Posts by -muhENGI-

Sayın yöneticiler bazı şeyleri kabullenmelisiniz. Birkaç örnekle açıklayabilirim.

1) Topluluğun taleplerine karşı ilginç bir şekilde duyarsızsınız. Bazı sorunları şirkete iletmekten korkar gibisiniz. Sorunları şirkete iletip çözüm ve aracılık yapmaktansa aman kimse bize karışmasın modundasınız bu yanlış. Bu topluluğu geride bıraktınız.

2) Fastfood ortada yok açılan ticketlardan topluluğun serzenişlerine kadar herhangi bir konuda kendisinden reaksiyon almak neredeyse imkansız. Biraz tabiri caizse balık baştan kokar misali. Çünkü 3 kişisiniz ve 3ünüzde aslında yoksunuz. Belli ki sıkılmışsınız eğer böyleyse bırakın.

3) Dediğim gibi 3 kişisiniz ve ikariamın en büyük topluluklarından birini idare etmeye çalışıyorsunuz. Bırakmıyorsanız yeni yöneticiler alın. Bu şekilde kapalı kutu haline dönüp topluluktan uzak brujavatif bir hal almışsınız. Yeni yöneticiler alın.

4) Discordun ülkemizde kullanılamaması sorununu bu kadar insan için çözmektense sessiz kaldınız. Bizi badidol gibi biriyle başbaşa bıraktınız. Resmen bizi cahil bıraktınız. Neden bizim için çözüm üretilmesine zorlayamıyorsunuz şirketi. Değersiz bir topluluk muyuz? Bence hayor tam aksi. Ama sizler bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundasınız. Taze kanlar alın yada bırakın.

şuan aklıma gelenler bunlar uzun yazmayı sevmiyorum daha çok yazardım :) yoksa ama hevesiniz yoksa zorlamayın yada heveslenin ama kesinlikle yeni yöneticiler alın

Ne zaman ki tr yönetimi yeni op, mod aldı o zaman samimiyetleri çıkacak ortaya ve sorunlar çözülmeye başlayacak. Yönetime sordum neden alınmadığını bana suistimal edildiği ve güvenilir insan olmadığı söyleniyor, hiç mi düzgün insan yok bu toplulukta. Kim ne derse desin neden yeni oplar ve modlar alınmıyor, bunun gerçek cevabı herşeyi açıklar? Mağdur olduğum bug için ticket açtım beni başka şeylerle tehdit eder gibi susturdular :D bu oyunu çok severim ama böyle yönetimle ve icraatleriyle canımı sıkacak kadar bol zamanım yok. Oynayanada birşey diyemem ama çok yüksek beklentileri olmasın. Herkese iyi oyunlar

Look at your screenshot again. You will see circles and numbers in it which show level of cities and buildings etc. I can’t see those circles on my game’s screen. And I think using script is illegal and I guess those circles are script. So yes you may be using script which is illegal

I think you use script and it may be illegal too.

Belli sayıda oyunu ip paylaşımı yaparak oynaması kurallara uygun. Ama bu hesapların her biri bağımsızmış gibi düşünmek lazım. Birine yapılan saldırıya öbürüyle intikam almak bildiğim kadarıyla kurallara aykırı. Hepsi benim heabım dediği hesaplar işin içine dahil ise operatöre ilet butonuyla şikayet edebilirsin.

7 aylık kilitleme konusu ise oyunun bir açığı denilebilir ve bildiğim kadarıyla yöneticiler bunu kullanmanın cezası olmadığını açıklamışlardır.

Yöneticilerin kesinlikle yazılım ekibine iletmeleri gereken önemli bir konu. çünkü aksi takdirde yazılım ekibinin oradaki bu kodun oyunculara olan etkisini bilmeleri olanaksız. lütfen yönetici/temsilci kişiler bu konuyu ilgili mercilere ulaştırınız. herkese iyi oyunlar

This is an important issue that administrators absolutely need to communicate to the software team. Otherwise, it's impossible for the software team to know the impact of this code on the players. Please, administrators/representatives, forward this matter to the relevant authorities. Have a good game everyone.

