SZO-val ez egy Kocsma

• Bocs Gro, de én ebben a csehóban inkább nem kérek semmit! :)

A fegyverletétel nem most volt. :) Ez így van! Csak voltak olyan mozzanatok, ami miatt nem volt biztos, hogy így is marad. Ezért késlekedtünk. No meg a Diplomatánk nem tudta visszahozni a fórumos fiókját. Ezért ez a "lehetőség" rajtam maradt, mint szamáron a fül! :))

• A fővárosban igen. 10-es helytartó kell, bár a palota egyenértékű vele, de valamiért úgy látták jónak, hogy a dokk építéséhez helytartó kell, a palota pedig nem helytartó, így a fővárosban csak 35-ös városháza mellett építhető.

Nem játékhiba, valamiért szándékosan van így.

Mivel ez állítólag egy kocsma, egy kávét kérnék.

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Bocs Gro, de én ebben a csehóban inkább nem kérek semmit! :)

Azért egy kumiszra a vendégem vagy Kopi.

Majd nyitok jegyet - HA lesz kedvem és időm játszani - mert lenyúltátok a játékosnevemet.

Egy lónyálat meg a név tolvajnak...

ÉS

Sört a Népnek!

• Szia Acsa!

Bocs, de tőled pláne nem fogadhatom el! :) Még megkevered azt is, mint a szóváltásainkat!

• Nahh kezdi megint... Veritas szérumot, de duplát akkor elvitelre Kopinak

Akkor oda kell tenni a kumiszt a lónyál mellé.

Aztán le is zárhatjuk a jópofizást

:closedthread:

• Nahh kezdi megint... Veritas szérumot, de duplát akkor elvitelre Kopinak

Akkor oda kell tenni a kumiszt a lónyál mellé.

Aztán le is zárhatjuk a jópofizást

Persze Acsa, persze... :)

Iszogasd csak te annak a levét, amit sikeresen kikevertél! :) Én felajánlottam a feltételek nélküli békét, hogy ne hirdessünk nyertest, egyszerűen csak fejezzük be! Nem volt jó! Pattogtál, mint a Gyalog galopp se keze, se lába fekete lovagja. Be is dőltetek, mint az ólajtó!

• Nah, de kérem! Ti már nem ihattok többet, nehogy ölre menjetek :)

Én is csak egy szódát merek felhörpinteni, jobb ha józan maradok :D

• Jajj már Kopi

Pont nem úgy volt.

Igazságszérumot Neked.

Amúgy mondtam már, hogy zártam a témát.

Legyen Neked igazad...

Most várom mit kavartok ki a nagy kalóz herce-hurcátokból

Kalóz rombolók stb..

Jajj

Erre sem kell írni . Csak mondom várom mi lesz az eredménye.

• Dehogynem Acsa, dehogynem! :) Az pont úgy volt!

És mivel mindez agorás duma volt, így minden gond nélkül bemásolhatom ide is! Akarsz égni itt is? Másoljam?

Mi van azzal a kalózzal? :)) Tán valami nem tetszik?

Azt meg, hogy mire kell írni, vagy mire nem, továbbra sem te fogod meghatározni! :) Ha meg zártad a témát - ami ugye csak rád lehet érvényes, mivel szerencsére nem vagy Team tag, hogy hivatalosan is megtehesd! -, szóval, ha egyszer zártad, akkor miért reflektálsz mégis rá? Engem meg nem köt az, amit te "elhatározol"! :) Lejárt az az idő, amikor te határoztad meg másoknak - legalábbis a diplomáciáddal ezt próbáltad megtenni -, hogy ki mit is csinálhat. Sokan fellélegeztek a bukásodra!

Ó, hogy ránk is van panasz? :)) Persze! És mi is bukunk majd! Ez elkerülhetetlen! De most egyelőre a te bukásodat élvezik sokan a szerveren!

• Jajj, hát akkor elbuktam :XD A vizsgán átmentem az a fontos.

Feltétel nélküli megadás nem béke. De Te tudod...

Elérkezett akkor az LK kora...;)

Jóvanazúgy.

Sosem akartunk senkire semmit rátukmálni.

Mindegy ez is ... a múlt. Mindenki másra emlékszik ezek szerint

Acsa is - Opi is. Mindkettőnek írtál annó. Mintha kicsit másként és másról, de már nem érdekes.

Jóvanazúgy.

No

Bízva abban, hogy azért tudunk beszélgetni:

Csak azt akartam tudni, mi lett a kalóz nagy tervetekkel?

Komolyan akartam volna tudni.

Behozta amit el akartatok vele vele érni?

Minden hátsó gondolat mentesen kérdezném.

Panaszkodást nem értem .. de az is mindegy.

Jóvanazúgy.

Sört a Népnek!

• Nos, akkor a kalózkodás! :)

Nem a mi tervünk volt, hanem az ASK állt elő vele. Mi csak egyetértettünk. És csatlakoztunk a kezdeményezésükhöz.

