Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Ma reggel írta a padtársam, hogy elkapta a futkosó róka (Hasmenés-hányás). Remélem nem ragadt rám is belőle?!

A mai atomfizika órán nekiálltam a lemaradásomnak. Kicsit haladtam a leckével. De mikor is hagyjam itthon az összes füzetem, ha nem ma?! :cursing:

Mázli, hogy néhány dolog a telefonomon van mentve kép formátumban, azokat begépeltem.

Kérek egy dinnyés limonádét.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Mindenkit elkap valami. Engem a kutyakór kapott el. Csúnyán (szépen?) ugattam. Most már elmúlt, de nem volt kellemes.

Egy kis pálinkát kérek, az jó rá! Kísérőnek meg szilvás unikumot....

• Az enyém nem ugatós. Vagy ha igen, eddig nem tűnt fel a hasonlóság. Mindenesetre a baci most gondolkodik, hogy lejjebb másszon-e a tüdőmbe.
    Mindenesetre megküldtem az Antiókhiai Szent Kézigránát Antibigyóval, úgyhogy reméljük, mivel nem kedves a Gro-nak, megdöglend. (már a bacik, amiktől beteg vagyok, nem én) :D

Bár a szomszéd fűje mindig zöldebb, azért rókakomára nem biztos hogy cserélném :)

Kérek egy gyógykombót, meg pár doboz azitromicint.

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Jól eltűnt mindenki. Remélem ti hatékonyabban gyógyultatok mint én, a 100%-ot valamiért nem szándékozik az immunrendszerem elérni mostanság (vagy csak allergiás vagyok) :D

Kérek egy kávét és egy gyógykombót aztán rohanok is tovább :)

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Gurat likes this.
  • Jól eltűnt mindenki. Remélem ti hatékonyabban gyógyultatok mint én, a 100%-ot valamiért nem szándékozik az immunrendszerem elérni mostanság (vagy csak allergiás vagyok) :D

Kérek egy kávét és egy gyógykombót aztán rohanok is tovább :)

Már jó vagyok ;) Bele is vetettem magam az életbe újra :D

Egy gyógykombóra az én vendégem vagy Te is és minden más betérő is!

Gro likes this.
  • Szép estét!

Néha erre jártam, de a horkoló Editkén (ami inkább valami szörny morgására hasonlított) kívül senkit nem találtam, így tovább haladtam.

Örülök, hogy nagyjából rendbe jött az Urak egészsége.

Tudtok valami javasolni a kikopó idegekre?

A képzéseken dolgozatíró rohamot kaptak a mesterek...... Túl vagyok két modulzárón és két dolgozaton......kedden lesz egy modulzáróm és egy záróvizsgám. =O

A bányában a kedvenc bányásztársam berágott a Fővájárra és felmondott.....

Kérek egy vizet... az a legerősebb ital, elbírja a hajókat.... 8o

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Ladym tudom ajánlani a dinamitot. Nagyon hatásos holmi a bányák esetében, főleg, ha a bejáratnál alkalmazod (csak senki ne lásson semmit) :D

Sajna idegekre nemigen tudok olyan gyógyszert/módszert ajánlani amiben van is köszönet.

Egy kávét kérek.

• Tudtok valami javasolni a kikopó idegekre?

Én többségében teát iszom. Sok-sok zöld teát. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de esküszöm, hogy hatásos. Mindig megnyugszom.:) Próbáld ki te is! Mondjuk sokat segít, hogy mindezt a kertben fogyasztom el, közben hallgatom a madarakat, a telefont pedig jó messzire elhajítom, hogy még véletlenül se zaklasson senki. Napi 10-15 perc énidőt mindenképpen be kell iktatni! Aztán tele energiával folytatni tovább...:)

Ladym tudom ajánlani a dinamitot.

Na, de Gro!:D

Egy kávét kérek.

Én eddig azt hittem, hogy te vagy a kocsmáros. De ha nem te osztod az italokat, akkor kicsoda?=O

Hmm-hmm-hmm... legyen mooondjuuuk... egy frissen facsart narancslé a kérésem.:)

Quote from Sirmium💕

"(...) addig nem nyitom az ujjaim, amíg nem látok bele dolgokba."

"Δὶς ἐς τὸν αὐτὸν ποταμὸν οὐκ ἂν ἐμβαίης."

• Hm... én eddig úgy tudtam, hogy a zöld tea is egészen serkentő hatású, koffein meg miegyebek. Bár tény, hogy nálam a koffein leginkább placebón hat (amit meg nem placebón, az az a mellékhatás, ami miatt nem mennék a koffein közelébe sem) :D

Quote from Qiux

Én eddig azt hittem, hogy te vagy a kocsmáros. De ha nem te osztod az italokat, akkor kicsoda?=O

Az egóm ;)

Egy kávét kérek.

