Posts by -muhENGI-

Normalde bunun cezai bir işlemi var diye biliyorum ama emin değilim. Bu tür zorbalıklara karşı şehirlerini üzüm adasında kurup imkan varsa tüccar ile geçimini sağlayabilirsin :)

Ama zelus serverinin genel puan birincisi olan kişinin bu buglar ile alakası yok. :) Adamı savunmak benim derdim değil, hatta tanışıklığım bile yok

Hile yapmadan 1 milyar puan yapılır... Arttırıyorum 11 milyar bile yapılır. Yeterli paranız olduktan sonra gerisi sadece birkaç tuşa tıklamaktan ibaret. Oyunda kaçırdığınız nokta dediğim bu zaten; siz sanıyorsunuz ki general depoları sadece savaşlarda kullanılıyor... :)

Aleykümselam kral,

Madem tanımıyorsun, nasıl bug ile alakası olmadığını söyleyebilirsin ki. :)

Ayrıca 2016 yılında açılmış böyle bir hesabın 1 milyar puana ve 80milyar altına ve o kadar generale ambrosia ile yapması gereken harcamanın TL karşılığını hesaplayıp çıkan faturanın miktarına bakarsan bunun olası olmadığını anlayabilirsin. Ayrıca 2008 den beri aktif hesaplardan bu puana başka kimsenin ulaşamamış olmasıda düşündürüyor.

Ha buarada ben kendi kendimi yemem çünkü hiçbirşey değmez buna. Eğer adam hakkıyla yapmışsa helal olsun ama hileyle yapmışsa :)

Neyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz?

1) Geliştirilmiş birimle geliştirilmemiş birimin bıraktığı hasar veya dayanıklılığı aynı olmaz tabi ki.

2) Onlarca milyon gp hesapları sahipleri bu birimleri elden çıkaramazsa dahi, kendi elemanlarına dağıtıp terhis edip yeni geliştirmeleri bizden 5 ay önce tamamlar ve bizim ancak 5 ay sonra ulaşabileceğimiz depolarını yapabilirler. Ve yine kendi elemanları ile seviye seviye ayrı gp depoları oluşturabilirler. Gp hesabı olayı biraz zahmetli ve sürekli güncellenmesi gereken bir olaya dönüşecek. Öte yandan gp depo işi bitmeyecek.

3) Birşeyler yapmaya çalışıyor ama şirketin yapmaya çalıştığı bu değişikliklerin özünde ne var merak ettim doğrusu. Oyunu domine edenlerin gücünü kırmak mı arttırmak mı?

Yeni bir acik daha var lobiler boşaltılıyor. Hesaplar taşınıyor onlemde alınmıyor

nasıl yani üstat ben anlamadım?

İttifakımız da bulunan bir arkadaş bir gün Google hesabı ile gforge google baglantısı uzerınden hesaba baglanılmaya çalışıldıgı ıle ılgılı maıl almış.
    ip adresi brezilya sonra lobısınde bulunan 5 hesap kod yapılıp boşaltılmış.
    içinde ambrosıa olan hesaplar baska ulkelere taşındı.
    hemen bildirdik pannacotta ya oda fasfooda yönlendırdı bır çok bu tarz olay yasandıgını beklemesını çözmeye calıştıklarını söylemiş.

kısacası hesap çalma ışınde bır level atladılar

Bu çok tehlikeli ve ciddi birşey nasıl sızabiliyorlar bu şekilde. Acaba arkadaşın yaptığı yanlış birşey mi oldu

Belirtilen bug sadece bir birim için geçerli. Bu bug'u TR de yapan oyuncu yok, bir tane hesap var, o da yurt dışından TR sunucusuna getirilmiş.

Sizlerin bahsettiği milyonlarca GP olan hesaplarda tespit edilmiş bir bug bulunmamaktadır. Şüphelendiğiniz hesapları destek sistemine bildirebilirsiniz.

Siz bu açıklamayı yapana kadar umudum vardı. Ama üzülerek ifade etmem gerekir ki adil bir işleyişten bahsetmek artık söz konusu değil. Sayın yönetici üstat hepimizden eskisin oyunun en heyecanlı zamanlarında geniş kadrolarla adaleti sağlamaya çalıştın. Ama artık bir yerlerde sorun var. Sende çok iyi biliyorsun ki kimse hile yapmadan 1Milyar puan kasamaz. Muhtemelen bir hile var ve buz dağının görünen kısmı. Neden onlarla alakalı inceleme yapılmıyor. Ben şüphelendiğim hesapla alakalı bildirimde bulundum 4 gündür kimse cevap vermedi. Sayın üstat neden takıma yeni kişiler almıyorsun? Neden bu adamların yüksek puanları ile alakalı açıklama yapmıyorsun? Belki adam hakkıyla bu puana ulaşmıştır ve bizde diyecez ki helal olsun. Ama herşeyi muallak bırakıyorsunuz. Lütfen bu dediklerime kulak verin.

