobb meg bal kéz dolog...... a múltkor egy játékostárs kalóz jobbot keresett, de nekem csak két bal lábam van, az is fából....
Maradjunk a pezsgőnél.
Hűűűű és haaaa
Itt is milyen mélyenszántást végzett gondolatok vannak.
Elég sok dolgot megéltem már az alpa indulása óta, de ez tényleg komoly, hogy ilyen vett előnyök léteznek? GF meg egy nyomi térképes keresőt nem tud kiadni a vacak játékához? Régen legalább voltak nem hivatalosak állítólag, ahol napiszinten lehetett nyomon-és kövön követni egyéni és szövi szinten is mindent IS. Arany és tp változásokat. Lehetett tudni, ki-kinek és számolni hogy mennyiért adott el, netán pushingolt.
De erről mást nem tudok, csak olvastam a Petőfi rádióban a tv-n.
Gro állásfoglalásszerűje viszont még ennél is furább. Értem én, DE hol ez a szabály leírva? Számomra egyszerűbb a történet: van IP kapcsolat vagy nincs? Ha van, nem engedi indulni, ha nincs, szabályok szerint járt el. Ezt nem is tudom másképp értelmezni. De ha mint team tag igen, akkor tök feleslegesek az írott szabályok. Szubjektív döntést mindenre. Pl. szerintem etikátlan egy 100x kisebb acc fosztása, 1 év tiltás, bumm.
Kicsit naiv vagyok, hábis topicban találkoztam először a bánya accal mint fogalommal. Na mindegy.
Egy forró teát kérek
Az állásfoglalásszerűről annyit, hogy aki nem próbál csalni, azt szinte bizonyosan nem fogjuk elkapni semmivel sem. Aki csalni próbál, azt vagy elkapjuk, vagy nem
A szabályok egységesítve lettek amikor a fórumokat összevonták. Az, hogy ki hogyan értelmezi ezeket, egy másik kérdés. Az általam évekkel ezelőtt írt szösszenet lényege az lenne, hogy a magyar team milyen álláspontot próbál(t) tartani a szabályok betartása kapcsán. Ez a szabályosan játszóknak segítség kellene, hogy legyen. Aki a zavarosban halászik, annak nem feltétlenül segítség, de ez részben szándékos, részben pedig azóta ha maguk a szabályok nem is, sokminden egyéb változott. (pl. amikor ezt a szösszenetet írtuk, akkor más csalási formák voltak a "divatosabbak", nem emlékszem pl. olyanra, hogy a csalók pénz fizetve csaltak volna)
Szikl...izé Rette... izé Hahaha, erős kétségeim vannak, hogy Lorovus, vagy Trockij bármiben is "benne van". Láttál ezt is, azt is, szerintem eléggé képben vagy azzal mi és hogyan működik az Ikariam világában. -- mindenesetre az ilyen állítások mindenféle megalapozottság nélkül az én szememben súrolják a rágalmazás fogalmát. szerk.: ezt én értelmeztem félre (ennyit az admin szövegértési képességeiről) úgyhogy ezt az állításomat visszavontam, elnézést a félreértésért
Személy szerint aki csal azt örömmel tiltanám ki bármikor továbbra is -- ennek a bizonyítása viszont sokszor a "sok sikert hozzá" kategória. Amihez idő, energia, és adott esetben (bal)szerencse is szükségeltetik. Ezen luxus pedig sajnos sokszor nem adatik meg -- de ezzel pont neked nem hiszem, hogy bármi újdonságot elárultam volna volt.
Hogy a Gameforgenak van-e belsős embere ezeknél a discordon szerveződő csalóknál, és ha igen, akkor a jelenléte milyen célt szolgál, ezt nem tudom, őszintén szólva nem is érdekel. Mindenesetre csalás és csalás között is vannak szintek, aki látványosan és/vagy pofátlanul és/vagy bénán csinálja előbb-utóbb elkapjuk. Aki ügyesen, ott lehetséges, hogy ha 0-24 ezzel foglalkoznánk többen is maximum magunknak tudnánk megállapítani, csalik-e az illető; viszont talán nem árulok el meglepetést, hogy nem minden csalót (csalást) tudunk elkapni, és nem azért mert nem tenném meg ezt örömmel, hanem azért mert a "Gro (és/vagy a Játékosok) szerint csalsz." nem túl erős érv egy tiltásnál, ha azt nem tudom objektívan alátámasztani. Továbbra sem
Kávét kérek. Meg Gyógykombót. Sokat
Gro állásfoglalásszerűje viszont még ennél is furább. Értem én, DE hol ez a szabály leírva? Számomra egyszerűbb a történet: van IP kapcsolat vagy nincs? Ha van, nem engedi indulni, ha nincs, szabályok szerint járt el. Ezt nem is tudom másképp értelmezni. De ha mint team tag igen, akkor tök feleslegesek az írott szabályok.
Sziasztok!
Egy csomó mindennel nem értek egyet! De vitatkozni nem akarok.
