Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• and-here-we-go-meme-960x640.jpeg.webp

Részvétem a team tagoknak. Cserébe vendégeim vagytok valamire.

Más. Múlt héten meg kellett hallgatnom felvételről a hangom munka kapcsán és ember... nem gondoltam, hogy ennyire hogy is mondjam... fiatalos még mindig. Fura volt nagyon. Tudom, mindenkit idegesít a saját hangja. (De jobb ha másokat idegesít a hangom, mintha engem :D) Bár legalább megnyugodtam, hogy tényleg kedves hangtónusom van. Kezdem érteni, hogy miért mondta az egyik kollégám, hogy nem tudok grumpy catra hasonlítani :D

• Sosem gondoltam volna, hogy a boltban kapható fagyasztott lángos ennyire finom lehet, de most kipróbáltam, és csak ajánlani tudom mindenkinek. No, nem akármelyik boltban kell megvenni...:P De nem reklámozok, nem fizettek érte.^^ Tegnap palacsintatortát készítettem, hááát, isteni lett, mindenki a vendégem egy tányérra.:)

3 zöld teát kérek szépen.

Quote from Sirmium💕

"(...) addig nem nyitom az ujjaim, amíg nem látok bele dolgokba."

"Δὶς ἐς τὸν αὐτὸν ποταμὸν οὐκ ἂν ἐμβαίης."

• Bocs Nutti (mentségemre legyen mondva, az i és az u egymás mellett van és néha elvétem a lecsapást :S ).

A mostani gyerkőcök és fiatal felnőtteket nézve néha csak állok és nézek kifele a fejemből. Ha én megengedtem volna magamnak ezt a fajta viselkedést az őseim garantáltan kitagadnak vagy agy(helyen)on csapnak. =O

Bár néha a saját korosztályom szűklátókörűségére is csak nagyon nehezen találok magyarázatot. Inkább nem is próbálkozom az ilyesmivel.

Ami a hangot illeti, az enyémbe a csoport társaim (és azon kevés ikás társam akivel már telefonáltam) és az egyik magánének tanár vannak belezuhanva. Az ének tanár azt is csípi, amikor kitör a sárkány énem és zeng tőlem a bánya. :D

Lángost szigorúan a piacról, frissen sülve.

Tegnap ÉdesMama benyögte, kevés lesz a kenyér. Néztem rá nagy szemekkel, hogy szombaton hoztam 1 kilót, azt mégis hova búbánatba tettük? 8|

Szóval most lepénykenyér keldegél a konyhában........

Maradok a limonádénál.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

Edited once, last by LadySakk ().

• Bocs Nutti (mentségemre legyen mondva, az i és az u egymás mellett van és néha elvétem a lecsapást :S ).

No para, nem haragszom, vagy ilyesmi. És nagyon is megértelek. Nekem is a saját billentyűzetemre van ráállva a kezem, ebből aztán a munkahelyen is akad probléma, meg akkor is, ha pl. a laptop normális billentyűzetét használom - mint pl. most is - vagy ha éppen nem olyan szögben van a kezem, amit megszoktam, mert nem nézem a billentyűzetet gépeléskor. Nem is tudnék úgy rendesen gépelni, mert nem ahhoz vagyok szokva.

A mostani gyerkőcök és fiatal felnőtteket nézve néha csak állok és nézek kifele a fejemből. Ha én megengedtem volna magamnak ezt a fajta viselkedést az őseim garantáltan kitagadnak vagy agy(helyen)on csapnak. =O

Az a baj, hogy sokan ezt a stílust viszik a munkahelyen is. És amiket az ügyfelektől hallok. Nagyon is gyakori, hogy emberszámba se veszik azt, akivel beszélnek. Mondjuk sajnos nem csak a fiatal generációk.

Lángost szigorúan a piacról, frissen sülve.

Tegnap ÉdesMama benyögte, kevés lesz a kenyér. Néztem rá nagy szemekkel, hogy szombaton hoztam 1 kilót, azt mégis hova búbánatba tettük? 8|

Szóval most lepénykenyér keldegél a konyhában........