Sevgiler

Oyun birincisinin toplam puanına bakarsak , ençok puanı usta inşaatçılardan ve bilim adamlarından alıyor. Bina kasmak için ambrosa kullanmak lazım. Yine bilim adamlarını athena ile katlamak için yine ambrosa gerekir. Bu hesap bug dahil, ambrosa ile bu hesabı büyütmüş ise şirket neden ambrosa aldın diye hesabı kapatmaz. Ortada iki tarafta kazanıyor. Bug varmıdır? Çok mal haramsız, çok laf yalansız olmaz.

Toplam puan 1.010.854.935

Usta inşaatçılar 995.493.352

Bilim Adamları 14.420.854

Abi bence çok az para harcamıştır bu işe. İnsan banlanma riski varken gidipte o kadar para harcayıp ölü yatırım yapmaz yani.

Onun hesabını hadi bize vermezler ama bakalım diğer topluluklara nasıl anlatacaklar. Bu kişinin namı diğer ülkelerin serverlarına kadar yayıldı. Bakalım altından nasıl kalkacaklar.

Kesinlikle öyle

Benim hakkımı kimse gasp edemez. ikariam oyununda birçok alternatif vardır. Bu oyunu ilk anından itibaren 16 yıldır oynuyorum. bu süre içersinde hesabım tatile 30 gün çıkmamıştır. sürekli aktif. Bu süre zarfında çok şey öğrendim. Örneğin, yüksek puanlı bir oyuncu yenilmez değildir. Hiçbir hesap tüm şehirlerine asker bırakmaz. ufak bir hesap gelir asker olmayan şehrini yağmalar. Yine ne kadar GP olursa olsun. ufak puanlı oyuncunun tüm birliklerini kesemezsin. Uyanık bir oyuncu ise tüm ittifakı peşine takar. Çok eskiden Omikronda Avcı isimli bir oyuncu vardı. vurur kaçardı. Günlerce onu kovalardık. Bunları neden anlatıyorum. Oyundan zevk almaz isen yağma , savaş, çiftçilik, kurallar, her şey sana ters gelir. Kafana takma oyununa devam et. Düşman edinme, Bu arada bildiklerinide yeni oyuncular ile oyunda ve forumda paylaş. Onlar mutlu olursa sende mutlu olursun.

Eskiden bizde yapardık ama tadı kaçtı her şeyin bana ışın atıp gelip ben ağayım ben paşayım diyen adama ne diyeceğim uykusuz da kaldık zamanı geldi aksiyonda yedik eyvallah ama şartlar eşit değil ki eskiden 100 hoplit atardın belki ama tadından yenmezdi savaşlar şimdi 250 k birimle gel benle mücadele et savaş diyor niye bunun için uykusuz kalayım mantıklı mı ben de mi anormallik var dayanışma ve birlik olmadığı müddetçe niye birilerinin egosunu tatmin etmek zorunda kalayım benim görüşüm bu yönde, bildiklerimi paylaşmak bir yana elimden gelse herkese bıraktıracağım oyunu

Belki şirketin oyuna ilgisizliğini yüzlerine çarpmak için herkese bıraktırmak iyi bir fikir olsa da mümkün değil. Evet adaletsizlikler var hemde her tarafında. Ama ben oyunun hatırasını canlı tutuyorum. Oyuna yeni başlayan arkadaşlarla operasyonlar organize ediyorum, odadaki fili görmeden oynamaya çalışıyoruz onlarla. Ayrıca ben bireysel olarak farkındalık mücadeleme kendi yöntemlerimle devam ediyorum. Gameforge’a ulaşmaktan tutun kötüye kullananları ticketla bildirmeye kadar. Ama en nihayetinde bilgemen üstadımın dediği gibi eğer bireysel oynanacak bir oyun zaten değil. Toplu bir şekilde mücadele edince eski heyecanların benzerleri yaşanabiliyor. Bence halen içinde bir umut besliyorsun belki bir yazı görürümde herşey düzelmiştir ve tekrar başlarım diye. Bence seni oyuna küstürenlere inat tekrar dene.

14 Mart 2025'te oyuncuların kara birimlerini çoğaltmasına olanak tanıyan bir açığı gideren, düzeltme sürümünü yayınladık.

Suistimal edenler tespit edilmiştir ve gerekli işlemler yapılacaktır.

Ben boşuna demiyorum bu oyundan bir cacık olmaz diye bu kaçıncı hata ama hala bu oyuna ümit bağlayanlar var bu üzücü yine 3 5 kişi banlayacaklar sonra gazınızı alacaklar sonra yine oynamaya devam

bu defa bayağı kişi banlanabilirmiş. Adamlar 1 milyar puan yapmışlar

Even if they ban the player, they should demolish the 60/60 islands to 1/1 because it's built by exploits in the end of the day.
    I hope they don't forget that.

Don't worry my friend they won't do anything about it.

For example, In mobile browser you can't send 100500 sources, you need to send 100000 or 101000 sources. We reported it but they still didnt fix it. I wish they ban them but I don't have any hope.

TR servers are monopolized by people who do this cheat. Accounts with billions of gold and armies are constantly being moved to other servers. Maybe they are selling them.

Of course they sell it. Nobody spend that kind of effort for nothing. They sell it and earn Euros. They may give some cut to some managers.

€dit by badidol:
    Warning: Refrain from further accusations and slander.