• a zöld tea is egészen serkentő hatású

Lehet, hogy én olyan különleges eset vagyok, hogy rácáfolok erre az állításra.:D Engem mindig megnyugtat.

Megvan bárkinek is az az érzés, amikor meghallasz egy dalt, és folyamatosan azt akarod hallgatni? Ha igen, akkor el tudja képzelni, hogy bennem most mi játszódik le.:D Pedig nem hiszem, hogy annyira jó a dal... na, majd mindjárt linkelem a másik szálban.

+1 kávé, mindjárt bealszok, egye fene, erre most Gro a vendégem.:)

Quote from Sirmium💕

• Nálam csak a törpök ordítanak..........az nem épp madár csicsergés és a nyugtató hatásával kapcsolatban is vannak kételyeim. De a dinamit az jóóóóóóó.... igencsak hatásos...... lehet alkalmazni kellene?! :/

A dolgozat, amitől féltem, azt az eredményt hozta, amit vártam. Egy meseszép..............egyest. Nyugtat a tudat, annyi pecát gyűjtött be a banda, hogy egész komoly horgászversenyt tudnánk rendezni. 8o

Kérek egy forró csokit.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

Edited 2 times, last by LadySakk ().

• Mindig béna voltam a találós kérdésekben.

De a struccra asszem stimmel. Meg a rántott sertésszárny eredeti gazdájára is valószínűleg :D

Egyébként sikerrel jelentem, ma főztem magamnak tintahalat és ehető lett a végeredmény :D

Egy kávét kérek :)

• ma főztem magamnak tintahalat és ehető lett a végeredmény

Egyébként érdekes, mert a halat imádom, a halászlét pedig kifejezetten. De semmi más tengeri állatot nem tudok lenyelni... Rák, polip, kagyló, ... Fú, nem tudom. Furcsa ízvilág. Te mindegyiket szereted, vagy csak a tintahalat?

Jelentem, hogy szombaton és vasárnap dolgozni nem a legjobb. De sajna az én bányámban egy pillanatig sincsen megállás, a munka folyamatos. Pedig pont most megy a kedvenc sorozatom a TV-ben. Nehezen tudom megállni, hogy ne azt nézzem.;(

Kérek egy presszót, és már rohanok is tovább!:rolleyes:

Quote from Sirmium💕

• Minden ami mozog és nem mérgező vagy védett az jöhet :D

Na jó, talán a békacomb nem. Nem rossz, de annyira nem is jó, hogy kinyírjuk érte szegény békákat (az áráról nem is beszélve) :D

Valószínűleg akkor fogom lemeózni, milyen a szöcske/sáska vagy mit lehet kapni a legenda szerint már a boltokban, ha eszembe jut, amikor boltban vagyok és megtalálom :D

Egy kávét kérek :)

Qiux likes this.
  • Állítólag az emberhús nem finom. De ebbe mélyebben belemenni azt hiszem nem a fórumra való téma lenne... :)

Meg ha úgy vesszük az ember is védett, csak nem a természetvédelmi dolgok, hanem egyéb törvények alapján :D

Ahol pedig legális a kannibalizmus (ha van ilyen hely) ott valószínűleg jobban félnék, hogy én kerülök a vacsoraasztalra :D

És igen. Bár nekem a halaknál nincs külön kedvencem, de jól jönne egy tengerparti terület, ahol bagóért lehetne mindenféle tengeri vackot venni és enni :)

Egy kávét kérek, Nuttinak egy drága kávé (ugyanolyan kávé csak váci utcai áron felszolgálva -- így jár aki nem kér inni) rendel :)

• Ohh, Nutti! Holnap megyek Debrecenbe és ezt kívánom megtekinteni.... ;)

https://www.derimuzeum.hu/kiallitasok.php?id=22

A program örömére kérek egy zöld teát.

"Déri Frigyes kollekcióját egészíti ki az 1930-as évek elején Tokióból érkezett anyag, amelyben a 19. század végén és a 20. század elején készült mindennapi használati eszközök találhatók meg."

Vagyis a Meiji-erából (nem érdekel, hogy magyarosan Meidzsi-korszak....) Na, az érdekes.

A kávét nem kérném,nem rajongom érte.

Ellenben sencha tea az jöhet. (Bár már maga a cha teát jelent.)

• Érdekesen hangzik ez a kiállítás. Mesélj majd róla Lady milyen volt :)

És a sentea tea készül is :)

Nekem jó lesz a hagyományos kis kávém.