Nincs is jobb a friss lángosnál. Sajttal, tejföllel és hagymával. Drága Mamám - Isten nyugosztalja - nagyon finomat csinált.:love:

A kenyér az most nálunk is elment, de szombaton rosszul voltam és csak kenyeret ettem egész nap. Most már elfogadhatóan vagyok, de emiatt végül a vasárnapi programtervem töröltem.

• Na látom Murphy megint nyert. Minden izgalom akkor történik, ha a korcsmáros távol tartózkodik :)

Leutaztam vidékre pár napra, ennek örömére sikerült is összeszednem valami férfináthát :D

Ladym kitartást a csodás tanfolyamhoz. Ha jól gondolom a végére elmondják, hogy csak akkor vagy jó, ha a legújabb windowst minden előfizetéssel aktiválsz, és a frissítéseket legalább a megjelenésük előtt 3 hónappal feltelepíted :S (és persze figyeljetek mert rengeteg ájfont és 600ft-os raklapot lehet nyerni/vásárolni a neten, ki ne hagyjátok az izgi "lehetőséget") :D

Nuttika vendégem egy limonádéra (extra borravaló felszámlázva, ha már a kocsmárosnak magának kellett leadni az italrendelést) :P Ladym is vendégem egyre.

Én egy gyógykombót, meg valami védőmaszkot kérek a kávém mellé, hogy a vírusokat ne szórjam szét :)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Férfi nátha? Kezdjem gyűjteni a virágot a koszorúhoz? :D

És itat.... mondom, hogy rárohadok a wc ülőkére és itat... Szombaton az ágyat nyomtam, most nyomjam mellékhelyiséget? :D

Más, mióta discordon vannak ezek a szép virágos keretek, nagyon nehezen mondok nemet a discord nitrora. Pedig mi a csudának kéne előfizetnem rá? Gyerekként mennyivel könnyebb volt az önfegyelem: nem volt pénzem, amit kidobhattam volna hülyeségekre.

• Rám fér az a tanfolyam. Mi a manó az a discord?:/

Férfinátha?! Hm...hívjunk papot?

Nutti, legalább tisztul a veséd. 8o

Gro, olyan ősöregek a gépek, hogy arra fix nem települ semmi a porcicákon kívül. :D

Megiszom azt a limonádét és megyek függönyt rakni.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Ez kb. semmit sem mond kedves orosz barátom. Minden hüleségre nem szoktam rákattanni...... :saint:

(Megnéztem, nem kő! Pont elegek a csoport társaim, akik kommunikáció órán meg se nyikkannak, messengeren meg szómenésük van. :D )

Áááá, a függöny nem akar magától a helyére mászni. X(

........ Van még a limonádémból....

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• ez egy kommunikációs felület, amin tudsz az itteniekkel IS beszélgetni - akár verbális formában is :) elég népszerű a fiatalok körében :)

milyen limonádé? :love: ( abból kérek, csak h ne érje szó a ház elejét.. :P )

• Főleg animés közösségekhez használom. Bár mivel annyira egyedi az érdeklődési köröm és nem nagyon animézek, sőt kifejezetten mangás lettem, mostanság nem nagyon találok megfelelő csoportosulást. Mondjuk idén és jövőre több manga is animét kap, amiket olvasok, vagy fanolok pár éve - vagy mint a RuroKen sok éve, lásd a régi (bf) fórumra még elemzést is írtam - várok némi javulást. Mondjuk sokat segített volna, ha olyanokat, mint a Nanatsu no Taizai, Eden's Zero vagy éppen a Spy×Family, amik hype kategóriásak lettek nézem is, nem csak olvasom. :rolleyes:

A discord gyakorlatilag egy modern chat kliens. Ha anno ilyenünk lett volna... nem sms-ben kapom a jelzést, hogy siessek géphez, mert csata van.

Na jó, maradjunk egy jó kis citromos szörpnél.

• Mangós....

