Sonsuz Ufuklar, Dönüm Noktası 2
Yeni güncellemenin içeriği açıklanmış.
Mucit Atölyesi'ne yeni birim/gemi yükseltmeleri geliyor.
Ayrıca ticaret ve yük gemilerinin kapasitesini yükseltmek de mümkün olacak.
Sonsuz Ufuklar, Dönüm Noktası 2
Yeni güncellemenin içeriği açıklanmış.
Mucit Atölyesi'ne yeni birim/gemi yükseltmeleri geliyor.
Ayrıca ticaret ve yük gemilerinin kapasitesini yükseltmek de mümkün olacak.
Tahminimce ticaret gemi kapasiteleri çok cüzi gelişir ve %100 ambrosia sıkıştırırlar gelişim için hayırlı olsun tüm ikariam Ailesine bina gelliştirmeyen bizden değildir 😂 😂 😂
Tahminimce ticaret gemi kapasiteleri çok cüzi gelişir ve %100 ambrosia sıkıştırırlar gelişim için hayırlı olsun tüm ikariam Ailesine bina gelliştirmeyen bizden değildir 😂 😂 😂
Görüntü böyle.
Görüntü böyle.
İlk seviye 20 olsa ikinci seviye 40 olsa 3. seviyede 60 olsa mesala çok uçup kaçacaklarını sanmam 620'ye çıkar 100 gemi için 12000 kaynak demek oda şu şartlarda hala bir hiç bence dediğim gibi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂
Benekli Ayhanın bir repliği var aklıma o geldi
Mucit atölyesi şimdi geri dönüyor demek
mucidi yeniden inşa etmeye başladım, anca farkettim abi değişiklik yok o kısımda, sadece görsel yenileme var.
son seviye de şuan.
1 gemi 1k maden taşısın artık
yoruk asker muciti aynı gibi duruyor
Asker muciti aynı gibi duruyor zira görselde daha ikinci seviyede, üçüncü seviyeye geçirmeden dördüncü seviyeyi görmek mümkün değil. Karada da güncellenecektir. Görselde hoplitin zırhı da bronz zaten.
test sunucusuna versiyonu yüklücez dediler ama tık yok, oraya gelse de öğrensek ne olduğunu.
Normal sunuculardaki versiyonun 12.1.1 olduğunu ve bunun bilgilendirmesinin yapılmadığını farkettiniz mi?
Normal sunuculardaki versiyonun 12.1.1 olduğunu ve bunun bilgilendirmesinin yapılmadığını farkettiniz mi?
hotfix geldi. bilgilendirme yapıldı.
hotfix geldi. bilgilendirme yapıldı.
TR duyurularında yoktu FastFooD PannaCotta şimdi yabancı forumlarda farkettim.
14 Mart 2025'te oyuncuların kara birimlerini çoğaltmasına olanak tanıyan bir açığı gideren, düzeltme sürümünü yayınladık.
Suistimal edenler tespit edilmiştir ve gerekli işlemler yapılacaktır.
Ben boşuna demiyorum bu oyundan bir cacık olmaz diye bu kaçıncı hata ama hala bu oyuna ümit bağlayanlar var bu üzücü yine 3 5 kişi banlayacaklar sonra gazınızı alacaklar sonra yine oynamaya devam
14 Mart 2025'te oyuncuların kara birimlerini çoğaltmasına olanak tanıyan bir açığı gideren, düzeltme sürümünü yayınladık.
Ben boşuna demiyorum bu oyundan bir cacık olmaz diye bu kaçıncı hata ama hala bu oyuna ümit bağlayanlar var bu üzücü yine 3 5 kişi banlayacaklar sonra gazınızı alacaklar sonra yine oynamaya devam
bu defa bayağı kişi banlanabilirmiş. Adamlar 1 milyar puan yapmışlar
Display More14 Mart 2025'te oyuncuların kara birimlerini çoğaltmasına olanak tanıyan bir açığı gideren, düzeltme sürümünü yayınladık.
bu defa bayağı kişi banlanabilirmiş. Adamlar 1 milyar puan yapmışlar
İzle ve gör kardeşim ben bu masalları çok dinledim kimseye bir şey olmaz göstermelik 3 5 hesap gider sadece