Bu birleşmede daha önce harcadığım lamba yağlarının envantere gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Onlarca lamba yağı harcadığım hesabımdan 1 tane bile envantere gelmedi. Bununla alakalı ticket açtım ama sorunun çözümü için birşey yapılamayacağı yanıtını aldım. Sayın FastFooD topluluğumuzun yöneticisi olarak görünsenizde ben sizi daha çok bu topluluğun temsilcisi olarak görmeyi yeğlerim. Bu mağduriyetimin, ki eminim başkalarıda yaşamıştır, giderilmesi hususunda ilgili mercilere sorunu rapor etmenizi rica ederim.

psyy yazdığın yazıyı tekrar okursan kaçtığını kendine itiraf etmiş olacaksın başka kimsenin birşey demesine gerek yok sadece kendi yazdığın yazıyı okumalısın yada sil :) yapay zekaya bu yazıyı özetler misin desem cevabı tek kelime olacak KAÇIŞ :) neyse beni güldürdünüz teşekkür ederim demek istemiştim ^^

Ama zelus serverinin genel puan birincisi olan kişinin bu buglar ile alakası yok. :) Adamı savunmak benim derdim değil, hatta tanışıklığım bile yok

Hile yapmadan 1 milyar puan yapılır... Arttırıyorum 11 milyar bile yapılır. Yeterli paranız olduktan sonra gerisi sadece birkaç tuşa tıklamaktan ibaret. Oyunda kaçırdığınız nokta dediğim bu zaten; siz sanıyorsunuz ki general depoları sadece savaşlarda kullanılıyor... :)

Aleykümselam kral,

Madem tanımıyorsun, nasıl bug ile alakası olmadığını söyleyebilirsin ki. :)

Ayrıca 2016 yılında açılmış böyle bir hesabın 1 milyar puana ve 80milyar altına ve o kadar generale ambrosia ile yapması gereken harcamanın TL karşılığını hesaplayıp çıkan faturanın miktarına bakarsan bunun olası olmadığını anlayabilirsin. Ayrıca 2008 den beri aktif hesaplardan bu puana başka kimsenin ulaşamamış olmasıda düşündürüyor.

Ha buarada ben kendi kendimi yemem çünkü hiçbirşey değmez buna. Eğer adam hakkıyla yapmışsa helal olsun ama hileyle yapmışsa :)

Neyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz?

1) Geliştirilmiş birimle geliştirilmemiş birimin bıraktığı hasar veya dayanıklılığı aynı olmaz tabi ki.

2) Onlarca milyon gp hesapları sahipleri bu birimleri elden çıkaramazsa dahi, kendi elemanlarına dağıtıp terhis edip yeni geliştirmeleri bizden 5 ay önce tamamlar ve bizim ancak 5 ay sonra ulaşabileceğimiz depolarını yapabilirler. Ve yine kendi elemanları ile seviye seviye ayrı gp depoları oluşturabilirler. Gp hesabı olayı biraz zahmetli ve sürekli güncellenmesi gereken bir olaya dönüşecek. Öte yandan gp depo işi bitmeyecek.

3) Birşeyler yapmaya çalışıyor ama şirketin yapmaya çalıştığı bu değişikliklerin özünde ne var merak ettim doğrusu. Oyunu domine edenlerin gücünü kırmak mı arttırmak mı?

Belirtilen bug sadece bir birim için geçerli. Bu bug'u TR de yapan oyuncu yok, bir tane hesap var, o da yurt dışından TR sunucusuna getirilmiş.

Sizlerin bahsettiği milyonlarca GP olan hesaplarda tespit edilmiş bir bug bulunmamaktadır. Şüphelendiğiniz hesapları destek sistemine bildirebilirsiniz.

Siz bu açıklamayı yapana kadar umudum vardı. Ama üzülerek ifade etmem gerekir ki adil bir işleyişten bahsetmek artık söz konusu değil. Sayın yönetici üstat hepimizden eskisin oyunun en heyecanlı zamanlarında geniş kadrolarla adaleti sağlamaya çalıştın. Ama artık bir yerlerde sorun var. Sende çok iyi biliyorsun ki kimse hile yapmadan 1Milyar puan kasamaz. Muhtemelen bir hile var ve buz dağının görünen kısmı. Neden onlarla alakalı inceleme yapılmıyor. Ben şüphelendiğim hesapla alakalı bildirimde bulundum 4 gündür kimse cevap vermedi. Sayın üstat neden takıma yeni kişiler almıyorsun? Neden bu adamların yüksek puanları ile alakalı açıklama yapmıyorsun? Belki adam hakkıyla bu puana ulaşmıştır ve bizde diyecez ki helal olsun. Ama herşeyi muallak bırakıyorsunuz. Lütfen bu dediklerime kulak verin.

Sevgiler