Kommunikálok én eleget. Bááár van egy üzenet, amire a címzett nem válaszol. X/

Fiatal............. meg nem most voltam. Bááár erősen nézőpont kérdése. A kínai nagy falhoz képest kimondottan fiatal vagyok. :D

Marad a mangós.....

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Engem szerencsére a színes keretek és hasonlók nem hatnak meg annyira, hogy hajlandó legyek értük pénzt kiadni. Ha minden ember olyan lenne, mint én, félő hogy elég gyorsan összeomlana a világgazdaság, mert a gazdasági tevékenységek mögött álló szolgáltatások/stb. 90%-át értelmetlen pénz/idő/erőforrás-pazarlásnak tekinteném :)

Ladym óvatosan akkor azokkal a gépekkel. A porallergia veszélyes dolog :D

Szerencsére papot nem kell hívni :D Virágok sem kellenek, bármilyen szépek, jobban szeretem őket, ha a hozzájuk tartozó növényen maradnak és bevégezhetik természetbeni feladatukat -- miattam ne halálozzanak el idejekorán. Meg amúgy valószínűleg közülük jópárra allergiás vagyok, úgyhogy ha temetnétek is lehet egy nagy tüsszentéssel egybekötve feltámadnék :D

Már egyébként is kezdek jobban lenni, meg szerencsére tudom annyira a tankönyvet, hogy azért mert azt gondolnám, hogy a halálomon vagyok, nem jelenti azt, hogy tényleg. Szerencsére szakmai ártalom, hogy muszáj vagyok jól viselni a férfináthát, különben asszem most azonnal kiugorhatnék az ablakon, amint valami magas épület közelébe jutok (itt a házban max. az üvegszilánkok jelentetnének rám veszélyt egy ilyen manőver során) :D

Egyébként a discordunkon általában aránylag nyugalom van. Az idő jelentős részében max. minket tudnál elkapni arrafelé, néha 1-2 rendbontót, meg néha 1-2 a kocsmában ritkán vendégeskedő játékost, esetleg pár külföldi spammert :)

Egy kávét kérek.

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

• Mangós....

Kommunikálok én eleget. Bááár van egy üzenet, amire a címzett nem válaszol. X/

a mangós jöhet.. :)

áhh, biztos, h fog válaszolni.. csak élje túl ezt azt 1-2 hetet :D

--

discord: személy szerint 5+1 csatorna van nyitva állandóra, plusz a privát beszélgetések.. :)

--

kérek abból a mangósból még.. :P

• Jaja. Engem pl. nem, mivel nem enged írni a szerver, mióta telefonszám megerősítést kér a dc. Nem vagyok hajlandó több cuccnak megadni a mobilszámom. Így is csak a google révén még szerintem az aktuális fehérneműim színét is tudják...

Néha engem is elkaphat a női agybaj pár csicsás dologra, oké? Lehet, hogy nem nézek ki nőnek, de elvileg az vagyok. Elvileg... :/

Amúgy van egy-két másik funkció ami kicsit jobban meghatott, de mivel mostanság nem vagyok túlzottan aktív, pont nincs rá szükségem. Ezzel beszélem le magam mindig. Spotify előfizetést szerettem volna, mert szeretem Szalay Csongit, de nem minden szám után, viszont mivel olvastam, miket támogatnak a bevételből - és nem, javarészt nem az előadókat - nem kívánom azt se támogatni.

Tudjátok mit? Palackos bubis ásványvizet. Hazaviszem.

• Néhány hónapja is 1-2 hetet emlegetett az illető..... :/

Gro, inkább titeket kapjalak el, mint a mostanában divatos "náthát", amikből 8 hét+egy tavaszi szünet volt a gyógyulási idő.

Függöny fent. Tériszonyosként (aki a magas sarkú cipőben is képes szédülni) az ebédlő asztalon állva felraktam három függönyt. Jöhet még egy kevés mangós......

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Hát Ladym engem most ne kapj el. Bár a közérzetem szerencsére jó, a torkom továbbra is hasogat. Holnap majd eldöntöm, megkonzultálom, akarjak-e rá antibigyót szedni vagy sem :D

Kérek egy gyógykombót, aztán itt se vagyok :)