Posts by Nuttika

  Na, az egyik szerveren van egy tag, aki elkezdett rám szállni. Azért épít sereget, hogy engem fosztogasson. Ami azért érdekes, mert én a büdös életben nem támadhattam meg, tekintve, hogy max inaktív játékosokra mentem és évekkel ezelőtt. Direkt rám épít sereg.


  Lehet, még is be kéne lépnem egy szövetségbe. Inkább adok szövetségi tagnak, mint egy piócának.


  Egy kis bubis ásványvíz elég lesz mára.

  Ez az új napi feladatos történt most vette el teljes egészében a kedvem mindentől is. Most akartam megnézni, milyenek a mai nap elért történetek és látom, hogy teljesen új dolgok vannak, amik voltak eddig kuka, ráadásul eddig ha ügyes voltam a kisebb birodalommal rendelkező szervereken 3x is megcsinálhattam pl. a plusz fatermelést, most mindenből csak egyszer. Nagyszerű. Mit kezdjek pl. egy olyan birodalomban 10k fával, ahol van 11 szigetem és a legkisebb is 25+-os szintű várossal rendelkezik? De 100 db fa is... köszönöm, mindegyik városom 1 óra alatt kitermeli kb.

  Ezzel a végleges inaktivitásra akarnak rávenni?

  A határidő is valamikor a reggeli órák. Pont jó volt eddig, hogy éjfélig volt.

  Ahogy annak se örülök, hogy kémkedésre és mások megtámadására akar rávenni, mikor én nem vagyok az agresszív, támadó játékos és ezen nem is szeretnék változtatni, ha nem szükséges. Ne a játék döntse már el, hogy én milyen feladatot látok el egy szövetségben, vagy ha a magányos játékot választom, milyen stílusban teszem azt.

  Mi az, szárnya van, de nem repülő?

  Kezd nagyon érdekelni, hogy mire gondolsz. Mert még mindig nem tudom a megfejtését a találós kérdésnek.:D


  Megkérlek, a jövőben tartózkodj attól, hogy bármelyik szálban hozzám szólsz.

  ??????  Mag az egész múzeum szuper volt. A teremőrök kedvesek és segítőkészek voltak.

  A japán kiállítás nagyon jó, ruhák, páncélok, fegyverek, porcelánok........ Nekem és a többieknek is nagyon tetszett. :)

  Örömmel hallom izé olvasom. Remélem egy picit megértetted, miért szerettem bele a japán kultúrába. Persze mostanság szomorúan olvasom, hogy egyre nagyobb divatja van a fiatalok részéről a régi épületek ledózerolásának és helyette modern építmények felhúzásának, illetve szeretnek nyugatizálódni. Bár hallom, hogy azért a munkaerőpiacon továbbra vannak érthetetlen anomáliák, mint pl. ha munkát akarsz, csak semmi festett haj. Legalábbis ha valami tisztes cégnél akarsz dolgozni. (Küldtek képet boltokról, ahol a vannak hajfestékek dögivel: mind fekete!) Ami szerintem abszurd. Én magam sose festettem a hajam, de ha valaki úgy érzi, hogy a személyiségét jobban kifejezi valami szín, felnőtt ember, hadd tehesse már. Az ő haja, ő él vele.


  Nem akarok inni.... kezd átmenni a hely valami középkori kínzókamrába... Kérek helyette egy jó ki cézársalátát. (És szódát.)

  Ohh, Nutti! Holnap megyek Debrecenbe és ezt kívánom megtekinteni.... ;)


  https://www.derimuzeum.hu/kiallitasok.php?id=22


  A program örömére kérek egy zöld teát.

  "Déri Frigyes kollekcióját egészíti ki az 1930-as évek elején Tokióból érkezett anyag, amelyben a 19. század végén és a 20. század elején készült mindennapi használati eszközök találhatók meg."

  Vagyis a Meiji-erából (nem érdekel, hogy magyarosan Meidzsi-korszak....) Na, az érdekes.

  A kávét nem kérném,nem rajongom érte.

  Ellenben sencha tea az jöhet. (Bár már maga a cha teát jelent.)

  Jaja. Engem pl. nem, mivel nem enged írni a szerver, mióta telefonszám megerősítést kér a dc. Nem vagyok hajlandó több cuccnak megadni a mobilszámom. Így is csak a google révén még szerintem az aktuális fehérneműim színét is tudják...


  Néha engem is elkaphat a női agybaj pár csicsás dologra, oké? Lehet, hogy nem nézek ki nőnek, de elvileg az vagyok. Elvileg... :/

  Amúgy van egy-két másik funkció ami kicsit jobban meghatott, de mivel mostanság nem vagyok túlzottan aktív, pont nincs rá szükségem. Ezzel beszélem le magam mindig. Spotify előfizetést szerettem volna, mert szeretem Szalay Csongit, de nem minden szám után, viszont mivel olvastam, miket támogatnak a bevételből - és nem, javarészt nem az előadókat - nem kívánom azt se támogatni.