A terveket és a célt több szövetséggel is megbeszéltük. Az -SZO- nem lesz köztük! :)

Feltétel nélküli megadás tényleg nem béke! De én nem is ezt ajánlottam, szóval szokásodhoz hűen mellébeszélsz! Mert én azt ajánlottam, hogy feltételek szabása nélkül tegyük le a fegyvert, és ne hirdessünk nyertest. Egyszerűen csak hagyjuk abba. De ez neked nem volt jó. Ment tovább a harc. Ebből aztán tényleg az lett, hogy az -SZO- feltételek nélkül megadta magát. De hát ha neked ez így jó... :)

Hogy te mire emlékszel, vagy mire akarsz emlékezni, és mire nem, az számomra irreleváns! :) Ami nekem fontos volt, hogy több szövetség, több játékos is azt írta - egymástól függetlenül! -, hogy Acsa terror volt a szerveren, fenyegetések tömkelege. Ezt sikeresen megszüntettük!

Opinak legjobb tudomásom szerint privát levelet nem írtam! Agorán váltottunk szót, ahol Acsa és Opi játékod is egyaránt jelen volt. Így nem is nagyon írhattam mást a két játékodnak. :)

Az viszont érdekes volt, hogy privát üzenetváltásaink elején felhoztam Acsának, hogy egyik társatokat ismerem a Fórumról, és ottani megnyilvánulásaim alapján igazolhat. Rávágtad Acsaként, hogy igen, tudod, Opi az. Kértem Acsa játékodat, hogy beszéljen akkor Opi játékoddal! :)) Nem tudva azt, hogy a kettő azonos kézben van! :)

Agórás szóváltásaink során érdekes skizofrén helyzetbe is kerültél! :) Egyes szám 3. személyben beszéltél saját magadról! Acsaként leírtad, hogy ha sokat fosztom Opit, akkor Opi felmérgesedik, és akkor attól még Acsa is félne! :))

• Hát ööö a feltétel nélküli megadást követelted mindig.

Mondom... mindegy.

Acsának írtál Opiról. Opinak Acsáról.

Mást s másként.

Ezért - előtted - két külön személyként nyilvánultam meg. A Te kettősségednek megfelelően.

Ki is akadtál amikor elmondták ami nem volt titok.. a 2 acc egy tulaj.

DE ez is mindegy.

A kalózt azért kérdeztem, mert akartatok valamit s kinyilatkoztattatok valamit.

A szerver felé...

Gondoltam megkérdem miként alakulnak a dolgok.

Megtartod magadnak... OK

DE ez is mindegy

Nem fenyegettem, nem terrorizáltam senkit.

Nem lett katonai rendszer sem a szerveren. Mert eltorzult volna (mint most és mint volt korábban)

Nem is szoktam személyeskedni,,, sértegetni ...

Sem személyt - sem intézményt (szövetséget, vagy éppen egy csehót)

Nem szoktam neveket sem lopni....GNX accokat használóktól meg el kellene határolódni

DE ez is mindegy

Hogy ne hergeld tovább magadat: Ez is mindegy = legyen Neked igazad.

Ez egy GAME lenne ... nem kell megélni, Játszani kell(ene). Negatív érzelmeket mellőzve.

DE ez is mindegy.:)

Erre igyunk.

MEG

Igyunk arra is.

• Igen Acsa! Az egy játék! :) De a játékban a személyiség is megnyilvánul! És bizony ebben leszerepeltél! Amit most csak tovább erősítesz!

Személyiségedre jellemző, hogy a háborús kiírásodban a háború végét - csauseszkui időket idézően - a saját születésnapodhoz kötötted! :))

A kalózról az infókat nem magamnak tartom meg, hanem szövetségek csoportjának! Az -SZO- meg nem tartozik közéjük! :)

Mint írtam, Opival Agora volt az eszmecsere színtere. Az meg Acsa előtt zajlott, mivel mindkét játékod ott volt 32:58 szigeten! No meg nem szokásom egy dologról - veled ellentétben!!! - többféleképpen megnyilvánulni.

Acsának privátban Opiról csak jót írtam! Akkor még azt hittem, hogy Opi - amennyire egy játékon belül ez lehetséges - valamilyen szinten a Fórumról a "barátom"! Amikor kiderült minden, nagy volt nálam a pofára esés. :) De hát ez van...

Bőven fenyegetted a szövetségeket! :)) Ezt egymástól függetlenül többen is leírták! :))

Szóval mondhatsz ezzel kapcsolatban bármit, tisztára nem mosod magad!

Még az elején azt írtad nekem Acsaként, hogy mented a szövetséged érintő levelezéseket. Nos, én is mentettem! :) Így bemásolhatok ide dolgokat. (Ha valami kifogás merül fel, akár az egészet is! :)) )

A bemásoláshoz az engedélyed kérem! Megadod?

Az agorás részekhez természetesen nem kell az engedélyed, mert az nyilvános! :)

• üdv,

ennek itt- és most a vége :) a témát zártam, beszéljétek meg ezt egymás között kérlek, de ne hozzátok el a fórumra.. feleslegesen kavarjátok fel egymást- és a dolgaitokat.. ennek nincs itt helye :)

ha a továbbiakban a fórumon bármilyen ehhez kapcsolódó hozzászólást látok, akkor viseljétek annak következményeit :)

köszönöm.

üdv, T.

Tartsd észben:

A fórum az a hely ahol lehetőség van kommunikációra, beszélgetésre, segítségkérésre, visszajelzés küldésére és szocializációra. Megértjük, hogy van ami feldühít, bosszant és amire mindenképpen reagálni szeretnél. Azonban ezt minden esetben nyugodt, elfogadható stílusban tedd meg! Tiszteld a többieket és az álláspontjukat, és ne legyél sértő, becsmérlő másokkal!

Gurat and Opi like this.