Alapvetően az a gondom, hogy van egy szabályzat, amit bárki elolvashat a játékon belül. Aztán ez a szabályzat kapott egy újraértelmezést. Hogy jól, vagy rosszul? Nem tudom... Többnyire azért talán jól. Viszont hol van ez leírva? Az Ikariam Fórumán. Amit csak a játékosok töredéke látogat meg. Néha... És akkor sem biztos, hogy a fórumos szabályzathoz téved. A többség nem is tud róla. A játéknak nem feltétele a fórumozás. Így viszont miként lehet elvárni, hogy a Fórumon feltüntetett szabályok szerint játszanak a játékosok?
OK! A hülye Kopit nyakon lehet vágni, ha vét a szabályok ellen, mert olvassa, Jegyben állásfoglalást is kér, meg egyébként is, vitatkozott már róla eleget. A lényeg, hogy ismeri az elvárásokat. Nagyjából... No de a többiek? Csak csodálkoznak, amikor tiltják őket. És ez nem feltétlenül megjátszott mű csodálkozás. Tényleg nem tudják! Pedig a Team eszköztásárban van rá lehetőség, hogy a játékosokkal tudassák az ejnye-bejnyéket! A "sárga" üzenet erre nagyon jó lehetőség lenne. Időnként oda lehetne tolni a játékosok orra alá, hogy nesztek, itt van a Fórumunk linkje. Olvassátok el a szabályokat! Esetleg akár még szemelvényeket is lehetne közölni. De a jelenlegi helyzet alapján tényleg problémásak lehetnek a tiltások.
Az IP kapcsolat kijátszása viszont minden különösebb magyarázat nélkül is szabálytalan. Legalábbis szerintem...
Ha van IP kapcsolat, akkor maga a játék nem engedi az "akármit". Ennek a kikerülése egy másik játékos közbeiktatásával egyértelműen szabálytalan.
No, erre igyunk gyorsan valamit!
Display MoreGro állásfoglalásszerűje viszont még ennél is furább. Értem én, DE hol ez a szabály leírva? Számomra egyszerűbb a történet: van IP kapcsolat vagy nincs? Ha van, nem engedi indulni, ha nincs, szabályok szerint járt el. Ezt nem is tudom másképp értelmezni. De ha mint team tag igen, akkor tök feleslegesek az írott szabályok.
Sziasztok!
Egy csomó mindennel nem értek egyet!De vitatkozni nem akarok.
Alapvetően az a gondom, hogy van egy szabályzat, amit bárki elolvashat a játékon belül. Aztán ez a szabályzat kapott egy újraértelmezést. Hogy jól, vagy rosszul?Nem tudom... Többnyire azért talán jól. Viszont hol van ez leírva? Az Ikariam Fórumán. Amit csak a játékosok töredéke látogat meg. Néha... És akkor sem biztos, hogy a fórumos szabályzathoz téved. A többség nem is tud róla. A játéknak nem feltétele a fórumozás. Így viszont miként lehet elvárni, hogy a Fórumon feltüntetett szabályok szerint játszanak a játékosok?
OK! A hülye Kopit nyakon lehet vágni, ha vét a szabályok ellen, mert olvassa, Jegyben állásfoglalást is kér, meg egyébként is, vitatkozott már róla eleget. A lényeg, hogy ismeri az elvárásokat. Nagyjából... No de a többiek? Csak csodálkoznak, amikor tiltják őket. És ez nem feltétlenül megjátszott mű csodálkozás. Tényleg nem tudják! Pedig a Team eszköztásárban van rá lehetőség, hogy a játékosokkal tudassák az ejnye-bejnyéket! A "sárga" üzenet erre nagyon jó lehetőség lenne. Időnként oda lehetne tolni a játékosok orra alá, hogy nesztek, itt van a Fórumunk linkje. Olvassátok el a szabályokat! Esetleg akár még szemelvényeket is lehetne közölni. De a jelenlegi helyzet alapján tényleg problémásak lehetnek a tiltások.
Az IP kapcsolat kijátszása viszont minden különösebb magyarázat nélkül is szabálytalan. Legalábbis szerintem...
Ha van IP kapcsolat, akkor maga a játék nem engedi az "akármit". Ennek a kikerülése egy másik játékos közbeiktatásával egyértelműen szabálytalan.
No, erre igyunk gyorsan valamit!
Szóval igen. A regisztrációval elfogadom a játék szabályait, különös és rendkívüli és egyebeket, melyek részei a játék oldalának, bármikor olvashatom. Ez az ami a szixlaSzilárd alapköletétel. Minden egyéb jogilag nem létező kategória. Támpontnak lehet jó. Ha valaki olyan S/M hogy fórumon keresgéljen, olvasson. Ismétlem: ÉRTEM a dolgot. Vagyis nem. Ezt a másik játékos közbeiktatásával részt nem. Na majdnem mindegy. Képlékeny és csúszka talaj ez szerintem. Lehet hogy itthon a jogszabályt utólag hozzáigazítják egy tetthez, ami ezáltal büntetendő lesz, de a játékban ilyen nehezen képzelhető el. De nyilván Team tudja mit és miért tesz
Este-este van mondaná kicsi unokám
Beteg is vagyok, forró teát kérek
Display MoreDisplay MoreGro állásfoglalásszerűje viszont még ennél is furább. Értem én, DE hol ez a szabály leírva? Számomra egyszerűbb a történet: van IP kapcsolat vagy nincs? Ha van, nem engedi indulni, ha nincs, szabályok szerint járt el. Ezt nem is tudom másképp értelmezni. De ha mint team tag igen, akkor tök feleslegesek az írott szabályok.