  Tudjátok mit? Palackos bubis ásványvizet. Hazaviszem.

  Főleg animés közösségekhez használom. Bár mivel annyira egyedi az érdeklődési köröm és nem nagyon animézek, sőt kifejezetten mangás lettem, mostanság nem nagyon találok megfelelő csoportosulást. Mondjuk idén és jövőre több manga is animét kap, amiket olvasok, vagy fanolok pár éve - vagy mint a RuroKen sok éve, lásd a régi (bf) fórumra még elemzést is írtam - várok némi javulást. Mondjuk sokat segített volna, ha olyanokat, mint a Nanatsu no Taizai, Eden's Zero vagy éppen a Spy×Family, amik hype kategóriásak lettek nézem is, nem csak olvasom. :rolleyes:


  A discord gyakorlatilag egy modern chat kliens. Ha anno ilyenünk lett volna... nem sms-ben kapom a jelzést, hogy siessek géphez, mert csata van.


  Na jó, maradjunk egy jó kis citromos szörpnél.

  Férfi nátha? Kezdjem gyűjteni a virágot a koszorúhoz? :D

  És itat.... mondom, hogy rárohadok a wc ülőkére és itat... Szombaton az ágyat nyomtam, most nyomjam mellékhelyiséget? :D


  Más, mióta discordon vannak ezek a szép virágos keretek, nagyon nehezen mondok nemet a discord nitrora. Pedig mi a csudának kéne előfizetnem rá? Gyerekként mennyivel könnyebb volt az önfegyelem: nem volt pénzem, amit kidobhattam volna hülyeségekre.

  Akkor ide is jöhet.

  Úgy nézzétek, hogy Yoshiki 57 (ő van a dobnál és a zongoránál), Hyde 54 (ő szólista), Sugizo 53, de nyáron ő is 54 lesz (ő a jobb oldali gitáros hosszú ujjú kabátban) és Miyavi 41 (ő van az ujjatlan kabátban). Hát rohadjak meg, én is néznék így ki az ő korukban.

  Bocs Nutti (mentségemre legyen mondva, az i és az u egymás mellett van és néha elvétem a lecsapást :S ).


  No para, nem haragszom, vagy ilyesmi. És nagyon is megértelek. Nekem is a saját billentyűzetemre van ráállva a kezem, ebből aztán a munkahelyen is akad probléma, meg akkor is, ha pl. a laptop normális billentyűzetét használom - mint pl. most is - vagy ha éppen nem olyan szögben van a kezem, amit megszoktam, mert nem nézem a billentyűzetet gépeléskor. Nem is tudnék úgy rendesen gépelni, mert nem ahhoz vagyok szokva.


  A mostani gyerkőcök és fiatal felnőtteket nézve néha csak állok és nézek kifele a fejemből. Ha én megengedtem volna magamnak ezt a fajta viselkedést az őseim garantáltan kitagadnak vagy agy(helyen)on csapnak. =O

  Az a baj, hogy sokan ezt a stílust viszik a munkahelyen is. És amiket az ügyfelektől hallok. Nagyon is gyakori, hogy emberszámba se veszik azt, akivel beszélnek. Mondjuk sajnos nem csak a fiatal generációk.


  Lángost szigorúan a piacról, frissen sülve.

  Tegnap ÉdesMama benyögte, kevés lesz a kenyér. Néztem rá nagy szemekkel, hogy szombaton hoztam 1 kilót, azt mégis hova búbánatba tettük? 8|

  Szóval most lepénykenyér keldegél a konyhában........

  Nincs is jobb a friss lángosnál. Sajttal, tejföllel és hagymával. Drága Mamám - Isten nyugosztalja - nagyon finomat csinált.:love:

  A kenyér az most nálunk is elment, de szombaton rosszul voltam és csak kenyeret ettem egész nap. Most már elfogadhatóan vagyok, de emiatt végül a vasárnapi programtervem töröltem.

  and-here-we-go-meme-960x640.jpeg.webp  Részvétem a team tagoknak. Cserébe vendégeim vagytok valamire.


  Más. Múlt héten meg kellett hallgatnom felvételről a hangom munka kapcsán és ember... nem gondoltam, hogy ennyire hogy is mondjam... fiatalos még mindig. Fura volt nagyon. Tudom, mindenkit idegesít a saját hangja. (De jobb ha másokat idegesít a hangom, mintha engem :D) Bár legalább megnyugodtam, hogy tényleg kedves hangtónusom van. Kezdem érteni, hogy miért mondta az egyik kollégám, hogy nem tudok grumpy catra hasonlítani :D

  Szerintem volt egy elgépelés, Nutti :P


  Szerintem jó eséllyel ő bizony.


  Amúgy én a Z generációban is olyan fokú tiszteletlenséget látok, hogy az istentelen. A saját generációmban is rengeteg hiba van és úgy érzékelem, mi még meg is lettünk nyomorítva egy nagy rakás komplexussal is.


  Maradok a teánál és a mangáknál. Most vettem fel valami beteg sorozatot a tervezett listára, csak mert szembe jött velem egy meme.