Sziasztok!
Egy csomó mindennel nem értek egyet!De vitatkozni nem akarok.
Alapvetően az a gondom, hogy van egy szabályzat, amit bárki elolvashat a játékon belül. Aztán ez a szabályzat kapott egy újraértelmezést. Hogy jól, vagy rosszul?Nem tudom... Többnyire azért talán jól. Viszont hol van ez leírva? Az Ikariam Fórumán. Amit csak a játékosok töredéke látogat meg. Néha... És akkor sem biztos, hogy a fórumos szabályzathoz téved. A többség nem is tud róla. A játéknak nem feltétele a fórumozás. Így viszont miként lehet elvárni, hogy a Fórumon feltüntetett szabályok szerint játszanak a játékosok?
No, erre igyunk gyorsan valamit!Szóval igen. A regisztrációval elfogadom a játék szabályait, különös és rendkívüli és egyebeket, melyek részei a játék oldalának, bármikor olvashatom. Ez az ami a szixlaSzilárd alapköletétel. Minden egyéb jogilag nem létező kategória. Támpontnak lehet jó. Ha valaki olyan S/M hogy fórumon keresgéljen, olvasson. Ismétlem: ÉRTEM a dolgot. Vagyis nem. Ezt a másik játékos közbeiktatásával részt nem. Na majdnem mindegy. Képlékeny és csúszka talaj ez szerintem. Lehet hogy itthon a jogszabályt utólag hozzáigazítják egy tetthez, ami ezáltal büntetendő lesz, de a játékban ilyen nehezen képzelhető el. De nyilván Team tudja mit és miért tesz
Este-este van mondaná kicsi unokám
Beteg is vagyok, forró teát kérek
tudod mi a probléma?
Az, hogy gyakorlatilag már nincsenek szabályok az ip-n kívű, amit röhögve játszanak ki.
elég csak pl kalózra gondolni, bérlik százasával az accokat, botok gyártják, botok gyűjtik össze, és a 100 acc 100 országból van címügyileg....de ambróköltést generál, szóval nincs itt semmi látnivaló.
Ha akarnák, igen, lehetne tiltani, hiszen az aszf szerint megtehetnék....de nem teszik, mert a bérelt accokban több ambró van, mint az összes magyar szerveren összesen.
A GF elengedte már ezt az egészet, hiszen régen még néha kereste a scripthasználókat, ma meg már gyakorlatilag megrendelésre van gyártva.
ÉRTEM a dolgot. Vagyis nem. Ezt a másik játékos közbeiktatásával részt nem.
Sokféle szitu lehetséges. Csak egy példa:
Adhatsz el saját magadnak bármit is? Nem! Átadod másnak, majd visszaveszed a másik játékoddal. Akkor ez mi, ha nem a szabályok megkerülése?
De ez csak a felszín kapirgálása...
Mielőbbi jobbulást!
Valami erőset, csak meg ne ártson!
Csk annyit szeretnék írni neked, hogy soha sehol nem írtam semmi olyat, sőt kihangsúlyoztam az ellenkezőjét, hogy Ti vagy a magyar team benne lenne bármilyen kifogásolható tevékenységben, szóval írásod ezen részével abszolút nem tudok azonosulni.
Vagy félreértettél valamit, vagy a mundér becsülete vitt túlzásba.
Display MoreÉRTEM a dolgot. Vagyis nem. Ezt a másik játékos közbeiktatásával részt nem.
Sokféle szitu lehetséges. Csak egy példa:
Adhatsz el saját magadnak bármit is? Nem! Átadod másnak, majd visszaveszed a másik játékoddal. Akkor ez mi, ha nem a szabályok megkerülése?
De ez csak a felszín kapirgálása...
Mielőbbi jobbulást!
Valami erőset, csak meg ne ártson!
Köszi. azt hittem csak 2 napos lesz a dőlés, de most ebben nem vagyok biztos. Remélem éjszaka nem lesz bombasztikus fenyegetőzés email a postaládában reggelre..
Értem amit írsz, bár kezdek Tompika lenni.
sose értettem hogy lett egyik szerveren huss 4 milla tp-s acc. Mikor semmi nem mutatta, hogy valahonnan hiányozna. Ez most komolyan így megy?
Akkor mi a francról beszélünk itt ip kapcsolat kijátszásáról? Aprópénz. Inkább forint, az még annyit sem nyom.
Egy világ omlott össze bennem. Nyomogatom a 100db / város lángokat aztán törőket és 1 hónap és kész is egy ütős flotta, de előtte még lezúzza a csaló.
Birspálinkát, egy üveggel